|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
18.5.2008 14:12:15   
tejči77
kapica, a je že polovica nosečnosti ? Kako gre hitro. In brcike že čutiš, kako lepo.user posted image user posted image
Glede pokrivanja ponoči. Larisi je tudi zvečer po kopanju vroče. Jo zadnje dni niti nisem dajala v vrečo, kjub temu da imamo zdaj letno. Oblečem jo v bodi kr.rokav, pa tanko pižamco s stopali. Potem jo po kakšni uri oz. ko grem jaz spat šele pokrijem s tanjšo dekico. Ampak dekico ves čas odkriva, tako da bo dobila vrečo nazaj, sem vsaj brez skrbi, da je ne zebe. Je pa res problem ker ji je pred spanjem tako vroče, potem čez noč se pa seveda ohladi.
Sem ji pa za poleti, ko bo res vroče kupila v H&M pižamico s kr. rokavi in hlačkami. Ker imamo mansardno stanovanje in je poleti res vroče.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
18.5.2008 14:19:03   
tejči77
Mene pa tako meče, da kar ni res. Zmenila sem se za novo službo. Jutri nesem odpoved direktorju, pa pojma nimam kako naj napišem odpoved.
Po drugi strani bi pa tako rada imela še enega otroka, ker bom menjala službo to seveda ne bo mogoče kmalu.

Babike še en teden in bomo v živo čvekale. user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
18.5.2008 16:14:40   
tejči77
pri nas je zanič vreme,dežuje, jaz pa pišem blog in tle na RR-ju visim. Sem že vse naredila, perillo oprala, zlikala, posesala, piško smo že pojedli. No, lahko bi se diplomske lotila, pa je tako fajn v brezdelju posedat. Nenavadno.
Ampak ven pač ne moremo, ne vem kaj bi lahko počeli v dežju, nimam ideje.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
18.5.2008 19:51:55   
madejka
Ćer!
Kak ste? Vse lepo preživele vikend?

Freycha user posted image da je boljše!
Sanek tnx za kavouser posted image user posted image user posted image
Kapica uuu me kr razneži...tole brcike pa touser posted image
Češnca Maj ma tud tako vrečo, samo s Pujem, oranžnouser posted image Pa kak lušno spiuser posted image

Tak zdaj pa grem deco spat spakirat pol mama pa z dragim najin večer. user posted image Sva se zmenila, da bova vsake tolko kak večer namenila izključno pogovorom, cartanju, ukvarjanju en z drugimuser posted image Ker drugač se kar zabubiva v TV al pa vsak svoj comp pa nič od tegauser posted image
Lepo se mejte!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
18.5.2008 20:57:27   
SANEK1
Dober večer babike...

Malecka je končno zaspala.user posted image
Bla je tak zaspana, da je še po kopanju namazat nisem uspela, ker je tak kričala, samo zaspat to pa neuser posted image user posted image user posted image . Na koncu sem se vdala in kapitulirala in jo pustila samo in glej ga zlomka čez 5 min je že veselo pančalauser posted image user posted image user posted image

Freycha, oprost sem komaj zdaj vidla, da si me vprašala za Živo; je bolje, ni pa še tista taprava...upam da bo.

Kapica, iiiiiiiiiiiiiiii kak lepo da že čutiš malega, mi karmalo skomine nardilauser posted image   pa kak hitro cajt beži, se mi zdi da si še nam včeraj naznanla da si spetuser posted image , zdaj pa si že na poloviciuser posted image user posted image user posted image

Madejka, lepo da si z možekom vzameta čas eden za drugega in ga seveda tudi kvalitetno preživljatauser posted image user posted image user posted image

Tejči, super za nov šiht...to z 2user posted image  pa se bo tudi porihtalouser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
18.5.2008 21:09:09   
kapica
Tejci, a ne, kako je zanimivo, ko se ti nova vrata odprejo (sluzba), se ti druga za nekaj casa zaprejo (2 beba). Pa saj mogoce ni treba tak hitet, kaj pa vem. Ko se bos malo vzivela v sluzbi, pa pol se enega, sicer pa ce imas za nedolocen cas, menda nima kdo kaj za rect.
Madejka, lep dogovor imata, cist prav. Pri nama je tud najveckrat, da je vsak v svojo zadevo zabubljen, ampak tako pase v miru posedetuser posted image .

