Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:59:54
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Ja, sam jest sm izdajalka z diplomo, ve pa sladoledne šrudentke. A veste tisti vic, ko sta dva študenta šla od doma, pa je mama rekla svoji hčeri od česa bosta s fantom živela, ker še študirata. Pa je ona rekla, da od ljubezni. Pa pride njen zvečer s fksa, pa se ona naga drajsa po ograji na stopnišču. Pa jo vpraša, kaj dela. "Večerjo grejem!" RULAAAAAAAAAA
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:59:55
|
|
|
|
larisa
|
Bejbe, men moj grozi z ločitvijo, k sem skos tle Sam je pozabu, da me še poroču ni
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:00:05
|
|
|
|
mary_lou
|
Palčka po fuzbalu sm se hotla prej spedenat v nulo pa se bom sam stusirala bo glih tko dobr
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:00:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Ja, sam jest sm izdajalka z diplomo, ve pa sladoledne šrudentke. A veste tisti vic, ko sta dva študenta šla od doma, pa je mama rekla svoji hčeri od česa bosta s fantom živela, ker še študirata. Pa je ona rekla, da od ljubezni. Pa pride njen zvečer s fksa, pa se ona naga drajsa po ograji na stopnišču. Pa jo vpraša, kaj dela. "Večerjo grejem!" pacientka!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:00:45
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: buči Moj mlekarnar je v depri, ker je mirenca zaj**** vso sceno, pa ker je dal tolk keša na servisu (tega ne bo pozabil, dokler ne vplača novega Leona ali pa Altee)! Ti mu kr povej, da lohk hitr zaslužiš za tist njegov servis, če men čepico nataknejo do jeseni Pa bo kuj boljše volje Veš kaj, je avto njegov, jaz marsikam pridem tudi peš, s kolesom ali pa buso z obema mulcema, tako da priboljški grejo zame in moja dva mulca, njegov plehek je pa njegov fetiš. Ga glanca in polira bolj kot mene!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:01:12
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka a si ji spet žužke v pojstlo naštimala? ma ne vem od kje ji fora da se živali boji
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:01:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Bejbe, men moj grozi z ločitvijo, k sem skos tle Sam je pozabu, da me še poroču ni POL JE PA VSE REŠEN
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:02:27
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Ja, sam jest sm izdajalka z diplomo, ve pa sladoledne šrudentke. A veste tisti vic, ko sta dva študenta šla od doma, pa je mama rekla svoji hčeri od česa bosta s fantom živela, ker še študirata. Pa je ona rekla, da od ljubezni. Pa pride njen zvečer s fksa, pa se ona naga drajsa po ograji na stopnišču. Pa jo vpraša, kaj dela. "Večerjo grejem!" pacientka!!!!!!!!!!!!!!!! Kolk mate pa pri vas kaj ograje? Sicer je pa tudi škarpa dobra, se vsaj ne prime na kamen večerja!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:02:53
|
|
|
|
mary_lou
|
DOLENJKA a ves kera je najvecja pacientka na zemlji ena prodajalka tle v trgovini v domzalah ze 6 mescov hodm tja in vedno recem 50 dek poli pa vsakic me vprasa a dam pol kile WTF
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:02:56
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Bejbe, men moj grozi z ločitvijo, k sem skos tle Sam je pozabu, da me še poroču ni POL JE PA VSE REŠEN
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:03:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: buči Moj mlekarnar je v depri, ker je mirenca zaj**** vso sceno, pa ker je dal tolk keša na servisu (tega ne bo pozabil, dokler ne vplača novega Leona ali pa Altee)! Ti mu kr povej, da lohk hitr zaslužiš za tist njegov servis, če men čepico nataknejo do jeseni Pa bo kuj boljše volje Veš kaj, je avto njegov, jaz marsikam pridem tudi peš, s kolesom ali pa buso z obema mulcema, tako da priboljški grejo zame in moja dva mulca, njegov plehek je pa njegov fetiš. Ga glanca in polira bolj kot mene! itak, če pa maš mirenco in je vse zaj*****
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:03:09
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Ja, sam jest sm izdajalka z diplomo, ve pa sladoledne šrudentke. A veste tisti vic, ko sta dva študenta šla od doma, pa je mama rekla svoji hčeri od česa bosta s fantom živela, ker še študirata. Pa je ona rekla, da od ljubezni. Pa pride njen zvečer s fksa, pa se ona naga drajsa po ograji na stopnišču. Pa jo vpraša, kaj dela. "Večerjo grejem!" jaz jo bom danes tut morala sama skuhat če bom htela kaj sem šla samo po kekse pa ste že 3 strani nakloftale...se vidi da vas dedi ne šmirglajo mate samo BOBI palke na razpolago danes...al pa prstke
