|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2008 - 5.del!!
22.5.2008 8:03:13   
barbaw
Bobika user posted image user posted image user posted image  za Anžeta. Pa čimprej se pozdravita.

Ste že vstale? Je katera rodila? Nič?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 776
22.5.2008 8:22:04   
mya26
Dobro jutro!

Najprej kavico za vse user posted image user posted image user posted image . Jaz sem še tolk zaspana. Včasih me zbudita moja dva ko odhajata od doma, pa ker me lulat ne morem nazaj zaspat. No danes mi je celo uspelo in pol me en mulc zbudi ob 8h ker je hotel v blok in je pač k nam pozonil user posted image .

Bobika: Držimo pesti, da bo tvoj sonček čimhitreje okreval. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 777
22.5.2008 8:29:55   
darmar
Martina ti nič ne skrbi, jutri imava z Valentino le amnio, to še nič ne pomeni. Čeprav je mene v prvo amnio tok bolela, bolj kot porod, si sedaj potihem želim, da me danes ponoči napadejo popadki in odšibam v Kranj. Lahko bi se pa me tri zmenile in to skupaj naredile. A si predstavljata kakšna fešta bi bila v porodni.

Ne vem, a katera kej ve, a je fino da zjutri pred amnio ješ ali ne ješ? Meni je 14 dni spet zjutraj slabo. Pa skoz letam na tadolgo in takratko potrebo. Mam rito že kot opica.

Valentina jutri se vidiva v čakalnici. Mene pač malo stiska pri srcu. Sej vemo da te stvari niso fletne. O porodu rajš ne razmišljam. Imam pa željo, da bo punčka zdrava, pa da ne bi bla nič šivana, ....

Anže naj hitro okleva in naj se z mamico čim prej odpravi domov.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 778
22.5.2008 9:02:52   
mya26
darmar: Za tvojo rito...pomagajo vlažilni robčki (jaz jih kar od tamale vzamem), pol pa bepanten al pa hladilno mazilo.user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 779
22.5.2008 9:25:13   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: eeeee

z dragim obletnico in upava da bo mišek prikukal na svet kot najlepše darilo. Zanima me če je katera od čakajočih,ki bo rodila v Celju?

a ti si iz Celja? jst sem sicer rodila v Ce porodnišnici, ampak pred mesecem...

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu eeeee)
Neposredna povezava do sporočila: 780
22.5.2008 9:25:52   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

darmar: Za tvojo rito...pomagajo vlažilni robčki (jaz jih kar od tamale vzamem), pol pa bepanten al pa hladilno mazilo.user posted image

al pa ribodermin..user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 781
22.5.2008 11:29:43   
valentina2006
user posted image  MAJČICE DANNNNN user posted image

A ste šle vse v P user posted image . Jest bi tud šla user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: darmar
Valentina jutri se vidiva v čakalnici. Mene pač malo stiska pri srcu. Sej vemo da te stvari niso fletne. O porodu rajš ne razmišljam. Imam pa željo, da bo punčka zdrava, pa da ne bi bla nič šivana, ....

darmar: Jest kumi čakam jutr... da sploh vidm kakšna je situacija. Mi je pa učer zvečer šla vn full gosta sluz in blo jo je full, ampak je bla prozorna user posted image .  Jest sem pa že upala, da bo kej user posted image ... Drgač se je pa naš user posted image  full umiril...user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 782
22.5.2008 11:40:10   
darmar
Valentina meni gre ta ista sluz že pet dni ven, ampak hudiča se tud nič še ni obarvala. Je pa rekla gin. da se to že pripravlja. Nekam dolg to že traja. kdaj bosta jutri zjutri tam, bosta oba. Midva bova clo oba. Kam je to že za zapisat?

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 783
22.5.2008 11:46:48   
valentina2006
darmar: Do 7.30 mormo bit tm... tko da 1X do takrat. user posted image  Prideva pa oba. Vse se tm spodi neki odpira, pa prpravla, vn user posted image  pa kr noče in noče.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 784
22.5.2008 12:05:05   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: NATY
Aja pa slikce od našga Žana so naložene, tko da si lahk pogledate, če kero zanima .

user posted image user posted image user posted image  kakšen lep fantič!!! user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 785
22.5.2008 12:05:24   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Narava kdaj boš pa kaj ti odpotovala v P?

