|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2008 - 5.del!!
19.5.2008 14:06:19   
mya26
Jaz sem ležalnik pri Lani ful uporabljala. Dobila sem ga ko je imela malo več kot 1 mesec. Prej je čez dan spala v vozičku v dnevni, potem pa je čez dan spala v ležalniku, ponoči pa v postelji. Nekje sem takrat prebrala, da je fajn če čez dan spi drugje kot ponoči, da začnejo hitreje ločevati dan in noč. Kaj pa vem, ampak pri nas je kar hitro ujela ta ritem in je noč prespala (od 23h do nekje 5h). PA še fin je bil za uspavanje,ker sem jo mal poguncala in je zaspala v kakih 5 minutah. Sem jo pa ponavadi imela na tleh, ker mi je blo grozno da bi bila na mizi ali kavču (da ne bi padla dol).Zdej se mi je en delček polomil in mislim,d a bomo kupili novega. Sej drugih stvari ne rabimo, tko da ne bo to tak strošek. Za firmo pa ne vem.

Včeraj je ena spraševala zakaj jo skelijo dojke ko se polnijo. Tudi meni se je to dogajalo. S tem da se je moja Lana dojila po 30-45 minut na vsako stran na 3 ure. Ko sem se kasneje pogovarjala z ginekologi mi jih je več reklo, da naj zdaj skrajšam čas dojenja in da je možno da od tega ker je tako močno vlekla, da so se malo žleze poškodovale (kao natrgale) in so me te ranice v notranjosti bolele. Bolje je bilo, ko sva po 5 mescih začeli počasi ukinjati obroke. Že ko sva zamenjali 1 obrok je bilo bolje. Dojila se je do 11m, takrat pa sama prenehala. S tem da na koncu sva se dojili le še zvečer pred spanjem. Veliko sreče in upam, da se ti čim hitreje to popravi.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 501
19.5.2008 14:08:38   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Potrebujem vaše mnenje: prejle sem imela ponovno čisto krvav izcedek, potem pa spet nič več nič user posted image  Doma me vsi že preganjajo. Kaj pravite: naj se grem pokazat v P user posted image

Aja: izcedek imam že od petka, je pa zdaj postal krvav (prej samo roza).

špelin@ jaz bi šla na tvojem mestu. Ker čep je samo rahlo obarvan, pred porodom pa začneš prav krvavet. Pa vso srečo ti želim! user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 502
19.5.2008 14:09:42   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Potrebujem vaše mnenje: prejle sem imela ponovno čisto krvav izcedek, potem pa spet nič več nič user posted image  Doma me vsi že preganjajo. Kaj pravite: naj se grem pokazat v P user posted image

Aja: izcedek imam že od petka, je pa zdaj postal krvav (prej samo roza).

spelin@, jaz sem se sla pokazat G zaradi tega, ker sem najprej krvavela (kao po pregledu) in mi je sestra v P rekla, da ce bo nehalo in ce otroka cutim, da je to ok. V redu. se stvar pomiri, nakar sem zvecer ponovno zacela krvavet, zato sva se odpravila v P k G. Me pregleda in rece, da se mi cep lusci (ne da se mi je odluscil - nedovrseno dejanje) in da to lahko traja nekaj ur ali nekaj dni. V glavnem, ker je slo to men mal na zivce pa tut G je bil ocitno razpolozen, mi je sestra z neko tekocino krvavitev sprala in je blo pol nekaj casa mir, nato sem zopet zakrvavela, sedaj pa je res dokoncno mir.
to si razlagam tako, da se mi je pa sedaj (v soboto) dokoncno odluscil in zato sedaj pridno cakam na maj user posted image
ne vem, mozno da je tako?
poklici v P in razlozi do potankosti.

user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 503
19.5.2008 14:13:02   
narava
aja, pri meni ni slo samo za krvavitev pac pa je bilo zraven tudi dosti kosov, kot pri zelo mocni menstruaciji. zato sem se ustrasila

glede na to, kako hitro rojevas, je mogoce res bolje, da vseeno prides na obisk v prestolnico. ker navsezadnje, tut ce te nazaj posljejo, pa kaj. bos vsaj mirna..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 504
19.5.2008 14:13:07   
mya26
špelin@: Joj zate je to mal nerodno, ker si malo bolj oddaljena, ampak jaz bi se na tvojem mestu šla pokazat. Ker če se ti zdi da je bolj krvavo kot je bilo in glede na to da traja že od petka in je zdaj spet bolj krvavo...user posted image user posted image Mogoče boš pa še danes držala svojo štručko v rokahuser posted image To pa ne bi blo švoh, ane?

