|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
14.5.2008 22:15:50   
mmajaa
alex28 - dobrodošla

Kratek rokav je pa imel že danes.

(odgovor članu mmajaa)
Neposredna povezava do sporočila: 201
14.5.2008 22:16:36   
rozika12
U madoniš, je blo pa adrenalinsko user posted image user posted image user posted image   tule gor, user posted image . Sem pa mnenja kanarke in mamuške.

NanaLiza, hvala za tolažbo. Danes sem ji tolk tišala žlico v ustauser posted image , pa ne pomaga, poje kolikor poje. He  he he, saj se hecam. Mojga sem še nekaj časa rajca s čolnom, pa ni zagrabuuser posted image

Dohodnina ... ... jeeeeeeejuuuupiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image  nič plačat, nič plačat, nazaj dobit, nazaj dobit. Jodlijodlijodlidi. Lani sem namreč doplačala, letos je ja nekaj drugače razdelil in evo ga. Yes.

Tako.

Kanarka, jojojoj! Vem kako je s tem. Edino kar te lahko potolaži je to, da ko prime antibiotik, se zadeva umiri. To bo pa zdaj kmalu. Ti le doj in jo božaj in hladi.user posted image

Gruška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Debeluška jaz imam blizu hoferja. Kaj rabiš. Maš čas do jutri do 10:00. Pol šibam. user posted image

Oranža, jutri narediva bojni načrtuser posted image . Te čist razumem. user posted image

Martita, ti prideš jutri? Toscano sem ene 2x prebrala in preslinila mizo ... Moj sicer pravi, da imamo mi še lepšo Toscano ...

Mama11, ja kje si????? Kratki rokavi - DA. Čez pa jopica, ker v senci ni tako toplo.

Se prav veselim jutrišnjega snidenja.
A sem kaj spustila??
Ziher.user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 202
14.5.2008 22:17:44   
DEBELUŠKA30
Jojjjj, sem vedla, da sem nekaj pozabila in sicer....

Tanayya me je danes častila user posted image  (za tist, k mi je bla dolžna; prevod njene idrijščine user posted image ) hvala, zelooo si prijazna, a se lahko še za kdaj zmeniva user posted image user posted image user posted image ! Pa Emma se ti zahvaljuje za torto (se ti bo še jutri osebno), fulll je bla dobra, tja bo treba pa še kdaj it user posted image !
No naj povem, da je spet zamudila user posted image user posted image user posted image !

Lahko bi se vsaj 1 X tedensko dobile na kavici pa čveku, kaj praviš?

IZVIRNO SPOROČILO: jooly
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Moram napisat (mi moj narekuje) da so bili štajerci boljši user posted image , da kar povej svojmu user posted image user posted image user posted image !

Opa, opa,... tole ni pa niti bliz resnice. Sicer pa, ne mu verjet, drugič kr glej, ene par jih je še clo kr fejst user posted image

Sem tole prebrala mojmu user posted image , pa protestira user posted image , ampak bo vseeno navijal za "vas" user posted image user posted image user posted image !

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 203
14.5.2008 22:18:22   
scubadiver
A rečemo pol jutr ob 11h pri igralih in počakamo zamudnice - Debeluško + tanayyo in otročke in seveda tiste ki bodo/bomo gledale hranjenje morskih levov ob 11h? Jest se bom mogoče samo mal ustavila, odvisno od tega kakšna gužva bo...

Jaz Lane še nimam v kratkih rokavih - je še vedno body kratek rokav + tanka majčka z dolgimi rokavi, sem pa glih dons razmišljala da bi bil mogoče čas za kratke... a pa pol je to body kratek rokav in nič več al body kratek + majčka kratek rokav user posted image
Ja ja, prvič sem mama pa ne vem točno user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 204
14.5.2008 22:19:02   
BrinaS
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Dobrodošla Alex28!

