gruška
|
Uf, kamor pogledam, moji citati , matr sm grozna ... Kaj naj rečem Ninočka? Da sem bila prva, ki je po "zatišju" povedala, zakaj ne čveka več; da sem zato, da ne bi bilo zamere (ker pač ne vem koliko je katera občutljiva) izbrisala imena; da sem pač povedala tudi jaz svoje mnenje; da sem bila presenečena, ko so mi prišepnili kaj se govori na "drugem forumu" - najbolj pa tvoja izjava o načelu tvojega podpisa .... sama si jim povedala kje naj preberejo (domnevne) napade nate, nato pa so pisale, da me firbcamo pri njih, ... skratka brez veze, nobena od nas te ni napadla, ti pa si nas predstavila v taki luči, kot da smo te dale na naslovnico 24ur ... in na koncu še rečeš, da smo zadevo zakuhale me .... Glej, z moje strani ni in nikoli ni bilo zamere, ampak priznaj, če bi tebi nekdo rekel, da določene stvari raje piši drugje, se tudi ne bi dobro počutila ... jaz ne razumem zakaj bi jih pisala drugje (četudi so "neumnosti"), če je pa moje (naše) mesto pri novembrskih levinjah!!!! V dobrem in slabem! In ob tej priliki bi se zahvalila vsem, ker mi veliko pomeni, da mi stojite ob strani in ganjena sem, ko dobim sms: gruška, kako ste, vse o.k.? Jaz sem vas vzela vse za svoje in se ne mislim nikoli z nobeno nič kregat. Mnenje ima pač lahko vsaka svoje, zato ne mislim dokazovat, katera ima prav in katera ne. No, pa da še malo citiramo , v temle Mamuškinem postu je zapisano tudi moje mišljenje: IZVIRNO SPOROČILO: mamuška Pogledam po treh dneh gor in vidim, da je "babji fajt", kera je rekla, da je una rekla, da je ta rekla in da če una misl, kar jest mislm, da una misl .... dejto no ! Forum je odprt za vse, če se enim čveka, naj čvekajo, obstaja tipka "page down" in preskočiš, če je enim sam do resnih debat se pa tud dost resnga najde, sam ne zdej tople vode na novo odkrivat! Men je logično, da si imajo tiste, ki se osebno poznajo in se redno srečujejo, več tudi preko foruma za povedat, tiste, ki (še) čepimo po kotih, pa včasih nismo najbolj na tekočem - pa kaj? Važno je, da si lahko vsaj sredi noči kje možgančke spočijem in se čemu tudi narežim. Da bi za mesce nazaj hodila brskat, kaj je kera v kakšnem tonu rekla - ma v sanjah mi v glavo ne kapne, mam drugih resnih reči polno kapo. Mamuška, tistle še v oklepaju čimprej izbriši .... Aja, pa nisem šla citat nazaj brskat, sem si takrat kar stran zapomnila (od šoka verjetno ) No, da povem še zakaj mi ni blo nič tukaj ... vam je že Jooly povedala, samo ni bil eden, ki me je položil (prehlad), ampak jih je bilo več (sinusi) ... Včeraj sva s Tajo vstali iz postelje šele ob 14ih, ko sem mogla v šolo in vrtec, celo dopoldne sva se crkljali, dojili, spali, vmes sva se 2x previli, pa še to s tako muko ... sinusi so mi pritiskali na oči in nos, iz oči mi je teklo, iz nosu mi ni hotlo .... glava me je bolela, sem pojedla zjutraj in zvečer Lekadol, popoldne sem si delala inhalacije, mazala z vsem živim, pred spanjem sem si dala še kapljico Operila, čeprav kao svetujejo, da med dojenjem odsvetujejo (uf, kakšn stavk )... Važn, da sem se jaz zjutraj zbudila z odmašenimi sinusi in brez glavobola.... Mogoče je pa pomagal, da sem zvečer navijala (btw. Jooly, a ma un Jolić kaj veze s tabo ) Danes pa mi je teklo ven in od vsega brisanja nosu imam kožo pod nosom in na zgornji ustnici že čist rdečo ... Kot da nisem bila sama čist fuč, je bil moj že v ponedeljek in včeraj z očetom v bolnici... Poslušte kakšen je ta naš sistem: V ponedeljek je moj peljal tasta na urgenco (ob sedmih zvečer), ker že dva dni ni šel na malo potrebo. So ga kar hitro sprejeli, mu dali kateter in naredili UZ. Do polnoči so čakali izvide in zdravnik je ugotovil, da ima nekaj čudnega v trebuhu in da ga bojo z rešilcem peljali v Bolnico Petra Držaja, ker imajo baje tam en poseben UZ in ga bo pregledal poseben kirurg. O.k. Pridejo tja, pa pravi zdravnik, kdo vas je pa poslal, mi nimamo takega ultrazvoka . Pejte nazaj na urgenco, pet sob naprej, kot ste prej čakali ... Nepokretnega človeka ob pol enih zjutraj pošiljajo sem in tja ... Pridejo nazaj na urgenco, mu vzamejo kri in spet čakajo izvide. Ob pol štirih zjutraj ga brez "diagnoze" in brez UZ pošljejo domov... Moj je šel ob štirih spat, ob petih se je pa Pika zbudila, da hoče lulat in zobe umit in v vrtec ... moj koma, jaz pa še bolj .... Včeraj je potem moj poklical osebnega zdravnika (od tasta) in se z njim zmenil, da ga sprejemejo v bolnišnični oddelek v Polju, ob dveh popoldne so ga sprejeli ... Kaj in kako naprej še ne vemo.... Zaenkrat je tam, ker res rabi 24urno zdravniško oskrbo ... No, pa da vam za konec povem še nekaj lepega: jutri pridemo babnce v živalski vrt ........ ne bom nobeno nalezla, ker so pač samo sinusi .... Taja je pa tud uredu, sicer še kašlja ampak je rekel P., da bo še nekaj časa ... Še Scuba k kadi ne kašlja tko Oranža in Jolly , sta prej tud o mojem Tevžu pisali, je tud taka "nežna ninja duša" ..... Se opravičujem, ker sem bila tako dolga .... Grem spat, se vidimo jutri..... Se veselim, da spoznam Tajino "taščo" .... Ninočka, sej ne boš mela unih kolegic sabo zato, da nas nabutajo, a ne?