Pri meni pa se kr nič ne dogaja, še izcedka skoraj da nimam, v bistvu celo manj kot prejšni teden, sem skor suha. No sej v bistvu imam rok 30, tko da nimam kej jamrat, pa 29.maja imava z Lano še zobozdravnika in Lana bi ful rada da grem jaz z njo, tko da upam, da nama bo uspelo, pa ta vikend oči praznuje 62 RD, pa bi rada šla ker pridejo še ostai sorodniki s katerimi se dobro razumemo in rada hodim na ta družinska srečanja. Ja pa še abonma mava v soboto. user posted image user posted image  

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 505
19.5.2008 14:24:25   
špelin@
Nekako sem se odločila, da se grem vseeno pokazat - bom počakala, da pride domov user posted image . Sem si pa za vsak slučaj oprala lase user posted image

Malo cvikam tudi zato, ker je mali danes precej bolj miren user posted image  Imam pa že od včeraj popoldne tudi nonstop obiske wc-ja (bolj redko kakanje), prejle mi je pa tudi začel spet rahlo otrdevat trebušček.

Eh, bolje, da me pošljejo nazaj domov, kot pa da bi šla 1x premalo...

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 506
19.5.2008 14:26:09   
narava
drzi se, pa sporoci kaj pa kako..user posted image

jest bi pa vseeno RR cimro melauser posted image  se kera javi??user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 507
19.5.2008 14:37:28   
Anitka
Torej kandidatke za porod do srede smo:
- user posted image ****,
- user posted image Edinaos,
- user posted image Anitka,
- user posted image Estrella,
- user posted image 80kaja,
- user posted image Špelin@ (user posted image ),
- user posted image MARTINA25,
- user posted image nataša34user posted image ,
- user posted image bobika ,
- user posted image sesil,
- user posted image valentina2006,
- user posted image narava

Še katera se javi?user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja tudi mene mravljinci v rokah, še posebej v členkih ponoči in zjutraj fajn matrajo.Pesti takrat le s težavo naredim, tak da bolje, da me ponoči nihče ne izzove v pretep.user posted image user posted image

Nataša jaz upam, da se nas/jih reši do srede vsaj polovica s seznama, ostale pa do dneva mladosti.

Sesil tudi meni zadeve okrog odpustnice ne gredo najbolje od rokuser posted image user posted image Se bom probala česa domisliti.

Špelin@ en obisk v P ne bo škodil. Več kot domov poslati te itak ne morejo.user posted image Pa good luck.

Glede ležalnikov/gugalnikov pa jaz ciljam na tega:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170328  ali pa tale mi je tudi všeč

LINK1

pa npr. tale:
LINK2

Samo verjetno se bomo, če se bomo odločili za prvo varianto.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 19.5.2008 20:23:38 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 508
19.5.2008 14:38:11   
mya26
špelin@: Drži se! In upam, da boš kmalu imela svojega sončka v naročju.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 509
19.5.2008 14:40:25   
Erin
špelin@ - drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 510
19.5.2008 14:41:54   
80kaja
živjo punce...sem nazaj iz GP-ja in CTG-ja...in za jutri imam napotnico za v P. Da me naj za vsak slučaj pregledajo,čes da so ctg-ji z utripom sončka oz.sončice malo tako tako....joj, me je tako strah sedaj, da vam ne znam povedati....pliiiiis držte pestke jutr zjutraj zame in za mojo pikico....
jaz že stiskam tudi za vas in seveda zate špelin@....
pozdravček od prestrašene kajeuser posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 511
19.5.2008 14:42:56   
Anitka
Kaja nič bat, če bo vse po sreči boš že jutri rešenauser posted image in boš cartala user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 512
19.5.2008 14:53:46   
špelin@
80kaja, fajn stiskam pestke za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 513
19.5.2008 15:02:24   
80kaja
hvala anitka, hvala špelin@.... ampak jaz sem res zajc za te reči,če nekaj ni ok......
pa vseeno...saj vam takoj javim...
pozdravček, kaja

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 514
19.5.2008 15:03:31   
80kaja
kašni pa so utripi vaših pikic po ctg-jih?

