|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nima želje
14.5.2008 21:52:06   
Kanny

Zadeva je taka, da moj nikakor noče, da zaživiva skupaj. Skupaj sva dve leti.

Pravi, da če ga bom preganjala, bo še kasneje. user posted image  Kao vse ob svojem času. Vsi pogoji so izpolnjeni. Zrihtala sva vse potrebno kopalnica, kuhinja. Problem vidi v omari, da bova lahko kam sploh cunje dala, da ne bo vse nastlan. Bojim se, da tudi po tem ne bo drugače. Čez vikend sva skupaj in si kuhava. To je vse.

Bojim se, da se enostavno boji drugačnosti - odgovornosti. Sedaj je frej, samo služba in prosti čas. Sicer je priden, nikamor tok ne hodi. Prišel je v kristusova leta.

Vsi me že sprašujejo, kdaj se boš pa preselila,poročila.... jaz pa (v sebi prav žalostno) odgovorim....k bo cajt.

Kaj lahko sploh naredim. Pogovorila sva se že velikokrat. Pa nočem več, enostavno ni efekta.

Zelo ga imam rada, pa mogoče si jaz nekaj zelo želim ta trenutek on pa še ne tok. In to me boli. Mogoče se ne smem tok obremenjevat?!

Se še komu to dogaja, mi bo prec lažje user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nima želje
14.5.2008 22:00:59   
mali007
Ali mogoče živi doma pri mami (ima ojdipov kompleks)?

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2008 22:07:41   
trobentica08
Res je, ne smeš se toliko obremenjevati. Povedati mu moraš, da si skupnega življenja zelo želiš in bi ti veliko pomenilo, če bi se priselil.

Moj je bil ravno tak, le da je imel nekaj let manj. Bila sem noseča, delala sva stanovanje pri mojih doma. In se ni priselil, dokler ni bilo vse končano, to je bilo v petem mesecu. Bil je cel dan z mano, le spat je šel domov, ker je živel blizu. Čez vikend je prespal pri meni, v nedeljo pa spet domov, drug dan v službo, potem k meni...
Ko sva razmišljala o otroku, si ga je zelo želel, le bal se je, da bo to tako spremenilo njegovo življenje, da bo izgubil tisto, kar mu veliko pomeni - družbo in da lahko gre zvečer ven. Sem mu mogla kar nekajkrat povedati, da imeti otroka zame ne pomeni biti samo še doma, gledati tv in menjati plenice. Danes sem vesela, da je še vedno tak kot prej, oziroma še boljši, saj je super očka dvema otrokoma (pa še kakšnega bi imel...).

Mogoče predlagaj tvojemu, da naredita za začetek en poskusni teden. Ni treba, da prinese vse k tebi, le najnujnejše. Boš videla, da bo kmalu razmišljal drugače, ko bo ugotovil, da je življenje v dvoje še boljše.

< Sporočilo je popravil trobentica08 -- 14.5.2008 22:09:01 >

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2008 22:49:33   
wing
To me spominja na kompleks "večnega mladeniča". Ne zameri, ampak zate bolje da pakiraš stran od njega, ker očitno ni pripravljen sprejeti nobene odgovornosti, noče sprememb, ker...hm, morda bo takrat ogrožena njegova svoboda.Kako pa ti lahko ostaneš mirna ob tem, da ti grozi, da se ne bo priselil, če boš pritiskala nanj. Torej si ne želi zaživeti skupaj. Premisli. Pa dogoročno razmišljaj!

Vse dobro ti želim.

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2008 22:57:30   
Anonimen
Zadeva je taka, da moj nikakor noče, da zaživiva skupaj. Skupaj sva dve leti.

Pravi, da če ga bom preganjala, bo še kasneje. user posted image  Kao vse ob svojem času. Vsi pogoji so izpolnjeni. Zrihtala sva vse potrebno kopalnica, kuhinja. Problem vidi v omari, da bova lahko kam sploh cunje dala, da ne bo vse nastlan.

Prav ima, vse ob svojem casu.

In vsi pogoji niso vse omare...dalec od tega.

(odgovor članu Kanny)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2008 6:44:55   
mateyka
jaz bi ga načevlala, da bi še prah odnesu sabo.  kva čem s takim mučkarjem - za kva je pol sploh z mano? men bi blo tko furat neko ljubezen prav grozno. bi se počutla ko da čakam, da se me usmili. ja pa jade, pa že zaslužim kaj boljšga. npr. enega, ki ve kaj hoče z mano počet (tazga sem si tud nabavla) user posted image user posted image
ti pa - sama najbolj veš user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 15.5.2008 6:45:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2008 7:41:50   
Kanny
Mič kaj pa misliš, da so tisti pravi pogoji? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2008 8:01:57   
Anonimen
Ma, kakšna omara, to je samo izgovor. Mu paše, ima ljubico in ima svobodo. Živeti z nekom skupaj mu po vsej verjetnosti predstavlja omejitev njegove svobode in povečano odgovornost. Pa star je 33 let?! Počasi postaja večni samec. Če bi hotel živeti s tabo, bi to naredil, omara gor ali dol. Imaš pa v škatlah zloženo, dokler ne nabaviš omare.

