|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
15.5.2008 17:34:55   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

imam vprašanje....kupujem voziček za dva.....

všeč so mi Maclarnovi....Altati, kje si dobila link, oz. kakšen link imaš ?

lina, a kaj ne vemo, glede vozička za dva?????

jaz sem mclarna kupovala na www.busi.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
15.5.2008 19:08:50   
Anonimen
ej sori, sem vas zmedla....

ne ne....i'm not pregnant......samo kupujemo za dva otroka, za našo babi, ki bo pazila dva vnučka...našega in mojega nečaka....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2252
15.5.2008 19:42:57   
Arabela
Da se pohvalim... še en izpit je za mano...user posted image user posted image user posted image .... pa še za diplomo sem se zmenila, tako okvirno, samo da še 2izpita v juniju naredim pa konec...user posted image user posted image user posted image

Danes sem tudi jaz v vrsti stala v HM, sem malecki kupila sp.hlačke in špangice...

Katarina je spet "ona stara"... bila danes ves dan pri tašči in se je vrnila domov srečna in nasmejana in zgovorna....user posted image ... Sergejček pa že pančka... edina grda pika je ati, ki se že ni zdeval domov..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
15.5.2008 20:12:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ej sori, sem vas zmedla....

ne ne....i'm not pregnant......samo kupujemo za dva otroka, za našo babi, ki bo pazila dva vnučka...našega in mojega nečaka....

imate super babi!! čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
15.5.2008 20:13:44   
altati
Arabelauser posted image user posted image user posted image , carica si resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko končaš ti pa želim samo še to, da najdeš sanjski job!!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
15.5.2008 20:14:58   
*anč*
user posted image arabela!!!  ti si carica!

lucika  naj se ajdi čimprej pozdravi! jst bi kak dan počakala preden bi šla vn,da ga ne napiha.
vava  bravo za lukcevo govorenje! in pripravo na hojo user posted image . te user posted image že kej brca? mal večkrat se nam oglasi!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
15.5.2008 21:59:43   
muki1
Poznate te tri miške piške user posted image ?

user posted image

user posted image

user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
15.5.2008 22:16:45   
muki1
user posted image mi gremo pa na morje
user posted image smo že tam user posted image

user posted image

Ko so starši že na pol crknjeni moledovali otroke, naj gredo spat, so le ti vžgali še pravi žur in plesali do onemoglostiuser posted image
Intelektualka Iva user posted image
user posted image

user posted image
Ta slika ni na videz nič posebnega, a mi je zelo zelo pri srcu, saj se zelo nazorno vidi, kako naša mala skrbi za svojo sestrico. Ni je stvari na svetu, ki bi jo dobila samo Iva, zmeraj prosi tudi za Nežo. No, razen igrač user posted image . Am,pak karkoli ji daš. Kos sadja, bombon, čokolado....nikoli ne bo takoj jedla, ampak zmeraj prosi še enega za Nežo. In to mi je tako lepo user posted image
user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
15.5.2008 23:00:06   
*anč*
muki  full lušne slikice, zadnja mi je najbolj pri srcu,ker se prav vidita na ivinem obrazu sreča in zadovoljstvo,ko bo razveselila sestrico user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
15.5.2008 23:17:20   
frrrr
ahoj...

zdej sem se pa topila ob slikicah... muki, kakšni princeski user posted image user posted image pa kolk je Iva zlata, ko nese sok Neži user posted image možek me je vprašal, kolk je stara tale vaša Iva, ker tolk pridno bere user posted image morm povedat, da je bil presenečen nad odgovorom - pravi, da je mala vunderkind user posted image

Arabela - čestitke za še en izpit user posted image user posted image carica marica si... samo še dva in diploma... svaka ti čast, res!

lucika - naj se Aidanova ušesa čimprej pozdravijo, da boste lahk okol skakali in užiiivali

@lina - božica si... ampak verjamem, da boš zmogla, ker si super mamiiii. pa naj se možku noga čimprej pocajta, da bo lahko vsaj kakpno masažo nudil in se ti odolžil user posted image

