aleksandra silvija
|
Ojla. L.daisy in Ninazverina sta pa res sumljivi . Ja, vse smo junijčice-samo otročki bodo lahko(so) majski junijčki ali juljiski junijčki . Zdaj mi je pa kar . Sem vklopila likalnik in je vrgo 1/4 elektrike po hiši ven. O.K. Menjava varovalke-amoak jaz to še NIKOLI nisem počela, še gledala ne,.. . Včasih je za te stvari skrbela moja mami, potem pa mož-električar,.... V glavnem. Parkiram se pred omarico z varovalkami. 1. misija-ODPIRANJE OMARICE-nikak. S ključavnico nekaj narobe, poskušam vdreti s "fazenbriferjem" in po skoraj pol ure matranja mi le uspe-vmes pa letam za ta malim 2. po navodilih moža, ki je bil trenutno s kolegi na večerji na Braču iščem varovalko, ki jo je ven vrglo--slišim krohotanje kolegov-mi je moral razložit še to, kako preverim, katera varovalka je fuč, kako primem fazenbrifer, pa da me ne bo streslo,... 3. varovalka najdena, SLEDI MISIJA-ZAMENJAJ JO mi mož razloži, da se ločijo po barvi-pa kje h vidi kakšno barvo? Pa tam je očitno še nekaj "fuč" varovalk in jaz naj sedaj najdem novo, pa še prave barve,.....sem---ampak slišim režanje kolegov Mož pa mi razlaga, kako naj jo obrnem-- saj to se pa vidi, kateri konec paše kam , pa naj je ne prijemam z golimi rokami, ampak s kapico---ja, to mi je jasno ,.... 4. VAROVALKA ZAMENJANA, pa nadaljuje z zgodbicami iz najinega poročnega potovanja/dopusta na Braču--so ravno tam v tistem kraju, s pogledom na najin hotel,.... , jaz bi bila tudi,..... 5. NAUČILA SEM SE NEKAJ NOVEGA-poleg menjave varovalke , počni tudi stvari, katerih ti načeloma ni treba.nikoli ne veš, kdaj kaj potrebuješ A nisem šus, da tega nisem znala brez klicanja?
|