Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:18:37
|
|
|
|
mary_lou
|
zihr pazi na linijo in ne je sldoleda zvecer
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:18:45
|
|
|
|
sticanka
|
Si ne morem kaj, da ne bi odgovorila Mary_lou! Imela sem te za prijazno punco, ne pa grešnico! Če rabiš denar lepo prosi, takšno norčevanje pa ni dopustno!
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:18:50
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* nobena zdej nikamor ne gre, ko sem jaz končno v etru!!!!!!! pina!!!nikamor, jasno?!!!! suzika moj azlata...sam utri jaz moram ob 5:40 vstat.... ej sam tale stičanka nas bo še molitvic naučila, ker tolko v cerkev hodi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:18:50
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 a lahko nehate in greste spat papiga ponavla pa si rit popravla okoli hiše pa nazaj ti si pravi papagaj je to že buči rekla pred 1 uro če pa ne morem računalnika izklopit. se mi je prst zalimal na F5 maslo pomaga...preizkušena varianta
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:19:14
|
|
|
|
Bajsa
|
Ok bejbe jst vam ne sledim več sploh! Sm ful vesela, ker nama ni več treba na NFT. Je rekla teta zdravnica, da se Zala zelo lepo drži in da ona ne vidi nobenega razloga da bi mogle še naprej hodit . Moj je pršu dons iz kolesarjenja, pa je revček že ob pol desetih zaspal, ker je valda utrujen. Pr nas nimamo več palčk, niti ustnih zagovorov, kaj šele da bi kuhali joto ali pa se vsaj pogovarjali. Očitno bomo mi tud pr enmu odtsl. Stičanka dobrodošla! Janey lepe slikce! No da še mal za nazaj pogledam kaj ste načvekale, se mi je zdel da je blo dopoldne tm okol 68 strani, me je skor kap zadela k sm prejle gor pršla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:19:58
|
|
|
|
mary_lou
|
GOSPAiz sticne! Bi bili mogoce tako prijazni in mi podarili 10 evrov ker nimam denarja da bi otroku kupila mleko?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:20:21
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Ok bejbe jst vam ne sledim več sploh! Sm ful vesela, ker nama ni več treba na NFT. Je rekla teta zdravnica, da se Zala zelo lepo drži in da ona ne vidi nobenega razloga da bi mogle še naprej hodit .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:20:26
|
|
|
|
sticanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: sticanka Drage prijateljice! Popila sem vitamin za moč in mleko in sedaj grem v posteljo, da bom spočita za mojo hčerko. Lepo preostanek večera vam želim! Jutri pa se ponovno oglasim, morda že dopoldan, če bom imela čas, ker grem še v samostan nekaj urejat! Lahko noč! a maš kak ustni zagovor al greš sam na sladoleg gor A tudi ti si taka neotesanka? Dekle, molila bom zate in tvojo dušo!
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:21:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou GOSPAiz sticne! Bi bili mogoce tako prijazni in mi podarili 10 evrov ker nimam denarja da bi otroku kupila mleko? marička, pa ne da si ti ena prodana duša A zdej se boš pa lepo obnašala, sam zato ker se je ena stičanka pojavila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:22:06
|
|
|
|
sticanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Ok bejbe jst vam ne sledim več sploh! Sm ful vesela, ker nama ni več treba na NFT. Je rekla teta zdravnica, da se Zala zelo lepo drži in da ona ne vidi nobenega razloga da bi mogle še naprej hodit . Moj je pršu dons iz kolesarjenja, pa je revček že ob pol desetih zaspal, ker je valda utrujen. Pr nas nimamo več palčk, niti ustnih zagovorov, kaj šele da bi kuhali joto ali pa se vsaj pogovarjali. Očitno bomo mi tud pr enmu odtsl. Stičanka dobrodošla! Janey lepe slikce! No da še mal za nazaj pogledam kaj ste načvekale, se mi je zdel da je blo dopoldne tm okol 68 strani, me je skor kap zadela k sm prejle gor pršla Hvala za dobrodošlico gospa Bajsa! Morala sem dodati Bajsa, ker se drugače kar malo grobo bere
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:22:23
|
|
|
|
mary_lou
|
pssssst pina sam da dobim 10 evrov da jih dam dolenjki da si kup alko pol pa gremo po starem naprej
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:22:24
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou GOSPAiz sticne! Bi bili mogoce tako prijazni in mi podarili 10 evrov ker nimam denarja da bi otroku kupila mleko? marička, pa ne da si ti ena prodana duša A zdej se boš pa lepo obnašala, sam zato ker se je ena stičanka pojavila nekaj leze v rit
