|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
24.5.2008 21:56:45   
*kinnie*
na evo pa so šle vseuser posted image user posted image .....Vanili, a si se mogla pohvalt, zej pa RR samevauser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
24.5.2008 21:59:40   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Vanili gre pauser posted image user posted image user posted image  , jaz pa ne morem, k je moj v nočni user posted image

Skrajni čas, da grem malo dol iz RR, mi dogajauser posted image

A ti prebija suzanamaiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Saj grem v spodnji štuk no, da boste mele mir pred manouser posted image

Ne, ne, ne hodi dol. Te je lušno brat, ko vidim, da bi nekaj rada, pa ne greuser posted image user posted image user posted image Madona sem hudobna, ane?user posted image user posted image

Mama06 no tole se pa zgodi, če kličeš hudičauser posted image

No še huje bi blo, če bi moj tole zdaj prebral, saj bi kar po luftu prletel domov, k je revež že nekaj časa na suhemuser posted image

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 24.5.2008 22:01:40 >

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
24.5.2008 22:00:55   
suzanamai
mama06: evo enga Uniončka zate

ja kaj pa men, a jaz sem pa zrak al kaj?

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
24.5.2008 22:03:03   
mama06

..tako sem se jaz počutila v četrtekuser posted image user posted image

user posted image

Evo še zate suzanamai, ker si v zaostankuuser posted image user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
24.5.2008 22:03:34   
Pandica
Jaz pa se z kornetom spet bašem, medtem, ko druge pijete pir user posted image pa na zdravje user posted image

Kinnie   v Mb prideš? Kdaj? Te pa moremo naredit Štajerke special srečanje za tebe, limited edition user posted image user posted image user posted image si za?

Neposredna povezava do sporočila: 2255
24.5.2008 22:04:07   
*kinnie*

sem misl"la da si v spodnjem štukuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2256
24.5.2008 22:05:57   
mama06
Pandica jaz sem sladoled že prej zmazala, potem so bili na vrsti keksi in gosti sok, no sedaj smo pa že pri pivu,...kaj še sledi, nimam pojmauser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
24.5.2008 22:07:04   
mama06
user posted image

To pa je za tiste, ki niso na dietiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
24.5.2008 22:08:10   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Kinnie   v Mb prideš? Kdaj? Te pa moremo naredit Štajerke special srečanje za tebe, limited edition user posted image user posted image user posted image si za?

user posted image user posted image
user posted image user posted image   veš de.....moj pravi da mi da eno urco frajuser posted image
edino, jaz bom tam med vikendomuser posted image ....sobota ali nedelja ( 31.5. ali 1.6.)-ve se pa bolj med tednom dobivate

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
24.5.2008 22:08:39   
*kinnie*

user posted image

To pa je za tiste, ki niso na dietiuser posted image user posted image user posted image

packauser posted image

aja nič to zame ne velja, jaz sem širše hlače kuplauser posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 24.5.2008 22:09:28 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
24.5.2008 22:08:49   
Pandica
Jaz pa grem zdaj likat, pa ne nakloftajte medtem preveč user posted image

Aja, pa pijača -  po pameti punce prosim, da nebo ju3 mačka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
24.5.2008 22:10:18   
mama06
*kinnie* a je to bolje

user posted image

ali to
user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
24.5.2008 22:10:26   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

user posted image user posted image
user posted image user posted image   veš de.....moj pravi da mi da eno urco frajuser posted image
edino, jaz bom tam med vikendomuser posted image ....sobota ali nedelja ( 31.5. ali 1.6.)-ve se pa bolj med tednom dobivate

Ni panike če je vikend, se bomo že zmenile kajne Štajerke? Juheeej, pa bomo še Kinnie spoznale user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
24.5.2008 22:11:21   
mama06
Ponujam tudi malce več pečenkeuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
24.5.2008 22:11:54   
mama06
Pandica likanje bo itak počakalouser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
24.5.2008 22:13:39   
*kinnie*
mama06: a ti mene mal hecaš....sej jutri grem pa res na dietouser posted image
Pandica: user posted image upam, da se bom uspela prikotalit, .....poglej kaj počne mama06user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
24.5.2008 22:14:32   
*kinnie*

Pandica likanje bo itak počakalouser posted image user posted image

s tem se pa strinjam.....
jutri bom tudi likalauser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
24.5.2008 22:14:45   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Pandica: user posted image upam, da se bom uspela prikotalit, .....poglej kaj počne mama06user posted image

...razvajam želodče in dušo....user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
24.5.2008 22:17:15   
*kinnie*
mama06, da nas ne boš jutri kregala, ker bo toliko napisanegauser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
24.5.2008 22:17:28   
mama06
In ostala sem sama.user posted image

Grem malega šefa preselit v njegovo posteljo in spat.

LN

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
24.5.2008 22:19:18   
*kinnie*

In ostala sem sama.user posted image

japajadeuser posted image

vidim da si že šla....lahko noč

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
24.5.2008 23:01:10   
Jenny Anny
Hello

Končno sva tud medve prispele z Dolenjske, malo sva se načakale na Golovcu, ampak za Dolenjko je itak značilno, da skozu nekaj pacajo in krpajouser posted image , se bom spet vozila ko Noe z barko, ko bom šla na šihtuser posted image user posted image user posted image user posted image

Klaudija še mi se prijavljamo na srečanje desetkotov in sicer 2 starca in ena beba.

