|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
15.5.2008 21:23:09   
Barbk
Spps kaj si ti nora...k take lepe stvari pišeš. Solzice v očeh...Tudi jaz iz srca vsem želim, da bo pot do pozitivnega testka res kratka. Spps upam, da me (najbolj pa seveda sebeuser posted image )  konec meseca razveseliš s pluskom. Sonček sem žalostna s tabo. user posted image  Prav tako za vse ostale, ki se selite v junij user posted image user posted image user posted image . Tale naš seznam je res user posted image . In ko preberem o kaki novi nosečki se iskreno veselim kot bi se zase. Iskrene čestitke Petra88, mirno nosečnost in zdravo bebico. Zdaj grem pa navijat za rozike.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
15.5.2008 21:38:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Spps kaj si ti nora...k take lepe stvari pišeš. Solzice v očeh...Tudi jaz iz srca vsem želim, da bo pot do pozitivnega testka res kratka. Spps upam, da me (najbolj pa seveda sebeuser posted image )  konec meseca razveseliš s pluskom. Sonček sem žalostna s tabo. user posted image  Prav tako za vse ostale, ki se selite v junij user posted image user posted image user posted image . Tale naš seznam je res user posted image . In ko preberem o kaki novi nosečki se iskreno veselim kot bi se zase. Iskrene čestitke Petra88, mirno nosečnost in zdravo bebico. Zdaj grem pa navijat za rozike.
sem nora jauser posted image user posted image user posted image priznam,sam ne tega okol govortuser posted image user posted image user posted image user posted image včasih pride dan,ko moram napisat kar čutim,čeprav ne poznam nobene punce osebno iz foruma,življenje nam včasih pošteno zagode,ampak je treba gledat pozitivno naprej...ne se vdat ob svojem porazu ali izgubi,še imamo možnost,da dosežemo svoj cilj,nekateri tega nimajo...tudi če se nam včasih zdi,da je vse skupaj brezupno,je treba it naprej,vedno je še možnost...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
15.5.2008 21:44:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

sem nora jauser posted image user posted image user posted image priznam,sam ne tega okol govortuser posted image user posted image user posted image user posted image včasih pride dan,ko moram napisat kar čutim,čeprav ne poznam nobene punce osebno iz foruma,življenje nam včasih pošteno zagode,ampak je treba gledat pozitivno naprej...ne se vdat ob svojem porazu ali izgubi,še imamo možnost,da dosežemo svoj cilj,nekateri tega nimajo...tudi če se nam včasih zdi,da je vse skupaj brezupno,je treba it naprej,vedno je še možnost...

Opa, zaenkrat. Se bova v P spoznale, ko bova cimri. Sej sva tko zmenjeni! user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1378
15.5.2008 21:51:45   
Lopona
Čao,punce...
Najprej čestitam novim nosečkam!!! Vse naj naj...Želim vam najlepših user posted image in, da bo čim manj user posted image .
misk teb želim nepozaben dan v soboto in, še dodatno darilo user posted image
Evo, pri meni je sedaj 41. dan, pa še vedno ni ne user posted image in ne user posted image .
Resno me zanima kaj bo...počakam še do pondelka in pol bomo vidl.
Ful upam na user posted image !!!! Res si želim, a zdi se mi da ta mesec še en bo nič. user posted image Žal...bomo pa še delali na tem....da bo čimpreje, če zdaj ne bo!!!
Naj se seznam prevesi v roza...to želim vsem!!!
Lahko nočko...
In dobro jutro vsem, ki berete to zjutraj...pa lep dan!
pa pa

Loponca**

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
15.5.2008 23:57:03   
Bivy
Vsem majčicam, ki se selijo v junij pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Držim pesti, da bomo v juniju končno user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
16.5.2008 5:25:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Opa, zaenkrat. Se bova v P spoznale, ko bova cimri. Sej sva tko zmenjeni! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
16.5.2008 5:26:18   
spps
punce dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image
ajde,danes pa začnite z lepimi novičkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image
vsem nam bo kmal uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lep dan vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
16.5.2008 6:27:16   
Orhideje
Dobro jutro punce še enkrat. Spps, ti me vedno prehitišuser posted image user posted image user posted image . No, ker vam še ni nobena skuhala kavica ali čajčka, vam ga postrežem sedaj jaz user posted image in še malo za posladek  user posted image

