|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
16.5.2008 21:28:16   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: annie

o super, meni je tudi všeč, ker ima tisto poličko za noge user posted image Bomo ga verjetno v prihodnjih dneh šli kar stestirat V BC...pa še drag se mi ne zdi user posted image

No, pa poročaj, če je ok. user posted image

Bom, samo moram še dragega prepričat v ta nakup user posted image , pravi, da je še premajhen za tole stvar. Ampak tale ma fajn varovalno ograjico, ker naš še ne zna popolnoma samostojno sedet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
16.5.2008 21:30:57   
Anonimen

o super, meni je tudi všeč, ker ima tisto poličko za noge user posted image Bomo ga verjetno v prihodnjih dneh šli kar stestirat V BC...pa še drag se mi ne zdi user posted image

No, pa poročaj, če je ok. user posted image

Bom, samo moram še dragega prepričat v ta nakup user posted image , pravi, da je še premajhen za tole stvar. Ampak tale ma fajn varovalno ograjico, ker naš še ne zna popolnoma samostojno sedet.

Pri nas pa je glih obratno. user posted image  Moj bi ga takoj kupil, pa jaz pravim, da je še premajhen. No, sej zdej zadnje dni sem se bolj ogrela za trikolesnike, pa iščem primernega. user posted image

A katera gleda BB? Kdo je out?

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2702
16.5.2008 21:31:05   
sandra85
ma nevem, enkrat vidima oba z dragim da ima spodaj vse belo, čez kak dan pa nič, pol spet user posted image user posted image user posted image nevem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

tianna, meni je tudi ta fulll všeč (mislim da ga ima sonce78)
KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.5.2008 20:58:20 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
16.5.2008 21:31:50   
sandra85

A katera gleda BB? Kdo je out?

zdaj glasujejo še za saro in tejo

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
16.5.2008 21:32:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

tianna, meni je tudi ta fulll všeč (mislim da ga ima sonce78)
KLIK

Zanimivo, ma jaz bi rada, da je bolj v stilu kolesa. user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.5.2008 20:58:38 >

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2705
16.5.2008 21:38:39   
dreamz
Dober večer!

Jaz sem tudi sama doma... user posted image user posted image

likaaam, likam, likaaammm... tak kup nisem še nikoli v življenju videla user posted image

Jaz bi tudi imela 3!!!! Taka lepa številka... user posted image

Tricikel: Tega na zgornji slikici ima moja svakinja pri mami... Ahhh ni dober...plastik fantastik... palica je full kratka, če si visoka moreš potiskat malo sklonjeno. Zame je ogoj pri triciklu, da ima dooolgoo palico. user posted image  Svakinja je kupila še enega v BC s strehico, je malo bolj fajn, ampak meni ni to to... Bom šla še v TS pogledat kake imajo.

Zobki: Tudi mojemu so spodnje enkice pokukale kar hitro.. ni bilo skoraj opazit.. razen da vse daje v usta in gricka tudi prste. Sandra upam, da bodo kmalu venih tudi vaši in brez večjih težav!

NaLIa: Sočustvujem s tabo.... statistika je grave.. jaz sem jo v drugo naredila, ampak se učit...kr neki... user posted image

Uspavanje: Jaz sem tudi do pred kratkim vsakič ujčkala.... dokler me ni zgrablo fajn v križu... pol sem pa začela novo taktiko: se uležem na kavč, dam malega name na trebuh in ga trepljam po ritki, ali božam ali mu pojem uspavanko in kmalu zaspi. Nato ga samo fliknem v posteljico. user posted image  

Lep večer še narej, jaz grem naprej v cunje in paro... user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
16.5.2008 21:41:06   
Anonimen
Jaz grem tudi. Še pod tuš, ša spat.

Mirno noč vam želim. user posted image

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2707
16.5.2008 21:43:05   
dreamz
Aja, tricikel tisti na slikici, ki je prilepila Tianna je tisti, ki ga ima moja svakinja. user posted image
Enkrat sem Sebastiena gor provala peljat, ampak ni še zdrel za to... se je zvračal v eno stran. Ampak poleti oz. okoli 1 leta mislim, da bo lih pravi cajt.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
16.5.2008 22:01:13   
sandra85
dreamz, si bila kje danes
midva sva se odpravljala, pol je zaspal, pol je začelo pihat in na koncu sva šla k dedku na obisk in večerjouser posted image
jutri???

