|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (188. nadaljevanje)...
16.2.2005 20:46:11   
biba77
Ojla-la, :rozica::rozica::rozica:,

mojih instrukcij je konec, :love: pa se ni prisel s pijacke, pa se vam malo javljam.

Malo smo ze zlezle nizko, pa sem kar novo nadaljevanje odprla.

Torej, najprej za Anitko, nasega :angel::
:metulj:Anitka,
nic met straha zaradi nepoldnostne ambulante.
Ves, jaz sem nanjo gledala samo kot na korak blizje k :duda: in mogoce sem ze srecka :nosecka:. Tam ti bodo le dobro naredili in iti tja je najboljse, kar se ti je lahko zgodilo po toliko casa (zal) neuspehov.
Zaupaj vase in zdravniku, ki ti bo ZAGOTOVO POMAGAL!
Brez strahu, res. :rozica::rozica::rozica:

:metulj:Pia73,
moram povedat, da si za eno utrujeno :nosecka: zeeeeloooo aktivna na RR. :bravo::)-:bravo: In upam, da bos to tudi ostala. Mi te mamo radi...:love::love:

:metulj:Moje sotrpinke v danasnjih dneh - ne obupajte!! :miska::miska:

:metulj:Tiste, ki imate :hudicek: M na obisku - posljite jo cimprej, cimdalje in brez zemljevida, tako, da se ne bo znala vrnit! :grrr::grrr:

:metulj:Tiste srecke :nosecka:, ki pa ste se vedno zveste ZOO forumu - HVALA za prijetno druzbo in cimlepso/prijetnejso nosecnost! 9nebesa9nebesa

Hmmm, kot se mogoce za Astro spodobi, bi lahko koncala s hrano (:)-:)-) : pravkar si kuham vecerjo-kuhan strocji fizol, zabeljen s spuscenimi cvirki in z malo kisle smetane... :)-:)-:)-:)-:)-

Pisite kaj...
Neposredna povezava do sporočila: 1
16.2.2005 20:48:02   
baguSka
Pa dober tek!:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2005 20:49:11   
Pia73
Ja, sem se kar razživela, pa vmes skuhala, pa se igrala karte,.... zdaj pa se poslavljam,....

Komaj čakam, da pride med nas spet biba77 :miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2005 20:49:16   
biba77
Joooj, grda, grda Astra,... pozabla sem na
:metulj: Bambi:
Draga Bambi, ker :hudicek: M se ni pri tebi na obisku, ti iz vsega srca zelim, da je tudi ne bi bilo in drzim :miska::miska::miska::miska: - mocno, mocno!!!

in
:metulj: Koalo:
Koala, ne bit slabovoljcek. Pridi v naso druzbo, malo za hec, malo zares se bomo pogovarjale, ampak zagotovo te bomo tudi v smeh spravile. Vsaj malo?
:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2005 20:50:39   
kiky
VECERJA,....?????

NO PA SI MI NAREDILA GUSTE,TKO DA SEM KR LACNA POSTALA,.JA MOJ PA JE RAVNOKAR ODSEL NA REKREACIJO,..

DOBER TEK KIKY:)-

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2005 20:51:34   
baguSka
Pia73 resno!:zmeden: Kako si lohk tko hiperaktivna??:sloncek:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2005 20:52:45   
biba77
Ja, ce pa ne bo dovolj (in me ne bo spet ta izdajalski zelodec pustil na cedilu) pa se malo kuhane cvetacke z majonezo...
Hrenovko bom pa za jutri pustila... :)-:)-:)-
Hvala enako, vsem, ki ne morete brez vecernih prigrizkov...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2005 21:01:36   
cmokec
:rozica: Astra :rozica:, ti si zakon. Bi res lahko gostilno odprla. Ti bi kuhala, Biba bi bla pa šefica. :)-:)-

cmokec

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2005 21:07:39   
tinkamiška
Sem ravno šprej pojedla špagete, ki so ostali od kosila, na zdej sem pa spet lačna, ne požrešna, bom šla mal v špajzo pokukat če je kej za pohrustat:)-
Se vidi, da je Franca nekje v bližini, joj naj že enkrat pride!