Punce, dajmo naj se nam javi še danes nekaj nosečk user posted image user posted image user posted image . Včeraj smo soglasno sprejele, da odslej barvamo še le roza.  Sama še ne bom delala testka, še en dan do najdaljšega mojega cikla(46.dan). Ker sem bila že včeraj zvečer 100%, da bo se ponoči ulila. No, hvalabogu se še ni. Vendar ne vem.  Vse skupaj se ta mesec mal preveč vleče, da bi bilo lahko to to, kar si želim. Od začetnih bolečin v hrbtu(35.dan ciklusa), takrat ko bi morala dobit M, do kasnejših slabosti in malo vrtoglavice. Do včerajšnjih ˝čudnih črvičenj˝v trebuhu - vse to, kar mi je napovedovalo M. No, danes je NI. Jaz sicer srčno upam, da je ne bouser posted image user posted image user posted image , prav tako za vse, ki smo še zelene.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
16.5.2008 7:27:06   
Anonimen
Jutro ...dejmo met eno roza jutro! Gremo, majčice!user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
  Neposredna povezava do sporočila: 1384
16.5.2008 7:41:17   
becky
jutro punce. pri men pa je blo včeraj nekaj rdečkastega na dnevnem vložku in na papirju-M ne pričakujem jutri. upam, da je ne bo. časovno je pravi čas za vgnezditvno (12. dan po izračunani O). bomo vidli.

čestitam vsem novim user posted image , vsem, ki vas je user posted image  obiskala, pa tole. ne obupajte- ko boste najmanj pričakovale, boste zagledale +. jaz trdno verjamem v to

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
16.5.2008 7:55:14   
Anonimen
CB  -------------------

nič ne bo z user posted image . Sicer M še nimam, ampak glede na negativen test predvidevam, da se dela nroca iz mene in bo prišla, ampak z ogromno zamudo. user posted image

Nisem tako žalostna, kot je mogoče brat, saj je to šele najin 1. krog in imava še veliko časa, da nama vseeno kaj rata. Rada bi le, da se M čimprej prikaže, da gremo spet v akcijo user posted image user posted image

Naj ostanem do user posted image  še zelene barve. ok?

vsem, ki nepričakujete pa res iz srca želim, da ugledate user posted image user posted image .

Lp
anonimna user posted image

(odgovor članu becky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1386
16.5.2008 7:57:56   
becky
anonimna, sej bo. men je v prvem krgu tud zamujala-verjetno zarad psihe. ko pa je prišla, je bila pa boleča, kot hudič. ti želim, da vama čimprej uspe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
16.5.2008 8:30:27   
D.Mateja
Dobro jutro vsem.user posted image  Sem prišla mal pogledat in vas vse lepo pozdravit.user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem tako hud glavobol staknila da je blo kr groza. Pa bruhanje, o joj. Sem jedla pršut in mi očitno ni pasal. Kje ste user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
16.5.2008 8:41:37   
Arual
Dobro jutro.
Kako kaj? Jaz malo slabše volje- zakaj? Zato, ker mi je bt padla in zdaj čakamo da se  prikaže user posted image . Probam se že sprijazniti, a je zelo težko. A vseeno nisem izgubila upana, da tudi mi2 z mojim zagledama v tem letu user posted image .
Je še veliko časa pred nami, včasih je zelo hudo, ko pogledaš zdaj eno user posted image tam pol drugo zopet tam, ampak tako je življenje. Včasih se moramo prekleto borit da dosežemo neke cilje, tak je zaenkrat tudi z user posted image . Enim se zdi to smešno, kao da zakaj pa ne rata, kaj pa je narobe, zakaj pa nimata user posted image ? No, s takimi sem prekinla vse stike, sem bla psihično preveč obremenjena.

Sedaj pa le počakajmo, da pride tečka - upam da je še jutri ne bo, kr grem na BIRMO pol pa naj pride, bom ji drug mesec že pokazala. Samo zdaj gremo v nove boje bolj sporščeno - brez klomifena user posted image .

Joj, upam, da me ne boste kregale kr sem tak zabluzila, nekomu pač se moram malo izpovedat.

GREMO NOSEČKE, GREMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lp

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
16.5.2008 9:05:07   
sasa78

