|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
20.5.2008 20:52:27   
SANEK1
Madejka, sem čist pozabla prej napisat.user posted image
Glede prevoza nazaj, mislim da ne bo problema, samo ne vem če boste lahko vsi 3 v enem avto...3 misšljeni:
1. ti
2. Maj
3. vozek

Neko rešitev bomo že našliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
20.5.2008 21:11:17   
Kety
Hvala za povabilo na piknik, žal se ga ne morem udeležiti, ker imamo krst od nečaka. Bi vas pa z veseljem spoznala, čeprav se mi zdi, da se ve med seboj že kar dobro poznate (kolikor sem razbrala).

UŽIVAJTE!!!!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
20.5.2008 22:28:03   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Madejka, sem čist pozabla prej napisat.user posted image
Glede prevoza nazaj, mislim da ne bo problema, samo ne vem če boste lahko vsi 3 v enem avto...3 misšljeni:
1. ti
2. Maj
3. vozek

Neko rešitev bomo že našliuser posted image user posted image user posted image

Za vozek mamo mi plac, če pa Madejka al pa jaz trebuh malo not stisnema bi moglo it skozi user posted image user posted image . Tak kot je Sanekova rekla bomo že zrihtali nekak!!!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
20.5.2008 23:51:46   
madejka
Sanek in pupi bom vzela mali voz s sabo, pa jaz komot sedim med dvema sedežema... vsaj pri našem avtu je takuser posted image
Zlate steuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
21.5.2008 6:55:48   
Ronči
Zvesta kak to da ste že prodali voziček?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
21.5.2008 7:52:12   
bačko
Dan!
Pupi čestitam za plazenje!user posted image user posted image user posted image
No pa smo včeraj vse uredili pri notarju, zdaj samo še čakamo da denar nakažejo prodajalcu stanovanja in bo naše stanovanje!
Žana je zopet spala celo noč!user posted image user posted image Drugače pa imava zopet težave z noskom.Ampak bo!
AJA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KAVA!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
21.5.2008 7:53:53   
yudit
Dobro jutro, da se še jaz mal oglasim, pri nas nič novega sem dežauser posted image Ja seveda sem vesela dans pride moja mami sem fulll vesela komaj čakam user posted image , mogla bi že prej prit pa je nekaj prišlo vmes tak da dans bo tu.....Lea zaenkrat pridna spimo še tud po starem zbujamo ponoči do dvakrat....Pupi pa si dočakala da se mala plazi super čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pri nas o plazenju nič se pa se že vstajamo na nogice...... Fajn da se bote dobile na pikniku, upam da bote vreme imele vredi.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
21.5.2008 7:56:57   
yudit
Bačko hvla za kafe že pijemuser posted image madejka, Lea ima 5 zobekovuser posted image da vpišeš za nasledničuser posted image .. Mate rje vreme čukasto, upam da pride kaj sončka da se lahk spokamo kaj ven....

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
21.5.2008 7:59:01   
yudit
No zdaj pa šibam popravljat pa malo preobleč, fajn bodite in užvajteuser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
21.5.2008 8:01:48   
zvesta
Jutro vsem.

Včeraj sem zijala evrovizijo, zdaj pa komaj gledam, ker je imel Izak od 1.30 do 3.00 urice petja. Spal je nekaj naspol in zraven jamral, mrmral...pel no... Ni jokal, ampak tiho pa tudi ni bil.

IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

Zvesta kak to da ste že prodali voziček?

Ronči prodali smo Chiccota skupaj s košaro in lupinico, ker je doma samo prostor jemal, odkar smo kupili marelo. Pa res je bila ugodna prodaja. Če prišepnem: zanj smo dali 600 €, dobili pa 450€ user posted image , pa še stepli so se skoraj zanj. user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
21.5.2008 8:04:46   
Freycha
babike, najprej se vam moram opravičiti, da vam nisem poslala obljubljenega. Mi je včeraj dragi ušel na bowling, potem sem bila pa preutrujena, da bi še kaj delalauser posted image

Danes pa zagotovo!

Sicer pa mi prijave še niste potrdile (ali pa sem spregledala)

češnca
baja
afinca
julij
arijana
mateya
poldy
pupi
kristina_1
anja7

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
21.5.2008 8:06:10   
corfu
Dobro jutro!

No, saj ne vem kaj naj napišem user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem že spila kavo, naredila dozo trebušnjakov, zdaj pa opazujem Manco kako vozi traktorje po Aljaževi sobi in vriska user posted image ...komaj čakam, da ta teden mine in bo spet sonček, čeprav po drugi strani mi pa kar paše tako vreme, sem vsaj kaj po stanovanju postorila.