Se ful dolgo nisem javila, ker smo prejšnji teden 5 dni dopustovali, potem sem pa lovila čas med pospravljanjem (zakaj se med dopustom tudi nabira prah?) in lepim vremenom, da sem prebrala, kar vam je uspelo naklofati. Zelo sem vesela, da ste medtem spucale vse, kar vam je ležalo na dušicah, in da gremo lepo naprej. Pa kaj hočemo, ko nas je toliko babnic na kupu, prej ali slej leti tudi nekaj perja.

Držim pesti, za vse, ki prestajate kaj hudega - Debeluška, Gruška, Kanarka, Dajica, Sliva (gotovo sem katero pozabila, nikar ne zamerite).user posted image

Čer,

hvala mama 11, se kar podpisem pod tvoj post, samo s to razliko, da sem samo vikend dopustovala, prej pa se ukvarjala z anginouser posted image user posted image user posted image

Danes je bila Tina ze v kratkih rokavih in brez nogavicuser posted image

Jutri pridem v zoo s Tino in Maksom.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 205
14.5.2008 22:19:32   
rozika12
Ma ja, sem bla pa pridna. Je kar konkretna dolžina, a ne?

Pa seveda: ninocka - welcome back in alex28 welcomeuser posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image  Vsaki tri pujske za dobrodošlico.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 206
14.5.2008 22:22:42   
rozika12
BrinaS, dobrodošla. Angina - nič fajnuser posted image
Se vidimo jutri.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 207
14.5.2008 22:23:27   
scubadiver
Joj sem vedela da sem nekaj pozabila...

Ninocka ful lepo da pridete jutri user posted image
Alex28 dobrodošla med čvekami user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 208
14.5.2008 22:25:17   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12 
Debeluška jaz imam blizu hoferja. Kaj rabiš. Maš čas do jutri do 10:00. Pol šibam. user posted image   

Kolk si ti dobra user posted image , imajo ... , ma čakaj, ti prilepim:
user posted image
Vtična svetilka proti mrčesu
za kos 9,99 *  
No tole bi rabila, če ti ni odveč al pa daleč, pa hvala za prijaznost!

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Jest se bom mogoče samo mal ustavila, odvisno od tega kakšna gužva bo... 

Scuba, pa ne hod preblizu bazena, da ne boš not padla user posted image user posted image user posted image  (šala)!!!

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 209
14.5.2008 22:26:07   
nicolina
Jaz sem imela tud danes Tina še v bodyju z dolgimi rokavi, za jutr pa mislim, da bi ga oblekla kar kratek rokav, če bo tako vroče kot je blo danes. user posted image

No, se jutr pol vidimo... NOČKO

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 210
14.5.2008 22:28:30   
DEBELUŠKA30
Mmajaa user posted image user posted image user posted image  za izvide, sem bila že nestrpna, k nisi nič sporočila, sam da je vse O.K.!

Lahko noč, se vidimo jutri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 211
14.5.2008 22:43:56   
rozika12
dEBELUŠKA, ni problema. Dvakrat padem pa sem tam. To je pa zanimovo, morda bom še sebi eneo lučko nabavila.

Aja: pleskala bom. Moj je vse zaščitil, jaz pa zaviham rokave in živo rdeča farba pade.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 212
14.5.2008 22:51:12   
kanarka
DEBELUŠKAAAAA....tole stvarco pa jaz že celo leto iščem in je nikjer nisem našla. Tudi na Chicco v Slo sem pisala, ker ga baje oni imajo in mi niso nič odgovoriliuser posted image . Jaz to rabim celo leto. Kje lahk to dobim?? Sej je to tist na frekvenco (in ne na kakšno polnjenje in podobno sranje)?? Res nujno rabim!!!

Hvala vsem za lepe želje in tolažbo. Sem jo položila spat. Hvalabogu se je čez dan malo ohladila. Mislim pa, da jo matrajo tudi zobki, ker ni mogla zaspat. Se je ene pol urce v joku obračala in grizla dekico, skratka vse kar ji je prišlo pod roke. Čez eno uro jo pa moram zbuditi, da ji dam antibiotik. Malo se bojim te noči, ampak upam, da bo boljša kot prejšnja.

