Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Predlog-kaj pripravit za r.dan v vrtcu? 23.5.2008 8:25:01
|
|
|
|
April
|
men je rekla vzgojiteljica, da imajo najrajši bobi palčke, ribice....Jaz sem poleg tega nesla še sok in mini rulade.
|
|
|
|
RE: Predlog-kaj pripravit za r.dan v vrtcu? 23.5.2008 8:25:48
|
|
|
|
lojzika
|
Približno kaj pa drugi prinesejo, oziroma kako imate urejeno? Pri nas prinese vsak slavljenec darilca za prijateljčke
|
|
|
|
RE: Predlog-kaj pripravit za r.dan v vrtcu? 23.5.2008 8:30:48
|
|
|
|
srki
|
Pri nas ponavadi prinesejo kakšne bonbone, smokije, bobi palčke, sok, pa tudi za vzgojiteljice kavo. To, kar otroci pač imajo radi. Eni prinesejo še zapakirano, pa jim potem vzgojiteljice vsakič malo dajo na mizo, da jejo, eni pa dajo kar v navadne vrečkice, pa zavežejo in potem vsak otroček dobi svoj "paketek".
|
|
|
|
RE: Predlog-kaj pripravit za r.dan v vrtcu? 23.5.2008 8:43:29
|
|
|
|
čokoladka
|
meni je rekla da ponavadi prinesejo kakšne pobarvanke pa tko... sranje je ker le ene pol ure lohk to traja...
|
|
|
|
RE: Predlog-kaj pripravit za r.dan v vrtcu? 23.5.2008 9:41:51
|
|
|
|
želva
|
Aja, ti jih moraš še z nečim zaposlit Nesi vzgojiteljicam kakšen CD z otroško gasbo, pa naj pol one tam plešejo z njimi Drgač pa smokije, ribice, od čokolad so tako majhni pol celi umazani, pa kakšen sok.
|
|
|
|
RE: Predlog-kaj pripravit za r.dan v vrtcu? 23.5.2008 9:59:09
|
|
|
|
jakaracman
|
Kaj pa če neseš Nodi čok jajčke , pa je za vsakega notri še nodi ali njegovi prijatelji.Pa sok into je to.Mogoče še svečane prtičke in kozarčke.
|
|
|
|
RE: Predlog-kaj pripravit za r.dan v vrtcu? 23.5.2008 10:23:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa kaj bolj zdravega? Pri malemu od mojga morajo prinesti vse zapakirano - v originalni embalazi. Sicer ne smejo dat otrokom. Eni so prinesli Lumpi suho sadje in so bili tamali ful veseli. Suhe marelice npr. so itak cisti cuker in lahko 2-letnike komot okrog prineses, da so to taki bomboni (vsaj midva sva malega, no - jih ima sicer rad tako ali tako). Pa kaj slanega - bobi palcke, pombar medvedki ali pa kak smoki. Ce se gre za hrano, seveda. Pobarvanke so lahko malo dolgocasne za tolk majhne, jaz bi raje nesla kake balone al pa vsakemu kako zogico majhno, pa se zogajo .. kaj pa vem.
|
|
|
|
RE: Predlog-kaj pripravit za r.dan v vrtcu? 23.5.2008 14:33:12
|
|
|
|
blak
|
Lahko naredite mini delavnico, v kateri boste izdelovali papirnate kape. Rabiš le časopisni ali morda bolje enobarven papir. Gor naj otroci lepijo krogce, srčke, rožice, trakce iz barvnega papirja. Če poznaš kako pesmico o klobučku (npr. Moj klobuk ima tri luknje), jo na koncu še zapojete. Te klobučke naj imajo otroci še za rajanje in za skupinsko slikco. Pa vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Predlog-kaj pripravit za r.dan v vrtcu? 23.5.2008 14:39:22
|
|
|
|
romy
|
Tudi pri nas mora biti obvezno vse zapakirano v originalno embalažo. Ne smejo prinesti raznih sladkarij in smokijev, ker tega sranja je že tko mau preveč. Prinesemo pa razno sadje (suho, sveže) in potem naredijo kao sadne ražnjiče, ko natikajo na palčke koščke sadja. Lahko tudi kakšne polnozrnate piškotke, sok pa kakšne balone in podobno. Vesela sem, da imajo takšen način, da se ne bašejo non stop z kalorijami.
|
|
|
|
RE: Predlog-kaj pripravit za r.dan v vrtcu? 23.5.2008 14:40:14
|
|
|
|
mayci
|
Mi letos delamo sadne kupe za rojstne dni. Otroci so stari 2-3 leta.Vsak otrok, oz. starši, prinesejo tisti dan v vrtec različno sadje (banane, jagode, breskov kompot...) in smetano (nekateri tudi smarties bombončke za dekoracijo), mi pa potem z otroki to narežemo (vsak ima svojo deskico in nož, midve pa pomagava), nato z vzgojiteljico razdeliva v skodelice in uživamo!
|
|
RE: Predlog-kaj pripravit za r.dan v vrtcu? 23.5.2008 22:26:02
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Jaz sem 1-2 letnikom nesla navadne piškotke (tiste v prozorni vrečki) in par litrov sadnega soka. Zraven sem kupila še pisane prtičke in balone. Vzgojiteljica je rekla, naj prinesem nekaj zapakiranega kar ima naš otrok rad (takrat še niti vedel ni kaj je to piškot ).
|
|
RE: Predlog-kaj pripravit za r.dan v vrtcu? 26.5.2008 20:24:52
|
|
|
|
tojeto1
|
Poleg suhega sadja in soka nesem še npr. milne mehurčke ali balone na elastiko za vsakega otroka ali štampilke, pa tist k pihneš v piščalko in gre ven listek - k imajo klovni, pa ta-lepe krožničke, kozarčke, prtičke - da mal bl svečano pride.
|
|
|
|
RE: Predlog-kaj pripravit za r.dan v vrtcu? 27.5.2008 7:58:01
|
|
|
|
lilka
|
Pri nas sladkarije niso dovoljene(se strinjam) zato smo nesli suho sadje, sokove in balončke, ker so še majhni.(1-2). Ko so že večji je pa menda ful užgalo, ko je ena mamica prinesla Frukcverge, menda so jih otroci ful radi pojedli.
|
|
RE: Predlog-kaj pripravit za r.dan v vrtcu? 28.5.2008 8:53:08
|
|
|
|
mojsoncek
|
Najbolje, da vprasas v vrtcu kaj smes prinesti. Moraj biti pa vse stvari kupljene in zapakirane, tako da kaksna domace pecivo ali kaj podobnega odpade. No, mi smo nesli: grozdje, bobi palcke, smoki in sok.
|
|
RE: Predlog-kaj pripravit za r.dan v vrtcu? 28.5.2008 9:06:01
|
|
|
|
Tiamo
|
jaz sem lansko leto, ko je bila stara 2 leti naredila pinato...potek si lahko ogledaš na link
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?