Anonimen
|
Kaj je s tabo narobe? Čisto nič. Želiš si tega, kar si želi čisto vsak otrok od svojih staršev: podporo, občutek sprejetosti, ljubljenosti, zaželjenosti. In manj ko ima nekdo tega, bolj se bo grebel, da bi to dobil, pa čeprav starš tega ni sposoben dat. Nisi kriva ti, ni kriva tvoja sestra, niti mama, oče je tak kot je, očitno čustveno nedostopen, sebičen, vi pa ste za njega tam bolj za to, da ga ovirate pri njegovem življenju očitno. Žal Ni point v temu, da moraš ti nekaj njemu dokazat, da si mogoče pa le zaslužiš malo njegove pozornosti in spobude, mogoče objem ali kakšenkoli dokaz, da te ima rad, niti ni tu point v denarju, dediščini, kolikor razumam, poanta je v temu, da oče ne razume, kako fajn, sposobno hčer ima, v kakšno fajn žensko je odrasla. Če kdo, bi se moral on tebi dokazovat in ne ti njemu. In si ne zasluži, da te ima sploh v sorodstvu. Jaz ne vem, če ne bi v takem primeru celo sama hotela se njemu odpovedat kot očetu, če se to pravno sploh da, seveda. V vsakem primeru pa bi se odpovedala vsakemu stiku in dediščini Če me ne bi ibl sposoben sprejeti takšno kot sem oz. bi me imel celo za nekaj, kar mu je napoto, potem si ne zasluži imeti stikov z mano. BTW, za admine: Mogoče bi bilo fajn, če bi na forumu Družina in partnerski odnosi spet uvedli anonimnost, se mi zdi, da bi kar prav prišla, kjub nekaterim uporabnikom, ki to zlorabljajo. Več se mi zdi, da je takih, ki res rabijo kakšen nasvet.
|