|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
17.5.2008 18:37:57   
*Mojca*
ups, sem hotela nekaj popravit

Bomo pa prej na 5.delu user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 176
17.5.2008 18:41:03   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

obe ene 2 tedna prej a ne?

to pomeni čez 3 tedne pri nas user posted image

Ninazwerina ima PDP samo en dan pred mano...... PREHITEVA!
l.daisy - njej je oproščeno ker nosi dvauser posted image user posted image .

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 177
17.5.2008 18:41:49   
*Mojca*
d.anna najboljše da se tudi ti postaviš v nizki štart user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 178
17.5.2008 18:44:35   
D.anna 76

pa - ni - ka user posted image

eno vprašanje: ima mogoče katera os amisa trojčka (net, tv in telefon)? Ker midva ga imava in je kvaliteta slike va tvju tako slaba da je kar žalostno. Pa moj je nabavu eno hudo plazmo in je čisto brez pomena, ker je slika tako slaba user posted image

Pri manjšem televizorju se slaba kvaliteta slike nebi tolk opazla. Sej veš kaj pravjo ''manj je več'' ........
Mi mamo od SIOLa pa je slika kul, le da enkrat do dvakrat na mesec včasih slika zmrzne za kako minuto, dve,....

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 179
17.5.2008 18:44:47   
beyba
Tole t Idaisy je sumljivo.....

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 180
17.5.2008 18:48:10   
D.anna 76
Moja G je v četrtek rekla da se še nič ne pripravlja in da bom mogla kar na junij počakat. user posted image  jest bi pa kr rajš kak teden prej, kot najverjetneje vsaka nosečka a ne.....
Je prvi pa sem mal neučakana, pa mislim da mora bit tisto čakanje čez rok prava muka. Glede na to da imam rok 2.6. upam da če ne bom prej da bo mlaj, ki bo 3.6. naredil svoje......

Neposredna povezava do sporočila: 181
17.5.2008 18:51:18   
Anonimen
Mene pa zanima kje se bomo oz.boste pofockale tiste ki bomo majcice?Kako bomo imele sploh napisano-maj.in junijcice-,al kako?

Neposredna povezava do sporočila: 182
17.5.2008 18:56:24   
D.anna 76
Kleopatra28 - če si enkrat junijčica si pač junijčica, če pa dete pohiti pač pohiti in si junijčica, ki je rodila v maju. Tiste, ki imajo pa na koncu junija PDP pa lahko rodija julija, sam so še vedno naše junijčice, a ne?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 183
17.5.2008 19:01:33   
Anonimen
Kleopatra se strinjam z D.annouser posted image Jaz tudi če slučajno rodim čez rok in bom julijka bom v vsakem primeru ostala pri vas.

Neposredna povezava do sporočila: 184
17.5.2008 19:20:58   
Anonimen
OK,saj jaz tudi ne mislim nikamor spokatuser posted image ,samo mi je padlo na misel...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
17.5.2008 19:22:00   
Anonimen
user posted image user posted image ja, ja ne damo te kar takouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
17.5.2008 19:34:04   
tteeaa
Oj, čvekeuser posted image

mene začne vse bolet in špikat, ker tak dolgo sedim poleg računalnika, da sploh preberem, kar ste napisale. Včasih je bilo med vikendi kaj več zatišja, zdaj pa skoz pridno klepetate. Lepouser posted image . grem jaz malo noge na kavč dat, pridem potem nazaj.

