Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:43:07
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek +
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:43:49
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek + oooo čestitke. ful ful sem vesela zate
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:43:58
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek + BRAVO!!!! čESTITAM!!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:47:08
|
|
|
|
Anonimen
|
¨wooooooooooow SŽ, čestitke
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:47:53
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej imamo pa eno nosečko...ne morem verjeti
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:48:44
|
|
|
|
*lenc@*
|
Super!!!! čestitke ob prihajajočem novem članu. fantek bo k si moder plus nardila? Zelo lepo!!!! Sta pa načrtovala ne?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:50:01
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Hvala vsem Vidite, kako sem zdržala do sobote Zaenkrat veste samo ve in možek...... Kar jočem......... pa od veselja in mal od strahu......... Mah sva se prvič matrala 1leto, tole pa .......
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:50:22
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Aja Antigona za seznam pri 9 mesecih 10820g in 74cm. V treh mescih je zrasel za 1 cm? Meni Mark tudi skoraj nič ne raste, samo redi se. enako Tisa-kratka pa čokata enako
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:51:27
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Hvala vsem Vidite, kako sem zdržala do sobote Zaenkrat veste samo ve in možek...... Kar jočem......... pa od veselja in mal od strahu......... Mah sva se prvič matrala 1leto, tole pa ....... vse bo ok!!!!!!!!!!!!!!!!! samo pozitivno glej, saj + že sam po sebi pomeni pozitivno
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:51:44
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Super!!!! čestitke ob prihajajočem novem članu. fantek bo k si moder plus nardila? Zelo lepo!!!! Sta pa načrtovala ne? Moder plusek sem naredila zato, ker se tako izpiše...... Načrtovala-ja, zmeraj sva govorila, da bi rada še enga......... Se nama pa niti sanjalo ni, da bo tokrat tako hitro.............
< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 22.5.2008 9:53:10 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:53:45
|
|
|
|
Anonimen
|
SŽ jst tudi razumem tvoj strah ampak to je res takooo veselje, da sem še jst čist v luftu . Vidiš pa se sploh nista rabla veliko matrati, super
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:54:47
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika zdej imamo pa eno nosečko...ne morem verjeti Ampak ostajam AVGUSTOVKA 07- pa če me boste hotle ali pa ne
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:57:12
|
|
|
|
*lenc@*
|
Moder plusek sem naredila zato, ker se tako izpiše...... hec
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:59:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: poopsika zdej imamo pa eno nosečko...ne morem verjeti Ampak ostajam AVGUSTOVKA 07- pa če me boste hotle ali pa ne ah to pa itak, vedno!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 10:04:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Men pa tolk paše, da mal počivam. Tašča je Tjašo popokala in sta šle v trgovino in na sprehod jst pa vegetiram. Sva prišla včeraj ob pol desetih domov in sem toolk utrujena. Morm bit fit za v petek
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 10:07:22
|
|
|
|
*lenc@*
|
Včer zvečer ste pa kar čvekale gor, ja fuzbal, tud moj ga je gledal. Jaz sem mela pa tako lep večer. Smo se peljale z limov LJ in čez center pa nazaj in šle 4 prijateljce na večerjo. Super, res. Lima kot lima, nič takega, sem mal slikala, bom dala gor ob priliki in sem bla pozn doma, sem spet kar mal povožena.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 10:08:30
|
|
|
|
*lenc@*
|
Men se tud nič ne da, že včer je bil tak poooooočasen dan se mi zdi. pa greva k nam domov pol pa kuhat....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 10:08:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Včer zvečer ste pa kar čvekale gor, ja fuzbal, tud moj ga je gledal. Jaz sem mela pa tako lep večer. Smo se peljale z limov LJ in čez center pa nazaj in šle 4 prijateljce na večerjo. Super, res. Lima kot lima, nič takega, sem mal slikala, bom dala gor ob priliki in sem bla pozn doma, sem spet kar mal povožena. a veš da sem te glihkar hotla vprašat al ste se že peljale in dapoveš kako je bilo . No samo , da ste uživale A je blo kej šampančka?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 10:09:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Men se tud nič ne da, že včer je bil tak poooooočasen dan se mi zdi. pa greva k nam domov pol pa kuhat.... ma ja tole vreme pa res ubija no...pa konc maja smo vreme pa tako gnilo in aprilsko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 10:15:39
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Včer zvečer ste pa kar čvekale gor, ja fuzbal, tud moj ga je gledal. Jaz sem mela pa tako lep večer. Smo se peljale z limov LJ in čez center pa nazaj in šle 4 prijateljce na večerjo. Super, res. Lima kot lima, nič takega, sem mal slikala, bom dala gor ob priliki in sem bla pozn doma, sem spet kar mal povožena. Super da ste tak uživale!! Ja slikce pa le pokaži!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 10:18:10
|
|
|
|
*lenc@*
|
A je blo kej šampančka? ja bil, pa ga nismo odprle jim ni pasal, jaz bi ga malo...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 10:20:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* A je blo kej šampančka? ja bil, pa ga nismo odprle jim ni pasal, jaz bi ga malo... poudarek na malo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 10:20:05
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Men se tud nič ne da, že včer je bil tak poooooočasen dan se mi zdi. pa greva k nam domov pol pa kuhat.... ma ja tole vreme pa res ubija no...pa konc maja smo vreme pa tako gnilo in aprilsko to je zato da bo cel junij in julij lep ko bomo na morju z našimi cukri
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 10:20:08
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Včer zvečer ste pa kar čvekale gor, ja fuzbal, tud moj ga je gledal. Jaz sem mela pa tako lep večer. Smo se peljale z limov LJ in čez center pa nazaj in šle 4 prijateljce na večerjo. Super, res. Lima kot lima, nič takega, sem mal slikala, bom dala gor ob priliki in sem bla pozn doma, sem spet kar mal povožena. the best, torej ste ful uživale. čakam slikce.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 10:20:11
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Super!!!! čestitke ob prihajajočem novem članu. fantek bo k si moder plus nardila? Zelo lepo!!!! Sta pa načrtovala ne? Moder plusek sem naredila zato, ker se tako izpiše...... Načrtovala-ja, zmeraj sva govorila, da bi rada še enga......... Se nama pa niti sanjalo ni, da bo tokrat tako hitro............. ful lepo ej. res sm tolk vesela za vsako k mi pove da je nosečka. ne vem sm se po porodu kr neki raznežla glede vsega in super da je takoj ratal a ni no. vse naj naj
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?