Remy - Tinkara je kot naš Jaša... bi pometal, sesal, brisal prah,... zgleda, da a moti, ker doma ne čistimo... smo raje zuni user posted image

Lu - garmin frrrr user posted image a ti pošljem zemljevid na mail? itaq ti bom napačnega kot vedno user posted image

zobne paste ne uporabljamo... samo ščetko in vodo, pa še to velikokrat hoče SAM SAM user posted image

sivkamivka - ti si pa pravi detektiv user posted image so pa hitri, pred enim letom sem jim fotko poslala user posted image besedilo so si pa sami zmislili... sem šla prav mail iskat... so se mi zdele tk znane besede, ampak jih nisem js napisala user posted image

dans sm pa tamaučka js peljala v vrtec in ni jokal user posted image prvič sem ga sama peljala... do zdej sem sam 2x šla zraven, ker sem jim neki materiala iz službe nesla za ustavarjat... vglavnem ni jokal user posted image in pol sem šla tolk prej iz službe, da sem spet js šla ponj user posted image je še edini pri mizi sedel... ko me je videl, pa tolk veselo prihitel k meni in me objel user posted image

kahlica - v vrtcu menda fino hodijo na kahlico. doma pa ga kak dan prime in se po večkrat gre nanjo vsest... kak dan pa ni šans, da jo vidi. smo ga pred kopanjem nanjo posedli... zdej pa že nekaj časa ni šans. ga kr pustim. bo že začel zanimanje kazat. kako je pa kaj pri vas s tem?

danes že drugo noč brez joške zaspal... mleko je čist uravnano na 1x dnevno... ampak hudo pa je, ker tolk joka user posted image mamaaaa, mamiiiii, mamiicaa user posted image jutri bo lažje, ker grem na fešto mau prej in me ne bo doma, ko bo šel spat.ne bo rabil jokat. in upam, da v soboto sploh ne bo več rabil jokat.

no, grem zdej spat... lepo noč!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
16.5.2008 7:20:16   
altati
muki - pravi princeski sta! Iva ima tak angelski obrazekuser posted image .....pa fletni sta tam na čolnčku...ful!!!!

na gornjih slikicah jima družbo dela že Zoja, kajne???

@lina - naj se možu noga čim hitreje pozdravi!!! in itak da si super mami in ti to zmoreš!!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
16.5.2008 7:33:09   
Maxica
Dobro jutro. Pri nas že pada dežek. Včeraj smo naredili prvo mal daljšo turo s kolesi, okrog 10 km, užiiiiivaaaaaliiiiiii.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
16.5.2008 7:35:43   
Maxica
O malora, snahe moje lepe, fotke krasne kot vedno, mali blondinki pa vedno lepši.user posted image user posted image user posted image  Tako sta nežni na teh fotkah, da bi ju človek kar skozi ekran mal objel in poljubčkal. Neža se mi zdi, da se je mal potegnila od lanskega leta, kaj? Iva je pa itak tak cortek, pa tolk sta si podobni, se mi zdi. Luštni, luštni, luštni, le po kom?user posted image
Aha, na zgornjih fotkah se pa Zoja lepo igra, nič ne tepe okrog sebe, Moci.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
16.5.2008 7:45:44   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Luštni, luštni, luštni, le po kom?user posted image

Po mamici MUKICI, kajneuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
16.5.2008 8:15:06   
Anonimen
jutro

Arabela- čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2265
16.5.2008 8:16:22   
Anonimen
Muki- luštni princeski............

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2266
16.5.2008 8:18:40   
Anonimen
@lina- naj se možu noga hitro pozdravi, da ti bo lahko priskočil na pomoč........ti pa le pogumno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2267
16.5.2008 8:42:00   
psaša
vava večkrat se kaj javi, pa bravo za Lukata. Nič ne zaostaja za našimi oktobrčki user posted image .

sivkamivka luškan Blaž

Lucika upam, da se čim hitreje pozdravite

@lina upam, da ne bo preveč hudo. In pa naj se možem čim hitreje pozdravi.

pikabu hvala za čestitko. Te pogrešamo.