Varianta partnerja čez vikend (in to dve leti) mi deluje tako zelo ... srednješolsko.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 15.5.2008 8:03:08 >

(odgovor članu Kanny)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2008 8:38:13   
pin
nima želje ni čisto pravi izraz. Noče!!

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2008 8:38:41   
pin
sem pozabila dopisat...samo MOJE mnenje

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.5.2008 9:03:24   
soncek28
Ja po moje tudi nima želje,samo sebe vprašaj;v katerem primeru ne bi hotela živeti z fantom,ki že imata zrihtano stanovanje, in vse drugo,le omara manjka.
Jaz osebno ne bi šla v primeru da ga ne bi imela rada,si ne bi želela živeti z njim....Enako je pri njemu,ma dej mu ultimat,pa boš vidla.
Kaj bi bilo šele da bi mu rekla zauser posted image ,bi mogla čakat še ne vem koliko,čeprav je že toliko star.

To je samo moje mnenje....sama veš najboljš!

srečno

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.5.2008 9:17:04   
mojamura
hm....ali je res taki semo-tamo ded, ko se ne ve takoj odločit .... ali pa se je res ohladil

če je stvar v tem da mučka bi ali ne bi....pa da ni še pravi čas predlagam naslednje.....

nehaj govorit o skupnem življenju, postani ravnodušna, distanciraj se od pogovorov o omarah ipd....slej ko prej bo sam načel temo kako in kdaj bo selitev...ker če ne boš pritiskala nanj bo mogoče drugačna reakcija, bo verjetno potem sam pogruntal, da je predolgo zavlačeval, ker je tebe že vse skupaj minilo

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.5.2008 9:27:31   
Anonimen
Noče se preselit s tabo. Vsaj ne še zdaj, če sploh kdaj. Čist simpl. Če bi se hotel bi bil že tam. Tko pa kar ene bedne izgovore išče.
Vpraš ga zakaj se noče preselit. Pa rec mu nej ne bluzi z omarami k se smeši. Naj ti pove pravi razlog.

Midva sva se preselila takoj k so nama vodo priklopli pa k sva jogije gor zvlekla. Omare so prišle dost kasnejuser posted image

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.5.2008 9:41:11   
Kanny
Joj punce men je ful bed. Vprašala sem ga že velikokrat. Pravi, da noče imeti vse nastlano, da ma rad pošlihtan. Sej pedanten je zelo. Rad me ima, to vem. Samo pri tej stvari je zelo konzervativen.

Vem, da je omara sama izmišljotina.

Mojamura.To idejo sem že velikokrat slišala...hvala. Pa sem probala tudi to, ampak se mi zdi, da bom jaz prej prišla v kristusova leta user posted image . Men se zdi, da bo njemu vedno tako luštno. Kar sem mu tudi povedla enkrat. Pa je reku naj neham s takimi. Sej upam, da se motim. RAda ga imam ful. Je uredu fant. Ko sva skupaj se imava lepo. Samo takooo veliko željo imam, pa ne vem kdaj se mi bo izpolnila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.5.2008 9:42:02   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Kanny

Ko so ti pogoji izpoljnjeni zaživiš skupaj, pa tud če kuhaš na malem koharčku na tleh bodoče kuhinje, sediš na sveže lakiranem parketu, ki še malo (no pri meni je orenk) smrdi, cunje imaš pa na tleh v bodoči otroški sobi. Danes je omara, jutri ne bo voda zadost mehka iz tuša, pojutrišnjem boš pa mati samohranilka.

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.5.2008 9:50:24   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Ko so ti pogoji izpoljnjeni zaživiš skupaj, pa tud če kuhaš na malem koharčku na tleh bodoče kuhinje, sediš na sveže lakiranem parketu, ki še malo (no pri meni je orenk) smrdi, cunje imaš pa na tleh v bodoči otroški sobi. Danes je omara, jutri ne bo voda zadost mehka iz tuša, pojutrišnjem boš pa mati samohranilka.

Kruto, pa vendar zelo blizu resnice.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.5.2008 10:02:13   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Kruto, pa vendar zelo blizu resnice.

res je. in to pravimo me babe in Kalbo k je dec.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.5.2008 10:09:08   
pokica_

Se strinjam tudi jaz!
Tako je bilo pri meni in mojem bivšem kar 9 let....odlašal je iz leta v leto, prvo eno manjka, pol drugo,....na koncu sn sfalila jaz....sem spokala svoje kufre in šlauser posted image .

