Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 18:46:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Špelin@ - pa kaj bi mi brez tebe????
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 20:26:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Katina : pravi da je mali "sončni kralj" Inti zelo priden. Spančka ter dovoli tudi mamici počitek in tudi dojenje jima gre za enkrat dobro. Mamica - katina pa se tudi dobro počuti. In vse vas lepo pozdravlja.
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 20:32:41
|
|
|
|
MARTINA25
|
OOO **** hvala za te lepe novice od KATINE!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 20:36:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Katina : pravi da je mali "sončni kralj" Inti zelo priden. Spančka ter dovoli tudi mamici počitek in tudi dojenje jima gre za enkrat dobro. Mamica - katina pa se tudi dobro počuti. In vse vas lepo pozdravlja.
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 20:41:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer, evo še mene na raport, narava, špelin@ hvala za pogrešanost . Moje počutje je danes že mnogo bolje, saj sem se danes celi dve uri stiskala k malemu Žanu od Naty, punce tak lep je, ej mislim prav popolen je . Pa Naty je že prava mamica, vse že v nulo obvlada, pa pohvale tudi novopečenemu očkatu . Pa fuuul priden je, skoz je pančkal. Samo mamico še vse boli od CR Tako, da to danes (pri Naty) je bila prava motivacija, za porod moje Anje-Tie. Ej mi je čisto vseeno, koliko bo bolelo, samo da tudi jaz svojega sončka dobim v naročje . Drugače pri meni stanje nespremenjeno, popadki na nuli, bolečine na nuli, počutje pa bolje ****, si jutri za kafe??? Z Estrello se menive, da bi jutri malo kofetkale tam okrog 12h, kaj praviš???
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 20:51:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ****, si jutri za kafe??? Z Estrello se menive, da bi jutri malo kofetkale tam okrog 12h, kaj praviš??? Bravo samo, da si spet med nami. smo te pogrešale. Jutri sem obvezno zraven... V ponedeljek zjutraj pa itak grem pod nož... tako da moram izkoristit te 3 dni.
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 20:57:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, pa kaj je zdaj to? Men se že par dni zdi kot da se sama sabo pogovarjam... dejmo mal čvekat. Jaz komaj čakam ponedeljek... pa tud strah me je. Torbe pa še nimam naštimane...
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 20:58:17
|
|
|
|
jana81
|
hej mi imamo pa danes prvič vetrove, Nejčka tak zvija da se mi srce para, skos išče zizo, pa ne verjamem da je lačen, mu dam dudo da se potolaži. od dveh popoldan že bedi, in skos ga zvija...zdej sem ga dala atiju da me mal razbremeni, ker rok ne čutim več. Upam da mine čimprej.Bogi revček je po moje že zaspan pa ne more zaspat. Kriza če bo tole trajalo celo noč... KAK NASVET??
