Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:40:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey lej jo packo...kak mi ni kapnilo...se tolčem po glavi. zdaj vemo da se nisi drajsala ampak nov račun odpirala janey sam da tije prišlo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:40:18
|
|
|
|
mary_lou
|
a je tvoji puncki tudi tara ime? a je kraljevske krvi mogoce?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:40:59
|
|
|
|
sticanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: sticanka A se vam lahko pridružim prosim? Sem tudi jaz februarja rodila o DOBER VEČER... seveda se nam lahko pridružiš sam mamo par pogojev, ki jih moraš izpolnjevat za članstvo: 1. moraš bit pacientka 2. rada morš met JOTO, pa sladoledno palčko 3. morš bit ljubitelj refija... punce a sem še kej pozabla Dober večer! Vse pogoje izpoljnjujem in se zahvaljujem za članstvo
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:41:01
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sticanka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: sticanka A se vam lahko pridružim prosim? Sem tudi jaz februarja rodila Še tebi voščim dobrodošlico med najhujšimi čvekami vesolja , potem pa res lahko noč. Pa pridno čvekaj! Aja, še to - kdaj si pa rodila, kaj si rodila itd......... rodila sem 24.2., punčko..lepo...pa hvala za dobrodošlico Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:41:22
|
|
|
|
mary_lou
|
ne buci dost mam eno diplomo se te ne morem spacat skupi k tuki gor visim
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:41:29
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou a je tvoji puncki tudi tara ime? a je kraljevske krvi mogoce? punce pustimo sticanko do besede. Da se ne bo ustrašla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:42:21
|
|
|
|
buči
|
Dolenjka, če ti nisi pacinetka! Počenka! FBI-jevka! Pejd rajši za evrovizijo vadi!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:42:34
|
|
|
|
mary_lou
|
amapk si me dobr sticanka sm rabla kako minuto da sm postekala svaka cast
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:42:43
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sticanka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: sticanka A se vam lahko pridružim prosim? Sem tudi jaz februarja rodila o DOBER VEČER... seveda se nam lahko pridružiš sam mamo par pogojev, ki jih moraš izpolnjevat za članstvo: 1. moraš bit pacientka 2. rada morš met JOTO, pa sladoledno palčko 3. morš bit ljubitelj refija... punce a sem še kej pozabla Dober večer! Vse pogoje izpoljnjujem in se zahvaljujem za članstvo nas veseli da izpolnjuješ pogoje...sedaj pa z dovoljenjem februarčic LAHKO ČVEKAŠ
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:43:08
|
|
|
|
mary_lou
|
kap dol
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:43:21
|
|
|
|
sticanka
|
Joj kolk ste klepetave, sploh ne vem kateri bi najprej odgovorila? Moj mož je tko zlat in pravi, d bi bilo dobro, da se greva malo spočiti, tako da vas bom sedaj zapustila, drage nove prijateljice. Se vam jutri ponovno oglasim, da bomo izmenjale izkušnje Lahko in mirno noč vam želim, drage prijateljice
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:43:40
|
|
|
|
buči
|
A potem naj grem pa spat? POČENKA!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:43:40
|
|
|
|
Februarka08
|
Me je tale ˝stičanka˝ čist s tira spravla , grem spat. zdej pa res.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:43:57
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou amapk si me dobr sticanka sm rabla kako minuto da sm postekala svaka cast a ti si tudi blond.... pa kakšna dolenjka..Ona je šla škarpo gledat, pa sladoled lizat... Stičanka ni še tako v štos padla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:45:05
|
|
|
|
pina-1
|
nas je fajn nakurila sedaj pa kar gre...No ja to pa ma podobno kot naša big mama ne
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:45:25
|
|
|
|
buči
|
Lahko noč!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:45:30
|
|
|
|
sticanka
|
Ali vas lahko samo še nekaj vprašam? Kdaj dobim pa 2 zvezdici?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:45:36
|
|
|
|
mary_lou
|
a misls blond lase al mozgane? las nimam blod za mozgane se pa ze resno sprasujem ce ne vlecejo bl na svetlo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:45:44
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Janey lej jo packo...kak mi ni kapnilo...se tolčem po glavi. zdaj vemo da se nisi drajsala ampak nov račun odpirala janey sam da tije prišlo ja hvala bogu, to je blo to danes stičanka prisrčno dobrodošla. Me veseli da imaš tako zlatega moža. Ti srečnica. Tu med februarčicami imamo eno dolenjko, jo boš še spoznala, ona ima skoz lase v luft zarad moža...mogoče ji pa lahk daš kak pameten nasvet
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:45:58
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sticanka Joj kolk ste klepetave, sploh ne vem kateri bi najprej odgovorila? Moj mož je tko zlat in pravi, d bi bilo dobro, da se greva malo spočiti, tako da vas bom sedaj zapustila, drage nove prijateljice. Se vam jutri ponovno oglasim, da bomo izmenjale izkušnje Lahko in mirno noč vam želim, drage prijateljice ziher ni naša starka, ker ona je na svojga še vedno našpičena
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:46:51
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Janey lej jo packo...kak mi ni kapnilo...se tolčem po glavi. zdaj vemo da se nisi drajsala ampak nov račun odpirala janey sam da tije prišlo ja hvala bogu, to je blo to danes stičanka prisrčno dobrodošla. Me veseli da imaš tako zlatega moža. Ti srečnica. Tu med februarčicami imamo eno dolenjko, jo boš še spoznala, ona ima skoz lase v luft zarad moža...mogoče ji pa lahk daš kak pameten nasvet to mi deli
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:47:24
|
|
|
|
sticanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Janey lej jo packo...kak mi ni kapnilo...se tolčem po glavi. zdaj vemo da se nisi drajsala ampak nov račun odpirala janey sam da tije prišlo ja hvala bogu, to je blo to danes stičanka prisrčno dobrodošla. Me veseli da imaš tako zlatega moža. Ti srečnica. Tu med februarčicami imamo eno dolenjko, jo boš še spoznala, ona ima skoz lase v luft zarad moža...mogoče ji pa lahk daš kak pameten nasvet Morda bi bilo dobro če ju kar predstavim, kaj ve mislite drage nove prijateljice Je zelo problematičen gospod ali mislite da je še možnost za ozdravitev?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:47:46
|
|
|
|
mary_lou
|
no sticanka kak nasvet za naso dolenjcico?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:47:53
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sticanka Ali vas lahko samo še nekaj vprašam? Kdaj dobim pa 2 zvezdici? stiška, a ti lahko tako rečem..Nekako mi na dalatinsko vleče danes. 2. zvezdico boš dobila, če boš ene 2 večera z nami čvekala.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:48:10
|
|
|
|
ella79
|
sem bla firbec in mogla pridt pogledat kaj dogaja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......