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 515
19.5.2008 15:03:36   
Anitka
kaja kar čim bolj sproščenouser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 516
19.5.2008 15:04:44   
Anitka
Uff mislim, da tam nekje od 120-140user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 517
19.5.2008 15:34:06   
špelin@
Hvala vsem za dobre želje user posted image

Javim, kakorkoli že bo user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 518
19.5.2008 15:56:46   
mya26
špelin@: Po njaboljših močeh sem ti nahitro napravila odpustnico. Brez nje pa res ne moreš it rodit in to ti, ki si tako lepo skrbela za seznam, odpustnice. Res si jo zaslužiš Hvala ti za vse!

Zdaj mi je pa ne uspe prilepit user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 519
19.5.2008 16:01:12   
mya26
http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=114064&asortType=9&apage=1

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 520
19.5.2008 16:12:30   
Anonimen
Evo mene z pregleda, in nič kaj zadovoljna nisemuser posted image user posted image user posted image

Mala se ni in ni hotela zbuditi, hudiček babji, doma pa skoraj nikoli ne spiuser posted image , v glavnem to ni problem, da je pančkala, ampak rekla mi je da je srčni utip  za enkrat še v mejah normale, ampak preveč pust oz. monoton.

Dala mi je napotnico za porodnišnico za v sredo 21.5. naj grem na temeljit pregled in CTG, če pa male danes oz. jutri ne bi čutila, pa takoj v porodnišnico, hallllo čist me je presrala ta moja ginekologinjauser posted image user posted image , pa sem ji rekla, da malo fuul čutim, ampak pravi, da srčno utrip user posted image ji nikakor ni všečuser posted image user posted image .

Naj čim več mirujem, in opazujem gibe.

Tako, da zdaj pa sploh več nič ne vemmmmm.

Po vsej verjetnosti se bom že jutri (če ne že danes) odpravila v Postojno.Glede na povedano, se mi sreda zdi toooo much predolgo za čakat.

Vidim, da se je tudi špelin@ zapeljala do porodnišniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

****: še nič ne vemouser posted image user posted image

(odgovor članu mya26)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
19.5.2008 16:23:38   
Anitka
Edinaos ne bit žalostna, čeprav vem, da te takšne stavri upravično vržejo iz tirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz verjamem, da bo vse v najlepšem redu tako zate kot za user posted image . In če si mnenja, da se je bolje že prej zapeljati do Postojne, kar pojdi, da boš mirna.

Mya hvala za Špelino odpustnico še od mene.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 522
19.5.2008 16:25:53   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

****: še nič ne vemouser posted image user posted image

no, pa da tudi jaz sporocim veselo novico:

**** je rodila sinka Omarja, velikega nekaj cez 50 cm in tezkega 3600g. Z mamico se ze cartata, mami je sicer utrujena, vendar pravi, da je cisto vsak atom truda vreden te koncne nagrade!! Je presrecna.

In ja - videno na lastne oci: mali Omar je taaaak cukr, sem ze vidla slikce, res masaAllah, ful je lep otrok. Tak ma ze izoblikovane poteze na obrazku, ucke in polne ustnice, res je lep otrok masaAllah, bravo mami!

Se enkrat, cestitke mamici in Omarju.

Aja, **** je se vedno na intenzivni negi tako, da Martina, najbrz jutri ne bo nic z obiskom. Vprasanje tudi  kako bo v cetrtek.

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 523
19.5.2008 16:28:59   
Taula
Vidim da nisem samo jaz imela težave s CTGjem na koncu. Verjetno je user posted image  utrip preveč zožan? Meni je moja G takrat rekla naj grem drugi dan nujno v P. Tam so rekli da je kao OKuser posted image user posted image  No na srečo sem kmalu rodila, čeprav sem bila le en dan čez rok je bila plodovnica že kar motnauser posted image  

kaja80 in edinaos...jaz ne bi čakala, bi šla čimprej na pregled v P.Tam bodo še enkrat naredili CTG in če je treba sprožili porod.user posted image

špelin@....javi kako bo.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 524
19.5.2008 16:29:58   
Taula
****..čestitke za malega lepotcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakamo slikeuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?