Vidim da tukaj skoz dogaja, pravi zakon tale RR, le glejte, da katero ne pošljejo v komuno.

No jaz sem pa tak happy, sem se končno spet slišala s kolegico (zgubila njeno tel. štuser posted image ), ki je rodila full prezgodaj punčko, ki je imela le 700g, no pa bojo zdaj stare skor eno leto in majo že 8kg. Se sliši še vedno full malo za enoletnico, ampak je tamala prava borkauser posted image

No drgač vidm da uživate v nakupih vozičkov, oz ste jih že kupile, jaz sedaj študiram, da bi kupila pa taveč voziček drug. Takrat sem kupila Graco, se mi je zdel full OK, ker se še lupinca lepo pritrdi gor, pa ogromno shopping košaro ma.... Ampak naša user posted image user posted image čez dan spi le še v vozeku, ta ji je pa majhen ratal sedaj, ji revci kar nogice dol visijo, ko pančkauser posted image . Saj mam še marelo od ABC designa,  s katero sem zadovoljna, ampak marela pač nima ravnega naklona, naša pa hoče na boku spat v vozičku.

Ne vem, al naj investiram u nova kolca al ne, mal cvikam, ker nekateri pravjo, da se mali nočejo več vozit, ko shodijo. Bom še jaz nardila vozičkarsko dramo ko vaniliuser posted image

Pot  bisalke riti?? kje jih pobirašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Arsen bravo za zobek, sedaj pa v akcijo in griziiiiiiiiiiiiiuser posted image

No zdaj pa šibam za nazaj brat, sem v zaostanku, ker sem na Dolenjskem plave sekala.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
24.5.2008 23:03:39   
sanwebdra

Zdaj pa PROSIM malo pomoči - koliko časa je normalno, da se otrokovo telo bori z rahlo dvignjeno temperaturo, Ker zdaj sem pa že čisto zaskrbljena, ker od ponedeljeka nižje od 36,9 nisva prišle ... Zdaj ima zopet 37,2.

Sanwebdra imam srečo, saj moji otroci imajo res zelo redkokdaj temp., če že potem nad 39. Sestrin mlajši sin pa skoraj celo leto rahlo povišano, malo nad 37. Na začetku ga je še vozila k P, sedaj ne komplicira, če ni še kakšnih drugih težav. Na splošno je pa vročina dober znak, saj se tako telo zdravi in jaz ne zbijam, če ni vsaj 39°C.

Že, že, vendar smo imeli na začetku tedna kihanje, pa iz oči ji je teklo, skratka slabo počutje, manjša ješčost, slabše spanje ... no, saj bom videla ... če bo jutri spet tako (okrog 37), bova šle vseeno ven, vsaj za nekaj časa ... fora je v tem, da ima Julija vedno vročo glavo in se ful poti, ko jo uspavamo ... pa ima ponavadi normalno temperaturo, tokrat pa ne, no še vedno ne! Pa hvala vsem za pomoč!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 2273
24.5.2008 23:06:23   
sanwebdra
Srbija bo pa zmagala na Eurosongu.... user posted image  ... mogoče pa drugo leto grem še sama pogledat zadevo v živo!!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
24.5.2008 23:09:19   
lane31
Mater milo,pa tu je ko na fronti user posted image  babe vikend je ,med vikendom se nikoli ne piše toliko,pa še lepo vreme user posted image  Pa z unioni strašite nas štajerce in mama06 ,da te ni sramota to sprejet user posted image user posted image  

Sanwebdra.........pri taki tt jaz ne bi bila v stanovanju na lep nevetroven dan ...zunaj ji bo samo koristilo ,da si telo prej opomore,če le ni velikega vetra ali dežja pojdita čim prej ven....pa ji pol zmeri tt
O ušesih se meniš.........ej pojma nimam o čem govoriš.....jaz res nisem nič čudnega opazila na Juliji user posted image

Skuštrana....lep avatar....pa ona fotka user posted image .....ej kako pa naše dete dela z bratom....mislim..........to moram posnet in pokazat........prav kriči od veselja ,cepeta in ga kar mlati.....okice pa se ji svetijo kot hudičeku zraven user posted image

Suzanamai....če ima Zoja ista ušesa kot pupa od Sanwebdre se nimaš kaj bat user posted image

Vanili.....to pa ni lepo da možeka zanemarjaš......hitro masažico naredi user posted image

Pot........pozdravljena ...upam da hitro poštimate te težavice okrog gh

Moram se vam pohvaliti ,da zdaj lahko rečem da sem frčafelico naučila spati še kje drugje čez dan kot v vozičku.....že 2 tedna  hodiva ven dop od 10-13h (in mi spi v vozu cc pol ure) med 13h in 14h je uspavanje doma - se sama user posted image  in odspi svojo uro ,potem ima kosilo in cc 1h po kosilu gre spet doma spat za 1h user posted image ....ob cc 18h pa greva spet ven ,in mi je tako prav fajn ,ker je bilo že hudo nadležno se vozikat dnevno od 9-14h in od 16-19h too much

Aja spat pa hodi med 20 in 21h..kakor kdaj....spi pa samo do pol 7 (flaša) pa potegne še do 8h.........ah kje so stari cajti user posted image
Nič grem v krpe....by in nočko vsem

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?