![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 20.5.2008 20:52:27
|
|
|
|
SANEK1
|
Madejka, sem čist pozabla prej napisat. Glede prevoza nazaj, mislim da ne bo problema, samo ne vem če boste lahko vsi 3 v enem avto...3 misšljeni: 1. ti 2. Maj 3. vozek Neko rešitev bomo že našli
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 20.5.2008 21:11:17
|
|
|
|
Kety
|
Hvala za povabilo na piknik, žal se ga ne morem udeležiti, ker imamo krst od nečaka. Bi vas pa z veseljem spoznala, čeprav se mi zdi, da se ve med seboj že kar dobro poznate (kolikor sem razbrala). UŽIVAJTE!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 20.5.2008 22:28:03
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Madejka, sem čist pozabla prej napisat. Glede prevoza nazaj, mislim da ne bo problema, samo ne vem če boste lahko vsi 3 v enem avto...3 misšljeni: 1. ti 2. Maj 3. vozek Neko rešitev bomo že našli Za vozek mamo mi plac, če pa Madejka al pa jaz trebuh malo not stisnema bi moglo it skozi . Tak kot je Sanekova rekla bomo že zrihtali nekak!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 20.5.2008 23:51:46
|
|
|
|
madejka
|
Sanek in pupi bom vzela mali voz s sabo, pa jaz komot sedim med dvema sedežema... vsaj pri našem avtu je tak Zlate ste
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 6:55:48
|
|
|
|
Ronči
|
Zvesta kak to da ste že prodali voziček?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 7:52:12
|
|
|
|
bačko
|
Dan! Pupi čestitam za plazenje! No pa smo včeraj vse uredili pri notarju, zdaj samo še čakamo da denar nakažejo prodajalcu stanovanja in bo naše stanovanje! Žana je zopet spala celo noč! Drugače pa imava zopet težave z noskom.Ampak bo! AJA! KAVA!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 7:53:53
|
|
|
|
yudit
|
Dobro jutro, da se še jaz mal oglasim, pri nas nič novega sem deža Ja seveda sem vesela dans pride moja mami sem fulll vesela komaj čakam , mogla bi že prej prit pa je nekaj prišlo vmes tak da dans bo tu.....Lea zaenkrat pridna spimo še tud po starem zbujamo ponoči do dvakrat....Pupi pa si dočakala da se mala plazi super čestitke , pri nas o plazenju nič se pa se že vstajamo na nogice...... Fajn da se bote dobile na pikniku, upam da bote vreme imele vredi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 7:56:57
|
|
|
|
yudit
|
Bačko hvla za kafe že pijem madejka, Lea ima 5 zobekov da vpišeš za naslednič .. Mate rje vreme čukasto, upam da pride kaj sončka da se lahk spokamo kaj ven....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 7:59:01
|
|
|
|
yudit
|
No zdaj pa šibam popravljat pa malo preobleč, fajn bodite in užvajte
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 8:01:48
|
|
|
|
zvesta
|
Jutro vsem. Včeraj sem zijala evrovizijo, zdaj pa komaj gledam, ker je imel Izak od 1.30 do 3.00 urice petja. Spal je nekaj naspol in zraven jamral, mrmral...pel no... Ni jokal, ampak tiho pa tudi ni bil. IZVIRNO SPOROČILO: Ronči Zvesta kak to da ste že prodali voziček? Ronči prodali smo Chiccota skupaj s košaro in lupinico, ker je doma samo prostor jemal, odkar smo kupili marelo. Pa res je bila ugodna prodaja. Če prišepnem: zanj smo dali 600 €, dobili pa 450€ , pa še stepli so se skoraj zanj.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 8:04:46
|
|
|
|
Freycha
|
babike, najprej se vam moram opravičiti, da vam nisem poslala obljubljenega. Mi je včeraj dragi ušel na bowling, potem sem bila pa preutrujena, da bi še kaj delala Danes pa zagotovo! Sicer pa mi prijave še niste potrdile (ali pa sem spregledala) češnca baja afinca julij arijana mateya poldy pupi kristina_1 anja7
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 8:06:10
|
|
|
|
corfu
|
Dobro jutro! No, saj ne vem kaj naj napišem Sem že spila kavo, naredila dozo trebušnjakov, zdaj pa opazujem Manco kako vozi traktorje po Aljaževi sobi in vriska ...komaj čakam, da ta teden mine in bo spet sonček, čeprav po drugi strani mi pa kar paše tako vreme, sem vsaj kaj po stanovanju postorila. Kaj boste danes kuhale?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 8:09:04