Punce, menda se nisem rekla, da Dino ze dela samostojne korake in prehodi, recimo da 2-3 metreuser posted image . Pa ne od danes, ze par dni nazaj, sam se pozabila povedatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
18.5.2008 21:32:18   
Freycha
Čer!

danes smo preživeli dan na pikniku na vrtu P. staršev in smo se prav fajn imeli. Najedla sem se pa toliko, da mi je še sedaj slabo user posted image

sem pa naredila en fotosešn s tamalo in nami tremi, ker že dolgo nisem. No, med 71. fotkami se najde kar nekaj zanimivih, ampak tale mi je pa čisto nekaj posebnega. Kako Dita grdo gleda, če ni kaj po njenem:

user posted image

waw kapica, že kar hodi malo? ma super user posted image user posted image user posted image user posted image

madejka odličen dogovor... sam kaj, ko nama to ne bi uspelo, ker sva oba preveč navezana na internetuser posted image  sploh jaz user posted image user posted image

Sanekova valda da bo kmalu boljšeuser posted image user posted image user posted image   Živa je trda babika user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
18.5.2008 21:38:29   
kapica
Freycha, vauu, to je jeza, je cist Dinotu podobna, on se eno obrv dvigne, da se huje zgledauser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
18.5.2008 21:39:58   
SANEK1
Mami Freycha, kaj si Diti spet bek vzela, da ti je namenla tak lep pogleduser posted image user posted image user posted image user posted image

Mami Kapica, bravo za prve samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
18.5.2008 21:42:24   
madejka
Kapica user posted image user posted image user posted image Dinotu za korake!
Mah ja, itak da paše sedet pa v internet bulit al pa kaki film, samo če ti pol z možem nič več ne štima, pač "žrtvuješ" kak večer v skupno dobrouser posted image Saj ne, da bi to blo pogostouser posted image

Freycha wow kak pogleduser posted image Mah prav luškana jeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
18.5.2008 21:42:28   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Mami Freycha, kaj si Diti spet bek vzela, da ti je namenla tak lep pogleduser posted image user posted image user posted image user posted image

nič, samo za jest ji nisem dala nekaj dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
18.5.2008 21:43:22   
madejka
Freycha kaj lažeš, kaj pa oni hamburger pa kebab?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
18.5.2008 21:45:29   
Freycha
pssstttt to sem samo tebi zaupala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
18.5.2008 21:47:31   
kapica
Madejka, ja, saj imas cist prav, nic ne recemuser posted image . Midva sva ta teden, ko je bila moja mamka tu, tako izkoristila, da mama dost za nekaj tednovuser posted image user posted image user posted image .

Tak, jaz grem past v posteljouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
18.5.2008 21:49:59   
SANEK1
Jaz bi se tudi rada stiskala z mojim dragimuser posted image user posted image user posted image ...sploh me ne vleče v spalnico, ko vem da bom mogla sama samcata zaspatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
18.5.2008 21:50:24   
madejka
Kapica saj sem ti fauš za tak tednuser posted image Zdaj še le izkoristita, ko bosta dva vprašanje če bo mama še hotla pazituser posted image Hecam se!
Mi2 imava vso možnost, da dobiva varstvo, ampak že tak ga rabiva vedno ko jaz delam in ko imava zakonsko skupino, pa nama je nerodno fehtat še za kaki kinouser posted image Saj bo... poletiuser posted image