Šibam pripravit vse za ponoči. Nočko in lepo se imejte na srečanju.

Neposredna povezava do sporočila: 213
14.5.2008 22:52:22   
kanarka
A pol sem na napačno naslovila...Rozika ti veš, kje?

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 214
14.5.2008 22:55:22   
barika
pa ne pozabit otroke s kremo za sončenje namazat!!!!da ne bojo taki kot jst (user posted image   user posted image ) tamalega pa itaq s 30-ko namažem po obrazu in rokah...

ej jolly a včerej so bili vaši v Celju, ne=???? to so oni razgrajači ko so nam skor Celje razbil, pa ograje potrgal?????user posted image user posted image

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 215
14.5.2008 22:57:05   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Oranža... kt da bi o Stašu brala user posted image  Teli naši srčki so res take "mevžice". Jst nimam recepti za utrjevanje, ker ga ponavad vse skupi še bolj prizadane. Jst ga rajš stisnem k seb pa mal pocrklam, kot pa da bi ga "hujskala", nej se že enkrat zase postav... Po drugi strani pa taaaaak junak, da se vse ninje lohk skrijejo pred njimuser posted image

Sej tud jst ga ne ''hujskam'' ampaka veš otroci so vseh sort in če ga tkole hitro dotolčeuser posted image  Mah sej bo zrastu pa bo boljš user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža
Pa kaj naj naredimuser posted image A ma katera kšno idejo kako naj ga mal bolj utrdimo, ker drugač bodo vsi po njem hodiluser posted image

Naj mu jutri Emma pove, kako se mora zase postavit, čeprav je tudddddd fullll nežna!!!
Oranža, lahko pa jutri za mano pelješ do ZOO!

Kdaj pa odrineta?
Sej se mi zdi da še znamuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: rozika12
Oranža, jutri narediva bojni načrtuser posted image . Te čist razumem. user posted image  

Veljauser posted image

No prav se ju3 vidimo. Mi bomo tud poskusli pred 11 bit tam, kjer hranijo morske leveuser posted image   Razen če ne bom sfalila user posted image user posted image user posted image
Nočko!!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 216
14.5.2008 23:08:17   
gruška
Uf, kamor pogledam, moji citati user posted image , matr sm grozna user posted image ...

Kaj naj rečem Ninočka? Da sem bila prva, ki je po "zatišju" povedala, zakaj ne čveka več; da sem zato, da ne bi bilo zamere (ker pač ne vem koliko je katera občutljiva) izbrisala imena; da sem pač povedala tudi jaz svoje mnenje; da sem bila presenečena, ko so mi prišepnili kaj se govori na "drugem forumu" - najbolj pa tvoja izjava o načelu tvojega podpisa .... sama si jim povedala kje naj preberejo (domnevne) napade nate, nato pa so pisale, da me firbcamo pri njih, ... skratka brez veze, nobena od nas te ni napadla, ti pa si nas predstavila v taki luči, kot da smo te dale na naslovnico 24ur ... in na koncu še rečeš, da smo zadevo zakuhale me user posted image ....

Glej, z moje strani ni in nikoli ni bilo zamere, ampak priznaj, če bi tebi nekdo rekel, da določene stvari raje piši drugje, se tudi ne bi dobro počutila ... jaz ne razumem zakaj bi jih pisala drugje (četudi so "neumnosti"), če je pa moje (naše) mesto pri novembrskih levinjah!!!! V dobrem in slabem!
In ob tej priliki bi se zahvalila vsem, ker mi veliko pomeni, da mi stojite ob strani in ganjena sem, ko dobim sms: gruška, kako ste, vse o.k.?
Jaz sem vas vzela vse za svoje in se ne mislim nikoli z nobeno nič kregat. Mnenje ima pač lahko vsaka svoje, zato ne mislim dokazovat, katera ima prav in katera ne.