|
|
|
|
Freycha
|
kar se denarja tiče: 9€ na odraslo osebo se plača takoj ob prihodu (nažalost ni najlepša dobrodošlica, ampak ne bi rada, da bi se potem pozabilo dati) in vas prosim za drobiž, pijačo pa si plača vsak sam ob naročilu.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 8:13:56
|
|
|
|
bačko
|
Resnično upam, da boste imeli na pikniku lep vreme!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 9:10:14
|
|
|
|
tejči77
|
Če bo že ves teden deževalo, mora biti v nedeljo lepo vreme, ni kaj! Jutro! Danes je Larisa spala do pol devete. Skoraj tri ure dalj kot ponavadi. Sem ves čas hodila gledat ali še diha. Verjetno ni vse v redu z njo. Je pa trenutno čisto dobre volje. Naja za prvo plazenje.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 9:11:40
|
|
|
|
tejči77
|
a čaja pa ni? Kaj res samo jaz pijem čaj? Mislim pravi, črni čaj, z mlekom. Mmmmmm, moram v trgovino, mi ga je zmanjkalo in sem danes brez.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 9:26:48
|
|
|
|
kapica
|
Jutro punce! Rumba hvala za razlago glede krem, grem danes se enkrat gledat . Corfu, bravo za vrtec, a ni to fajn, da se pupa ze zdaj veseli da bo lahko tam ostala . Tejci, super krasne novice. Si se prav odlocila, najprej probaj se to novo sluzbo in se pol odloci. Ce ti je sef ponudil duplo placo, pa pomeni da je res zadovoljen s tabo . Bravo za tvojga mozeka, je priden . Pupi, suuper za Najo in plazenje . Backo cestitke za stanovanje . Zvesta, a to pomeni da ne boste imeli dojencka stevilka2 ? Midva sva pa ze bila zunaj, dino je bilze ob 6h auf, pa ni hotel zaspat po zajtrku, ceprav se je videlo, da ga matralo. No, pol je pa v vozicku zadremal in sem ga samo odnesla v posteljco.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 9:29:30
|
|
|
|
kapica
|
Corfu, jaz se ne vem prav kaj bi skuhala. Mogoce prazen krompircek z cebulo in meso zraven, pa solata. Al kaj podobnega. Tejci, caj se tu zgleda na ponuja, sam kava .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 9:51:52
|
|
|
|
corfu
|
No, potem bom pa jaz skuhala, pravi čaj in vitaminski napitek...pravega čaja z mlekom še nisem pila sadje si pa večkrat stisnem in nato spijem
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 9:52:15
|
|
|
|
bačko
|
Samo za Tejci!Čaj!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 9:54:57
|
|
|
|
rumba
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 10:00:13
|
|
|
|
rumba
|
pupi, Naja za plazenje! bačko, supeza stanovanje. Kdaj se pa selite? Freycha, ne vem, če ti oprostim, ker nisi poslala......hmmm.... no, naj ti bo, ko si glih ti. corfu, nimam pojma, kaj bom kuhala. Bom koga kopirala. kapica, sta pa zgodnja vidva. A pri vas pa ni dežja? Tu je tako turobno, jaz sem cela zlajnana in tečna..... vreme me daje. Pa še PMS me zgleda daje, da sem se že včeri z mojim spričkala... zvesta, fajn si prodala. tejči, lepo za Larisino spanje. Ji bom prišepnila, da naj kaj ponovi. siskamiska, maja*, net mi skozi ven meče, tako da sploh ne morem na MSN. Pa tako mi je dooooolgčas!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 10:08:45
|
|
|
|
bačko
|
Rumba!Selimo se naslednji teden!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 10:10:41
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Rumba!Selimo se naslednji teden! Uau, super!!!! To bo veselje. Mi še pa kar nič ne vemo, ta teden bo menda tehnični pregled, pol pa še čakamo uporabno.... Mi tudi komaj čakamo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 10:11:41
|
|
|
|
corfu
|
Rumba, ti da znaš bit tečna to pa skor ne verjamem, da da se s tvojim spričkaš, to pa še manj ...mi delujeta tako usklajena
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.