valči
|
Micla,si mi očitno zbežala spat,ker preden sem vse prebrala je minilo...časa.Ker ste res pridne. Jogurte delam na približno tri dni in sicer imam aparat,v katerega gre 6 kozarčkov po 120 ml,vsakič rabim 1 l mleka svežega-izpod krave in eno kulturo od prejšnje runde jogurtov.Sveže mleko zagrejem na 85 stopinj,pol pa na hitro ohladim na 45 stopinj,temu dodam kulturo,v lončke in 10 ur zori.Po 10. urah v hladilniku navali narode.Je pa res dober,noben kuplen tako,ker stric od mojega iz Švice prinese kulture. No malo reklame,vabljene vse na jogurt,kadarkoli. Mariborčanke,sreča,da danes ni bilo srečanja,ker bi se požrla,namreč mož je šel danes v Maribor in jaz mu težim,da bi mogla zraven,ker bi šla na kavo z oktoberkami.Ob 8. zjutraj v pižami mu gnjavim,on pa že zrihtan za na pot.No dobro,da ni bilo,mi je lažje,enkrat pa res pridem v toti Maribor,da vas vsaj nekaj spoznam. VANILI,ej nimaš sreče res,glej,da ne boš na koncu v šajtrgi vozila otroka ,šala,brez zamere.Upam,da dobite,kar iščete in rabite.Aja,si sigurna,da je Teo rojen oktobra 2007?
_____________________________
Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.
|