|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NORA....sem
21.5.2008 22:55:46   
tara 14
user posted image sem nora na forumu, ampak moj problem je tak, da nevem kam naj se obrnem.
z mojim živiva skupaj že 2 leti in špol, imava svoje stanovanje in imala sva se super. vse se je spremenilo ko sem mu pred 10 meseci rekla da bi rada otroka.on je v kristusovih lerih, jaz sem mlajša, denarja imava dovolj, ovir ni.rekel mi je da bi bil zelo žalosten e bi bila ja noseca, ampak da si otroka želi.
veza se je zacela slabšat, samo sva se kregala in sexala trikrat na mesc.ko sem mu rakla da me to moti, se je delal da to razume in da bo boljše.ampak ko sem hotela se z njim pogovarjat,ali sexat se je samo obrnil proc in rakel naj ga pustm pri miru.

po vsem tem casu žalosti in solz, pa sem srecala mojega soseda iz sosednje države, ki mi je bil všec že veliko let in jaz njemu.in tako sva ga posrala tri vecere zapored.
in zdaj?
moj še vedno leži na kvcu in sem mu najbolj nezanimiva stvar na svetu, jaz pa sanjam insi želim biti ob mojem sosedu.kaj mislite?
aja, sosedu sem rakla da se ne smeva vec videt.
beda
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NORA....sem
21.5.2008 23:40:48   
* Mateja *
Ja ti pa res nimaš sreče! Pomeni se s tvojim, soseda pa na miru pusti, če ti je tako rekel. Pač avantura! Pozabi ga! Poskusi rešit s tvojim če se pač da, glede na to, da imata stanovanje, da skupej živita! Če pa ne bo šlo na bolje pejta narazen dokler sta sama, ker če bi slučajno mela otroka bi šlo to zelo težko! verjemi!!

(odgovor članu tara 14)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2008 5:59:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tara 14

da bi bil zelo žalosten e bi bila ja noseca, ampak da si otroka želi.

protislovje? Al pa ne ve kako otroci pridejo na svet?

Draga moja, po napisanem sodeč bi se jz temeljito pogovorila s partnerjem in če bi ugotovila, da se najini interesi, cilji križajo bi pač sklenila, da greva vsak svojo pot.

(odgovor članu tara 14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2008 6:34:52   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Tudi meni se tako zdi.

Da pa on leži na kavču, ne ve, kaj bi, te "zanemarja", kaj bo pa šele pol, če se zgodi, da bo otrok na poti in ko bo otrok?

Mogoče bi poskušala še rešit zvezo, vendar, kaj preveč se ne bi trudila, če bi iz njegove strani bilo nezanimanje.

Sicer je pa itak treba vedeti obe plati zgodbe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2008 7:10:40   
kristinaj
otrok ko berem, žal nimata, živita skupaj torej si ga malce spoznala, ti si mlada......

jaz bi se s partnerjem temeljito pogovorila z miljoni kaj, zakaj, kako, kaj on misli, kaj bi on naredil, zakaj ga to ovira in bla bla.....

če se ne da, se tudi vnaprej ne bo dalo....punca pot pod noge v svet, kjer je nekdo, ki si te zasluži in čaka nate.....

srečno

(odgovor članu tara 14)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2008 7:10:59   
puncica
Jaz bi tako vezo sigurno končala, sploh pa če ti je nekdo drug všeč, ker dvomim da bo kaj bolje. Odločitev pa je tvoja. Sem pa tudi jaz zasledila protislovje in mi tale stavek nekako ne gre skupaj:
"...da bi bil zelo žalosten če bi bila ja noseca, ampak da si otroka želi. "user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 22.5.2008 7:11:39 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.5.2008 7:11:21   
Polonca H.
Punca nisi ti tista ki je nora...sem pa skoraj v isti situaciji, le da sem jaz tista ki je v kristusovih letih on pa štri leta starejši. On ima že otroke od prej, jaz sem si pa želela svoje, najine, vendar vedno ko sem začela govoriti o otrocih, navijati za to da bi jih imela tudi midva je našel nek izgovor. In sedaj ko sva uredila vse....imava stanovanje, oba zaposlena za nedoločen čas...v galsvem vsi pogoji so izpolnjeni, se je spomnil da tega pa svojim otrokom iz  prve zveze ne more narediti. In jaz se zaradi tega ne morem odpovedati, tistemu kar si želim že od nekdaj, lastni otroci, lastna družina.