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem borkam,ki ste dobile user posted image    pošiljam velik  objem in veliko pozitivne energije za nove boje.čisto sem brez besed...za vse želim,da bi čimprej ugledale pluske in začele uživat v nosečnosti,kljub možnim slabostim.vedno ne gre tako kot si želimo,vendat je končni rezultat tisti,s katero se pozabijo slabe stvari,neprespane noči,vprašanja Kaj je z mano narobeuser posted image  včasih se nam nekatere stvari zdijo samoumnevne,vendar težko pridobljene stvari znamo bolj cenit...Proti naravi se ne moremo boriti,tu je ona tista,katera vodi igro...Srečno in iskreno upam,da se vam čimprej uresniči želja pouser posted image ,vsem,tistim,ki ste komaj začele delati na user posted image ,prav posebej pa tistim,ki se že dlje časa trudite....naj vam pozitivne energije NIKOLI ne zmanjkauser posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam pa novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim vam vsem zdravo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako je treba  - pozitivno gledat na vse user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
16.5.2008 9:42:40   
nmag
Dobro jutro,pri meni je tako,kot sem rekla,čisto točna ko urca me je danes na vse zgodaj obiskalauser posted image ,smotka,vendar se ji ne dam,je bil komaj prvi krog in gremo drugega v junij,vse ostale ki še upate držim pesti za vasuser posted image .

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
16.5.2008 9:43:58   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Dobro jutro,pri meni je tako,kot sem rekla,čisto točna ko urca me je danes na vse zgodaj obiskalauser posted image ,smotka,vendar se ji ne dam,je bil komaj prvi krog in gremo drugega v junij,vse ostale ki še upate držim pesti za vasuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
16.5.2008 9:53:35   
Anonimen
Hojla punce,

user posted image  mi zamuja drugi dan, ampak test je negativen user posted image , še mam kaj šanse, glede na to, da po 29.04 nismo več slončkali, pa O je bila tudi nekje tu?

Lep pozdravček user posted image

(odgovor članu nmag)
  Neposredna povezava do sporočila: 1393
16.5.2008 9:55:20   
nmag
Hvala Saša za user posted image ,vendar se tokrat še ne sekiram,ker je šele prvi krog in delamo že petega otročka,bolj držim pesti za tiste,ki delajo prvega ali drugega,za tiste mi je res hudo,ko jih obišče ta grdauser posted image ,drugače sem nora na rdečo barvo,vendar pa user posted image  sovražim,tebi želim zdravegauser posted image ,ostalim pa ne obupat in čimprej naj vam pokažeuser posted image ,tudi meni se bo vem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
16.5.2008 10:13:39   
Arual
No pa je začela prihajat user posted image . Pobarvajte me modro.
Gremo v nove boje (v 9 krog), še z večjim optimizmom.
Držim pesti za vse, ki je še ne čakate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
16.5.2008 10:39:57   
Anonimen
Sem opazla da me niste pobarvale v modro pa sem dobila to tečko user posted image  že 09.05.....

(odgovor članu Arual)
  Neposredna povezava do sporočila: 1396
16.5.2008 11:10:13   
miklarom
ojla.punce! evo mene spet. me zdej ni blo k sem mela tri dni tečaj v lj za šiht, zdaj pa kje mimi in sem spet tukaj.
kaj dogaja a boste kaj barvale roza ali bo vse tako žalostno.
en velik objem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem ki ste dobileuser posted image , saj bo upajmo skupaj in premagajmo že touser posted image
da nam gre na dopust za devet mesecev.
aja, sem mal žalostna k me še niste dale za ta mesec med navijačiceuser posted image , da navijam za vasuser posted image , pa moje M spet ne pričakujem xx.6.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
16.5.2008 11:11:24   
mišk
Joj punce, hvala vsem za čestitke!user posted image  Šele danes me je začelo za želodec grabit (živci)! Pa ne zaradi same poroke, ampak zaradi vseh tistih ceremonij, središča pozornosti in predvsem branja berila v cerkvi!!!user posted image
Upam, da ne bom glih dans al pa jutr user posted image  dobila, ker bo to zeeelooo nerodno! Pa še tako obleko imam, s katero si sploh ne predstavljam kako bom na wc hodila.user posted image

Tudi od mene en user posted image  za vse ki jih je obiskala user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
16.5.2008 11:11:47   
miklarom
sonček85- en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi zate in ne obupaj, tudi zate in za vse nas bo kmalu posijal sonček boš videla.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
16.5.2008 11:14:15   
Anonimen
user posted image

