|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
22.5.2008 0:03:02   
micla
valči...te vidim.   Kaj danes si tudi že jogurte pripravla? Bi mogla jst k tebi malo na obisk, ker moja user posted image  je nora na jogurt. Mi ga vsak dan poje več kot pol. In še bi, če bi ji dala, pa se mi vseeno zdi malo preveč cel jogurt.user posted image Pa to čisto tistega navadnega 3,2 maščobe.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
22.5.2008 0:06:21   
micla
Zdej pa res grem, k sm že prou  sama tle gor in dolgočasna. user posted image  A vse sex gledate al kaj?

Joj.... odpinkalo je polnoči na cerkvi in tud jst se grem odpinkat v postlo.

Čau čau,

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
22.5.2008 0:09:34   
sanwebdra
lepe sanje...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
22.5.2008 0:18:00   
Pandica
Joj, kako je fajn, ko se stuširaš in si ves dišeč user posted image

VANILI
ja, saj Alano ima tut krepko več kg kot jaz, vendar še to ne pomeni, da mene on vozi na sprehod in ne jaz njega. Sem hodla z njim v šolo ( poslušnost ) tako, da me še kr uboga. Pa bog ne daj, da se rauser posted image   , te pa je ko bubica priden user posted image
Eros pa je taka mala kepica, kak je lepi. Madona, kak imam jaz rada živali user posted image

Sanwebdra   Zala nima vročine, hb, je pa še vedno prehlajena malo. Z mano vred. No, do srede se morama pozdravit, da se lahko vidimo, ne?

Micla   aha, hvala. Pa si drugače zadovoljna z tem vozičkom? Katero barvo pa imaš? Ker jaz sem tut skoraj doktorirala iz teh marel tako kot VANILI in se mi je še ta na koncu zdela najboljša in ima skoraj vse kar sem želela imeti. Ker velik in težak vozek že tak imam zdaj user posted image

Kaj zdaj pa res vse gledate Sex v mestu? Kje ste?

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
22.5.2008 0:26:01   
valči
Micla,si mi očitno zbežalauser posted image spat,ker preden sem vse prebrala je minilo...časa.Ker ste res pridne.
Jogurte delam na približno tri dni in sicer imam aparat,v katerega gre 6 kozarčkov po 120 ml,vsakič rabim 1 l mleka svežega-izpod krave in eno kulturo od prejšnje runde jogurtov.Sveže mleko zagrejem na 85 stopinj,pol pa na hitro ohladim na 45 stopinj,temu dodam kulturo,v lončke in 10 ur zori.Po 10. urah v hladilniku navali narode.Je pa res dober,noben kuplen tako,ker stric od mojega iz Švice prinese kulture.

No malo reklame,vabljene vse na jogurt,kadarkoli.

Mariborčanke,sreča,da danes ni bilo srečanja,ker bi se požrla,namreč mož je šel danes v Maribor in jaz mu težim,da bi mogla zraven,ker bi šla na kavo z oktoberkami.Ob 8. zjutraj v pižami mu gnjavim,on pa že zrihtan za na pot.No dobro,da ni bilo,mi je lažje,enkrat pa res pridem v toti Maribor,da vas vsaj nekaj spoznam.
VANILI,ej nimaš sreče res,glej,da ne boš na koncu v šajtrgi vozila otrokauser posted image ,šala,brez zamere.Upam,da dobite,kar iščete in rabite.Aja,si sigurna,da je Teo rojen oktobra 2007?

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
22.5.2008 0:33:29   
valči
Pandica,vidim,da si stuširana,jaz pa še cela limasta tu gor čepimuser posted image Sem rekla mojemu,da se grem prvo stuširat,pol pa na računalnik,me je samo čukasto pogledal,pa jaz ne bi bila jaz,če ne bi ob 1. priliki šla vas čekirat.
Pa čestitke za psa!!user posted image Komaj čakam slike,danes,ne?

Jasna,čeprav se bere grozno in je moglo bit hgrozno,je sedaj smešno.Varuška,sušilecuser posted image Ojej,deca...
Lara si je pa danes lase rezala.Je Miha pustil škarje na mizi,Lara pa hop,rezala in čupo nosila v kopalnico v umivalnik,sem kar debelo gledala,ko sem to videla.Na srečo se ji ne vidi fejst. 
Evo,sedaj mi pa Nina jamra,bom mogla prvo k njej,pol pod tuš,pol morda še tu gor.