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:04:07
|
|
|
|
Februarka08
|
Tamalo uspavam, pa naklofate 3 strani. Ma, ni vam za sledit. Sem že obupala. Če bo kaj nujnega, bom že videla. Čeprav je Buči nekaj prej od GH govorila. Grem gledat na hit če je že kaj novega na to temo, pol pa šlafen.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:04:14
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou DOLENJKA a ves kera je najvecja pacientka na zemlji ena prodajalka tle v trgovini v domzalah ze 6 mescov hodm tja in vedno recem 50 dek poli pa vsakic me vprasa a dam pol kile WTF
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:04:21
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Ja, sam jest sm izdajalka z diplomo, ve pa sladoledne šrudentke. A veste tisti vic, ko sta dva študenta šla od doma, pa je mama rekla svoji hčeri od česa bosta s fantom živela, ker še študirata. Pa je ona rekla, da od ljubezni. Pa pride njen zvečer s fksa, pa se ona naga drajsa po ograji na stopnišču. Pa jo vpraša, kaj dela. "Večerjo grejem!" pacientka!!!!!!!!!!!!!!!! Kolk mate pa pri vas kaj ograje? Sicer je pa tudi škarpa dobra, se vsaj ne prime na kamen večerja! buči, na tisti dolenjkini škarpi bi pa kej večerje tudi ostalo. pa veliko železja še ven štrli, mogoče bi jo pa minila želja po sladoledni palčki
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:04:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou DOLENJKA a ves kera je najvecja pacientka na zemlji ena prodajalka tle v trgovini v domzalah ze 6 mescov hodm tja in vedno recem 50 dek poli pa vsakic me vprasa a dam pol kile WTF verjetn je iz domžal
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:05:05
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou DOLENJKA a ves kera je najvecja pacientka na zemlji ena prodajalka tle v trgovini v domzalah ze 6 mescov hodm tja in vedno recem 50 dek poli pa vsakic me vprasa a dam pol kile WTF Ej, trgovke pa znajo bit pacientke. Sem eno leto na trgovski učila. To je bilo pa težko leto ... Sam ne morem napisat vseh for, me spomnite, da vam kakšno povem, ko se dobimo, sicer bomo takoj na 150. strani!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:05:11
|
|
|
|
mary_lou
|
auuuuuu peeeeeeeečeeeeeee
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:05:57
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou auuuuuu peeeeeeeečeeeeeee nehi se ob ograjo drsat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:06:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Ja, sam jest sm izdajalka z diplomo, ve pa sladoledne šrudentke. A veste tisti vic, ko sta dva študenta šla od doma, pa je mama rekla svoji hčeri od česa bosta s fantom živela, ker še študirata. Pa je ona rekla, da od ljubezni. Pa pride njen zvečer s fksa, pa se ona naga drajsa po ograji na stopnišču. Pa jo vpraša, kaj dela. "Večerjo grejem!" pacientka!!!!!!!!!!!!!!!! Kolk mate pa pri vas kaj ograje? Sicer je pa tudi škarpa dobra, se vsaj ne prime na kamen večerja! buči, na tisti dolenjkini škarpi bi pa kej večerje tudi ostalo. pa veliko železja še ven štrli, mogoče bi jo pa minila želja po sladoledni palčki hvala k vsaj tebe za mojo skrbi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:06:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka hvala k vsaj tebe za mojo skrbi prjatle spoznaš v stiski
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:08:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou auuuuuu peeeeeeeečeeeeeee nehi se ob ograjo drsat Zdej mi je pa kr mal u hlače ušlo Sem komi do WCja pršla, mojmu pa nč jasn
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:08:58
|
|
|
|
buči
|
Dolenjka, ti pripl enkrat tvojga k mojmu, pa bo moj malo po vajinem avtu podelal, pa imaš nevarnost, da si nogo zviješ, ko boš domov šla. To se je zgodilo dedku moje prijatelce, ko sva ga enkrat nekam pelala. Je revežu spodrsnilo na predpražniku v avtu, ker moj tudi tega spolira in našprica, da se sveto bolj kot jaz za novo leto, če si kupim kakšen turški pulover z bleščicami!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:09:23
|
|
|
|
larisa
|
Bejbe nočko , me je moj vseen prepričal
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:10:25
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 A me lahko kdo razsvetli, kako za hudiča, naj prepričam sesalec da bo sam sesal, likalnik da bo sam peglal in cunjo da sama briše. Pri nas so vsi leni in samo mene čakajo! ko gledam tu mizo zraven mene ki jo je moj danes nastlal, pa še ne pospravil se sprašujem točno to in potem preberem tvoj podpis
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......