Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:26:07
|
|
|
|
buči
|
Dolenjka, še enga imam: "relativizacija zračnih ventilčkov med uporabo otroškega vozička na trdem terenu med poganjanjem v hrib"
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:27:06
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Bamby a to ti kej pomaga hujsat npr. topi mascobo al sam zavira apetit? Ta samo zavira apetit. In ti povem, da resnično deluje, zato sem toliko bolj vesela. Mi je pa ponudila tudi Xenical, ki pa odvaja 30% zaužite maščobe. Ta gre z blatom ven. Samo jaz itak ne jem mastnega, zato sem se raje odločila za Reductil.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:27:39
|
|
|
|
buči
|
Dolenjka, žlehtnoba pride z leti. Sicer imava pa emšo kar blizu, bova počasi začele po cipresah smrdet.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:27:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči A mislite, da bi lekadol pomagal, če si ga med oči nalepim, da ne bi videla sladkarij? No, jaz ti bom pa škatlo lekadola na naslednje srečanje prinesla, ker me tko nasmeješ, da si krepim trebušne mišice in tako posledično zgubljam obseg v trebuh
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:28:00
|
|
|
|
mary_lou
|
BUCI tud ce si v vsak uč daš en lekadol ce ti jest zdele prpelem moje princeske jih bos takoj zavohala ves kok disijo iz hladilnika me kr ena sila tja vlece Edin se v nos si das lohk 2
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:28:38
|
|
|
|
buči
|
A lahko unga s c vitaminom?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:28:50
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka babe, babe Toliko ste bamby okupirale, da ubogi Tim še spat ne more. Vsaj ena, ki razume Je pa Tim kljub temu, da jaz tle utrujam, že v mižulah. Je zmatran, ker je imel cel popoldan dirke s skirojem
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:30:12
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou BUCI tud ce si v vsak uč daš en lekadol ce ti jest zdele prpelem moje princeske jih bos takoj zavohala ves kok disijo iz hladilnika me kr ena sila tja vlece Edin se v nos si das lohk 2 buči, 4 lekadole, pa bo šlo
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:30:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolenjka, še enga imam: "relativizacija zračnih ventilčkov med uporabo otroškega vozička na trdem terenu med poganjanjem v hrib" Uf, tole je pa čist preveč dobr za VI. stopnjo, to mi boš za magistrsko nekega lepega dne (ko bom v penziji) napisala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:31:07
|
|
|
|
buči
|
mery_lou, princeske pa ne bi prišle do mene, ker bi jih moj vse pojedel. To je pa skoraj edina zadeva, ki jo on je. Lahko pa kašen plesniv sirček z orehi, ali pa pršut pa svež kruh, pa majonezo, pa malo odojka od tasta, ali pa čevaščiče s kajmakom od bosanca ... Saj to so samo želje, ki si jih nisem izpolnila že skoraj eno leto. Pa se bom še enkrat prej nažrla vse te svinjarije, pol pa grem hujšat!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:31:09
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Sicer ne bom pametovala glede kg, ker nisem prava za to. Ampak punce, formula je takšna, koliko poješ toliko je treba pokurit. Kako naj kurite, če pa ste vse na RR, postelje pa samevajo. Torej v akcijo in kilce bodo hitro skopnele.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:31:38
|
|
|
|
mary_lou
|
Prid ti bamby na princeske da vidmo ce res deluje
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:32:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Al pa ne tega delat, ker pol bo tukaj tak dolgčas
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:32:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou BUCI tud ce si v vsak uč daš en lekadol ce ti jest zdele prpelem moje princeske jih bos takoj zavohala ves kok disijo iz hladilnika me kr ena sila tja vlece Edin se v nos si das lohk 2 buči, 4 lekadole, pa bo šlo Evo, na konc smo ti isto kot dohtarca povedale mi. Drugič ne hod k dohtarju, tam lohk še kak bacil fašeš Pa itak majo preveč dela dohtarji in ne deli še ti gužve
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:32:29
|
|
|
|
buči
|
srečka nosečka, jaz mi mogla kurt kalorije že ko sem plavala še v fotrovih modih!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:32:34
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Sicer ne bom pametovala glede kg, ker nisem prava za to. Ampak punce, formula je takšna, koliko poješ toliko je treba pokurit. Kako naj kurite, če pa ste vse na RR, postelje pa samevajo. Torej v akcijo in kilce bodo hitro skopnele. Gremo vse na sladoladne palčke
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:33:28
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Samo, da je lekadol tako vsestranski pa nisem vedela.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:33:33
|
|
|
|
mary_lou
|
BUCI niti ene stvari k si jih nastela ne jem tko da ti zal ne morm tega ponudit......svinjine pa sploh ni pri nasi hisi...... so pa sladkarije zato pa uni tvoji mafini skor vsak dan na mizi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:33:34
|
|
|
|
buči
|
Najboljš, da grem kar zdajle peš do pine na refošk ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:33:39
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Prid ti bamby na princeske da vidmo ce res deluje bejba, ne skušaj
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:34:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči mery_lou, princeske pa ne bi prišle do mene, ker bi jih moj vse pojedel. To je pa skoraj edina zadeva, ki jo on je. Lahko pa kašen plesniv sirček z orehi, ali pa pršut pa svež kruh, pa majonezo, pa malo odojka od tasta, ali pa čevaščiče s kajmakom od bosanca ... Saj to so samo želje, ki si jih nisem izpolnila že skoraj eno leto. Pa se bom še enkrat prej nažrla vse te svinjarije, pol pa grem hujšat! Ti bom družbo delala, sam počak da neham dojit! Se ga nasekam k mamba, 1 pržgem za gušt in požrem vse kar vidim. Evo, pa imam spet lučko na koncu tunela
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:34:31
|
|
|
|
buči
|
A ja, vi ne veste, da moj mož dela v ljubljanskih mlekarnah,. Imam veze pri sladoledih!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:34:41
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Sicer ne bom pametovala glede kg, ker nisem prava za to. Ampak punce, formula je takšna, koliko poješ toliko je treba pokurit. Kako naj kurite, če pa ste vse na RR, postelje pa samevajo. Torej v akcijo in kilce bodo hitro skopnele. Gremo vse na sladoladne palčke Moja palčka je še v gostilni . Prijatelja pa tudi ni v omari. Ubogi on zjutraj, bova z Lano na ves glasi peli pesmice.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:34:42
|
|
|
|
mary_lou
|
kr pejd buci gih cez en teden bos dol
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:35:33
|
|
|
|
buči
|
Ej, Dolenjka, greva v Trnovo k Bosancu na čevape, pol pa v Zlato ladijco na pir!
< Sporočilo je popravil buči -- 16.5.2008 22:36:00 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......