user posted image  MAJSKE BORKE ZA user posted image    user posted image        

xx.05. - sasa78 (1.krog) - srečka nosečka user posted image  user posted image
xx.05. - pikapoka2-srečka nosečkauser posted image user posted image
xx.05. - janin -user posted image user posted image v nove boje
xx.05. - db  -user posted image user posted image v nove boje
xx.05. - Orhideje
(4.krog)
xx.05. - Arual (8.krog) -user posted image user posted image v nove boje
xx.05. - Petri_
xx.05. - barbyka (4.krog)
xx.05. - BEBII user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - tinč407
xx.05. - Anya22
xx.05. - KatkaT - user posted image   user posted image  v nove boje
xx.05. - liam
xx.05. - imam
xx.05. - alexpetra
xx.05. - Majch (5.krog)
xx.05. - ninchi9
xx.05. - Monček (10.krog)
xx.05. - dreja81 - user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - TIAPIA (5.krog) - user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - Rosi*(5.krog)
xx.05. - Lapona
xx.05.- andy4- srečka nosečkauser posted image user posted image
01.05. - African queen - srečka nosečkauser posted image user posted image
01.05. - lani06
02.05. - witto  - user posted image user posted image  v nove boje
02.05. - kalaxy (7.krog)
-user posted image user posted image  v nove boje
03.05. - pikica36 - user posted image user posted image  v nove boje
03.05. - Darja30 (8.krog)
user posted image user posted image  v nove boje
04.05. - Bivy
- user posted image   user posted image  v nove boje
04.05. - vesnica206

05.05. - *Mišika* (3.krog)
05.05. - petra88 - srečka nosečkauser posted image user posted image
06.05. - katalina (10. krog)  -  user posted image user posted image  v nove boje
06.05. - oktavija (31. krog)
07.05. - jazzz27 - user posted image  user posted image  v nove boje
07.05. -  boma2 - user posted image user posted image  v nove boje
09.05. - cina
09.05. - Dee- user posted image user posted image  v nove boje
09.05. - jernejav  - user posted image  user posted image  v nove boje
10.05. - uršika*** - srečka nosečka user posted image  user posted image
10.05. - trinity22 - user posted image user posted image  v nove boje
10.05. - pikicaa25 (5.krog)- user posted image user posted image  v nove boje 

11.05.- Tiki55 (8. krog)  - user posted image user posted image  v nove boje
11.05. - pin   - user posted image user posted image  v nove boje
12.05. - anonimna  user posted image (1.krog)

12.05. - ninčy (8.krog)  - user posted image user posted image  v nove boje
12.05. - mišk 
13.05. - lily32- user posted image user posted image  v nove boje
13.05. - lovefever (6.krog) -user posted image user posted image v nove boje

13.05. - andre3a - user posted image user posted image  v nove boje
13.05. - ziva1(6.krog)
- user posted image user posted image v nove boje
14.05. - Barbk (7.krog) - user posted image  user posted image  v nove boje
14.05. - tinkatinka - user posted image user posted image v nove boje
14.05. - vita80 - user posted image user posted image v nove boje
14.05. - neela
14.05. - nejkag(15.krog) -user posted image user posted image v nove boje 
14.05. - kokica32 -user posted image user posted image  v nove boje
14.05. - anonimen  
15.05. - glen
16.05. - nmag -user posted image user posted image  v nove boje
17.05. - tropical
18.05. - becky
18.05. - METULJ1 (15.krog)
18.05. - KulGirl(5.krog)
19.05. - m*t*
19.05. - zvezdica
20.05. - sanna
22.05. - waiting
25.05. - crvicek 
26.05. - sunny24
26.05. - limonita (2.krog)
26.05. - pearl_shell (3.krog)
27.05. - tinči25 
27.05.  - ursa30 
27.05. - D.mateja (7.krog)
27.05. - shanna
28.05. - anonimna user posted image
29.05. - TEDIGO (2.krog)
29.05. - diamantina (7.krog)
30.05. - Joob
30.05. - pikipu (6.krog)
31.05. - EnaNobena (8. krog)
31.05. - spps (8.krog) 

user posted image

user posted image   Navijačice: user posted image

• katalina
  • Tiki55
  • TODY78
  • urskaj
  • sasa78 user posted image
  • micamuca 
  • sončnica24user posted image
  • oktavija
  • tany83user posted image
  • _ancica_user posted image
  • anci banci
  • zaljubljena23
  • becky
  • liam
  • tejci01user posted image
  • _sanja_*user posted image
  • lunica24user posted image
  • fragola
  • Pikica5
  • baci
  • sonček 85
  • nia*user posted image
  • nanika*
  • prizma
  • BEBIII

• *Junona*
  • prizma
  • miklarom 
user posted image        

user posted image  

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA ) 
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image user posted image user posted image   

-------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... 20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... 24,5% srečk nosečk user posted image
MAJ........................ xx% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------  

user posted image

user posted image   MAJSKA STAVNICA:user posted image  

20% - lunica 85
24% - cina
25% - Pikica5,EnaNobena
27% - oktavija
28% - Darja30, Orhideje
33% - frufru
37% - katalina
user posted image  
user posted image

za vse, ki ste dobile user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?