biba77
|
Ves, kaj, ne bom rekla, da naredita pavzo in odklopita, ker sama tega ne morem (pa sva tudi 2 leti v tem) ampak moras pa spremenit nacin razmisljanja. Ceprav je :sloncek: edini naravni nacin, do :duda:, pa ne sme(!!!) bit :duda: edini razlog za :sloncek:. Jaz sem sigurna, da se imata zelo rada ampak, tako kot ti zdaj situacijo opisujes, bi rekla, da drug drugega dusita. Upam, da nimata planskega :sloncek: na dva dni al kaj podobnega. Jaz sem se temu zavestno odrekla in sem si rekla, ko nama bo pasalo. In ves kaj, ravnotako sva redno na 2-3 dni. Brez stetja: vceraj sva, danes nisva, jutri bova... Nocem prevec posegat v tvojo intimo, ampak poskusi razmislit tudi o kaksni spremembi "v spalnici", kakem nocnem kopanju, mogoce en kratki tecaj masaze (in sploh se ne rabita lotit zadeve kot - zdaj masaza, potem pa :sloncek:, ampak samo masaza... dolga, sproscujoca,... moj je vedno rekel, da je masaza, ki mu jo jaz dam, dosti prijetnejsa kot tista "kupljena"), kako skupno kopanje ali tusiranje doma. Vcasih ga lahko presenetis sredi noci (jaz sem to enkrat naredila - se je delal kot da spi naprej ampak ni :):) ); ko ti bo vrnil na enak nacin, bos vidla, da je :love: se vedno prisotna med vama in da :sloncek: in zelje drug po drugem in ne samo zaradi :duda:. Ne bit jezna, ce sem kaj "pregrobo" napisala, samo mislim, da rabis eno rahlo brco, da zacnes drugace gledat na trenutno stanje med vama. Brez zamere, :miska:
|