No, pa da še malo citiramouser posted image , v temle Mamuškinem postu je zapisano tudi moje mišljenje:
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška
Pogledam po treh dneh gor in vidim, da je "babji fajt", kera je rekla, da je una rekla, da je ta rekla in da če una misl, kar jest mislm, da una misl .... dejto nouser posted image user posted image ! Forum je odprt za vse, če se enim čveka, naj čvekajo, obstaja tipka "page down" in preskočiš, če je enim sam do resnih debat se pa tud dost resnga najde, sam ne zdej tople vode na novo odkrivat! Men je logično, da si imajo tiste, ki se osebno poznajo in se redno srečujejo, več tudi preko foruma za povedat, tiste, ki (še) čepimo  po kotih, pa včasih nismo najbolj na tekočem - pa kaj? Važno je, da si lahko vsaj sredi noči kje možgančke spočijem in se čemu tudi narežim. Da bi za mesce nazaj hodila brskat, kaj je kera v kakšnem tonu rekla - ma v sanjah mi v glavo ne kapne, mam drugih resnih reči polno kapo.

Mamuška, tistle še v oklepaju čimprej izbriši user posted image ....
Aja, pa nisem šla citat nazaj brskat, sem si takrat kar stran zapomnila (od šoka verjetnouser posted image )

No, da povem še zakaj mi ni blo nič tukaj ... vam je že Jooly povedala, samo ni bil eden, ki me je položil (prehlad), ampak jih je bilo več (sinusi)user posted image ... Včeraj sva s Tajo vstali iz postelje šele ob 14ih, ko sem mogla v šolo in vrtec, celo dopoldne sva se crkljali, dojili, spali, vmes sva se 2x previli, pa še to s tako muko ... sinusi so mi pritiskali na oči in nos, iz oči mi je teklo, iz nosu mi ni hotlo user posted image .... glava me je bolela, sem pojedla zjutraj in zvečer Lekadol, popoldne sem si delala inhalacije, mazala z vsem živim, pred spanjem sem si dala še kapljico Operila, čeprav kao svetujejo, da med dojenjem odsvetujejo (uf, kakšn stavkuser posted image )... Važn, da sem se jaz zjutraj zbudila z odmašenimi sinusi in brez glavobola....
Mogoče je pa pomagal, da sem zvečer navijala (btw. Jooly, a ma un Jolić kaj veze s tabo user posted image )
Danes pa mi je teklo ven in od vsega brisanja nosu imam kožo pod nosom in na zgornji ustnici že čist rdečo ...

Kot da nisem bila sama čist fuč, je bil moj že v ponedeljek in včeraj z očetom v bolnici... Poslušte kakšen je ta naš sistem:
V ponedeljek je moj peljal tasta na urgenco (ob sedmih zvečer), ker že dva dni ni šel na malo potrebo. So ga kar hitro sprejeli, mu dali kateter in naredili UZ. Do polnoči so čakali izvide in zdravnik je ugotovil, da ima nekaj čudnega v trebuhu in da ga bojo z rešilcem peljali v Bolnico Petra Držaja, ker imajo baje tam en poseben UZ in ga bo pregledal poseben kirurg. O.k. Pridejo tja, pa pravi zdravnik, kdo vas je pa poslal, mi nimamo takega ultrazvoka user posted image . Pejte nazaj na urgenco, pet sob naprej, kot ste prej čakali ... user posted image  Nepokretnega človeka ob pol enih zjutraj pošiljajo sem in tja ... Pridejo nazaj na urgenco, mu vzamejo kri in spet čakajo izvide. Ob pol štirih zjutraj ga brez "diagnoze" in brez UZ pošljejo domov... Moj je šel ob štirih spat, ob petih se je pa Pika zbudila, da hoče lulat in zobe umit in v vrtec ... moj koma, jaz pa še bolj ....
Včeraj je potem moj poklical osebnega zdravnika (od tasta) in se z njim zmenil, da ga sprejemejo v bolnišnični oddelek v Polju, ob dveh popoldne so ga sprejeli ... Kaj in kako naprej še ne vemo.... Zaenkrat je tam, ker res rabi 24urno zdravniško oskrbo ...