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:22:35
|
|
|
|
ella79
|
zdej pa res grem, mojm jt mal mojga animirat, da bo lažje zaspal
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:22:57
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: sticanka IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Ok bejbe jst vam ne sledim več sploh! Sm ful vesela, ker nama ni več treba na NFT. Je rekla teta zdravnica, da se Zala zelo lepo drži in da ona ne vidi nobenega razloga da bi mogle še naprej hodit . Moj je pršu dons iz kolesarjenja, pa je revček že ob pol desetih zaspal, ker je valda utrujen. Pr nas nimamo več palčk, niti ustnih zagovorov, kaj šele da bi kuhali joto ali pa se vsaj pogovarjali. Očitno bomo mi tud pr enmu odtsl. Stičanka dobrodošla! Janey lepe slikce! No da še mal za nazaj pogledam kaj ste načvekale, se mi je zdel da je blo dopoldne tm okol 68 strani, me je skor kap zadela k sm prejle gor pršla Hvala za dobrodošlico gospa Bajsa! Morala sem dodati Bajsa, ker se drugače kar malo grobo bere Morala si dodati gospa.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:23:06
|
|
|
|
sticanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou GOSPAiz sticne! Bi bili mogoce tako prijazni in mi podarili 10 evrov ker nimam denarja da bi otroku kupila mleko? Če res potrebuješ za mleko za otroka ti bom dala, sicer pa naj ti bog odpusti!
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:23:12
|
|
|
|
mary_lou
|
No dobra gospa iz Sticne se lahko nadejam 10 evrov?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:23:26
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej pa res grem, mojm jt mal mojga animirat, da bo lažje zaspal za ogrevanje se pa malo podrgni po ograji
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:23:47
|
|
|
|
mary_lou
|
Hvala lepa! Z bogom se bom pa sama pomenila ni problema!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:23:53
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou No dobra gospa iz Sticne se lahko nadejam 10 evrov? AMEN
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:24:09
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej pa res grem, mojm jt mal mojga animirat, da bo lažje zaspal za ogrevanje se pa malo podrgni po ograji
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:24:20
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej pa res grem, mojm jt mal mojga animirat, da bo lažje zaspal za ogrevanje se pa malo podrgni po ograji pomoje jo je mal premal
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:24:28
|
|
|
|
sticanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: sticanka IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Ok bejbe jst vam ne sledim več sploh! Sm ful vesela, ker nama ni več treba na NFT. Je rekla teta zdravnica, da se Zala zelo lepo drži in da ona ne vidi nobenega razloga da bi mogle še naprej hodit . Moj je pršu dons iz kolesarjenja, pa je revček že ob pol desetih zaspal, ker je valda utrujen. Pr nas nimamo več palčk, niti ustnih zagovorov, kaj šele da bi kuhali joto ali pa se vsaj pogovarjali. Očitno bomo mi tud pr enmu odtsl. Stičanka dobrodošla! Janey lepe slikce! No da še mal za nazaj pogledam kaj ste načvekale, se mi je zdel da je blo dopoldne tm okol 68 strani, me je skor kap zadela k sm prejle gor pršla Hvala za dobrodošlico gospa Bajsa! Morala sem dodati Bajsa, ker se drugače kar malo grobo bere Morala si dodati gospa. Ja, res je, se vidi da sem utrujena Se opravičujem! Zdaj pa res odhajam! Mir z vami in vašimi dušami!
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:24:45
|
|
|
|
Bajsa
|
Stičanka po moje si družbo zgrešila, ker smo po moje tukile vse mal grešnice in neotesanke . Najboljš da se sprijazneš, ker spremenit nas ne boš mogla, molitev pa tud ne bo pomagala .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:24:50
|
|
|
|
pina-1
|
jaz tudi grem. sedaj pa zares. nočko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 23:25:07
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej pa res grem, mojm jt mal mojga animirat, da bo lažje zaspal za ogrevanje se pa malo podrgni po ograji pomoje jo je mal premal če boš zucala boste pa novo nardil
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......