mogant
|
hm ja spanje, tudi jaz bi bila zelo vesela kakega recepta... sem ravno ugotavljala, da je pri meni že leto naokrog odkar ne spim, vzrokov nespanja mi ni blo težko sproti ugotavljati, zdravila pa še do danes nisem odkrila, ker se razlogi tako hitro menjajo...: - že med nosečnostjo sem imela velike težave s spanjem, sem se sredi noči kar sprehajala po stanovanju in gledala TV, - ko so se rodili in bili v bolnici, sem si bila primorana sredi noči črpati mleko, ker sem ga imela preveč, da bi zdržala celo noč, - ko so prišli domov so se začeli krči, to je bila najhujša nadloga, te tri mesece bi kar zbrisala, če bi se dalo, - potem so nam kratek čas nagajali zamašeni noski, ravno toliko je bilo tega, da so se ponoči izmenično zbujali, - no pa so prišli še zobki, ki nas bodo zgleda še lep čas spremljali... - ja pa kot sem pravilno sklepala, nam bo svoje zagodlo tudi uvajanje goste hrane, korenček jih je tako zdelal, da je zadnji teden podoben tistemu času, ko so še imeli krče... na žalost je tako, da sodijo moji fantje med tiste, ki imajo zelo rahel spanec in jih dejansko vsak prdec zbudi in še vedno po osmih mesecih se tudi zaradi kupčkov zbujajo... zgleda da se je treba kar sprijaznit in upat, da se neha prej kot v enem letu kar se pa vas tiče rokapi, ste po mojem mnenju v fazi krčev... lahko probaš s kapljicami, ki jih na trgu resnično mrgoli, moram pa povedat, da nam niso nobene pomagale... ja tudi jaz nisem neka tolažba vem, ampak je za nami spet en buren neprespan teden, tako, da nisem ravno razpoložena, da bi vzpodbudne nasvete delila... ampak zjutraj pa vseeno vedno pomislim, važno, da so moji fantje zdravi, vse te nadloge bomo že preživeli in še več... sem se spomnila nate pikčeva, ko si v enem postu napisala, da še dobro, da si prej tolko prežurala, da imaš zdaj kondicijo... ja po mojem je pri nama in podobnih bolj obratno, ker smo tolko prežurali, so se zgleda naši otroci tega nalezli in zdaj oni žurajo, če že mi ne moremo
|