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
16.5.2008 22:06:19   
dreamz
Sandra: Ma kje pa... danes sem bila maksimalno na terasi, ko sem dajala sušit cunje. user posted image
Jutri popoldne, če bo vreme ok, se slišiva, a? Dopoldne imam še za delat doma. Nikoli konca.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
16.5.2008 22:20:36   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

Sandra: Ma kje pa... danes sem bila maksimalno na terasi, ko sem dajala sušit cunje. user posted image
Jutri popoldne, če bo vreme ok, se slišiva, a? Dopoldne imam še za delat doma. Nikoli konca.

ok, a lahko pred 16.uro? ker dragi dela do 16h
no, sej se slišima. čeprav mal dvomim, da bo lepo vreme user posted image ma gremo v lucijo-na kavico,a?

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
16.5.2008 22:32:37   
dreamz
Sandra: Ja, ok lahko! user posted image  Se slišiva, če bo vreme user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
16.5.2008 23:08:24   
december06
NaILa slikica na avtarju je ko sem ga slikala, kakšen bo na krstu. Smo pa ga kar posadili na domači kavč, vendar sem dala spodaj enobarvno (plavo) dekico. Potem smo te slikice, še z napisanim datumom, dali v spomin gostom na krstu

Se že tri ure (ne glih čist, ampak men se zdi full dolgo) matram da bi naložla nove slikice, pa nikakor ne gre. Sem vam hotla še pokazat kakšne tricikel ima, ker res lepo noter sedi, ima širši sedež kot ti ko jih kažete, ampak na netu pa ga ne najdem.

Se bom še potrudla. Zdaj pa upam, da bo bolj mirna noč kot včerajšnja.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
16.5.2008 23:08:35   
taja83
Živjo punce!
Sem vas šla mal prečekirat pa sm vidla, da ste neki brisale seznam pa sm rekla, nč se morm hit mal javit. sploh ne najdem časa, da bi tle na ringaraji kaj gledala. če že grem grem sam tok, da pogledam kaj je katera kuhala za naše malčke, da  dobim kakšno idejo.
no pri nas imamo že spodnji dve enkici in verjetno ne bo dolgo ko bomo dobili še kakšno zgornjo. drugače pa sedaj že sedi in se igra, včasih pa ga še malo vrže na stran potem je pa tko hud, ko pade. ful je zanimivo ker tok čeblja pa cvili pa vpije. poleg tega pa zelo rad je (sej se mu ne skrivauser posted image ). le rozine in brokoli niso zanj, drugo mu pa gre vse. sedaj pa se jst ne morem več v miru najest, ker če jem pol skoz jamra pa stoka pa z usti cmoklja tud če je pred dvema minutama jedel. za krst smo dobili poganjalčka, ki ju ful obožuje predvsem gugalnico. smešno je to, da na njej zaspi. če drugače ne na gugalnici pa in pol ga prestavim v posteljo ali v voziček.
prejšnji teden sva imela komaj posvetovalnico za 6 mesecev (mal se nama je zavleklo, ker je imel 6. otroško bolezen). mere so pa take: 8500 g in 71,5 cm. pri 4,5 mesecih pa: 7600 g in 68 cm. vsaj mislem, da je blo tako.
nič fajn bodte pa upam, da se vam kaj kmalu spet oglasim. prav rada bi z vami mal več čvekala ampak ne najdem časa, moj pravi, da vidim preveč dela.user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
16.5.2008 23:34:00   
sandra85
december meni albumi na RR že kr par mesecev ne delajo (ne morem ne brisat svojih slik, ne dodajat novih. moderatorka mi je obljubila, da bodo to rešili, ampak nič od tega user posted image user posted image ) zato shranjujem slike na shrani.si in pol vam jih kr tuki pokažem (je hitreje in bolj preprosto)user posted image

taja83 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo, da si si vzela mal čas za nasuser posted image