Kako se boš odločila, ti ne znam svetovati, vendar če bi bil žalosten če bila srečka nosečka, potem se mi zdi da so vse njegove besede ljubezni prazne. Ljubezen so dejanja in ne besede!!!

Želim ti, da čimprej srečaš tipa, ki te bo imel rad in te bo spoštoval kot žensko, tvoje želje in pričakovanja!

(odgovor članu tara 14)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2008 7:14:22   
maruškaŠ
po vsem tem casu žalosti in solz, pa sem srecala mojega soseda iz sosednje države, ki mi je bil všec že veliko let in jaz njemu.in tako sva ga posrala tri vecere zapored.
in zdaj?

Po tem ko poiščeš najlažji beg pred problemi, si z drugim - pol sprašuješ še kaj sedaj? S tem, ko si bila z drugim si se že odločila, da si svojo trenutno vezo končala. Četudi računaš na to, da bi s tvojim 'trenutnim' partnerjem pogovorila in rešila probleme - pa si storila nekaj nepovratnega, nepopravljivega...in če boš želela morebiti ostati s tem 'trenutnim' partnerjem - ali boš celo življenje živela v laži? Ga lahko tako malo spoštuješ, da mu boš sposobna cel čas lagati?

Kaj sedaj bi bilo primerno vprašanje preden si bila z drugim... Razen, če upač, da ti bo tvoj partner oprostil..

Sicer pa je tvoj partner skrajno nezrel in/ali pa pač ti nisi prava zanj in noče storiti koraka naprej.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.5.2008 7:16:14   
Volga
ma daj, če je ta sosed prost, pojdi k njemu, samo enkrat se živi, pa da celo življenje gledala en hlod poleg sebe? Dokler ni otrok imaš še čas.

(odgovor članu Polonca H.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.5.2008 7:23:50   
Marogica

user posted image sem nora na forumu,

Nisi edina nora na forumu, tako, da se ne sekiraj, se hitro najdejo podobne prijateljice.

Meni se vse skupaj zdi provokacija....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tara 14)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.5.2008 7:38:09   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Tudi meni se tako zdi.

Da pa on leži na kavču, ne ve, kaj bi, te "zanemarja", kaj bo pa šele pol, če se zgodi, da bo otrok na poti in ko bo otrok?

Mogoče bi poskušala še rešit zvezo, vendar, kaj preveč se ne bi trudila, če bi iz njegove strani bilo nezanimanje.

Sicer je pa itak treba vedeti obe plati zgodbe.

Pod tole se podpišem.Bolje prej it narazen kot pa potem ko so otroci.Otroci zakona ne popravijo ampak ga samo poglobijo.Želim ti srečnouser posted image in pravilno odločitev

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.5.2008 7:56:54   
karmy
ne vem zakaj bi trpela če ni treba. otrok jo ne veže na njega, mu je nezanimiva, samo kregata se... spoznala nekoga ki ji je bolj všeč. lahko spoka in gre v minuti

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.5.2008 8:05:47   
Blejka26
če ti je všeč sosed in če do njega čutiš več kot do partnerja..pol končaj to vezo še preden zanosiš (kar verjetno ob sedanjem partnerju ne boš),kajti otrok bo potem čutil največje posledice vajinega skupnega življenja.Ne zavrzi svojega življenja za nekoga ki te ni vreden

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.5.2008 8:07:53   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

ma daj, če je ta sosed prost, pojdi k njemu, samo enkrat se živi, pa da celo življenje gledala en hlod poleg sebe? Dokler ni otrok imaš še čas.

se podpišem

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.5.2008 8:14:10   
Sonnja
ja js te tud ne obsojam vska ženska si zasluži pozornost in ljubezen sej zato živita skupaj... kar se je zgodilo se pač je. s svojim se še enkrat pogovorita glede vajinih želja in načrtov za naprej če bota vidla da so si zelo nasprotna je boljše zvezo končat kot ap silit ne boš nikoli srečna. soseda pa ne odganjaj. user posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.5.2008 8:36:42   
lelaval
S tvojim se še enkrat poskusi pomenit (čeprav mislim, da se več ne da nič rešit), pa živi življenje - s sosedom ali katerim drugim