ko bo Donat zapiral!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 786
22.5.2008 12:09:16   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: SUZY85
naš ponosni očka je tudi hitro ugotovil, da čeprav je eva tako mala, ga je že v jok spravla!

user posted image user posted image user posted image  tudi naš je bil isti!!! Jaz sem bila takoj po porodu tako utrujena, da sploh nisem dojela, da je naša mala Manca res že ne svetu, njen očka pa je tako ponosno jokal user posted image  da sem še sama dobila solzice v oči. Potem pa mu je babica rekla, da naj prereže popkovnico pa je samo izjavil, da ne in je jokal naprej. Potem pa je babica rekla : oh no, pa ja ne bomo samo jokali in mu je potisnila čkarje v roke, in seveda je ponosni očka potem prerezal popkovnico!!! Bravo očka!!!
Mislim, da je bil to najbolj ganljiv trenutek v najini vezi in da ga tudi nikoli ne bom pozabila!!! user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 787
22.5.2008 12:10:09   
Soncnica Sandra ***
Sesil sporoča veselo novičko:

Ker bila je prava lunca (20.05. ob 10h) rodila se je punca. :) Aneja ji je ime.

user posted image user posted image user posted image  čestitke mamici, očku in mali Aneji! Veliko cartanja in še več zdravja vsem skupaj!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 788
22.5.2008 12:11:34   
Soncnica Sandra ***
Pišem vam v bobikinem imenu, saj jaz spadam k julijkam.
Bobika vam sporoča, da bosta žal z Anžetom morala podaljšat bivanje v bolnici, saj je Anže staknil med porodom okužbo z streptokokom. Zdaj dobiva antibiotik, dodajajo mu malo kisika in infuzijo. Danes je bilo že bolje.
Držite pesti, da bosta bobika in Anže lahko šla kmalu domov!

user posted image user posted image user posted image user posted image  in čimprejšnje okrevanje malemu Anžetu.
Upam, da bosta lahko šla čim prej domov k atiju!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 789
22.5.2008 12:13:45   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: DARMAR
Ne vem, a katera kej ve, a je fino da zjutri pred amnio ješ ali ne ješ? Meni je 14 dni spet zjutraj slabo. Pa skoz letam na tadolgo in takratko potrebo. Mam rito že kot opica.

Oj! kolikor se jaz spomnem je meni G (takrat ko sem dobila napotnico za amnio, ni bila moja G, ampak jo je ena nadomeščala) rekla, da ni panike, da lahko jem zjutraj, tako da mislim, da si lahko privoščiš zajtrk.
Srečno jutri in upam, da boš čim prej cartala!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 790
22.5.2008 12:16:10   
Soncnica Sandra ***
Joj mam jaz donc samogovore, grem rajši malo po tleh pobrisat, drugače bom še do nove zvezdice prišla s temi samogovori user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 791
22.5.2008 12:38:06   
barbaw
SS nimam pojma kam so vse danes pobegnile.

Pred amnio pa jaz vseeno ne bi jedla. Preventiva. Da ne bo potem kaj bruhanja ko bo treba rodit. user posted image

Katina ful me čudi, da klistirnica še vedno obstaja v LJ, pa še kje drugje. V MB so to ukinili že xx leta gospodovega. user posted image  So rekli, da porodnice ful izčrpa in so to brisali iz priprav na porod. user posted image  Nimam pojma kako klisitiranje zgleda oz. se občuti. Kakšen je postopek vem. user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 792
22.5.2008 12:40:09   
barbaw
Kaj ste vse pozabile na raport??? Špelin@ mi mora valjar posodit. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 793
22.5.2008 13:13:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kaj ste vse pozabile na raport??? Špelin@ mi mora valjar posodit. user posted image

ne ne jaz sem že včeraj zvečer napisala, da greve danes z Estrello na CTG v Postojnouser posted image , skratka stanje nespremenjeno, edino to da sve obe čisto navdušene nad
DR. LIKARJEMuser posted image no še posebej jazuser posted image , ni kej dober dec.

V glavnem vse isto obe še kar samo 1 prst odprte, popadki: ni duha ni sluhauser posted image , in to je to. Sem pa vprašala dr. Likarja, glede na to, da se kar nič ne dogaja, in če se še kar nič ne bo dogajala, kaj potem, no mi je lepo razložil, naj probam v prihajajočem tednu čim več hodit, če pa ne bo nič do naslednjega petka (takrat bom točno 7 dni čez rokuser posted image ), bomo pač zadevo morali sprožitiuser posted image .

