|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
15.5.2008 23:15:19   
she29
pa eno kratko vprašanje: kako veliko dekico lahko daš v košaro/zibko? Jaz mam namreč košaro ovalne oblike tam nekje 45X75 je velika površina ležišča pol se pa malo razširi, pa me zanima al lahko dam 80x80 ali večjo dekico notri? Al je to prevelko?

tweetek po moje lahk daš to notri.saj če je večja, boš lahko ta odvečni del dekce podložila zadaj zauser posted image , da se ne bo na hrbet prekucnil.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
15.5.2008 23:17:11   
she29
Midva greva tud pančat - lahko nočko

nya je bil tole morda namig za spol?user posted image
nočkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
15.5.2008 23:21:32   
Anonimen
Midva greva tud pančat - lahko nočko

nya je bil tole morda namig za spol?

Popravljam
Midva/e greva tud pančatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4628
15.5.2008 23:25:30   
she29
Mrežaste gate: pri nas jih dobiš v P mislim, da ti jih pripada 5

ninny kje je to pri nas?kraj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
16.5.2008 6:06:36   
Anonimen
Ne morem verjet, da je včeraj ob pol polnoči rr čist zmarl tle na čvek v pričakovanju. No, jaz sem se že zbudila, ker je moj lubi šel v službo, dete pa se je prebudilo in imava jutranjo telovadbo.

Sej sm se kr naspala - najbrž bom šla še pop za kakšno urco al pa celo zdajle. No, fajn čvekajte zjutraj, jaz moram naša dva peljat v mesto, gresta na morje čez vikend.

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4630
16.5.2008 6:58:28   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Pa res niste veliko načvekaleuser posted image .

Grem še jaz razvozit svoje.

Pa kje  in kako je L.Daisy????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
16.5.2008 7:21:19   
alea01
Dobro jutro zvezdice zaspankeuser posted image !

Čas za user posted image ali pa user posted image user posted image . Privoščite si še smetano in kak piškotek- ne skledo piškotkov zraven- je že čist vseeno kaj zmečemo v vase, ko smo pa čist pri koncuuser posted image user posted image

Ja, meni se zdi, da bi res bil čas, da gre katera rodituser posted image user posted image . Ve, iz začetka junija, mal pomigajte...user posted image user posted image

Jaz sem se z user posted image  zmenila, da pa konec naslednjega tedna bo pa akcija-user posted image user posted image user posted image  in masiranje bradavic in maratonska hoja po stopnicah, ker hočem se znebit bušija. Bomo probali mal pospešituser posted image

Meni je že ta user posted image  mal prišla čez glavo....A še kateri?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
16.5.2008 8:06:07   
Anonimen
Dobro jutro.

Meni pa nosečnost ni prišla čez mejo, nasprotno: si želim izpeljat do konca. Imamo preveč dela.user posted image
Kopalnica, kuhinja, sobe...vse prenavljamo. In moram bit zraven.user posted image Pa komandirat seveda.user posted image user posted image

Bomo vidli kako bo čez teden, dva.user posted image user posted image  Takrat možno da bo šlo res že malo čez glavo.user posted image

Pa največja ironija je, da sem komaj ta teden začela spatuser posted image , prej pa 4 mesece mučenja.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4633
16.5.2008 8:06:44   
marty5
Dobro jutro junijčice user posted image

Se res bolj redko oglašam, ampak berem pa vas user posted image . Malo kukam tudi k majčicam, ker sem zelo prepričana, da bom rodila v roku 14 dni - moje stave so na 28. 5. ali pa morda 21.5. (je namreč polna luna v torek user posted image ).

Sicer po ctg-ju, ki sem ga imela v torek, nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo - črta ravna kot avtocesta, user posted image  pa spal in se ni pustil motit....da bi vsaj tako ostalo tudi po rojstvu user posted image .
V torek imam spet CTG in tudi GP - da vidimo, če se kaj dogaja.....moja G je nekaj omenjala morebitno sprožanje, ker otrok prehiteva v rasti glavice.....mah, ne vem - bom vprašala za še en UZ, da preverijo, ker mi to nasilno sprožanje pač ne diši preveč user posted image .

Torbbo za porodnišnico sem pripravila komaj 2 dni nazaj, pa sem že praktično noseča polnih 38 tednov.....V naši izolski bolnici dobiš vse (vsaj tako je bilo 2 leti nazaj), tako da  s sabo jemljem le nujno potrebno in upam, da me čimprej izpustijo user posted image . Baje je ful naval user posted image , tako da se bomo menjavale kot po tekočem traku. Najhuje mi bo bit ločena od mojega 2 letnika user posted image .

A je še katero strah? user posted image  Zame ni prvič, pa me je zadnjič na CTGju v porodnišnici kar malo stisnilo pri srcu.....No, bo že - sej ni druge izbire, ne?

Šibam si skuhat user posted image  skoncentriranega malinovega čaja user posted image . Bo še katera?

