Drnula
|
Joj Hana kolk si luštna Ko ti le ne bi bilo nikoli več treba v bolnico Ma Zala mal visoko nogo in ji čeveljčki niso pasali na nogo. Je blo v trgovini en miljon sandalčkov in kot zakleto mi niso bli nobeni lepi Tole mi je poznano Neca je bila danes že drugi dan v vrtcu in še vedno nima copatov. No saj ni krivo samo to, da so mi vsi grdi in njena zelo visoka noga temveč tudi to, da kadar sva pred trgovino spi ko top v autu . Anya, ja tudi jaz sem merila čeveljčke v različnih trgovinah in so si številke zelo različne. Pravzaprav še znotraj ene. V Cicibanu sem ji kupila sandalček 19 in supergice 20 in vraga so ji skoraj premajhne Sandali so kar veliki, superge komaj spravim na nogo Neca pije alpsko mleko ... ??? ne vem, kake dva meseca, kaj pa vem, večinoma ga itak zvrača. Mleko po flaši itak ne mara in je samo sem in tja ... ona bi se seveda dojila in zadnja dva dni to ukinjamo čez dan, samo še zvečer in zjutraj in če se zbudi ponoči. Še prej ga je dobila, če sem ji kdaj pa kdaj naredila čokolešnik. Saj to mleko je v vseh ostalih mlečnih izdlkih. Kolikor jaz razumem se naj ne bi uporabljalo skozi, ker nima ravno najprimernejše sestave Neca je bila danes drugi dan v vrtcu. Ne vem kaj naj rečem, ne vem presodit ali nam gre v redu ali ne. Baje joka sem in tja. Včeraj ko sem prišla je bila nasmejana in skočila iz vzgojiteličenega naročja k meni, danes so mi jo prinesli v krčevitem joku, je ni blo za potolažit, revca je kar lovila sapo. Pravijo, da je jokala kake tri minutke, ko naj bi ji dali kosilo in so mi jo potem prinesli na hodnik, ko so videli da sem že tam. Res pa je tudi, da je bila ful ful ful zaspana. Neca običajno zaspi uro ali uro in pol po tistem ko je zjutraj vstala. Neglede na to kdaj vstane. Zdaj pa ne spi, namesto tega gre v vrtec in je tam tri ure, od zajtrka do kosila. Potem jo posedem v auto in je takoj koma, še preden speljem. V sapnju sem jo nesla od auta v hišo, kakih 50 m, po dežju in gor v posteljo in jo še slekla in kar spala, skupaj uro in pol, ne pretirano dolgo. V glavnem, želela si je spati in pa seveda dojiti, kar Neca čisto povezuje .... pa žal ne bo šlo več in se bo mogla odvadit. Rojstni dan ? Kake velike žurke ne bomo imeli, tudi vabil ne bomo razpošiljali. Vabljeni so vsi domači in prijatelji, to je itak vsem jasno Naredila bom torto, za nas je bolj važno da je dobra, lepa itak da ne bo Pa še kakšno pecivo bom napekla. Morda, če bo ravno izpadlo bomo tudi zunaj kaj spekli ... tako kot bi za kateri drug vikend če se ravno tako izteče, da nam to zapaše. Darilce je od mene Neca že dobila malo predčasno ker sem ravno našla nekaj kar mi je bilo všeč... kupila sem ji vozek z lesenimi kockami, ki jih lahko notri meče skozi luknje. Trentno je to še ne zanima, najbolj všeč ji je vozek voziti po hiši gor in dol in gor in dol in .... v glavnem kolesa škripljejo par ur na dan in tudi zdaj v tem trenutku Zgleda približno takole http://www.youtube.com/watch?v=04U0cPHQ270 Za srečanje ... jaz bi morda zmogla v četrtek ??? bom še videla Neca doma pri mojih starših 0520/44l-200508.jpg[/img][/url]
< Sporočilo je popravil Drnula -- 20.5.2008 13:30:29 >
|