poletka
|
Pozdrav! Najprej naj vam priznam,da sem stara članica z novim nickom ,to pa zato,ker imam tak problem,v katerem bi me marsikatera prepoznala,pa še anonimne ne moreš več bit,rabim pa vaš nasvet oz.mnenje Torej stvar je taka!poročena sem 7 let,imam dva otroka,v družini je vse ok,z možem se razumeva še kar,samo v postelji je bolj pomankanje,ker pač mož dela cele dneve in pride domov utrujen!jaz zaradi moje službe nisem dosti obremenjena,tako,da imam čez cel dan polno energije No do predkratkim sem živela v smislu,da imam vse poštimano in je pri nas vse ok in se nam ne more nič zgodit!pa pred dvemi tedni dobim na kavču nek star mobitel in mi ni bilo čisto nič jasno!grem gledat in ugotovim,da si menda mož dopisuje z več puncami in jih išče za raznorazna srečanja!To je pač že enkrat počel in sem ga dobila,ker se je menil po internetu in sem ga pač nehote dobila!saj ne rečem,da me vara,ker je itak zmeraj doma,samo zgleda,da je možu postalo golgčas in si je omislil tako popestritev,da se heca z drugimi po telefonu! No,in tale telefon mu vržem skoraj v faco,pa se je delal,da ne ve nič,pa da ni njegov!Ja,pa kaj še,kdo ga je pozabil na kavču? In kako je prišel tja? Mani se je tisti dan posul svet in sem ga prav zasovražila in še zdaj po enem tednu se pogovarjava le najnujno,tako,da sploh ne vem kako bova speljala.... No in en dan po tistem srečam jaz v mestu enega fanta,znanca s katerim sva šla na pijačo in s tiste pijače so ratale pijače vsak dan,dokler mi ni priznal,da čuti nekaj več do mene in meni se je tudi ena iskrica premaknila in je tudi on meni včeč!Sicer se zdaj dobivava samo na pijačah,kadar jaz lahko in nič več! Zdaj se pa bojim,da oba le še čakava na tisti trenutek kdaj bova skupaj!Nisem mu povedala,da imam probleme doma,z njim sem se pa začela dobivat,ker sem imela vse na kupu in mi je pasalo,ker sem pač na bojni nogi z mojim! Joj,jaz res ne vem kaj naj naredim ali naj se spustim le v eno avanturo al kaj?Pol ne vem,kako bom živela z možem naprej,če poštimava najin odnos....res se mi prav trga,jem ne skoraj nič,stalno premlevam kaj je prav in kaj ne,pa še otroci so tukaj....pa z možem zgleda,da sva se kar oddaljila od tistega dogodka....kao naprej,ali zaupat čustvom ali razdirat družine,mojo in njegovo,saj on se tudi zaveda,da bo postal vse skupaj en velik problem....
|