< Sporočilo je popravil marty5 -- 16.5.2008 8:08:19 >

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
16.5.2008 8:08:01   
Kaja08
Dobro jutro! Hvala za kavico, alea. Moram se pohvalt, da se je dan začel odlično - sem dobila mail, da sem nemščino pisala 92%. Jeeeej, bravo jst user posted image
Zdej pa samo upam, da se bo dan nadaljeval v tem duhu in mi bo na UZ rekla, da se je mali obrnil na glavo....user posted image
No, grem prebrat, kaj ste včeraj kaj ugotovile user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
16.5.2008 8:18:47   
lunca14
Dobro jutro oz.dober dan,moj dan se je pričel 5.30,in sedajle si bom privoščla kavo,ki ste jo skuhale,hvala za kavo.
No danes pa očitno ne bo sončka in nas čaka tud bolj klaveren vikend,jaz pa moram it jutri na poroko,se ženi njegov pobratranec,se mi sploh ne gre,pa še ob 19.00 zvečer je.........muka,mi je it,bi se najraje nekako izgovorila,pa vem,da bo moj potem užaljenuser posted image .

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
16.5.2008 8:23:27   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Dobro jutro! Hvala za kavico, alea. Moram se pohvalt, da se je dan začel odlično - sem dobila mail, da sem nemščino pisala 92%. Jeeeej, bravo jst user posted image
Zdej pa samo upam, da se bo dan nadaljeval v tem duhu in mi bo na UZ rekla, da se je mali obrnil na glavo....user posted image
No, grem prebrat, kaj ste včeraj kaj ugotovile user posted image

Bravouser posted image user posted image user posted image  važička,se pravi čista 10user posted image ,verjetno si mela tihega pomagača,ti je pomagal,tvoj bebyuser posted image ...........še enkrat čestitke,ko smo že pri čestitkah ,a nima danes beyba rojstni dan-prosim potrdite,da ne bom ispala čudna....

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
16.5.2008 8:23:31   
Kaja08
user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image    91 user posted image user posted image user posted image user posted image

28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   P 16.5. / spol:user posted image  / +13,5 kg / O: 114 cm

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image   UZ 16.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / +15 kg / O: 110 cm

1. junij  

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image   spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +12 kg / O: 107 cm

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image   CTG 19.5.  / spol: user posted image  / +9 kg / O: 97 cm

user posted image   Rosali ('84) 1.user posted image   spol: user posted image  (Liam) / +12 kg / O: 93 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image    cv3rklic4 ('79) 1.user posted image spol :user posted image   / Ljubljana / +7,5 kg / O: 108 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image   CTG 21.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / + 13 kg / O: 94 cm

user posted image   kleopatra28
 3.user posted image  spol:user posted image  / Nemčija / +15 kg / O: 114,5 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image  /  spol: user posted image  (Matija) / Izola / +2kg

3. junij  

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +14 kg / O: 114 cm

4. junij  

user posted image   špelin@
('76) 4.user posted image / spol:user posted image  / Ljubljana / -2 kg 

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  / +6 kg 

user posted image   Katrin08

user posted image   tweetek 1.user posted image   spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +13 kg / O: 90cm

5. junij  

user posted image   Cofijana
  1.user posted image  

user posted image   annnna
1.user posted image  spol:user posted image (Mai)  / +20,7 kg / O: 103 cm

user posted image   pikica_30 ('77) 1.user posted image   spol :user posted image  / Kranj / +8 kg 

user posted image   she29  1.user posted image / spol:user posted image /  Ljubljana  /  +10kg / O: 97 cm 

6. junij  

user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image   / +13 kg

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +11 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta) / O: 108 cm 

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image   spol: user posted image / +17 kg

9. junij 

user posted image  l.daisy  ('80)1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 27.5. / spol:user posted image user posted image  / +17,5 kg / O: 122 cm

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image    P 27.5. / spol:user posted image / + 19 kg / O: 110 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image P 5.6. /  spol: user posted image  / Ljubljana / +12 kg / O: 94 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image    CTG 29.5., P in CTG 5.6. / spol:user posted image  / Ljubljana / +11,5 kg / O: 103 cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image  P 19.5.  / spol: user posted image  / +14,5kg

user posted image     nat78  3.user posted image  spol: user posted image  / +13 kg / O: 116 cm

14. junij   

user posted image   lory2004
 spol: user posted image  / Jesenice

user posted image   tul 5.user posted image  (user posted image user posted image user posted image ) / spol: user posted image  (Ožbej) / +6 kg

15. junij  

user posted image   rozica984 1.user posted image   spol:user posted image   / +7 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image  P 20.5. /  spol:user posted image   / +10 kg / O: 92 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image ) P + CTG 26.5. / spol:user posted image  / Novo mesto / +10 kg / O: 107 cm

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image    
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani  ('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +7 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22   / spol: user posted image  / +14,5 kg / O: 102 cm

user posted image    TonjaB  spol:user posted image  / Ljubljana

user posted image    tajči27  1.user posted image   P 28.5. / spol: user posted image / 15,5 kg