tianna, ti si spraševala za  Tajo339????? no, z njo je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se tut js mal ustrašla, ko si napisala, da se ni oglasila še od user posted image . pa se je user posted image pa še kasneje je na drugih temah na RR pisala.
moramo vedet, da so ene septembrke tudi na drugih podobnih forumih ko RR (tudi js sem na enem prijavljena že od začetka user posted image ,sam sem tuki bolj aktivna) kot naša ašun, ki je pač bolj aktivna na sesednjem forumu. pa nič za to, samo da se nam (nekatere) vsaj malo oglasijo user posted image

zdaj sem 1 uro iskala, kje bi lahko kupila to pojočo knjigico, ki sem jo že 1x naročila, pa jih je zmanjkalouser posted image pa nimajo nikjer user posted image user posted image user posted image user posted image
hočem kupit eneju spet nekaj igračk, ker se je že skori vseh naveličal (tudi novih) user posted image a ima kera kak predlog, kaj jim je zdaj najbolj zanimivo????? nana27 je dala zadnjič kr nekaj slikic in sem jo kr upoštevala in od unega naročila kar 2 ali celo 3 igračke user posted image zdaj pa rabim spet kako izkušeno mamico za nasvetuser posted image

no, grem pod tuš, pol pa user posted image upam da bo bolj mirna noč

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
16.5.2008 23:47:35   
dreamz
Jaz še kar likam... user posted image
In vsaketoliko čekiram rr user posted image

Sandra: moj mali ima zadnje čase full preproste igračke kot žogice, ki jih tolče skupaj user posted image , pa razna grizala in ropotuljice, ki jih vrti in tolče. Aja pa ima rad velik plastičen tovornjak in traktor, ker jih obrne in vrti kolesa user posted image  ... zgleda da bo mehanik user posted image  
Aja, pa rad podira stolpe iz kock, pa reklamne prospekte rad trga in kuhalnico drži in gricka user posted image

Te igračke ga zamotijo za full časa, tako da jaz na rr sodelujem user posted image  ali kaj postorim.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
17.5.2008 8:15:24   
sandra85
dreamz hvala user posted image po moje bova šla kar v BC in tam pogledala kej, ne bom spet prek spleta naročevala. danes je slabo vreme user posted image tako da ne bo nič od sprehoda user posted image
joj, js se ne morem nikakor navadit, da se ponoči zbuja user posted image zaspal je ob 20h30. se čez pol ure zbudil z jokom, sem ga samo mal stisnila k sebi, dala nazaj v posteljico in je zaspal. ob 2h se je že dojil, pol pa še ob 6h. ob 8h auf tisto dojenje ob 2h bi ukinila, sam kaj ko se res doji in čisto sprazne joško. nekaj časa se je samo mal cartal, zdaj pa ne več

dragi je šel delat in pride šele ob 17huser posted image jutri pa je spet doma-in bo verjetno spet kak teden z nama user posted image user posted image user posted image
grem spit kavico in Eneju zajtrk pripravit

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
17.5.2008 8:16:11   
sandra85
LINA vidim da si online. kako ste spali? sem skuhala mal več kave, boš?user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
17.5.2008 8:18:33   
LINA31
jutrouser posted image ,

naj povem, da smo dobili zavrnjen vrtec. Zavrnili so 101. vlogo za jasliuser posted image user posted image . Smo pa celo 11 na čakalni vrsti. Zdaj moram pa resno stopit va akcijo za privat varstvo.

pridem nazaj

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
17.5.2008 8:21:40   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

LINA vidim da si online. kako ste spali? sem skuhala mal več kave, boš?user posted image

Bom, ker smo se itak na dve uri zbujal, ampak smao za pocrkljatuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
17.5.2008 8:22:40   
andreja32
Dobro jutro!

