Pandica
|
Na srečanju smo se imele super. Sicer nismo bile pri Drašu, ampak smo ga mahnile do Arene, da smo imele lep pogled na Pohorje. Smo se fajn naklepetale, nasončile, skratka imele fajn. Slikice bodo tut samo jih morem še gor naložit na rač., pol pa še tu v album, bom obljubim. Da jih boste lahko pogledale. No, po srečanju sma šle še z Pikijakobom v H&M v Europarku. In prodajalka mi reče, da blagajni, da črno- beli bon pa ne velja in mi ga ne more sprejet, ampak samo barvnega. Jo pogledam noro, ji dam barvnega, ker sem slučajno imela še 2 barvna sprintana zraven in reče, da ta pa je vredu ja. Mislim, pa nikjer ne piše, da morajo biti barvni, ne? Na sosednji blagajni pa je vzela druga brez problema čb. Tako, da sem mogoče na "tvojo" prodajalko naletela Alina_alin No, pol sem si šla še barvno skopirat 4 bone za v mesto kao, ki pa jih itak nisem vnovčla, ker, ko sma z Pikijakobom prišle v H&M in, ko sem vidla vrsto na blagajni me je minlo in sma se samo obrnili in šli ven. Ma, saj nisem nora, da bom z otrokom stala v tej gužvi zarad tega bona. Ni šanse. Tako, da zase spet nisem nič kupla. VANILI a ti pa že prodajaš Zapp-a? Škoda, da si se tako hitro takrat odločila za nakup. Jaz ga tut nebi imela ravno zarad tega naklona, me tut to moti, da bi mi tak mogla spat. Alina_alin upam, da se na naslednjem srečanju res vidimo. Enako velja zate Lane31. Jaz samo upam, da nebo zdaj mene vrglo, ker sem res full prehlajena. Kiham, ko nora, pa nos imam tak poln, da komaj diham. Evo, pošljem zdaj to, da me ki ven ne vrže
|