|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
16.5.2008 8:36:53   
alea01
Kaja08- user posted image user posted image user posted image  za šprehanjeuser posted image  in tvoj buši je res lep. Se ti je pa že spustil, a ne?

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
16.5.2008 8:39:13   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Jst sm dala pa fotko svojga trebuha v album...kva je velik user posted image

vam jaz dam svojega, pa boste videle, kaj pomeni velik user posted image user posted image user posted image

Ja ,ampak pohit,ker nimaš več veliko časauser posted image user posted image ,še dobro urcouser posted image user posted image

evo, sem že... user posted image
geslo enako kot do sedaj...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
16.5.2008 8:40:06   
Kaja08
jaz pa ne vem gesla user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
16.5.2008 8:40:12   
lunca14
Alea.....si me prehitelauser posted image ,pa si ti stran obrnla,to sem mislilauser posted image jaz,ti,ti......
kaja...zelo,zelo lep buško,pa sploh ni tako velik,pa od ninezverine je tud luškan,čeprav so zelo nerodni in okorni tile balončki,mislim,da jih bomo kaj kmalu pogrešaleuser posted image ..

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
16.5.2008 8:41:10   
Anonimen
Jutrčkeeeee uuuuuu akcijaaa l.daisy user posted image user posted image

Jest sem tud zaspana user posted image  Tale UZ ob 6:00 me je čist podrl. Čeprav se je splačalo vstat sredi noči, je mali težek že 2320 g user posted image  Luli je še kar tam, tako da ni menjal spola user posted image  Mimogrede, po trebuhu mi je alea napovedala pupo user posted image  
Je pa še kar obrnjen na glavo, tako da je že pripravljen za izstrel user posted image

Marty5 ravno pravi čas si se oglasila, počasi se bo tudi tukaj začelo "odpirati" user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4655
16.5.2008 8:41:28   
l.daisy
kaja, imaš ZS...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
16.5.2008 8:42:33   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

jaz pa ne vem gesla user posted image

jaz bi tud geslo.............
naya...ti imaš pa tud zaklenjen album,daj sporoči geslo......

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
16.5.2008 8:50:08   
l.daisy
lunca, tudi imaš ZS... danes grem samo CTG posnet, pa bi morala povedat to, kar se dogaja ane? šit, ker ne vem, če je moja G tam...
joooj, sem jaz ena smotka... evo, to je to, kar sem rekla... da nisem prepričana, da se zares dogaja in najbrž tudi ne bom, dokler ne bo konec... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
16.5.2008 8:51:21   
alea01
jaz sem si pa zapomnila geslouser posted image user posted image user posted image

V glavnem l.daisy, fuuuuuuul si lepa in oh in sploh in je res mogoče čas, da spoznaš svoja sončkauser posted image user posted image

lunca14user posted image user posted image user posted image - vsake tolk časa pa lahko tudi jaz obrnem stranuser posted image user posted image

anjaPH- glih zadnjič enkrat sem pokukala v tvoj album in gruntala zakaj sem ti napovedala pupo....user posted image  Trebušček je res bolj na pupo, sam pomembna sta še rit in obraz- tega pa nisi pokazalauser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
16.5.2008 8:52:17   
l.daisy
anjaPH, danes malo zateži na CSDju...
ja akcija... zaenkrat še neuspešna...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
16.5.2008 8:53:22   
lunca14
l.daisy........prejela geslo,kaj naj rečem,luuuuuuuuuuuškan bušiuser posted image user posted image user posted image ,ma ste vse res tako cartkane,da vam ne bi nikoli dovolila it rodituser posted image ..........ja na pregledu pa povej,da se nekaj dogaja,sami te ne bodo spraševali

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
16.5.2008 8:53:27   
l.daisy
alea, bravo user posted image user posted image user posted image
no, tukaj imaš še rit... a bomo imeli dva user posted image a ne? user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
16.5.2008 8:54:53   
lunca14
lunca14 - vsake tolk časa pa lahko tudi jaz obrnem stran

ne pa ne smeš,jaz bi mogla......user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
16.5.2008 8:55:19   
alea01
jaz bi tudi dala svojega buškota gor, sam moj možek ima profesionalnega digitalca, ker se ljubiteljsko ukvarja z fotografijo in niti slučajno ne znam z njim rokovat, pa še težek jeuser posted image user posted image . Je rekel, da mi mora kupit enega manjšega, da bom lahko pužo slikala, ker preden tisto mrcino spraviš v pogon, vse že gre mimouser posted image . Tistega, ki sva ga pa imela prej sva ga pa tašči dala, ta ga pa tudi skoz s sabo vlačiuser posted image
Ko pride iz službe, bom pa še jaz svoj balon pokazalauser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
16.5.2008 8:56:11   
polly80
jutro souser posted image

l.daisy-user posted image user posted image user posted image user posted image lep buši,pa sam bušek te je,drugače suhicauser posted image user posted image user posted image bomo navijale danes ob 10h...user posted image user posted image user posted image user posted image

beyba-vse najboljše user posted image user posted image user posted image

kaja08- čestitke!!!pa user posted image user posted image user posted image za lep trebušček

she29-si že pokonci???user posted image al spiš zdaj,ko si sama,da čimprej mine do večera???user posted image user posted image user posted image

to moram povedat..sem bla včeraj v cerkvi zraven brateca,ker gre k obhajilu,pa res nisem bila že 100let in sem šla,potem so pa na koncu ti obhajanci morali povedati kakšne prošnje za boga,pač kdor je hotel in je rekla ena 8letna punčka:gospod,prosim daj nam toliko denarja,da bomo lahko položnice plačali user posted image user posted image a ni žalostno,ha?se človeka kar zamisliš???