To se pa še ni naredilo,... da bi bila prva na RRju.jaz pijem kavico, Zala pa vriska da kar čez ušesa letiuser posted image .bajto imam spucano, na kosilo gremo v kitajsko restavracijo,....ma en fajn dan bo danes.<<<<<<<
<mi imamo 1.6. končno krst, samo ne v naši fari , ker imamo mal blesavega župnika.Naslednji mesec pa imamo valeto.Punce čas tako leti da ne morem verjeti da gremo že v srednjo šolouser posted image .ko so majhni misliš da imaš še ves čas na tem svetu potem se pa tik tak obrne so pa že veliki,...pa zaljubljeni, pa komlicirajo kaj bodo oblekli, pa če je dobra frizura, da ne bi slučajno kak lasek postrani staluser posted image .
naša ,,ta druga,, Manca se uči in iztiska še zadnje atome , vmes ko je pa kaj frej pa pomaga meni,...ma ta otrok je res ANGEL .Sama vidi kdaj imam gužvo in mi nahrani Zalo, ali pa jo previje, gunca na gugalnici,...ma moja desna roka jeuser posted image .Vmes pa jaz lahko v miru z Nikom berem, pišem....je drugi razred Oš in imajo že kar kaj za delat.Mi je pa zadnjič učiteljica rekla da Nik v šoli vseskozi govori o Zali.Res je do ušes zaljubljen v njo in jo kliče moja mala ljubica.Tamala je pa tudi čisto nora nanj. Se reži ko počena samo da ga zagleda.

Ma sem se jaz razpisala danes,....se vidi da imam časuser posted image .

en lep pozdrav od naše family   Andreja

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
17.5.2008 8:56:56   
LINA31
Sem nazajuser posted image . Žan je šel prvo rundo spat, jz sem dala perilo oprat, zdaj na hitro RR prečekiram, da dobim kakšno idejo kaj kuhat za kosilouser posted image .

andreja32...full je lepo brat, da se tkao med seboj razumejo. Res je zanimivo kako so nekateri otroci med seboj povezani in tako ponavadi ostane za vse življenjeuser posted image . Jaz pa se moje sestrice sploh ne spomnim, a ni to grozno, čeprav se zdaj super razumeva. Med nama je 5 let razlike...glih tolk, da nekaj časa nisva imeli nič skupnih stvari.

Pri nas je full vetrovno in oblačno. Upam, da mi uspe na sprehod.

Pridno pišite, da vas bom imela zvečer za bratuser posted image user posted image

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
17.5.2008 9:18:02   
dreamz
Dobro jutro! user posted image

Zadnje čase je ogromno otrok in je full kriza z vrtci povsod... user posted image  Preden se bodo odločili in naredili več skupin, bo rodnost spet padla user posted image ... Mi je res žal, da ne morete dobit vrtca, ker meni bi bilo tudi hudo, dat v neko privat varstvo.

Naša noč: ob 20.00 spat, ob 22.00 jok in objem in nazaj spat, ob 24.00 jok in sem samo prižgala vrtiljak nad osteljo, ob 01.30 histeričen jok in flaška, ob 05.00 enako in ob 8.00 wake-up. user posted image  Danes je bil hujši kot ponavadi...

Sandra: V bc boste ziher kaj našli! Meni je tudi lepše kupovat igračke v trgovini kot prek spleta, ker lahko vse prebrskam, provam.. user posted image  Jaz sem mu kupila že en kup stvari za poleti: bazenček, čolniček, šotor, kopalke, barke in barčice, kantico z grabljicami in lopato, 100 mehkih žogic...user posted image   jaz bom bolj mahnjena na igrače kot Sebastien pomojem user posted image
Glede sprehoda: odpade ja, vreme škifo... user posted image  

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
17.5.2008 9:39:46   
sandra85
andreja lepo je brat to, kako se otročki med seboj razumejo in pomagajo mamici...user posted image za tvoje sončke!
dreamz ja, sej je res lepše kupovat v trgovini kot prek spleta, sam js sem bolj malo v kopru (kjer je BC) in zato mi je bolj praktično kar prek spleta naročit, kot pa čakat, da se odpravimo v koper. ja vreme je prav user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
17.5.2008 10:15:40   
Anonimen
Dobro jutro!
Midva sva bila na enem kratkem sprehodu, samo vreme je res gnilo. user posted image  Zdaj spančka prvo rundo, jaz pa pijem prvo kavico. Noč je bila ok. user posted image

December06, kaj pa, če bi slikico dala na shrani.si? Jaz bi full rada videla ta vaš tricikel. user posted image

Taja83 lepo, da si se oglasila. user posted image

Sandra85, pa je je Taja339? user posted image  Na RR je nisem zasledila že od nosečnosti. user posted image

Lina, škoda za vrtec. user posted image  Upam, da boste našli kakšno dobro privat varstvo. user posted image

Andreja32, ja res lepo je prebrati kako se otroci razumejo med seboj. user posted image  Bravo! user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.