beyba
|
Hvala za predhodne čestitke. I.daysy pomoje boš še ,mal počakala, in tvoja podnajemnika še ne bosta zapustila toplega gnezdeca. No dans sem zastonj čakala majstra za klimo, pa od nikoder a pozna katera kako dobro podjetje, ki montira in prodaja klime. Iščem priporočila da mi naredijo predračun pol se bom pa odločla za enga. Moj pravi da me tolerira ker sem zoprna ker sem noseča, sam...DA se vam mal potožim..... Od išiasa naprej morm počivat, ker drugače me boli noga, pa peče, pa tolk zateče da je že skori dvojna...Moj pa ne dela nič nič ne pomaga, vsak teden mogoče enkrat zloži posodo iz stroja, nikoli ne sesa, itak da perem in peglam jst.K sreči sem sušilca dobla, drugače bi mogla še en štuk pa pol niže cunje hodit ubešat, kuha mi itak na ko pa že rečem da danes ne kuham, ke morm res počivat, če ne mi bo noga preč padla, pa naredi pečen krompir in kisle kumarice( pol itak jst ustanem da solato spucam pa operem) , posoda kjer je pekel krompir je pa še 3 dni na štedilniku točno tako kot v nedeljo, ko je krompir iz nje spraznil, pokrovka na isterm mestu.... Itak če sem doma vidim kaj vse je za naredit in namesto da bi počivala začnem sam prah pobrisat, pa posesat, pa potem ugotoviš da je še v predalu vse zmetano, pa da se prstni odtisi poznajo na omarcah...Pa po petih urah dela, ugotovim da sem zmatrana, itak da me on prekine ko pride iz službe pa reče naj neham delat, da imam dovolj za danes, bom jutri naprej.... Sobica pa še vedno stoji, nič novega, sem oprala in speglala zložila v omare in mu zagrozila da če ne bo v neddeljo zvečer prebeljeno in kotne lajšte nazaj nataknjene, bom še to jst della v ponedeljek. Pa posteljico bom postavila, pa ročke na pohištvu menjala, pa dekoracijo popala na stene, pa eno bom porisala.... Kar stoji vse. Pa sem mu včeraj rekla da če bi šla čez 14 dni rodit da to ni nič kriznega in nemogočega, pa pravi da bo bejbi mogu še mal počakat...hallo zdej bo pa on odločal kaj lahko čaka.... Včasih mi gre res na živce, ker je cvse bolj pomembno in to lahko počaka. Vedno mam filing da sva postavljeni na stranski tir.In kadar zmanjka časa, itak da prva stvar ki jo skensla je ... Sej jst naj bi razumela pa to.... Joj čist bom zamorila...
|