Tako, da sem fulll zadovoljna z celotnem osebjem v Postojni
(še posebno z dr. Lik.user posted image ) in zdaj imam CTG-je vsak drugi oz. vsak dan.
Tako jutri imam pregled pri svoji G, v nedeljo pa pri Merlotu, pa bomo vidliuser posted image .

Vidim, da v naši odsotnosti, ni nobena rodilauser posted image user posted image user posted image , zdaj grem pa kosilo kuhat.

barbaw: nove slikce male blondinke ne morem odpreti??

katina: tudi tvoje geslo še čakamuser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 794
22.5.2008 13:26:20   
mya26
barbaw: A veš men je blo pa klistiranje kr OK. Sicer v 1.user posted image nosečnosti nisem imela ful težav z zaprtjem, ampak zdej mam pa skoz občutek k da se mi črevesje ne sprazni, k da se je user posted image gor na čreva usedu user posted image user posted image . Tko da po eni strani upam, da bom prišla v P dovolj zgodaj da mi to napravjo. Ker v 1.user posted image sem bila že 5 cm odprta in mi je moja G rekla d ona v tem primeru ne bi delala klistiranja. Mogoče je pa tud mal pospešil porod, ker so se v tistem času popadki začel tko gostit, da skor ni blo več pavze vmes. user posted image Sem rodila v slabih dveh urah od takrat ko sem prišla v P. Upam, da bo zdej tud tko.
A veš kaj me zanima. Očitno tebe niso klistirali. A si mela po porodu kaj težav z veliko potrebo? Jaz vem, da so nam vsak dan donat nosil, 2. dan pa smo dobile celo verolax (vsaj mislim, da se mu tako reče, odvajalo). Pa ne vem a je to povezan s porodom al s tem ker ti spraznijo črevo.
Zanimivo mi je da zdej kao klistiranje ni več OK, po drugi strani pa vidmo na TV eno oddajo, k razlagajo kako dobro za organizem je čiščenje črevesja. user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 795
22.5.2008 13:29:58   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: BARBAW
SS nimam pojma kam so vse danes pobegnile.

Pred amnio pa jaz vseeno ne bi jedla. Preventiva. Da ne bo potem kaj bruhanja ko bo treba rodit.

Katina ful me čudi, da klistirnica še vedno obstaja v LJ, pa še kje drugje. V MB so to ukinili že xx leta gospodovega. So rekli, da porodnice ful izčrpa in so to brisali iz priprav na porod. Nimam pojma kako klisitiranje zgleda oz. se občuti. Kakšen je postopek vem.

Ja glede tega, da če te po anmio pošljejo rodit, je pa res boljš, da ne bi človek vedel.

V Kranju te tudi še vedno sklistirajo, no vsaj mene so.
Izgleda pa nekako tako, da se vležeš na bok, sestra ti pa v anus vstali eno cevko in notri vbrizga klistir (nič ne boli, je pa tak mal "smotan in smešen" občutek, pol pa pravi "zadržte" in šibajte na WC. Na Jesenicah moreš pa baje 10minut to zadrževat v sebi in šele pol na WC, čeprav jaz sem že takoj komaj prišla do WCja user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 796
22.5.2008 13:34:32   
Anitka
Dan!

Tudi mene so kar lepo domov poslali, saj CTG ni nič nakazal, da bi bila že akcija. Cel čas malo nad 20, pa ene parkrat je poskočilo le do 40-50. V torek grem spet na CTG, če seveda ne bo prej akcije. Sicer pa sem naredila spet en večji obhod po trgovinah in nekaj malega tudi zapravila.

Bobika držim pesti, da bosta z Anžetom prav kmalu doma pri atiju.

Vidim, da ste tudi ostale prišle lepo domov in da nas je luna ta mesec malce zafrknila. Tudi ona ni več to kar je včasih bilauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 797
22.5.2008 13:37:35   
Anitka

Torej kandidatke za porod do sobote (24.5.)  do 23.59 smo:
- user posted image Edinaos,
- user posted image Anitka,
- user posted image Estrella,
- user posted image 80kaja,
- user posted image MARTINA25,
- user posted image valentina2006,
- user posted image narava

Se javi še katera?

