|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
14.5.2008 21:37:26   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
14.5.2008 21:37:27   
Anonimen
Lahko nočko vsem - jaz grem tud pančkat, ampakčist počasi, da ne bom mela spet nočne izmene. Mogoč bom še malo knjigo brala - Modrost rojevanja - je še nism uspela do konca.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4252
14.5.2008 21:37:34   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

lunca lahko nočuser posted image Se zjutraj dobiva spet tukaj goruser posted image

Ja če boš spala do 6.30,prej me ne budit....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
14.5.2008 21:37:52   
Anonimen
Jaz vas tud zapuščam- grem gledat na kraju zločinauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4254
14.5.2008 21:38:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

lunca lahko nočuser posted image Se zjutraj dobiva spet tukaj goruser posted image

Ja če boš spala do 6.30,prej me ne budit....user posted image

ne bom-obljubimuser posted image No, upam, da bom vsaj do 8 spala

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4255
14.5.2008 21:39:20   
aleksandra silvija
Lunca-nočko. naspi se.

Mojca-pa v bistvu je bolje, da ti je hudo ker greš. Si se /se imaš vsaj user posted image  v službiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4256
14.5.2008 21:40:50   
anaj22
Sem van pršla zaželet sladke sanje in miren spanec, pa sem opazla da ste bušije merle pa sem si ga še jest in obseg je 111cm zdej vem da sem res k en balonuser posted image

Lahko noč princeske

Neposredna povezava do sporočila: 4257
14.5.2008 21:43:25   
aleksandra silvija
Nočko vsem, ki se odpravljate user posted image .

Anaj, kaj pauser posted image ?
A ga nisi danes lovila? oz. ti je nagajal s kabli?user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
14.5.2008 21:44:23   
Kaja08
Čer punce! Kolk ste spet načvekale!!! Dve stvari pokomentiram, potem grem pa ležat. Imam spet tako trd trebuh, da je kr groza. Pa v križu me špika, pa prejle me je v jajčnikih tud neki hotl špikat. Ja ni kej, počasi se pripravljamo na dan D, ne user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Rosali

Punce, hvala za vse vzpodbudne besede in user posted image ...
Saj vem, da se še lahko sam premisli in obrne, kar user posted image upam, ampak si kar ne morem pomagat, da ne bi skoz sam o tem razmišljala, kaj vse gre lahko narobe pri ZO, ali pa kako se lahko porod pri medenični vstavi v najslabšem primeru konča...
Sama sebe sovražim, ker sem tak pesimist...user posted image

Moram se s čim zamotit, pa bo ane? Bom mal več tukaj na RRju čvekala in pomagala, da čimprej pridemo na 4. del.user posted image

Rosali, naš user posted image  tud še vedno na riti sedi oziroma vsaj na zadnjem pregledu je bil še na riti. V petek imam spet UZ in tudi jaz srčnooooo upam, da se je spomnu in je obrnu na glavo. Pa še moja G je proti zunanjemu obratu, tako da če se ni obrnu, bomo mogl kr z rito naprej rodit user posted image  Sicer je rekla, da je obseg riti, trebuha in glave itak bolj ali manj enak, tako da zaradi tega ne bi smelo biti težav. Je pa edino rekla, da če ne poteka vse v normativih, se v teh primerih prej odločijo za carski rez, kot pa če je z glavo dol.

quote]IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Uglavnem čveke! Dobro me poslušajte oz.si preberite!

Ko se nekaj začne dogajat lepo prosim da pridete na RR in na hitro napišete da se dogaja. Lahko samo: grem v P. Da bova z ninny na tekočem. Najini cifri itak imate, če bi se še katera prištulila v klan naj pove čimprej, da ji pošljeva cifre. Tako, zdaj pa sem vesela user posted image user posted image user posted image

Razumem!!!

(odgovor članu Rosali)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
14.5.2008 21:45:50   
Kaja08
Aja, moj obseg trebuha je 110 cm. Sem taka, kot da bi pojedla ene pet fuzbal žog user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
14.5.2008 21:47:15   
aleksandra silvija
Imam spet tako trd trebuh, da je kr groza.

Kaja- upam, da se tudi tvoj user posted image  obrne.

pa še nekaj mi povejteuser posted image .

Tole otrdevanje trebuha. Sem vseskozi mislila, da se mali obrača-miga, rine ven hrbet, karkoli,...  ampak če pomislim,...je to menda otrdevanje?
Če imam napet cel trebuh, pa še boli?

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
14.5.2008 21:49:45   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Tole otrdevanje trebuha. Sem vseskozi mislila, da se mali obrača-miga, rine ven hrbet, karkoli,...  ampak če pomislim,...je to menda otrdevanje?
Če imam napet cel trebuh, pa še boli?

Jap, to je otrdevanje. Sej če se mali premika, pol mi otrdi samo del trebuha - tam, kjer se mali naguzi. Zadnje par dni mi pa cel trebuh otrdi, pa zelo neudobno mi rata...

Neposredna povezava do sporočila: 4262
14.5.2008 21:50:52   
aleksandra silvija
Zadnje par dni mi pa cel trebuh otrdi, pa zelo neudobno mi rata...

Ja, ja, to--občutek, kot da bi hotela počit,...al neki

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
14.5.2008 21:51:29   
Kaja08
Ja nč, zdej grem pa res v horizontalo, sem že malce zaspana user posted image . Jutri zjutraj pa pride prijateljica na obisk s svojim user posted image , ki je star 3 tedne. Komaj čakam, da ga vidim user posted image  
Lahko noč bejbe, pa čimbolj mirno spanje vam želim!!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
14.5.2008 21:53:54   
aleksandra silvija
Nočko.