arabela čestitke za izpit

muki čudovite punce, pa Zoja tudi. Moci, čist lepo se igra, nič ne praska.user posted image
Kolk sta zrasli, Iva je pa že prava punca.

kahlica naš pojma nima kaj to je. Se včasih oblečen gor vsede, to je pa vse.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
16.5.2008 8:48:08   
psaša
Drugače pa dobro jutro. Pri nas je full soparno. Danes dela samo do 11h, potem imam pa zobarjauser posted image .
Upam, da v nedeljo ne bo preveč deževno, ker mislimo imeti piknikuser posted image

Je pa stara mama nekaj zbolela, upam, da bo bolje. Pritisk jo nekaj matra, je zmeraj mislila, da ima visokega, no zdaj ima pa čist nizkega. Zgornji je pod 100. Pa brez apetita je, tolk je shujšala, ma vam ne morem povedat kakšna je. Pa še smrt moža pred parimi meseci je naredila svoje. Od kar je prišla k hiši je skrbela zanj od jutra do večera, ker je delal doma. Potem si pa lahko mislite kolk ga pogreša. Ma, vam ne bom več jamrala.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
16.5.2008 8:54:01   
Arabela
Jutro!

Naša noč bila spet polna joka in kričanja.... okrog 12ih je nikakor nisem mogla pomiriti..user posted image ... pa kaj je zdaj to?... Cel dan je bila ful dobre volje, prden je šla spat je bila pridna, sicer malo rabila da je zaspala, potem pa jok jok...user posted image ... se mi kar srce trga pa ne vem kaj narediti..user posted image

Pri nas še vedno sončno... grem malo v shopping s Sergejem, Katarina pa gre z babico... popoldne pa piknikuser posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
16.5.2008 8:55:35   
Arabela
IIIIIIIIIIIIIIII!!! Kakšne lepe slikice.. pupe so prave princeske...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
   [Brisano sporočilo]
16.5.2008 8:59:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2272
   [Brisano sporočilo]
16.5.2008 9:00:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2273
16.5.2008 9:09:13   
Clody
Dober dan, drage dame!

Sem se nagledala krasnih slikic!!! Slikce otrok pa res rada gledam.

Pri nas še vedno čudno stanje.

Nejc si je teden nazaj prebil zg. ustnico. Smo morali šivati. 2 dni je bilo res hudo. Je bil revček tako zatečen, da ust ni mogel skupaj dat. Potem se mu je še zagnojilo in smo moral predirat gnojne bulce.  Ko je bilo že 1 dan u redu zvečer vročina 40. Spet ušesa in antibiotiki. Kako je to možno nevem, ker smo že cel mesec doma. Baje smo fasal nekje po bolnicah ali ZD. Pediatrinja sploh več ne ve al nej se smeje al joka.

Zrd šihta se pa niti ne sekiram več. Premišljujeva celo o odpovedi, ker se mi mali res smili s temi boleznimi.

Drugače uživamo. Nejc prdn za znort. Govori že cele stavke. Z atijem samo gledava in poslušava kje jih pobira. Lepo izgovori že moje in Urošovo ime. V vrtcu so ga zelo pohvalile glede na to, kakšne težave smo imeli z uvajanjem.
Zdej je ratou pravi mali važič. Ljudi se več ne boji ampak samo gleda kako jih bo očaral in se považil, res prisrčno.

S kahlico se še ne ubadamo nevem koliko, to pride junija na morju. Takrat bomo začeli bolj konkretno.

Vsi tile mesci so bili še zame preveč in sem načeta. Na sumamedu in kašljam ko en stari, včeraj sem clo kri bljuvala. Super ne. Sej grem na slikanje pljuč pa da vidimo kaj se dogaja.

Še dobro da nam je s sončkom postreženo, da lahko norimo zunaj, se vozimo s kolesom, igramo v pesku,....

Lepo se imejte danes na večerji, jest sem preslaba da bi šla.

Bom probala prpopat še kako slikico!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
16.5.2008 9:40:26   
Clody
Tale kolo je zakon!
user posted image

Kaj bi jest brez bratranca!
user posted image d

Takole bi lahko risal cel dan!!
user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.