Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:37:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Vzroka in krivce za to ne bomo iskali ne? a sm tko všeč vašmu? to tudi mene zanima... Mogoče pa uživa v večernem miru pomojem sam ve, da si v dobrih rokah tole mu ne bom prebrala, ker bi bil komentar masten se boš vsaj mal nasmejala dans
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:37:55
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa čer malo gužvo delam,pa smetim Emmmm...kolko pa je vstopnina??hehe Par strani nazaj poglej. Sam zdej se bom šli ponudbo in povpraševanje, veš. Bo cena noro narasla!!! pa prej bo še avdicija ampak bomo bolj stroge kot tisti ki so zbirali komade za evrovizijo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:38:29
|
|
|
|
Ms. Anna
|
ja se ti jo že čuje
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:38:36
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby ursulara, goloba kar imej, men pošlji kar si prej ponujala . Pa da ne bi slučajn kaj zahinavla Ok ti pošljem ali ti raje kar osebno dostavim! IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa čer malo gužvo delam,pa smetim Emmmm...kolko pa je vstopnina??hehe ej pošlješ jim en štrudel in pol bureka pa si noter
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:38:48
|
|
|
|
bamby
|
larisa, poglej avatar miss Anne, kako lepo miga . Miss. Anna, čer, lepo, da si spet pršla med nas
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:38:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ms. Anna z mojimi everčki se ne obremenjujte - sem februarka sej, ti si pa IZDAJALKA, k si nas že kar dolg nazaj zapustila Boš kej povedala o tvojem ??
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:38:51
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby triš, a si uspela vino na mizo prnest, ker kosila ziher nisi uspela skuhat O sem sem samo ko je dragi probal je rekel če nisem dala noter rozin.Jaz pa ojoj sem pozabila ja vidiš ko imam pa tolk dela cel dan in je jedel šmoren brez rozin.Zdej me pa revež gleda kot da sem iz marsa ker se smejim na orto
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:39:34
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: bamby ursulara, goloba kar imej, men pošlji kar si prej ponujala . Pa da ne bi slučajn kaj zahinavla Ok ti pošljem ali ti raje kar osebno dostavim! IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa čer malo gužvo delam,pa smetim Emmmm...kolko pa je vstopnina??hehe ej pošlješ jim en štrudel in pol bureka pa si noter pa ja de... a msiliš da se vse kot dolenjka prodamo za malo testa filanega z skuto ali jabolkami
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:39:43
|
|
|
|
TRIŠ
|
Ursalara in Anchikaa dobrodošle v klub
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:40:01
|
|
|
|
larisa
|
Za danes vas zapuščam Pa sej je itak taka gužva, da se mi lohk kšn post kje zatakne, pol bom pa mela k bom brez RR-ja, k bo mogu it comp. na servis
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:40:48
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: bamby triš, a si uspela vino na mizo prnest, ker kosila ziher nisi uspela skuhat O sem sem samo ko je dragi probal je rekel če nisem dala noter rozin.Jaz pa ojoj sem pozabila ja vidiš ko imam pa tolk dela cel dan in je jedel šmoren brez rozin.Zdej me pa revež gleda kot da sem iz marsa ker se smejim na orto jah sej kej dosti daleč od marsa pa nisi. si v sam cirkus padla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:41:01
|
|
|
|
Anchikaa
|
Ne ne,to je bla januarska šola. A ne bi bilo malo popusta,ker sem lih jaz.Aja pa še drobiža nimam
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:41:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Za danes vas zapuščam Pa sej je itak taka gužva, da se mi lohk kšn post kje zatakne, pol bom pa mela k bom brez RR-ja, k bo mogu it comp. na servis IZDAJALKA NA KUBIK SI, pa neki zgodna tut
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:41:24
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: bamby ursulara, goloba kar imej, men pošlji kar si prej ponujala . Pa da ne bi slučajn kaj zahinavla Ok ti pošljem ali ti raje kar osebno dostavim! IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa čer malo gužvo delam,pa smetim Emmmm...kolko pa je vstopnina??hehe ej pošlješ jim en štrudel in pol bureka pa si noter Kar upaš prej narest Sam za ančiko pa ne bo več tko pocen . Cena narašča !
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:41:37
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Za danes vas zapuščam Pa sej je itak taka gužva, da se mi lohk kšn post kje zatakne, pol bom pa mela k bom brez RR-ja, k bo mogu it comp. na servis ne nori stara...najprej nadomestnega najdi pol pa dej popravljat...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:41:52
|
|
|
|
mesecnica
|
Po mojem je ji je mož neki oblubu - Larisi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:42:10
|
|
|
|
MetiLu
|
Babe, fajn čvekejte, možek mi masažo obljublja Nočko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:42:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Po mojem je ji je mož neki oblubu - Larisi Nima moža - več Če bi bil mož ga itak ne bi je**** 5 %
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:43:11
|
|
|
|
Anchikaa
|
Ursalara samo jaz bureka ne vem naret,lahko pa jim pijano nevesto naredim,samo pol bomo samo januarke gor ker bojo februarke pijane
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:43:21
|
|
|
|
mesecnica
|
Mast mate ve fajn dece, vas skoz neki masirajo . Moj je pa čist anti za masaže...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:43:24
|
|
|
|
Ms. Anna
|
Vas redno berem, pri pisanju se pa ustavi. Mi smo se že kar v ritmu, samo danes je bil naš malo siten, ker smo bili cepljeni.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:43:31
|
|
|
|
pina-1
|
mater danes boste vse lizale pa se pogovarjale... sam da ne boste tudi na drugem forumu odprle temo Februarčki 2009. a bo pe kera šla na suho skoiz kot jaz
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:43:39
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Babe, fajn čvekejte, možek mi masažo obljublja Nočko Uživaj v masaži. Vse nimamo te sreče.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:43:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Babe, fajn čvekejte, možek mi masažo obljublja Nočko kaka masaža pa to bo, če nočko kličeš? No, pol nej te pa odznoter mal zmasira
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:43:58
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Po mojem je ji je mož neki oblubu - Larisi Nima moža - več Če bi bil mož ga itak ne bi je**** 5 %
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......