No jaz sem nam določila nov rok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image podvizajte se noooooooo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 798
22.5.2008 13:44:25   
Anitka

MAJČICE 2008

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                              

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 

03.Maj 2008  
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

04.Maj 2008
user posted image  Monika 

05.Maj 2008  
user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg ) 

12.Maj 2008

user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image        

13.Maj 2008 
user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image   
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI 
user posted image  lunastar

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg) 

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)

21.Maj 2008 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image  Alja , PO, (O:108 cm,+14kg ) 

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:106 cm, +11kg)

user posted image  janjček 2. user posted image , user posted image :user posted image  Tilen, KR

24.Maj 2008                              
user posted image  
ninula , user posted image :user posted image   

user posted image eeee e  2.user posted image , : user posted image Alin, (O:XX, +20kg)

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

user posted image  sylvy 75), 1. user posted image , user posted image :user posted image , LJ (O: 103 cm, +13 kg)

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Gal,Maj/Alina, Tara , MS (O:100cm /+30cm/; +14kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            
user posted image  marty5, 2. user posted image , user posted image :user posted image , Izola

28.Maj 2008  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image Neža, CE
(+ 13 kg)

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008 
user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: 112 cm, +14kg)   
user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O: 112 cm, +13 kg)

31. Maj 2008

user posted image
 Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:110cm, +15kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image      

OSTAJA ŠE 44 SREČK user posted image            

Majskih 14 user posted image :       

Neža81, pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva, TamaraJ user posted image
user posted image
 stumfek  user posted image  aradej  user posted image  maska user posted image   KAHLO user posted image Anonimnauser posted image  user posted image mettyy user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 9Xuser posted image ,user posted image : 10Xuser posted image  in user posted image : 25X user posted image

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
22.05.2008: MARTINA25 (GP), sylvy (GP), Anitka (CTG), narava (GP+CTG), 80kaja(GP v P)
23.05.2008: valentina2006 ( ), edinaos (GP+CTG)
25.05.2008: edinaos (GP)
26.05.2008:eeeee (CTG)
27.05.2008: Anitka (CTG)

user posted image NAROČENI CR- ji in porodiuser posted image

21.05.2008: janjček (amnioskopija + najbrž sprožitev poroda)
23.05.2008:
darmar (amnioskopija + najbrž sprožitev poroda)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej, 2020 g, 44 cm 

user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      

user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm

user posted image
21. april 2008 ob 21:02, jana81 (PDP: 07.05.2008), user posted image  Nejc, 3250 g, 49 cm
21. april 2008, filipinka (PDP: 03.05.2008), user posted image  Zala, 2220 g, 47 cm in user posted image  Nika, 2400 g, 47 cm

user posted image
22. april 2008, *Tiana* (PDP: 01.05.2008), user posted image  Erazem, 3580 g, 53 cm 

user posted image
25. april 2008 ob 12:19, modrooka (PDP: 12.05.2008), user posted image  Ema, 2690 g, 51 cm
25. april 2008 ob 3:36, Aurea (PDP: 08.05.2008), user posted image  Ana, 3700 g, 54 cm

user posted image
30. april 2008 ob 15:00, aurora28 (PDP: 04.05.2008), user posted image  Gal, 3390 g, 52 cm

user posted image
01. maj 2008, Soncnica Sandra *** (PDP: 05.05.2008), user posted image  Manca, 3470g, 52 cm

user posted image
02. maj 2008 ob 2:09, barbaw (PDP: 09.05.2008), user posted image  Maja, 3620 g, 50 cm
02. maj 2008 ob 13:01, .muki. (PDP: 09.05.2008), user posted image  Maša 

user posted image
03. maj 2008 ob 7:37, CatJa (PDP: 04.05.2008), user posted image  Mark, 3510 g, 51,5 cm
03. maj 2008 ob 22:10, Pika18 (PDP: 17.05.2008), user posted image  Matjaž, 3390 g, 51 cm, OG 37 cm
03. maj 2008, sankica (PDP: 12.05.2008), user posted image  Neli, 3700 g, 51 cm

user posted image
04. maj 2008 ob 10:09, Taula (PDP: 03.05.2008), user posted image  Ella, 3540 g, 50 cm

user posted image
05. maj 2008 ob 10:47, sashy (PDP: 15.05.2008), user posted image  Anej, 3320 g, 52 cm
05. maj 2008, kastanjeta (PDP: 21.05.2008), user posted image  Tristan, 3200 g, 50 cm 