Pa Eni moram pohvalit,kaka faca je,tako šica po bauhiju,kot mala raketa,pa tak posebni položaj nogice ima,bravo maleckauser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
22.5.2008 0:37:15   
Pandica
Valči   kake lušte si mi zdaj naredila z jogurtom user posted image
Ja, danes si imela "srečo v nesreči", ker je sprečanje odpadlo. Ja, pa daj pridi enkrat k nam v toti naš lepi Maribor, boš vidla kak se bomo fajn imele. Koliko časa oz. km imaš  z avtom ti do Mb?

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
22.5.2008 0:41:12   
Pandica
VANILI   a grema k Valči na jogurt? user posted image  user posted image Vidim, da si še ti edina gor trenutno z mano. Zdaj povej al jogurt al pa grema spat? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
22.5.2008 0:41:19   
valči
Ja,kilometrov je kakih 75,je pa moj rekel,da so tako spremenili cesto,pa koliko plehovja je po cestah,da ni mogel verjet,gužva na gužvo.

Na jogurt pa le pridi,tačas,ko boš jedla,grem jaz pod toš.KDaj pa greš spat?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
22.5.2008 0:44:14   
Pandica
Zdaj bom šla počasi v vodoravni položaj, ker še komaj gledam.
Ti pa tut pod tuš pa hitro smukni v posteljo k tvojemu user posted image
Ja, slikice pa mislim, da bodo ju3.

Lahko noč vsem

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
22.5.2008 0:46:47   
valči
VANILI,nisem vedla,da si gor,no čez kaku uro bota pri meni,če sedaj kreneta,grem pod tuš,ko prideta,pozvonita,ker bom že v pojstli.

Nočkauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
22.5.2008 0:56:43   
VANILI
EVO, CD-JI SPEČENI, SEKS V MESTU SE JE KONČAL, UČI ŠE KOMAJ DRŽIM ODPRTE, TOREJ TO SO ZNAKI DA JE ČAS DA GREM SPAT.

JAZ SEM TUD DELLA jogurte oz. kislo mleko izpod domače krave..

mah grem raje spt kaj mi dela ta računalnikuser posted image
lepo spite in se naspite, mamčice

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
22.5.2008 8:05:29   
noa1
Dobro jutro!
A sem res prva?
Torej častim zajtrk: kavica, čaj, kakav...po želji
zraven pa user posted image ali pa kaj lažjegauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
22.5.2008 8:22:20   
noa1
Moja mala bogica je celo noč smrkala. Sem ji enih parx morala fiziološko špricat v nos, pa se zraven tako dereuser posted image .
Saj bi rada jaz tudi dala gor slikico os MT, pa je bil včeraj še moker, sedaj pa sem sama doma pa naju ne morem slikat. Jo pa imam sedaj v MT, ker je bila prav sitna in že na pol spi....jaz pa na RRuser posted image user posted image user posted image  Zraven pa poslušava pravljico Medvedek zleze vase. Pravljica iz mojega otroštva in mi je še zmeraj full fajna.user posted image

Klavdija: kako kaj kaže z našimi risankami?

Valči: ti samo pridi v MB, tudi če ni srečanja. Lahko naredilo izredno srečanje samo zate. Samo sporoči prej kdaj lahko prideš.

Zala in Julija: vidve se pa res pozdravita do srede, da se spet vidimouser posted image user posted image user posted image

Ajša nima vročine, samo dosti kiha in malo pokašljuje in zvečer ter ponoči komaj diha. Kolikox na dan pa ji lahko stiskam fiziološko v nos? Imam tisto z razpršilcem in ji v vsako nosnico stisnem ene 3x, več pa ne gre ker se pol že takoooo dere da je joj. Aspirator pa nič ven ne potegneuser posted image   Vročine HB ni, je pa včeraj bila večinoma na zizikah, GH je pojedla čez celi dan samo enih par žličk.

Uf sem se sedaj razpisala...bom raje nehala....grem Ajšo v posteljo nest, ker že spi

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
22.5.2008 8:22:46   
noa1
Kaj sedaj p ani nobene tule gor, ko ste včeraj ponočevale?