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image  P 15.5. /  spol:user posted image  / Kranj / +3,5 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image P 27.5. / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +8,27 kg / O: 96 cm

user posted image  NajaG   1.user posted image   / spol:user posted image

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image ) P 22.5. /  spol:user posted image   / Novo mesto / +10,5 kg / O: 108 cm

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +14 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  P in UZ 23.5. / spol:user posted image  / +13 kg / O: 100 cm

user posted image   simdar 1.user posted image   spol: user posted image  / +8 kg

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image  Postojna / +5 kg

user posted image manko 1.user posted image  spol: user posted image  / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image P 3.6. /  spol:user posted image / Ptuj / +10 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image    spol: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:  user posted image  / Jesenice / +3 kg / O: 97cm

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny   P 22.5. / Jesenice / +5,5 kg / O: 116 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

user posted image    papaia 1.user posted image  spol: user posted image  / Ljubljana/ +8 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v tem tednu:
tancho             P 16.5.
Kaja08            UZ 16.5.

user posted image      

1. Eva2008, PDP 14.6.2008

Tia user posted image , 2100g, 45cm, 29.4.2008 ob 5.40

Hana user posted image , 2000g, 44cm, 29.4. 2008 ob 5.55

user posted image
2. kodrana, PDP 30.5.2008

Tara user posted image , 3120 g, 52 cm, 13.5.2008

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
16.5.2008 8:24:48   
l.daisy
jutro...
joj, komaj zdajle sem zaspala za dobro urco, ko je moj šel v službo... prej sva pa celo noč gledala na uro in štopala... boli me spodaj kot 100 user posted image , vmes zvije in popusti... že celo noč, pa že v rednih intervalih, potem pa preneha in spet začne redno... ampak tista bolečina kot pri M ostaja konstantna... user posted image trebuh otrdeva sto na uro...
imam danes ob 10ih CTG, pa bomo videli, kaj bo pokazal...
jooooj, sem zaspana za umret... user posted image
če bi vsaj bil rezultat te neprespane noči, tako pa še vedno ni nič...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
16.5.2008 8:25:07   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
ko smo že pri čestitkah ,a nima danes beyba rojstni dan-prosim potrdite,da ne bom ispala čudna....

U, sej res, hvala da si spomnila user posted image !!

beyba, VSE NAJBOLJŠE user posted image , pa čimveč lepih daril user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
16.5.2008 8:25:18   
alea01
beyba- VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
16.5.2008 8:27:48   
alea01
veš l.daisy, če sta pa tvoji lubenici že zreliuser posted image -ti je G dala zeleno luč, a ne?, pa ti kar želim, da bi bilo to čimprej za tabo in da čimprej rodišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
16.5.2008 8:28:34   
l.daisy
beyba, hepi b-dej tu juuuuuuuuuuuu, hepi b-dej tu juuuuuuuuuuuuuuuuu, hepi b-dej dir bejbaaaaaaaaaaaaaa, hepi b-dej tu juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
16.5.2008 8:29:39   
l.daisy
alea, imam ja odpustnico od G... upam, da ne bo predolgo trajalo tole, kar se je začelo...

kaja, čestitke za nemščino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
16.5.2008 8:30:03   
Kaja08
Jst sm dala pa fotko svojga trebuha v album...kva je velik user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
16.5.2008 8:30:37   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

kaja, čestitke za nemščino user posted image user posted image user posted image

hvala, hvala user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
16.5.2008 8:31:20   
lunca14

jutro...
joj, komaj zdajle sem zaspala za dobro urco, ko je moj šel v službo... prej sva pa celo noč gledala na uro in štopala... boli me spodaj kot 100 user posted image , vmes zvije in popusti... že celo noč, pa že v rednih intervalih, potem pa preneha in spet začne redno... ampak tista bolečina kot pri M ostaja konstantna... user posted image trebuh otrdeva sto na uro...
imam danes ob 10ih CTG, pa bomo videli, kaj bo pokazal...
jooooj, sem zaspana za umret... user posted image
če bi vsaj bil rezultat te neprespane noči, tako pa še vedno ni nič...

Veš,kaj jaz tud mislim,da se ti ne boš več vrnila v enem kosu,če te šraufa,in imaš pe pregled danes,mogoče si že odprta in da je vse v pripravljenosti,boš kar tam ostala.No kakorkoli,želim ti čim lepšo iskušnjo,pa veselo na delouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
16.5.2008 8:31:36   
l.daisy

vam jaz dam svojega, pa boste videle, kaj pomeni velik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
16.5.2008 8:34:17   
lunca14
Beyba...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjboljše za tvoj roj.dan,čim več lepih trenutkov,sreče in zdravja in prespanih nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
16.5.2008 8:35:12   
lunca14

vam jaz dam svojega, pa boste videle, kaj pomeni velik user posted image user posted image user posted image

Ja ,ampak pohit,ker nimaš več veliko časauser posted image user posted image ,še dobro urcouser posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?