Kaja08
|
Čer punce! Kolk ste spet načvekale!!! Dve stvari pokomentiram, potem grem pa ležat. Imam spet tako trd trebuh, da je kr groza. Pa v križu me špika, pa prejle me je v jajčnikih tud neki hotl špikat. Ja ni kej, počasi se pripravljamo na dan D, ne IZVIRNO SPOROČILO: Rosali Punce, hvala za vse vzpodbudne besede in ... Saj vem, da se še lahko sam premisli in obrne, kar upam, ampak si kar ne morem pomagat, da ne bi skoz sam o tem razmišljala, kaj vse gre lahko narobe pri ZO, ali pa kako se lahko porod pri medenični vstavi v najslabšem primeru konča... Sama sebe sovražim, ker sem tak pesimist... Moram se s čim zamotit, pa bo ane? Bom mal več tukaj na RRju čvekala in pomagala, da čimprej pridemo na 4. del. Rosali, naš tud še vedno na riti sedi oziroma vsaj na zadnjem pregledu je bil še na riti. V petek imam spet UZ in tudi jaz srčnooooo upam, da se je spomnu in je obrnu na glavo. Pa še moja G je proti zunanjemu obratu, tako da če se ni obrnu, bomo mogl kr z rito naprej rodit Sicer je rekla, da je obseg riti, trebuha in glave itak bolj ali manj enak, tako da zaradi tega ne bi smelo biti težav. Je pa edino rekla, da če ne poteka vse v normativih, se v teh primerih prej odločijo za carski rez, kot pa če je z glavo dol. quote]IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Uglavnem čveke! Dobro me poslušajte oz.si preberite! Ko se nekaj začne dogajat lepo prosim da pridete na RR in na hitro napišete da se dogaja. Lahko samo: grem v P. Da bova z ninny na tekočem. Najini cifri itak imate, če bi se še katera prištulila v klan naj pove čimprej, da ji pošljeva cifre. Tako, zdaj pa sem vesela Razumem!!!
|