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 21:03:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ****, si jutri za kafe??? Z Estrello se menive, da bi jutri malo kofetkale tam okrog 12h, kaj praviš??? Bravo samo, da si spet med nami. smo te pogrešale. Jutri sem obvezno zraven... V ponedeljek zjutraj pa itak grem pod nož... tako da moram izkoristit te 3 dni. saj zato, moramo jutri še en pošten čvek udarit , se vidjamo ob 12h v Mantovi
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 21:05:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ****, si jutri za kafe??? Z Estrello se menive, da bi jutri malo kofetkale tam okrog 12h, kaj praviš??? Bravo samo, da si spet med nami. smo te pogrešale. Jutri sem obvezno zraven... V ponedeljek zjutraj pa itak grem pod nož... tako da moram izkoristit te 3 dni. saj zato, moramo jutri še en pošten čvek udarit , se vidjamo ob 12h v Mantovi Samo da mi do jutri ne uideš rodit!!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 21:05:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hej mi imamo pa danes prvič vetrove, Nejčka tak zvija da se mi srce para, skos išče zizo, pa ne verjamem da je lačen, mu dam dudo da se potolaži. od dveh popoldan že bedi, in skos ga zvija...zdej sem ga dala atiju da me mal razbremeni, ker rok ne čutim več. Upam da mine čimprej.Bogi revček je po moje že zaspan pa ne more zaspat. Kriza če bo tole trajalo celo noč... KAK NASVET?? Ga že smeš kopat? Če ga smeš potem ga skopaj in pa fino pomasiraj trebušček... Če se še ne kopa, mu segrej pleničko in tako toplo daj na trebušček, potem pa ga prav tako narahlo masiraj - pazi na popek... In naj ga mož da na roko tako da mu leži na roki in gleda v tla, ter naj se z njim sprehaja po stanovanju. Z drugo roko pa ga naj krožno masira po križu. Masiraš pa ga z krožnimi gibi po trebuščku v smeri urinega kazalca... lahko pa mu tudi nogice krčiš k trebuščku pa stegneš pa skrčiš... In ne bo trajalo celo noč ampak če pa so tisti pravi krči -KOLIKE bo to trajalo dalj časa vsak dan ... Pa vseeno nabavi kapljice, najprej avstrijske imena žal ne vem več... ampak so še najboljše... pa seveda Bubchen oil prav za krče za masažo trebuščka... Za Nejčka
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 21:08:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Samo da mi do jutri ne uideš rodit!!!!! ma ne pri meni ne pri Estrelli nič ne kaže na to , drugače pa grem zdaj malo usodo izzivat, čeprav me lulika boli za ****, greva zdaj en velik krog po Logatcu
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 21:14:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČ: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** Samo da mi do jutri ne uideš rodit!!!!! ma ne pri meni ne pri Estrelli nič ne kaže na to , drugače pa grem zdaj malo usodo izzivat, čeprav me lulika boli za ****, greva zdaj en velik krog po Logatcu ehhhh trapa.... jaz sem pa mislila da greš usodo izzivat na ta način
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 21:15:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČ: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** Samo da mi do jutri ne uideš rodit!!!!! ma ne pri meni ne pri Estrelli nič ne kaže na to , drugače pa grem zdaj malo usodo izzivat, čeprav me lulika boli za ****, greva zdaj en velik krog po Logatcu ehhhh trapa.... jaz sem pa mislila da greš usodo izzivat na ta način jok brate odpadeeeee, vse do avgusta nema ništa
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 21:17:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČ: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** Samo da mi do jutri ne uideš rodit!!!!! ma ne pri meni ne pri Estrelli nič ne kaže na to , drugače pa grem zdaj malo usodo izzivat, čeprav me lulika boli za ****, greva zdaj en velik krog po Logatcu ehhhh trapa.... jaz sem pa mislila da greš usodo izzivat na ta način jok brate odpadeeeee, vse do avgusta nema ništa Ti si smotana.... joj, da je moj dragi tukaj...
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 21:19:25
|
|
|
|
jana81
|
**** hvala za nasvete.. saj bom barbaw prosila če mi bo lahko tiste kapljice zrihtala iz avstrije. kopat ga še ne smem, bom pa dala toplo oblogo na trbušček. masiram ga pa tko že cel dan. ampak brez dude pa res ne gre sam da cuza pa se mal umiri.
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 21:19:35
|
|
|
|
barbaw
|
jana ponavadi so krči zvečer najmočnejši. Pri nas so popoldan. Edino kar lahko narediš, če nimaš kapljic je, da ga nimaš špiroko povitega in da mu daš malo dol pleničko in z nogicami potelovadita na previjalni. Nogice pa mu moraš z občutkom krčiti proti trebuščku. Pomaga masaža v nasprotni uri smerinega kazalca po trebuhu in da ga nosiš leže na roki obrnjenega na trebuh. Upam, da si tole z ležanjem na trebuhu predstavljaš. Pa lahko mu daš čajček proti krčem. Mislim, da je not kamilica, kumina, več pa se ne spomnim. Vidim, da me je **** prehitela. Avstrijske kapljice pa so Lefaxin in Antiflat. Preverjeno pomagajo.