Samo še to.
Sem šla gledati koledar iz leta 2001-ko sem bila 1.user posted image  in sem si tam vse zapisovala.
Se spominjam, da sem se merila.
Pa sem hotela primerjati obseg bušija.

In kaj ugotovim?
da si takrat bušija sploh nisem merila!

merila sem si obseg stegenuser posted image user posted image user posted image user posted image !
haloooooooouser posted image
Sem bila pa res mlada in user posted image

user posted image , lepo spančkajte!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
14.5.2008 22:33:47   
nat78
Še vedno se smejem in razmišljam z vami,čeprav se javljam zelo redko.Redno vas berem in počutim se skoraj tako kot bi klepetala z vami.Dovolj......
Danes sem s pregleda,vse o.k.,le naše dete ima še kar naprej glavo zgoraj.Pa je G. rekla,da  ji damo še 2 tedna časa,da se obrne(moja druga punca se je tud še obrnila na glavo v 37. tednu),drugače mi sledi carski rezuser posted image .
Ko ste že pri obsegihuser posted image ,namerila sem si celih 116,pa nimam dveh v trebuhu,ker bi jih verjetno po 10. ultrazvokih ziher videli.Kile;ježeš +13,naša pupika pa je bila danes težka 2800g.Še kaj?Mislim,da je o meni to vse,
nočko,pišite še naprej,ker ste res fajn,vsem čestitke za vse inuser posted image za srečo,ker jo bomo počasi potrbovale.

< Sporočilo je popravil nat78 -- 14.5.2008 22:36:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 4266
14.5.2008 22:54:42   
she29
nat78 tudi jaz kot ti večkrat berem, pišem pa zdaj prvič. Drugače pa redno klepetam z eno od junjičic preko zs. Kdaj pa imaš PDP? Meni vse piše na tikerju. Nosim pa user posted image .

Danes sem imela drugič ctg.Prejšnji teden je bil bp, današnjega pa moram jutri ponoviti, ker je bila danes user posted image  tako mirnauser posted image . Pa je drugače živahna, ne vem kaj ga lomi ravno takrat, ko bi mogla pokazat kako zna brcatuser posted image .

lahko nočuser posted image

(odgovor članu nat78)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
14.5.2008 23:07:29   
lunca14
No sem rekla,da grem spat,sem šla,ampak ,ko pride moj v posteljo,ne morem več spat,tako,da grem zdejle spet tv gledat in čakat,da me orenk spanc prime.
she29 in nat 78....kar bolj pogosto pridita gor,kaj pokomentirat,tako,bo prej konecuser posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
15.5.2008 1:55:38   
aleksandra silvija
she29 in nat 78....kar bolj pogosto pridita gor,

Ja, tako kot pravi Lunca.

Grem še jaz nazaj spat.
user posted image
Je za kavo še prezgodaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
15.5.2008 7:13:45   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Še nobene tukaj?

Potem pa jaz kuhamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Budim vas pa ne. Bomo ob 8-ih, pa ob 9-ih še kuhale kavo.user posted image
Ve se samo naspite.

sedaj pa moram peljat otroke v šolo.

Se tipkamo.

Neposredna povezava do sporočila: 4270
15.5.2008 7:34:39   
l.daisy
jutro....
madonca, včeraj smo pa presegle same sebe... 15 strani user posted image user posted image user posted image
ampak zvečer ste pa kar potihnile... dajmo se potrudit, da bomo že jutri na 4. delu..user posted image

mene je ponoči tako zagrabilo... uuuuuf, se mi je zdelo, da mi bo spodnji del hrbtenice preklalo... user posted image pa se je umirilo, ko sem vstala in začela hodit gor in dol... zdaj me bosta pa hecala sto na uro podnajemnika.... čeprav imam občutek, da je prvi v nizkem štartu... se mi zdi, da se je kar umiril, ampak še vedno naštejem več kot 10 gibov (sem panik aneuser posted image )...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

Neposredna povezava do sporočila: 4271
15.5.2008 7:43:01   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Anaj, kaj pauser posted image ?
A ga nisi danes lovila? oz. ti je nagajal s kabli?user posted image

Zvečer ga lovi mož, zajc komi čaka da pride dam . Včasih se vprašam a mava psa al zajcauser posted image

Drugač pa dobro jutro
Vidm da bomo mel dons spet en lep danuser posted image  jupi bom loh spet mela izk+govor zakaj še nisem vsega zlikala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4272
15.5.2008 7:44:18   
l.daisy
jutro anaj...
izgovori so še ena prednost nosečnosti... vsak je uporaben... user posted image

kako si spala?

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
15.5.2008 7:46:01   
anaj22
jest pa sploh neznam gibov štet oz. jih pozabm, vem sam da je blo naše dete včeri ful mirno. upam da bo dons več akcije, če ne bom pa G poklicala

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
15.5.2008 7:47:54   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

jutro anaj...
izgovori so še ena prednost nosečnosti... vsak je uporaben... user posted image

kako si spala?

Joj skor sem iz pojstle zjutri padla sem spla čist na robu pa sem se hotla ubrnt da vstanem pa šokuser posted image , drugač pa dons kr vredu.
Ti pa vidm da si mela mal nočnih sprehodov

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?