frrrr
|
ahoj... zdej sem se pa topila ob slikicah... muki, kakšni princeski pa kolk je Iva zlata, ko nese sok Neži možek me je vprašal, kolk je stara tale vaša Iva, ker tolk pridno bere morm povedat, da je bil presenečen nad odgovorom - pravi, da je mala vunderkind Arabela - čestitke za še en izpit carica marica si... samo še dva in diploma... svaka ti čast, res! lucika - naj se Aidanova ušesa čimprej pozdravijo, da boste lahk okol skakali in užiiivali @lina - božica si... ampak verjamem, da boš zmogla, ker si super mamiiii. pa naj se možku noga čimprej pocajta, da bo lahko vsaj kakpno masažo nudil in se ti odolžil Remy - Tinkara je kot naš Jaša... bi pometal, sesal, brisal prah,... zgleda, da a moti, ker doma ne čistimo... smo raje zuni Lu - garmin frrrr a ti pošljem zemljevid na mail? itaq ti bom napačnega kot vedno zobne paste ne uporabljamo... samo ščetko in vodo, pa še to velikokrat hoče SAM SAM sivkamivka - ti si pa pravi detektiv so pa hitri, pred enim letom sem jim fotko poslala besedilo so si pa sami zmislili... sem šla prav mail iskat... so se mi zdele tk znane besede, ampak jih nisem js napisala dans sm pa tamaučka js peljala v vrtec in ni jokal prvič sem ga sama peljala... do zdej sem sam 2x šla zraven, ker sem jim neki materiala iz službe nesla za ustavarjat... vglavnem ni jokal in pol sem šla tolk prej iz službe, da sem spet js šla ponj je še edini pri mizi sedel... ko me je videl, pa tolk veselo prihitel k meni in me objel kahlica - v vrtcu menda fino hodijo na kahlico. doma pa ga kak dan prime in se po večkrat gre nanjo vsest... kak dan pa ni šans, da jo vidi. smo ga pred kopanjem nanjo posedli... zdej pa že nekaj časa ni šans. ga kr pustim. bo že začel zanimanje kazat. kako je pa kaj pri vas s tem? danes že drugo noč brez joške zaspal... mleko je čist uravnano na 1x dnevno... ampak hudo pa je, ker tolk joka mamaaaa, mamiiiii, mamiicaa jutri bo lažje, ker grem na fešto mau prej in me ne bo doma, ko bo šel spat.ne bo rabil jokat. in upam, da v soboto sploh ne bo več rabil jokat. no, grem zdej spat... lepo noč!
|