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
16.5.2008 8:58:56   
D.anna 76
l.daisy - morda se je pa res začelo in boš kmalu pestovala svoja dva user posted image user posted image  - držim pesti.

mrežaste gate - a to dajo v P v Ljubljani tudi, ali jih je potrebno kupit in imet s seboj. Na MŠ nisem zasledila da moramo to imet s seboj, razen gate za odhod iz P.

Danes se grem pa pred PDP zadnjič k frizerju da mi pobarva narastek. Da ne bom vsa grozna že po enem mesecu po porodu, saj imam take lase da rastejo 100 na uro. Tako da sedaj še nekaj malega v usta dam pol pa pob 10 k frizerju......

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
16.5.2008 8:59:23   
alea01
ja, bentiš lunca. Bo treba pa čvekat, da boš ti obrnila stran- če te seveda ne prehitimuser posted image user posted image

l.daisy- pri dvojčkih se mi sanja ne, in sploh ne znam napovedovat, tako da počakaj še par urc in to bo to- po moje sta user posted image user posted image  ali user posted image user posted image , lahko pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kdo misli, da je kaj drugega?user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
16.5.2008 9:01:13   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

ja, bentiš lunca. Bo treba pa čvekat, da boš ti obrnila stran- če te seveda ne prehitimuser posted image user posted image

l.daisy- pri dvojčkih se mi sanja ne, in sploh ne znam napovedovat, tako da počakaj še par urc in to bo to- po moje sta user posted image user posted image  ali user posted image user posted image , lahko pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kdo misli, da je kaj drugega?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
16.5.2008 9:01:15   
alea01
jaz pa glih gruntam kdaj bi šla k frizerju in čimbolj odlašam, da bom dlje časa lepauser posted image . Na koncu me bo še kaj prehitelo in iz moje lepote ne bo ničuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
16.5.2008 9:02:29   
l.daisy
jaz imam pa zdaj približno svojo barvo las, sem in tja še kakšen blond pramen seka ven... da mi ni treba še na to misliti, že tako sem preveč sklerozna... user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
16.5.2008 9:04:38   
Anonimen
anjaPH- glih zadnjič enkrat sem pokukala v tvoj album in gruntala zakaj sem ti napovedala pupo.... Trebušček je res bolj na pupo, sam pomembna sta še rit in obraz- tega pa nisi pokazala

Joj alea nisem še za resno zvezo user posted image user posted image user posted image  hehehe šala, šala

Nimam nobene fotke na tem računalniku, mam pa en link od poroke http://anjaph.shrani.si/?Nerazporejeno če ti kej pomaga user posted image  Bom pa poskusla še kaj najt kar je shranjeno na mreži.

l.daisy sem že klicala tja, bojda je vse ok, le fizično še nisem prejela odločbe, paket pa naj bi prišel 15. junija user posted image  Še dobro da je tolk majhen znesek da se ga da v enem dnevu (eni uri khm) porabit user posted image
Ja, jest bi tudi geslo imela no... user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4671
16.5.2008 9:05:09   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

jaz pa glih gruntam kdaj bi šla k frizerju in čimbolj odlašam, da bom dlje časa lepauser posted image . Na koncu me bo še kaj prehitelo in iz moje lepote ne bo ničuser posted image

lahko tudi med porodom,med popadki,saj pri enih trajajo par uruser posted image user posted image ,te lahko umes pobarva in postriže,fen frizura pa po rojstvuuser posted image user posted image user posted image ..............mal te hecam,upam,da ne zameriš...........se moram mal,ker mi je rahlo slabo,pa se mal hecam,da pozabimuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
16.5.2008 9:08:52   
Anonimen
sem nemščino pisala 92%. Jeeeej, bravo jst

Ja, bravo ti - nismo niti dvomileuser posted image user posted image user posted image

beyba - vse, vse najboljše

kaja in i.daisy - lušni buščki, vaju občudujem

naya...ti imaš pa tud zaklenjen album,daj sporoči geslo......

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4673
16.5.2008 9:09:37   
D.anna 76
Sem kake pol leta nazaj poskusila da bi si vsake toliko časa dala samo blond pramena, pa sem po ene 3 mesecih obupala. Sem pri svojih 32 letih že tok siva, da so se sivi lasje prav očitno videli, pa ne samo spredaj, kjer sem jih opazila tudi sama, pač pa tudi zadaj. Sedaj sem se odločila da se kr rajš barvam, pa še cenješ me pride, pa hitreje je vse skupaj pri frizerju fertik.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
16.5.2008 9:10:12   
alea01
anjaPH- saj imaš lulija, ali dvomišuser posted image user posted image  in hočeš, da strokovno preučim, a bo luli ali pa lulika...... razen, če je tisti luli en velik ščegetavčekuser posted image user posted image  in so zamenjali z lulijemuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?