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 187
17.5.2008 19:39:36   
*Mojca*
ninny a ti si dala cifro nini in daisy? Ker jaz se ne spomnem kateri sem dala in kateri ne...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 188
17.5.2008 19:44:54   
Anonimen
za daisy se ne spomnim, nini sem pa včeraj dala

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
17.5.2008 19:45:50   
NinKa
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

pa - ni - ka user posted image

eno vprašanje: ima mogoče katera os amisa trojčka (net, tv in telefon)? Ker midva ga imava in je kvaliteta slike va tvju tako slaba da je kar žalostno. Pa moj je nabavu eno hudo plazmo in je čisto brez pomena, ker je slika tako slaba user posted image

Pri manjšem televizorju se slaba kvaliteta slike nebi tolk opazla. Sej veš kaj pravjo ''manj je več'' ........
Mi mamo od SIOLa pa je slika kul, le da enkrat do dvakrat na mesec včasih slika zmrzne za kako minuto, dve,....

Ja, mi imamo tut Siol Trio pa je čist kul, le, da vsake kvatre res da slika za kakih 20 sekund zmanjka pol pa pride nazaj. Ampak, glede na to da ne telefon ne internet ne šteka, sva z mojim user posted image  ful zadovoljna.

Glede železa, a je katera tut tok občutljiva kot sem jaz, vsaj moj G. tako komentira. Sicer kri ni tako hudo slaba, imam 117. Sem pa od začetka jedla Elevit...pa mi je ful slabo. Pol sem preklopla na šumenke..kriza. Nato sem probala z Retaferjem.....bruhanje. Prejšnji teden mi je pa napisal Legofer, češ če je za dojenčke ga bom jaz tut prenesla...včeraj sem ga vzela pa mi je zopet blo ful slabo. Tak da ne vem več kaj naj. Se pa strinjam z G. da mi hoče hemoglobin dvignit, da se ne bi ponovila zgodba prvega poroda, da ko so mi žilo prerezal in sem zgubila več kot 3/4 l krvi in sem imela hemoglobin 81.  Vglavnem ne vem več kaj naj  naredim za to železo.

Drugače pa še nekaj statistike, v zadnjem mesecu sem shujšala 2 kg, tako da se nosečniška teža giba + 3,5 kg. Dobili bomo še enega user posted image .  Naslednji pregled z CTGjem pa imam 28.5.

Neposredna povezava do sporočila: 190
17.5.2008 19:46:03   
*Mojca*
meni se zdi da sem dala svojo daisy, nisem pa zihr user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 191
17.5.2008 19:51:48   
Anonimen
Mojca, grem jaz pogledat med poslana sporočila, če sem pošiljala.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
17.5.2008 19:56:10   
Anonimen
A veš da nimam ne med prejetimi in ne med poslanimi nič od nje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
17.5.2008 20:01:24   
aleksandra silvija
Ojla.
L.daisy in Ninazverina sta pa res sumljiviuser posted image .

Ja, vse smo junijčice-samo otročki bodo lahko(so) majski junijčki ali juljiski junijčkiuser posted image .

Zdaj mi je pa kar user posted image .
Sem vklopila likalnik in je vrgo 1/4 elektrike po hiši ven.
O.K. Menjava varovalke-amoak jaz to še NIKOLI nisem počela, še gledala ne,..user posted image .
Včasih je za te stvari skrbela moja mami, potem pa mož-električar,....

V glavnem. Parkiram se pred omarico z varovalkami.
1. misija-ODPIRANJE OMARICE-nikak. S ključavnico nekaj narobe, poskušam vdreti s "fazenbriferjem" in po skoraj pol ure matranja mi le uspe-vmes pa letam za ta malimuser posted image

2. po navodilih moža, ki je bil trenutno s kolegi na večerji na Braču  iščem varovalko, ki jo je ven vrglo--slišim krohotanje kolegov-mi je moral razložit še to, kako preverim, katera varovalka je fuč, kako primem fazenbrifer, pa da me ne bo streslo,...user posted image user posted image

3. varovalka najdena, SLEDI MISIJA-ZAMENJAJ JO
mi mož razloži, da se ločijo po barvi-pa kje huser posted image  vidi kakšno barvo?
Pa tam je očitno še nekaj "fuč" varovalk in jaz naj sedaj najdem novo, pa še prave barve,.....sem---ampak slišim režanje kolegovuser posted image user posted image

Mož pa mi razlaga, kako naj jo obrnem-- saj to se pa vidi, kateri konec paše kamuser posted image , pa naj je ne prijemam z golimi rokami, ampak s kapico---ja, to mi je jasno user posted image ,....