No, pa da vam za konec povem še nekaj lepega: jutri pridemo babnce v živalski vrt user posted image ........ ne bom nobeno nalezla, ker so pač samo sinusi .... Taja je pa tud uredu, sicer še kašlja ampak je rekel P., da bo še nekaj časa ... Še Scuba k kadi ne kašlja tko user posted image

Oranža in Jolly , sta prej tud o mojem Tevžu pisali, je tud taka "nežna ninja duša" user posted image .....

Se opravičujem, ker sem bila tako dolga ....

Grem spat, se vidimo jutri..... Se veselim, da spoznam Tajino "taščo" user posted image ....

Ninočka, sej ne boš mela unih kolegic sabo zato, da nas nabutajo, a ne? user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 217
14.5.2008 23:25:09   
GB
Dobr vecer vsem skupaj !! Vidim ,da se jutri  dobite v ZOO , tko da racunajte se na mene in Tianno . Se dobimo ob 11 OK - bomo tam.

Soncek : you are more than welcome na pasjo radost. Mislim ,da sem ti tudi se kremsnite dolzna v primeru , ce zadanem loto user posted image user posted image .

Gruska drzimo pesti za tasta , da bo vse ok

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 218
14.5.2008 23:25:54   
mamuška

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška
Debeluškauser posted image user posted image user posted image Samo tko naprej! P atudi, če se pokaže kak refluks, se običajno sam porihta, samo da ni kaj hujšega. Mene ob misli na UZ ledvičk konec meseca še vedno stisne v želodcuuser posted image

Dr. Mamuška - Mogoče veš kako zgleda UZ ledvičk pri tako majhnih?

Ti bom jest dala dr. Mamuškouser posted image user posted image

Ne mogoče, ampak vemuser posted image , ker je D. enega že imel. slečeš in odpleničiš dete, potem pa s sondo drsi po trebuščku, nič strašnega, naš se je mal zarežal, ko mu je tist gel gor dal in to je blo to. 3 min in je vsega konc. Podobno kot Uz kolkov, sam male drugje.

Doma ima generalko po 2letih, obdelala sem okna, zavese in en haufn papirjev, cot, igračuser posted image user posted image user posted image Matr, kok ene šare!!!!  V ZOO uživajte še za nas, meni pri tem, kar imam pred sabo ne znese.

Kreme za sončenje (vidim, da so aktualne) - manj je več, saj to veste, a ne? Že lep čas ne priporočajo več visokih ZF nad 20, predvsem ne za otroke. Iz tega razloga je naš atopik še vedno v tankih dorlgih rokavčkih in bo bolj ali manj celo poletje. Krema je samo nujno zlo v sili (npr. morje kopanje), sicer pa tkanina, tanka, ampak tkanina. Sicer pa iščite kreme, ki imajo mehanske blokatorje in ne kemičnih, kajti prvi ostajajo na površini kože, drugi pa prodirajo vanjo. Npr. lavera je dokaj OK, tudi za atopike.

Nč, šibam dokončat začeto. Mirno nočko!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

Neposredna povezava do sporočila: 219
14.5.2008 23:33:52   
levčica
ufff, tole je pa bil šok!

Internet nam je nagajal, pol pa le uspem gor pridt pa poplava tega pa onega! Kaj naj rečem, pa kje naj začnem?!?

Vsem ki se borite s takimi in drugačnimi težavami želim da bi šle stvari čim prej na bolšeuser posted image , vsem k se fajtate pošiljam enga mirovnikauser posted image , se pa že ful veselim jutrišnjega srečanja da vas (spet) vidm!!!