In dobila moškega, ki se ni obotavljal niti en mesec, pa se je priselil iz 160 km oddaljenega kraja k meni.

Pol pa premisli....user posted image itak se boš sama odločila na koncu.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 15.5.2008 10:10:38 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.5.2008 10:22:00   
Mandek
Ko je blo pr meni tko, da je začel predlagati, da bi živela skupaj, sem se full ustrašla. Česa?Ja, odgovornosti! Tega, da ne bom več sama v svoji sobi (varno doma), da bom nekomu morala polagati račune in da bom postala zakompleksana in bom šla sama sebi na živce. To je bilo nekaj časa nazaj in res sem se na smrt bala odgovornosti. Računaj, da sem bila več kot deset let mlajša od tvojega partnerja. Ampak pri meni ni trajalo dolgo, da sem začela drugače razmišljati. Stvari so se same od sebe začele tako odvijati in kar naenkrat sem vse svoje stvari preselila k njemu. In veš kaj? Tako super se imava, da je že kičasto...
Mislim, da tvoj še ni in močno dvomim, da kdaj sploh bo, pripravljenuser posted image Upam, da ga sreča pamet. ali pa udari strela in se mu življenje dovrti pred očmi in končno uvidi, kaj zamujauser posted image malo šale.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.5.2008 10:27:56   
mojamura

Mojamura.To idejo sem že velikokrat slišala...hvala. Pa sem probala tudi to, ampak se mi zdi, da bom jaz prej prišla v kristusova leta user posted image . Men se zdi, da bo njemu vedno tako luštno. Kar sem mu tudi povedla enkrat. Pa je reku naj neham s takimi. Sej upam, da se motim. RAda ga imam ful. Je uredu fant. Ko sva skupaj se imava lepo. Samo takooo veliko željo imam, pa ne vem kdaj se mi bo izpolnila.user posted image

no, če je pa tako, pa se strinjam tem, da pač noče prevzeti nobene odgovornosti nase, ki jo prinaša skupno življenje....tako, da mislim, da je boljše, če v tem stanovanju manjkaš ti kot pa omara. recimo tako, da naj raje drugo punco pelje žejno čez vodo in ne tebe....seveda če bo našel katero tako.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.5.2008 11:10:20   
Anonimen

Točno tako.

In meni osebno je bil to en najlepših časov. Pa čeprav sem spala na tleh, pa čeprav nisva niti vrat še takrat imela kaj šele omare....
Pa midva sva oba ful picajzlasta. Sam to nima veze. Je želja bit skupaj močnejša k pa pomanjkanje omar.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
15.5.2008 17:34:39   
Anonimen

Vse, razen omare...user posted image .

Pravi pogoj je, ko si zelis biti skupaj in ko za to tudi kaj naredis. Potem gre samo od sebe, vcasih hitreje, vcasih pocasneje.

(odgovor članu Kanny)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
15.5.2008 17:49:31   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Pravi pogoj je, ko si zelis biti skupaj in ko za to tudi kaj naredis. Potem gre samo od sebe, vcasih hitreje, vcasih pocasneje.

Seveda, ČE si RES želiš .... potem seveda tudi narediš, nima veze, četudi za začetek kr v iglu šotoru .... želja gore premika user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.5.2008 17:50:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Seveda, ČE si RES želiš .... potem seveda tudi narediš, nima veze, četudi za začetek kr v iglu šotoru .... želja gore premika user posted image .

Ce si zelita oba....ne eden v imenu drugega.
In ce oba kaj naredita za to...

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
15.5.2008 18:12:37   
Skratek46
az bi ga načevlala, da bi še prah odnesu sabo. kva čem s takim mučkarjem - za kva je pol sploh z mano? men bi blo tko furat neko ljubezen prav grozno. bi se počutla ko da čakam, da se me usmili. ja pa jade, pa že zaslužim kaj boljšga. npr. enega, ki ve kaj hoče z mano počet (tazga sem si tud nabavla)
ti pa - sama najbolj veš

BRAVO! Zdej se pa vse bunte kolkr hočete-sam taki tipi so za en drek-gledam mojo kolegico ki se ubija z nekim mentolom starim 35 let in sta skupi že 5 in on ni pripravljen ne na otroka,ne da bi živela skupaj. To zame sploh niso moški-navadni konplexaši in totalni negativci, ki ti v življenju ne morejo nuditi nobenega zavetja. Tvoj je tudi en navaden parazit...Pa jemlji to kakor želiš, ker itak ženske ki imate taka razmerja ne poslušate niti če se vam kaj skuša razložit na dosti bolj prijazen način. Pač tako vam ugaja in non-stop pol neki jamrate...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?