|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
20.5.2008 14:37:22   
aleksandra silvija
a vam družinski člani "naročijo" kaj bi jedli za kosilo al si same sproti zmišljujete?

Nikoli.Sploh mož.
Pa bi včasih želela, kot kakšno idejo.

No, če ne štejem otrok, ki bi za večerjo včasih najraje "drekce"user posted image (beri čokoladne kosmiče, ki to sploh niso, ampak nekaj puhastega, umetnega)--pa to dobita zelooo redko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 851
20.5.2008 14:42:40   
Anita.kocjan
HEJ PUNCE!

ZANIMA ME ALI IMA KATERA KAKŠNE IZKUŠNJE GLEDE VOZIČKOV
http://www.baby-boom.si/vozicki_otroski_babyboom_ponudba.html?

Hvala in lep dan !

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 852
20.5.2008 14:51:07   
tweetek
a ne bi bilo luštno, da bi bile kot kure? Nosile bi jajco okoli in varovale in grele in se ne bi ne redile, ne otekale in ne rodile

drgasč se kao učim ampak tole sem pa morala pokomentiratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 853
20.5.2008 14:53:03   
lonapo
Polikano, posesano skratka vse pospravljeno, zdej pa po sina v varstvo pol pa kosilo kuhat., ponavadi premišljujem ko grem v posteljo, kaj bom kuhala naslednji dan.

Pridne bodite!

(odgovor članu Anita.kocjan)
Neposredna povezava do sporočila: 854
20.5.2008 14:54:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Eno vprašanje imam - a vam družinski člani "naročijo" kaj bi jedli za kosilo al si same sproti zmišljujete?

Mene ta kuharija prav davi! Zdi se mi, kot da se cel svet vrti okoli kosila user posted image  Najhuje je pa takrat, ko pred kosilom vpraša kaj bo jutri za kosilo user posted image  Lubi boh!

Pri meni tudi ne, res pa da sem se velikokrat pač ozirala na to, kar je ta mala da sem za vse enako kuhala. Drugače pa kuham tisto kar meni pašeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
20.5.2008 14:55:22   
Anonimen
Polly: polpeti so uspeliuser posted image user posted image user posted image in smo tudi vse pojedli- dobri so in jih bom sigurno še kdaj naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 856
20.5.2008 14:58:39   
Anonimen
Jao mene... A sem čudna ker mi je odveč kuhna?

AS dobro otroci ne štejejo, itak bi jedli same industrijske stvari kot si sama omenila user posted image  Ampak če bi kuhala kot ninny, to kar meni paše, bi moj crknil od pomanjkanja mesa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
20.5.2008 15:03:21   
Anonimen

V album sem dala sliko moje posteljice, ki je ne morem sestavit, ker sem nazaj dobila nepopolno - manjkata mi dve kovinski palici in sem jezna ko user posted image , ker do pred tremi leti je bla pr moji sestrični, pa je vse nazaj pršlo, zdej ko je bla pa tri leta drugje na izposoji, pa že nekaj manjka. Sicr sm jih že naročila v Lip Poljčane, ker sem mislila, da jo bom lahko sestavila tudi brez teh palic, ker mi je ženska na sveto zatrjevala, da jih ni blo zraven - kako za vraga je pa posteljica skup stala???

< Sporočilo je popravil nya -- 20.5.2008 15:05:19 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 858
20.5.2008 15:06:19   
Anonimen
Nya! A je to še tvoja posteljica? user posted image  Naš bo tudi spal v moževi posteljici (kdo bi si mislil), je pa zelo podobna, le malo bolj vintage oz. art deco user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 859
20.5.2008 15:07:51   
Anonimen
Ja, to je še moja posteljica, sam sva jo prebrusila in prebarvala na belo, ker je bila prej take rjave barve - kot so ble včasih posteljiceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
20.5.2008 15:09:22   
tweetek
strela jasna (btw a bo v redu kletvica za v porodnouser posted image user posted image )  - nya to bi pa mene fejst razkurlo. Sem ti pa hotla povedat da imava praktično enako posteljico - pa najino je lubi tud nekaj popravljal.... Lahko vprašam kaj je mnajkalo ozr kaj točno je naredu z njo d azdaj skupaj stoji. Se  mi zdi da tud ni blo nekih palicuser posted image , samo nisem zihr. Je pa najina stara tolko kot moj dragi - 27 let...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 861
20.5.2008 15:09:57   
tweetek
Punce dajte me nadret da naj se grem učit!!!!!! Alo, marš, tweetek, delat!