4. VAROVALKA ZAMENJANA, user posted image  pa nadaljuje z zgodbicami iz najinega poročnega potovanja/dopusta na Braču--so ravno tam  v tistem kraju, s pogledom na najin hotel,....user posted image , jaz bi bila tudi,.....user posted image

5. NAUČILA SEM SE NEKAJ NOVEGA-poleg menjave varovalkeuser posted image , počni tudi stvari, katerih ti načeloma ni treba.nikoli ne veš, kdaj kaj potrebuješuser posted image user posted image user posted image

A nisem šus, da tega nisem znala brez klicanja?user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 194
17.5.2008 20:02:53   
*Mojca*
jaz butelj pa ne shranjujem poslanih, tako da nimam pojma, prejeto imam pa samo gelso od albuma. Jaz sem zihr da je ona v porodnišnci, a ni rekla da je CTG nekaj pokazal?

Moj user posted image ima danes fuzbal turnir in me že malo moti, ker me čoha nekje spodaj, pa pri hrbtenici...

as čestitje za misijo varovalka user posted image user posted image Jaz sem pa danes mojega naučila kako se polni baterija na avtu. Ja, prav ste prebrale. Mene je to naučil moj stric, ki je mehanik, moj pa tega še nikoli prej ni delal user posted image Upam, da naju ni kdo opazoval...kako noseča baba uči deca užgat avto s prazno baterijo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 17.5.2008 20:04:56 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
17.5.2008 20:03:02   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi tud verjetno poklicala koga, ker z elektriko in ostalimi stvarmi se ni za igrat.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
17.5.2008 20:04:03   
Anonimen

jaz butelj pa ne shranjujem poslanih, tako da nimam pojma, prejeto imam pa samo gelso od albuma. Jaz sem zihr da je ona v porodnišnci, a ni rekla da je CTG nekaj pokazal?

Moj user posted image ima danes fuzbal turnir in me že malo moti, ker me čoha nekje spodaj, pa pri hrbtenici...

ja naj bi ji že včeraj kazal popadke in je imela danes, če se ne motim spet ctg. Če ne drugega upam, da se bo vsaj njen kaj javil z novicami.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
17.5.2008 20:04:59   
aleksandra silvija
NinKa-kaj pa če poskusiš c CetraMed Mami in veliko količino suhih marelic in s hrano bogato z železom----po 1. porodu sem imela Hb v bolnišnici celo pod 50, doma pa mi nobeni pripravki niso pomagali-tisti na recept--še najbolj hrana--ampak načrtno, čeprav mi je bilo včasih ful težko jesti takšne stvari.

Držim pesti, da ti uspe!

Neposredna povezava do sporočila: 198
17.5.2008 20:20:19   
Anonimen
Moj je tudi električar in ko je bil na šihtu - seveda - mi je nehala delat kuhalna plošča. Sem mislila, da je kaj narobe s ploščo, ker je sm neki piskala in mi je kapnilo, da morda je pa kaj narobe z varovalko. In sem ga seveda poklicala - in ga seveda nisem dobila, potem sem pa poskušala, katera varovalka je fuč in ugotovila, jo zamenjala, potem me ja pa klical in mi je tud povedal, da ma kuhalna plošča tri varovalke. Ampak sem se znašla brez njega, čeprav je men panika varovalko prišravfat - mislm, mal nazaj zavrtiš, pol pa naprejuser posted image . Sam jst kr probam, če rata rata

Neposredna povezava do sporočila: 199
17.5.2008 20:31:25   
aleksandra silvija
potem sem pa poskušala

Samo žal nisem imela pojma, kako preveriš katera je fuč,..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?