Bom v mislih z vami in lepo spančkajte:angel:

Tinka

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.2.2005 21:10:24   
anajmad
Kako prijetno je pogledat tukaj not:).
Tečna sem kot:kuza:,ker imam teto:hudicek:na obisku.vse mi gre na živce in oh in sploh:(:((:grrr::(:((:grrr:.
Se vid,da me že emšo preganja,sem kot stare babe,ki non stop težijo:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.Pa tok sem utrujena:muca::muca::muca::muca::muca::muca:.Pa danes je takšen datum:((:((:((:((:((:((:((:((:angel:.
Ma pustmo stat,bo že bolje,kaj ne;)?
en lp:morje:D.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2005 21:12:45   
biba77
Anajmad, zobe prat pa spat! Da bos imela dovolj spanca in bos jutri kot :rozica:!
EMSO ni nic - smo tako stari kot se pocutimo in verjemi mi, TI SE SPLOH NE POCUTIS STARO. Ne v srcu! :bravo:
Bolje pa bo... sigurno...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.2.2005 21:16:09   
wawa
anakmad ne bit žalostna:) saj bo boljš.....dons je en tak čuden dan....pa saj je lahko vsaka kdaj malo tečna, a ni tako?!;)

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.2.2005 21:22:01   
anajmad
Ah,hvala punce.Sam,ko mal spomini privrejo na dan.....:((:((:((:((:((:((:((:((.mal prej sem bila pri mojmu:angel:,sem mu nesla rožice in svečko prižgala,ker danes je star 6.mesecev.Boli,punce.....včasih kr mal preveč.
en lp:morje:D.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.2.2005 21:48:37   
wawa
Oh :( res ne vem kaj naj ti rečem.....samo to....čas zaclei.

Saj bo počasi vedno manj bolelo, potem bo pa samo še žalosten spomin....eno lepo :rozica: zate, da bo lažje!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.2.2005 8:12:01   
simonas
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Simona

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.2.2005 9:45:58   
Gea1
Ja tud jaz sem dobila tečko M :hudicek:. Včeraj. Pa tako sem upala, da bo ta mesec kaj uspelo, ko mi je G tako lepo napovedal in spremljal O po UZ. Pa nič! :((:((:((:((:((:(
Jaz sploh več ne štejem, ker bi bla pol še bolj depresivna.
Eh, bo že enkrat :(, če ne me pa itak v septembru čaka operacija. Bojo pa dohterji pomagal, če si sama ne morem.
res sem že čist obremenjena, pa še 30 bom kmalu.

Brezveze vam rečem!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.2.2005 9:54:18   
biba77
Joj, Gea, ne nooooo...
Saj bo ta tecka :hudicek: M kuj mimo, pa bosta sla v nov krog. :) Ce imas O, je vse mozno... Naslednja runda bo taprava.
Ma, ves, do operacije sploh ne bo prislo. Ves, ki je se september???... dalec... smejala se bos, ko bos takrat ze debela nasmejana :nosecka:. :)
To, da pa se priblizujes 30. pa glej z druge strani - kolko lepega si ze dozivela, kaj si vse ze dosegla in vse to bos lahko tvojemu :duda: dala naprej. Oba z :love:...
Ne obupat!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.2.2005 10:03:17   
Gea1
Ja sej ko tako gledam, kaj bi mogla že doživet. Se mi zdi, da se je življenje od takrat naprej, ko tako neuspešno delam :duda: zataknilo in ustavilo na mrtvi točki.
Sam to je še in vse se podreja temu! :((:((:(( Za znoret je!
Seks je totalno v šitu. Sploh se mi neljubi več :sloncek::sloncek:. Zdaj že ene 10 dni sploh nisma. Groza!!!!
Še mojemu je počas dost vsega. Prej je bil vedno tako poskočen v postelji, sedaj pa je prava mora vse skupaj.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.2.2005 10:11:29   
larisa
Joj Gea, ful mi je žal da moraš spet to :hudicek: prenašat. Veš tudi meni se velikokrat zdi da je vse podrejeno delanju :duda:, ker tud je. vsak dan pomisliš kateri dan ciklusa je pa kdaj si nazadnje :sloncek: in če veš da si v času O, mislim da ni punce (ki se že dolgo trudi) da nebi včasih kar mal na silo :sloncek:. Pol pa pride drugi del ciklusa ko se skos sam opazuješ a je al ni pa tiste :hudicek: znaka iščeš...in sama velikokrat ne počnem drugega kot računam, tuhtam in tako čas beži in velikokrat zamudiš kako stvar, ker si preveč fokusiran na to zanositev. Ja je tole ena zaj... situacija. KAKO SE TEGA OTRESTI???????KAKO ODMISLITI???? Pol pa še forum, ki meni pomaga in ne morem brez ampak mislim da mi vse še poglobi!!!