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 21:20:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 **** hvala za nasvete.. saj bom barbaw prosila če mi bo lahko tiste kapljice zrihtala iz avstrije. kopat ga še ne smem, bom pa dala toplo oblogo na trbušček. masiram ga pa tko že cel dan. ampak brez dude pa res ne gre sam da cuza pa se mal umiri. saj to sploh ni slabo... pa naj dudka revček, sam da se pomiri...
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 21:21:04
|
|
|
|
barbaw
|
Koroške lekarne imajo neke kapljice in pa kuminov sok dobiš v lekarni. Mi smo uporabljali kuminov sok ampak ni nekaj pomagal. Se je Jaka bolj potolažil z njim, ker je pasje sladki.
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 21:21:43
|
|
|
|
špelin@
|
jana81, **** ti je dala res najboljše nasvete, nimam kaj dodati Samo vrag je, ker ponavadi pri pravih kolikah bolj malo pomaga karkoli Otroček mora to fazo dozorevanja prebavnega trakta enostavno "prerasti", čeprav je zelo hudo gledati , ki tako bridko joka edinaos, super, da si imela tako lep dan In ja, tudi jaz sem imela v mislih en drug način izzivanja usode, istega kot **** Mene je moj prej peljal na kavo Punci sta pa noreli okrog s rolerji oz. skirojem. Aja, spoznala sem nataso34 (oz. je ona prepoznala mene ), izgleda ena zelo fajn punca
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 21:22:20
|
|
|
|
Anonimen
|
bogi mali Nejček , jaz ti žal ne znam pomagat, jaz še tega kaj naj bi popadki bili ne vem . Upam, da kmalu zrihtata
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 21:23:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jana ponavadi so krči zvečer najmočnejši. Pri nas so popoldan. Edino kar lahko narediš, če nimaš kapljic je, da ga nimaš špiroko povitega in da mu daš malo dol pleničko in z nogicami potelovadita na previjalni. Nogice pa mu moraš z občutkom krčiti proti trebuščku. Pomaga masaža v nasprotni uri smerinega kazalca po trebuhu in da ga nosiš leže na roki obrnjenega na trebuh. Upam, da si tole z ležanjem na trebuhu predstavljaš. Pa lahko mu daš čajček proti krčem. Mislim, da je not kamilica, kumina, več pa se ne spomnim. Vidim, da me je **** prehitela. Avstrijske kapljice pa so Lefaxin in Antiflat. Preverjeno pomagajo. Ja tako je prav!!! Jaz sem ti napisala v smeri urinega kazalca pa ni prav kontra je treba.
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 21:28:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Špelin@, kaj nam ti štrajkaš zadnje dni?! Te je bolj malo tu gor... A te matrajo popadki al imaš enostavno full dela, še zadnje priprave??
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 21:34:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Špelin@, kaj nam ti štrajkaš zadnje dni?! Te je bolj malo tu gor... A te matrajo popadki al imaš enostavno full dela, še zadnje priprave?? Nič ne štrajkam Je pa res, da sem obsedena s čiščenjem, pranjem,... Popadla me je neverjetna pridnost Med popadki pa v bistvu najlažje sedim ravno za računalnikom, ker se zraven fino pozibavam na žogi Čeprav se je zdaj vse umirilo in sem si oddahnila. Samo od vsega zvijanja me zdaj zelo boli križ in komaj čakam, da me zmasira. A sem prav prebrala, da boš v ponedeljek že crkljala svojega ?? Aja, potem imaš jutri še pregled pri svoji G ali ne?
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 15.5.2008 21:36:45 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 15.5.2008 21:37:16
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Se vam le na brzino oglasim in grem v horizontalo, še prej pa perilo obesim. Me nekaj špika in komaj še sedim in kaj tipkam na računalniku. Lepo pančajte
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.