Kaj boste danes kuhale?

Uživaj življenje...

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
21.5.2008 8:09:04   
Freycha
kar se denarja tiče: 9€ na odraslo osebo se plača takoj ob prihodu (nažalost ni najlepša dobrodošlica, ampak ne bi rada, da bi se potem pozabilo dati) in vas prosim za drobiž, pijačo pa si plača vsak sam ob naročilu.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
21.5.2008 8:13:56   
bačko
Resnično upam, da boste imeli na pikniku lep vreme!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
21.5.2008 9:10:14   
tejči77
Če bo že ves teden deževalo, mora biti v nedeljo lepo vreme, ni kaj!
Jutro!user posted image
Danes je Larisa spala do pol devete. Skoraj tri ure dalj kot ponavadi. Sem ves čas hodila gledat ali še diha. Verjetno ni vse v redu z njo. Je pa trenutno čisto dobre volje.
Naja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prvo plazenje.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
21.5.2008 9:11:40   
tejči77
a čaja pa ni? Kaj res samo jaz pijem čaj? Mislim pravi, črni čaj, z mlekom. Mmmmmm, moram v trgovino, mi ga je zmanjkalo in sem danes brez.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
21.5.2008 9:26:48   
kapica
Jutro punce!
Rumba hvala za razlago glede krem, grem danes se enkrat gledatuser posted image .
Corfu, bravo za vrtec, a ni to fajn, da se pupa ze zdaj veseli da bo lahko tam ostalauser posted image .
Tejci, super krasne novice. Si se prav odlocila, najprej probaj se to novo sluzbo in se pol odloci. Ce ti je sef ponudil duplo placo, pa pomeni da je res zadovoljen s tabouser posted image . Bravo za tvojga mozeka, je pridenuser posted image .
Pupi, suuper za Najo in plazenjeuser posted image .
Backo cestitke za stanovanjeuser posted image .
Zvesta, a to pomeni da ne boste imeli dojencka stevilka2user posted image ?

Midva sva pa ze bila zunaj, dino je bilze ob 6h auf, pa ni hotel zaspat po zajtrku, ceprav se je videlo, da ga matralo. No, pol je pa v vozicku zadremal in sem ga samo odnesla v posteljco.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
21.5.2008 9:29:30   
kapica
Corfu, jaz se ne vem prav kaj bi skuhala. Mogoce prazen krompircek z cebulo in meso zraven, pa solata. Al kaj podobnega.
Tejci, caj se tu zgleda na ponuja, sam kavauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
21.5.2008 9:51:52   
corfu
No, potem bom pa jaz skuhala, pravi čaj in vitaminski napitek...pravega čaja z mlekom še nisem pila user posted image  sadje si pa večkrat stisnem in nato spijem user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
21.5.2008 9:52:15   
bačko
Samo za Tejci!Čaj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
21.5.2008 9:54:57   
rumba
Jutro!
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
21.5.2008 10:00:13   
rumba
pupi, user posted image user posted image user posted image  Naja za plazenje!
bačko, supeza stanovanje. Kdaj se pa selite?
Freycha, ne vem, če ti oprostim, ker nisi poslala......hmmm.... no, naj ti bo, ko si glih ti.user posted image
corfu, nimam pojma, kaj bom kuhala. Bom koga kopirala.user posted image
kapica, sta pa zgodnja vidva. A pri vas pa ni dežja? Tu je tako turobno, jaz sem cela zlajnana in tečna..... vreme me daje.user posted image  Pa še PMS me zgleda daje, da sem se že včeri z mojim spričkala...
zvesta, fajn si prodala.user posted image
tejči, lepo za Larisino spanje. Ji bom prišepnila, da naj kaj ponovi.user posted image
siskamiska, maja*, net mi skozi ven meče, tako da sploh ne morem na MSN.user posted image  Pa tako mi je dooooolgčas!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
21.5.2008 10:08:45   
bačko
Rumba!Selimo se naslednji teden!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
21.5.2008 10:10:41   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Rumba!Selimo se naslednji teden!user posted image user posted image user posted image

Uau, super!!!!user posted image
To bo veselje. Mi še pa kar nič ne vemo, ta teden bo menda tehnični pregled, pol pa še čakamo uporabno.... Mi tudi komaj čakamo.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
21.5.2008 10:11:41   
corfu
Rumba, ti da znaš bit tečna user posted image  to pa skor ne verjamem, da da se s tvojim spričkaš, to pa še manjuser posted image user posted image user posted image ...mi delujeta tako usklajenauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.