Tak, zdaj se pa grem možeku posvetituser posted image Čau!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
18.5.2008 21:51:10   
madejka
Sanek še zate user posted image user posted image user posted image !
Zdaj pa res grem!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
18.5.2008 21:52:05   
Freycha
A zdej boste pa vse šle?user posted image

Kapica lahko noč

Sanekova ne še it

Madejka le posveti se ateju user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
18.5.2008 21:55:14   
SANEK1
Sanekova je še tuuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
18.5.2008 21:55:27   
Ronči
Vedno bolj se vprašujem ali in kdaj končat z dojenjem? Meni je že dovolj, a nekako dete to ne zanima user posted image ... Dojenje ni več hrana...ali še potrebuje ali ne???
Ajde..eni pravijo, da je to bolj psihološka hrana, a sem prepričana da aptamilčkom tud nč ne manjka.
Hmm.... ne vem....

< Sporočilo je popravil Ronči -- 18.5.2008 22:01:28 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
18.5.2008 21:58:09   
Freycha
Ronči meni se nekje do 2. let ne zdi nič čudnega..... Pa ne bi gledala na velikost otroka ampak na koristnost in povezanost....

sanekova super user posted image user posted image user posted image  aja, upam da nisi v petek narobe razumela, ko sem se spraševala zakaj Dita tak bruha..... nisem nič apelilara na Živo.... sploh, ko mi je potem potegnilo, da je malo prej spila skoraj celo flašo mleka, tam je pa čaj pila in ko se ji je to vse skupaj zmešalo, je bila taka reakcija.....

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
18.5.2008 22:01:56   
SANEK1
Freycha, sem sicer pomisla in mi je blo malo krivo, ampak sem vseeno na koncu ugotovila, da je skoraj nemogoče, da bi Dita dobila kaj od Žive, ker nista bli v neposrednem kontaktu, pa malo hitro se mi je tudi zdelo.
Upam, nouser posted image user posted image user posted image
Saj je Dita okuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
18.5.2008 22:05:26   
Ronči
Tulkrat sm popravljala... user posted image  se vidi da si še sama nisem na čistem user posted image ..

Dve leti.... preveč (samo moje mnenje, kajti to je kar občtljiva tema na RR)

p.s. ****ti hujšanje in kile, odkar sem v službi sm se zredila 3 kile (pa že tak jih je preveč), 8 urno sedenje za računalnikom, močna malca in smo tamuser posted image .... vse me tišči.
Trdne volje pa nimam ravno se bašem s poli salamo (pa je sploh ne maram) in sirom.... he, he, hujšam ker ne jem kruha user posted image user posted image user posted image , mende user posted image .... v hladilniku imam tiramisu in me mika user posted image ............. uf...........

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
18.5.2008 22:11:39   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Freycha, sem sicer pomisla in mi je blo malo krivo, ampak sem vseeno na koncu ugotovila, da je skoraj nemogoče, da bi Dita dobila kaj od Žive, ker nista bli v neposrednem kontaktu, pa malo hitro se mi je tudi zdelo.
Upam, nouser posted image user posted image user posted image
Saj je Dita okuser posted image

ne ne..... samo preveč mlaka, pa čaj čez je bilo krivo, da je bruhala...... valda je z njo vse ok.... saj ni od male muhe drek user posted image user posted image user posted image

ronči če ti ni več, potem začni počasi odvajat.... ti pa predlagam, da prej ukineš večerno dojenje, ker gre potem lažje in hitreje......
pa ne se prenažirat no user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
18.5.2008 22:16:21   
Ronči
zdaj, ko sem sita mam pa ful slabo vest user posted image

dojim jo samo zvečer, zjutraj še spi ko grem v službo, pa še to nii podobno dojenju, zagrabi za bradavico, se spusti, da dudo v usta, dvakrat poduda, spet zagrabi za joško, potem spet dudo.... kar nekaj...., potem se obrne stran in zaspi. Ampak brez tega ne gre spat.  

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.