morango
|
Ojla, vsak dan se tolk razpisete, da vas ful berem, ampak je fajn, ker mimogrede izvem vse o vozickih, nakupih ... Ker vas je kar nekaj pisalo o belem toku, moj G mi je zadnjič rekel, da je to čist normalno, naravna reakcija telesa, da se bori proti bakterijskim vpadom. Hodim pa že na šolo za starše in tam je G tudi govorila o kapljanju plodovnice, baje da je to celo pogosteje, kot da se kar naenkrat vlije. Je pa rekla, da gre res za več kapljic skupaj, ki se jih ne da zadržat (tudi če obvladate Keglove vaje). Danes sem bila pa že na negi novorojenčka. In tam s tisto lutko je vse tko enostavno zgledalo, upam, da bo v realnosti tudi. Aja, včeraj sem videla kolegico po dolgem času, ki je tudi rodila v 26. tednu, mali je imel okrog 900 g, ampak problem v tem času je razvitost organov. Ma na srečo je blo vse v redu in zdaj je že prav lep dojenček. Aja, katera od vas pa misli v Postojni rodit? Sicer na teh predavanjih vsi govorijo, da je bila lani in letos ful gužva tako po predavanjih kot pol po porodnišnicah. Fino, bo dosti dojenčkov in mamic okol. Pa še to, po gestacijski starosti imam rok 15. 9., po ultrazvokih (NS in M) pa 9. 9. G mi je rekel, da itak na rok rodi ful malo žensk in da je zanje vseeno, moram pač pazit od 9. 9. naprej. A kaj veste, kako je pa s porodniško, kateri datum se upošteva. Tako, se oglašam manj pogosto, pol pa ne morem nehat. Vse nove dobrodošle
|