LP Larisa

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.2.2005 10:13:21   
biba77
Ves, kaj, ne bom rekla, da naredita pavzo in odklopita, ker sama tega ne morem (pa sva tudi 2 leti v tem) ampak moras pa spremenit nacin razmisljanja.
Ceprav je :sloncek: edini naravni nacin, do :duda:, pa ne sme(!!!) bit :duda: edini razlog za :sloncek:. Jaz sem sigurna, da se imata zelo rada ampak, tako kot ti zdaj situacijo opisujes, bi rekla, da drug drugega dusita. Upam, da nimata planskega :sloncek: na dva dni al kaj podobnega. Jaz sem se temu zavestno odrekla in sem si rekla, ko nama bo pasalo. In ves kaj, ravnotako sva redno na 2-3 dni. Brez stetja: vceraj sva, danes nisva, jutri bova...
Nocem prevec posegat v tvojo intimo, ampak poskusi razmislit tudi o kaksni spremembi "v spalnici", kakem nocnem kopanju, mogoce en kratki tecaj masaze (in sploh se ne rabita lotit zadeve kot - zdaj masaza, potem pa :sloncek:, ampak samo masaza... dolga, sproscujoca,... moj je vedno rekel, da je masaza, ki mu jo jaz dam, dosti prijetnejsa kot tista "kupljena"), kako skupno kopanje ali tusiranje doma. Vcasih ga lahko presenetis sredi noci (jaz sem to enkrat naredila - se je delal kot da spi naprej ampak ni :):) ); ko ti bo vrnil na enak nacin, bos vidla, da je :love: se vedno prisotna med vama in da :sloncek: in zelje drug po drugem in ne samo zaradi :duda:.
Ne bit jezna, ce sem kaj "pregrobo" napisala, samo mislim, da rabis eno rahlo brco, da zacnes drugace gledat na trenutno stanje med vama.
Brez zamere,
:miska:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.2.2005 10:18:19   
larisa
Ej Astra ampak a ni mal čudno da ti slučajno paše na 2-3 dni:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: Ne misli da hočem bit nesramna, le razmišljam, da je to tudi verjetno v podzavesti in potem pač :sloncek: na 2-3 dni. Ampak je pa sigurno bole da je v podzavesti in se tega ne zavedaš zavestno in potem tud problemov ni??? Ne vem, razmišljam.... kaj meniš?:rozica::rozica::rozica: Upam da me razumeš kaj hočem povedat oz. vprašat:zmeden::zmeden:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.2.2005 10:21:42   
Gea1
Ja, ja sej vem, ampak trenutno sem v takem stanju, da na vse slabo pomislim. Vse mi je jasno, ampak moja krivulja je trenutno obrnjena navzdol in ne navzgor. Bo pa še sigurno prišel čas, ko bom zopet boj vesela in optimistična.
Vem da mi hočeš dobro, a sem preveč :grrr: na vse skupaj, da bi razumela.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.2.2005 10:24:34   
Gea1
Ja če se spomnim sebe prej sma včasih tudi le parkrat na mesec. Mojemu sicer ni pasalo, ampak meni ni bilo pa nič hudega. Saj veš, kaj mislim, a ne?
Zdaj pa je tudi tistih par krat tedensko včasih po sili. Ne vedno, saj pride vmes dober seks, a na splošno.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.2.2005 10:39:16   
biba77
Ja, Larisa, ne vem v cem je fora :zmeden::zmeden::zmeden:, ampak pri meni je tak delovalo. Mogoce je res v podzavesti, ampak, tako kot si rekla - boljse v podzavesti kot na silo...
Gea, zdaj pa res ne vem, kako bi ti pomagala... Se predobro zavedam, kako ti je tezko in kaj gres skozi. Lahko bi iskala znanstvene razloge ali si kaj novega izmisljala, samo, mislim, da se morata vsaj pogovorit o stvari. Med sabo... Samo jeza :grrr::grrr::grrr:, ki jo zadrzujes v sebi (tudi, ce se nam zaupas), ni kaj dobrega... In ce je tvoj enako razpolozen...:(
Ves, kaj, jaz se bom vedno potrudila najti pozitivno misel za vse, ki se tukaj na RR srecujemo in upam, da bom tudi tebi z njimi pomagala.
:rozica::miska::rozica:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.2.2005 10:52:51   
larisa
Gea jaz mislim da imata mal krize. Vsak par jo ima kdaj, tisti ki pravi da je nima laže ali pa je par ki živi vsak po svoje. Tko da če bosta imela voljo pa željo se bo sigurno uredilo. Čudežno zdravilo pa je komunikacija, velik pogovora, tud če se vmes skregaš, pa jokaš pa smeješ,....komunikacija in še enkrat komunikacija.:bravo: In po moje je bolje da najprej sebe utrdita-vezo ker pravijo da krhke zveze po prihodu :duda: strmo padajo navzdol in velikokrat razpadejo. To je sicer težko verjet glede da so nam :duda: največja želja ampak ti povem da to drži-poznam par ljudi ki tako pravijo ker se jim je zgodilo in tudi strokovnjaki tako pravijo. Jaz ti želim sreče in čim bolje se pogovorita in bosta videla kako in kaj. Je pa to normalno, želja po :duda: zasenči par in tako pozabita nase in na to da se je treba za dobro razmerje zelo trudit!!!
SREČNO!!!:miska::miska::miska:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?