janja
|
Alina_alin - o ti, ti lumpa! Jaz tudi ne pustim, da se grizejo. Me je Andraž že davno nazaj hotel ugriznit, pa sem ga nazaj, da je videl, da to boli. Od takrat nikoli več. Mam pa nečaka starega 3 leta in je zadnjič mojo sestro (ko ga je hotela obleči) tako ugriznil, da ga je morala prijeti za čeljust, da jo je razklenil. Jo je pa še nekaj dni kar pošteno bolelo. Ma to niso heci. pot - jaz lahko vprašam glede testenin brez jajc in glutena - mamo v bližini eno trgovino z zdravo prehrano, pa se dobi svašta. Drugače pa je brez jajc že kar nekaj znamk testenin, npr. Barila, zdaj ima tudi Ceres neke nove (v svetlo zeleni vrečki)... Zdele sem se spomnila, veš katere testenine so lahko brez jajc in glutena - riževe. Bom preverila. Vodene koze - kot take načeloma ne dobiš, če si jih že prebolel, lahko pa jih dobiš v drugi obliki npr. herpes zoster. Mislim, da ve suzanamai malo več. pandica - skuhaj si karamelno mleko. Je še za pit fajn. Samo ogabno sladko (vsaj meni). Sladkor pražiš v posodi, da postane rjav. Preliješ z mlekom in toliko časa mešaš, da se stopi sladkor (ob stiku z mlekom namreč postane trd, kot bombon... njami) IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia Mi temu pravimo prežgan cukr. Če te matra grlo, pa lahko daš noter še mal žajblja. Men je boljši okus. Srečanje ljubljanskih desetk007 - 15.5.2008 ob 11h - kraj? - janja
- majoli
- kasija?
- suzanamai
- tave
- vanili
- nova10ka
- živa
- jasna?
HM - jaz sem tud bla - spet. zapravila še 5 bonov. Kot sem že rekla, rekordne nakupe imate tiste,ki kupujete za punčke. Itak da imajo za njih veliko več. Za fante sploh ni ne vem kake izbire, pa skoz se neki ponavljajo. Sicer pa imam jaz za oba ful cunj, tako da novih niti ne rabita. Sem si pa jaz kupila par majčk. Ko sem v Supernovi kupila ene supergice za Urbana in tiste gumijaste za v vodo za Andraža, sem dala tud oboje na pult, pa dva bona, pa ni prodajalka nič komplicirala. No, kake pretirane gužve pri nas ni - saj tudi izbire ni ne vem kakšne. Sva bile pa s tave v HM v centru, pa not sploh ni za dihat, pa ful gužva. Tko da danes sem kar zmatrana. Prvo sva šle s tave peš v mesto in nazaj. Pol sem šla pa na ižanko še gume menjat, pa v Supernovo, Andraža peljala še v McDonald's in prišla domov ob 20h. Z Urbanom sva bla čist crknjena. Tko da zdej grem kr spat.