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
22.5.2008 8:47:07   
*pikijakob*
Pandica ne se ne da, vedno gleda naprej. 

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
22.5.2008 8:48:18   
noa1
Evo...moj MT, upam, da ni prevelika slika. Drugače pa ga bom dala med moje slike.

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
22.5.2008 8:49:12   
noa1
Očitno ne gre. Ga grem sedaj dat v moj album.

< Sporočilo je popravil noa1 -- 22.5.2008 9:00:33 >

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
22.5.2008 8:49:22   
2ursae
da vas mal še prečekiram, preden ljubljanski del izgine na žur user posted image .

Vse najboljše Boru in Nini za 7m user posted image user posted image user posted image

vanilin podpis: je mega user posted image

možakarji in šport: moj je ljubitelj hokeja in smučarskih poletov, ob ostalih športih ostane mrtvo hladen ... no, ne pri vseh, seveda fuzbal ........................... mu gre ful na živce user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
22.5.2008 8:50:28   
*kinnie*
Dobro jutro.

Evo user posted image , zunaj dež....saj bi rada napisala kaj novegauser posted image .

Otročka se lepo igrata, sploh ne morem verjeti, kako se ta večja trudi, da zabava malega...samo upam, da ju ta topel medsebojni odnos ne mine....pa zase upam, da bom pravična do obeh...jooj kako globoke misel za zjutrajuser posted image

Moški kotiček: Pri vas vsi športni.....pri nas je pa Tv na žalost vse kar je povezano s športom in jaz po malem kar trpim,  ker sem upokojena športnica.....moj, pa šport sta dva različna pojmauser posted image ....

Valči, je bilo zanimivo prebrat, kako se dela jogurt....veš  jaz pojma nisem imela.

Jasna: Prav zanimive prigode, sem se nasmejala....po  drugi se pa kar strah nariše v meni...user posted image ojoj kaj vse me lahko še doleti....okno pa otroci, pa  pralni stroj....

bom kar oddala , pa potem naprej pisala, da me ne vrže ven

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
22.5.2008 9:02:12   
*pikijakob*
Noa1 super MT, upam da Ajša uživa!user posted image user posted image user posted image

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
22.5.2008 9:05:20   
noa1
Nina, Bor in Lan: čestitke user posted image

Pikijakob: sem jo danes zjutraj že uspavalauser posted image user posted image user posted image . Pa lepo se da z njo v MT sedet pred Računalnikom in pisat na RRuser posted image user posted image user posted image Ja, seveda full uživa. Sem se pa odločila, da bom naredila še kakega...je moja mama takoj rekla, da bi ona tude enega imela, ko bo malo čuvalauser posted image .

< Sporočilo je popravil noa1 -- 22.5.2008 9:06:27 >

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
22.5.2008 9:09:31   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: noa1
Klavdija: kako kaj kaže z našimi risankami?

Disney je bil že na 95%, pa se je sesul računalnik. user posted image  Zdaj je na 30% user posted image  Saj bo...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
22.5.2008 9:10:13   
Kasija
Dobro jutro!

Srečanje je v koloseju ob 11h - živa.

Noa1 lep mt user posted image  Tak za punčko user posted image

moški in televizija moj sicer ne gleda tako veliko športa, se pa za kakšno stvar ravno tako naštima z elanom v naročju pred tv in skupaj gledata. elian je takrat priden ko bubica, kot da čuti, da je to moško povezovanje. kaj so pa počeli pred televizijo? Aja, pa včeraj je mali ukradel daljinca in ugasnil tv in je bil očka čisto ponosen nanj user posted image . očitno je to moderno učenje spretnosti - prenaša svoje znanje na sina user posted image  (upam, da ne bere tega hihi)

Se vidimo ljubljančanke!

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
22.5.2008 9:28:19   
teka
noa, super si to nardila user posted image user posted image user posted image ajša pa tak smrka, bogica. aspirator: a si mogoče poskusla zamenjat baterije? pri nas je bla občutna razlika! za fiziološko nekateri pravijo da ni omejitev koliko, drugi spet, da izsušuje sluznico.... jaz mu sedaj čistim vsak večer, kar z bruzgalko not v sedečem položaju, da iz druge nosnice ven priteče, pol pa aspirator...vse počistiva.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?