Aja, mi smo dons jedl torto (tapravo, je mami nardila Nutelino (a ne Gruškauser posted image )) ker je naš malček praznoval že pol letauser posted image ! In ker tiste ni nič ostalo vas zdele, tiste k še niste šle spat, častiva s tole malouser posted image , ker ne znava večje prlimat!

Zdej pa sam upam, da bo internet ostal, drgač bom pa user posted image user posted image user posted image !

Aja pa cepljenje smo dons prestal in podatki za AJTAK so:
6 mesecev: 66,5 cm in 7,5 kg!

Lepo spite pa se vidmo jutr (če bo ne bo kakih presenečenj)!

Če ne moreš pomagati, pa vsaj nagajaj! Važno je sodelovati!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 220
14.5.2008 23:48:08   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija

Dobr vecer vsem skupaj !! Vidim ,da se jutri  dobite v ZOO , tko da racunajte se na mene in Tianno . Se dobimo ob 11 OK - bomo tam.

Sm šla pod tuš pa zobe umit pa pridem računalnik ugasnit pa zagladam tole  -  WTF A TI NAS MAL HECAŠ AL SI V SLO IN RES PRIDEŠuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matic vse naj naj naj user posted image

Nočko!!

< Sporočilo je popravil Oranža -- 14.5.2008 23:49:47 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 221
14.5.2008 23:50:45   
Dajica
Cestitke Maticu za pol leta in hvala za tortico!user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za pestke za Kajo. Se mi zdi, da je z nogico ze bolje, saj je ze z obema brcala. Ji pa se dajem obkladke, ker ima se kr rdece.
Tud jaz je se nisem oblekla v kratek rokav. Je imela danes body z dogimi rokavi pa povrhu majcko s kratkimi, spodaj pa hlace, nogavicke in copatke pa klobucek. Je blo pa res vroce k v savni. Baje bo tud jutri, v petek pa ohladitve.
Mene pa grlo mal boli, oz. pece, pa skoz me v nosu nekaj zgecka, potem dobim solzne oci, pa kiham, pa se mal pokasljam. user posted image

Razlog, zakaj sem se pokoncki->cakam da susilec opravi svoje in da zlozim cunje, ker ce jih pustim do zjutraj v stroju, bodo full zmeckane. Sej ze komi gledam, pa bom pocakala se teh 15 minut.

See you jutri (ce res kksna visja sila ne pride vmes). Kaja ze komaj caka, da spozna Timona od Oranze! user posted image user posted image

Nooockooooo

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 222
14.5.2008 23:55:45   
barika
Razlog, zakaj sem se pokoncki->cakam da susilec opravi svoje in da zlozim cunje, ker ce jih pustim do zjutraj v stroju, bodo full zmeckane. Sej ze komi gledam, pa bom pocakala se teh 15 minut.

jst pa čakam pralni stroj, pa da zložim cote v škafuser posted image user posted image  (kak sma fajn)

gruška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja gruškola moja, jutri, če bom imela čas, bom šla do pošte po znamko pa ti pošljem šparove točke.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 223
14.5.2008 23:58:10   
barika
da se še malo poafnam...sem si danes v big bangu kupla od moulinexa click & mix (sej se reče tak,neuser posted image user posted image ), pa ker je bil zadnji, (pa ker je moj frajerski sin spal in imel na glavi klobuk in očalauser posted image  - kao zarad tegauser posted image ), sem dobla še 10% popust.user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 224
15.5.2008 0:00:54   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: barika

jst pa čakam pralni stroj, pa da zložim cote v škafuser posted image user posted image  (kak sma fajn)

Ja kolk sva midve pridne, da tkole ponoci skrbiva, da bosta najina mozeka pa otoc sveze napravljeni. user posted image Kolk mas pa ti se za pocakat?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?