user posted image
06. maj 2008, GoYa (PDP: 20.05.2008),user posted image  Alja, 2410 g, 47 cm in user posted image Taj, 3280 g, 48 cm
06. maj 2008, tjaška28 (PDP: 04.05.2008), user posted image  Eva, 3080 g, 49cm

user posted image
07. maj 2008, petrahh (PDP: 02.05.2008), user posted image  Žiga

user posted image
08. maj 2008 ob 10:36, hijenca (PDP: 15.05.2008), user posted image  Vid, 3500 g, 50 cm

user posted image
09. maj 2008, buccka (PDP: 10.05.2008), user posted image  Lin
09. maj 2008 ob 2:54, Svojeglava (PDP: 12.05.2008), user posted image  Živa, 3630 g, 52 cm

user posted image
10. maj 2008 ob 15:17, katy82 (PDP: 13.05.2008), user posted image  Lara, 3450 g, 54 cm
10. maj 2008 ob 9:30, mixi (PDP: 16.05.2008), user posted image  Kaja, 3305 g, 50cm

user posted image
11. maj 2008 ob 4:20, Naty* (PDP: 11.05.2008), user posted image Žan, 3500 g, 51 cm
11. maj 2008 ob 11:28, kasso (PDP: 14.05.2008), user posted image  Varja, 3080 g, 49 cm, OG 34 cm

user posted image
12. maj 2008, Pepita (PDP: 05.05.2008), user posted image , 3840 g, 52,5 cm
12. maj 2008 ob 20:15, majčica 24 (PDP: 05.05.2008), user posted image  Žiga, 4000 g, 54 cm

user posted image
13. maj 2008, kodrana (PDP: 30.05.2008), user posted image  Tara, 3120 g, 52 cm
13. maj 2008 ob 11:59, tally (PDP: 13.05.2008), user posted image  Emilija, 3150 g, 52 cm

user posted image
14. maj 2008, Katina (PDP: 15.05.2008), user posted image  Inti, 3865 g, 53 cm, OG 36 cm

user posted image

15. maj 2008, zalazoya (PDP: 21.05.2008),   Niki, 3010 g, 53 cm

user posted image
16.maj 2008, suzy85 (PDP: 16.05.2008), user posted image  Eva, 3950 g, 54 cm, OG:36cm

user posted image
17. maj 2008 ob 2.04 in 2:05, Skye (PDP: 28.05.2008), user posted image  Lia, 2310 g, 46 cm in user posted image  Tia, 2200 g, 47 cm

user posted image

19. maj 2008, **** (PDP: 28.05.2008),   user posted image Omar, 3840 g, 52 cm
19.maj 2008 ob 19.45, nataša34 (PDP: 30.05.2008), user posted image  Eva, 2320 g, 47 cm
19. maj 2008 okrog 20.30, Špelin@ (PDP: 31.05.2008),  user posted image Gregor, 3870 g, 54 cm, OG: 37 cm

user posted image

20. maj 2008
ob 3.30, bobika (PDP: 09.05.2008),  user posted image Anže, 3260 g, 49,5 cm
20.maj 2008 ob 10.00, sesil (PDP:26.05.2008),user posted image Aneja

user posted image  : user posted image
  20 : 24

Mamica je postala tudi medika1 (PDP: 01.05.2008, user posted image )user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 799
22.5.2008 13:52:41   
barbaw
edinaos RR me po domače rečeno jebuser posted image . Sploh ne morem naložit slikc. Pa sem probala po njihovem postopku in drugače, pa ne gre. Bom probala še na drugem računalniku. user posted image  
Zate in Anitko sem vedela, da sta šli na kontrolo. Druge pa nobene nikjer. SS je pa imela samogove. user posted image
Me veseli, da si zadovoljna z dr. Likarjem. Kaj te kaj hormončki dajejo? Same dobre dece videvaš zadnje čase. user posted image

mya po obeh porodih sem šla drugi dan normalno na veliko potrebo. Ni bilo težav. Klistiranje naj bi bilo na splošno ok za organizem, ene porodnice pa ful izčrpa in potem nimajo moči za sam porod. Nimam pojma, ker še nisem bila nikoli klistirana. Sestra mi je razlagala, da je pač hodila na WC ful dolgo, da so jo iz stranišča že skoraj vlekli v porodno, ker je govorila, da mora kakat, v bistvu pa bi mogla rodit. user posted image

SS saj to mi je hecno. Zadržite? user posted image  Ker to ni ravno naravno in mora biti prav hudo, ko te tišči pa ne smeš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?