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tara 14)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.5.2008 8:46:10   
Marjana77
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26

če ti je všeč sosed in če do njega čutiš več kot do partnerja..pol končaj to vezo še preden zanosiš (kar verjetno ob sedanjem partnerju ne boš),kajti otrok bo potem čutil največje posledice vajinega skupnega življenja.Ne zavrzi svojega življenja za nekoga ki te ni vreden
 Se podpišem pod tole.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.5.2008 9:52:27   
Teya*D.
Prisilit, da bi otroka mel ga ne moreš in mogoče zaradi tega noče spolnih odnosov, ker se 'boji' da bi kje res zanosila. Hmmm....glede na to, da si že trikrat skočila čez plot s sosedom bi rekla, da probaj kaj iz tega razvit saj po moje v vajini (zdajšnji ) vezi ni zaupanja, če si ga prevarala. Hvala bogu, da še ni otrok. Verjemi pa, da se kar tako lepo ne bo spremenil in da bo še kar naprej ležal kot kos hloda....Malo pomisli....Že zdaj se ne zmeni zate, kako bi bilo ko bi zanosila?

(odgovor članu tara 14)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.5.2008 10:13:28   
Rožica I
Tip bi te imel samo za ljubico in ne za ženo in skupno življenje, verjemi. Šibaj stran, saj bi on moral biti pri teh letih že približno zrel in odrasel, pa definitivno ni.GAS user posted image ! ...mogoče k sosedu?! user posted image  user posted image ...

ROŽICA

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.5.2008 11:14:27   
mojamura
tvoj bi imel otroka a ga je strah odgovornosti....pa boji se kaj bi otrok pomenil v njegovem življenju (mislim na vse spremembe ki bi mu jih otrok prinesel)

tudi tvoja čustva do njega več niso tako goreča, če si ga prevarala s sosedom.

verjetno sta na svoji poti prišla do križišča, kjer hoče on iti po eni poti ti pa po drugi. pomenita se in si priznajta, da je konec.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu tara 14)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.5.2008 12:20:25   
loredana
Klasična forumovska zgodba: ona in on ki sta v vezi, v kateri nič ne funkcionira. Potem se od nekje pojavi nek tretji ( kot naročen ) in ga eden od nezadovoljnih in nezadovoljenih udeležencev posračka, potem pa za mnenje na forumu sprašuje. seveda je vse napeljano tako, da bi "prevarani" v tej zgodbi izpadel lenoba, grdoba, brezveznik, skratka en sam poden od človeka.

Moje mnenje: če tvoj noče otrok, ga boš težko prepričala. Upam da mu ga ne misliš podtaknit.

Tale "prijatelj" je pa samo za sračkanje. Tako da če si imela prej en velik nič od tipa, imaš zdaj dva velika niča.

(odgovor članu tara 14)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.5.2008 12:56:19   
Hanna M.
moja bivša sodelavka si je dogo želela otroka s partnerjem, ki otroka ni želel (je imel dva že iz prejšne zveze).
Toliko časa mu je težila, da je res zanosila (rekel ji je, da se on ne bo skrbel za otroka, razen finančno) in je na vse pristala, čeprav njun odnos že brez otroka ni bil bogve kaj.
Ko se je otrok rodil, je šele spoznala, da se ni nič spremenil in da ni kot po čudežu postal boljši partner in ljubeči očka. Po dobrem letu mučenja je odšla od njega z otrokom, zdaj je sama in se tolče po glavi.

Glede na to, da si tudi tvoj otrok ne želi, ti pa, da se ne zmeni zate in se kregata, skušaj še zadnjič iskreno govoriti z njim. Če se ne bo nič zganil pojdi svojo pot, s sosedom ali brez.

lep dan še naprej!

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.5.2008 17:51:50   
Mandek
Kaj si hotla napisat, da si noVa ali noRa na forumu?

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.5.2008 9:08:09   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: loredana
Klasična .... niča.

user posted image

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.5.2008 13:49:42   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

verjetno sta na svoji poti prišla do križišča, kjer hoče on iti po eni poti ti pa po drugi. pomenita se in si priznajta, da je konec.

Se  strinjam z napisanim.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?