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 862
20.5.2008 15:11:16   
tajči27
ojla...evo mi smo malo spali...je kr pasalo...mal je treba še porihtat po stanovanju ampak pol,kasneje,se mi danes nič kaj ne da...vidim da ste pridne,kot vedno,za komentirat bi imela pa preveč,pa se raje vzdržim..hehe
..drugače je pa moj mali danes veliko bolj miren kot je bil včeraj...sej brca in se preteguje in to,samv primerjavi z včeraj je danes milina...drugače pa glede na to koliko me je včeraj matralo sem danes ok..no ne bomo hvalili dneva pred večerom,je le danes lunca a ne...se lahko kaj na hitrco spremeni...o pa tok smo se najdli...čufte in pire....da me bo razneslo...user posted image ...

17.6.-dan D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 863
20.5.2008 15:12:30   
tajči27
a se boš šla že učit????no kaj se to pravi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.6.-dan D

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 864
20.5.2008 15:17:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

strela jasna (btw a bo v redu kletvica za v porodnouser posted image user posted image )  - nya to bi pa mene fejst razkurlo. Sem ti pa hotla povedat da imava praktično enako posteljico - pa najino je lubi tud nekaj popravljal.... Lahko vprašam kaj je mnajkalo ozr kaj točno je naredu z njo d azdaj skupaj stoji. Se  mi zdi da tud ni blo nekih palicuser posted image , samo nisem zihr. Je pa najina stara tolko kot moj dragi - 27 let...

Moja pa 29. To kar vidiš na sliki je prišraufano, ampak manjkata pa dve kovinski palici, ki prideta spredaj, da držita sprednjo stranico. Jaz sem jih naročila v Lip Poljčane, pa bom vidla, če bodo prave - stanejo pa 6€, kar ni veliko, me pa pizdi, da jih bom morala dat - iz principa.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 865
20.5.2008 15:18:13   
alea01
tweetek- marš za knjige!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj se pa to pravi?user posted image user posted image

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 866
20.5.2008 15:20:00   
aleksandra silvija
Ampak če bi kuhala kot ninny, to kar meni paše, bi moj crknil od pomanjkanja mesa
user posted image user posted image user posted image
No, enako.

gledam na to, da je nekako za vse-1-krat za enega, drugič za drugega, pa vmes "tihotapim" zelenjavouser posted image -npr. zekenjavne juhe so miksane, večkrat zelenjava  ala polpetiuser posted image , ....

Saj mož zelenjavo je in hči, ampak sinuser posted image

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 867
20.5.2008 15:20:57   
alea01
nya- posteljica pa ful lepo izgledauser posted image user posted image user posted image . No, nekaj mi pa le ni všeč na njej.... Kako hudiča boš dala bejbija not, da ne bo ven padu.... Se ti ne zdi, da bi se to moglo vse skupaj držat?user posted image user posted image user posted image -sorry, sem se mal pošalila na račun palic, ki jih moraš dokupituser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 868
20.5.2008 15:21:18   
Anonimen
mpak če bi kuhala kot ninny, to kar meni paše, bi moj crknil od pomanjkanja mesa

user posted image user posted image user posted image jaz imam srečo, da res nista izbirčna in vse pojesta

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
20.5.2008 15:22:42   
Anonimen
Nya jaz imam točno tako posteljico- še barva je istauser posted image

< Sporočilo je popravil ninny -- 20.5.2008 15:24:00 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
20.5.2008 15:22:53   
alea01
pri nam jaz kuham tisto kar meni paše, ampak pri nam se pa zelo malo mesa poje in sem jaz tista, ki bi ga večkrat jedlauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 871
20.5.2008 15:24:13   
Anonimen
Ampak če bi kuhala kot ninny, to kar meni paše, bi moj crknil od pomanjkanja mesa

Moj tudi - k prav, da gre enkrat na malo potrebo, pa je spet lačen.

Se ti ne zdi, da bi se to moglo vse skupaj držat? -sorry, sem se mal pošalila na račun palic, ki jih moraš dokupit

user posted image user posted image user posted image  - bom pa elastiko dala, da ne bo narazen padla

Neposredna povezava do sporočila: 872
20.5.2008 15:24:58   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

user posted image user posted image user posted image
No, enako.

pri nama enako. Če bi ga vprašala kaj kuhati, bi itak odgovoril meso - tak da niti vprašam ne. Če je kaj mesnega, je itak vesel. Pa mlad krompir. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 873
20.5.2008 15:25:09   
Anonimen
tweetek učit

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 874
20.5.2008 15:26:12   
Anonimen
Pri meni je bil pa danes prav zadovoljen, ker so bili bučini polpeti, je rekel da je že prav sit mesauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.