|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
13.5.2008 23:12:41   
Pandica
Sanwebdra   čestitke Juliji user posted image   in hvala za torto, se mi je itak luštalo nekaj sladkega user posted image

Alina_alin   joj, čebule sploh ne jem tako, da odpade, kis pa mi tut kaj preveč ne diši za grgrat.
To moje grlo je pravi hudič, skozi imam probleme z njim in se ne nehajo.
Je pa mene tut včeraj prodajalka gledala full noro v H&M v mestu, ko sem imela eno majčko za Zalo še obešeno na vozičku ( da jo grem plačat v klet ) kot, da bom kaj ukradla. Mislim halo, naredijo neko akcijo, zdaj pa so tečne. Me sploh ne briga, ju3 grem spet pa si naj mislijo kaj si hočejo.
Aja, pa ne sekiraj se zarad gh, moja se še tut pretežno samo doji. Bosta že tut najini začeli jest. Jaz, ko ji recimo ponudim gh- npr. kašico mi je tak - tak po par žličk in pol ji še dam ziz in ona seveda cela nora, da se lahko priklopi. Naj uživa, veš, da je dojenje najintimnejša vez med mamico in otrokecom user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
13.5.2008 23:13:13   
Klaudia
Čestitke vsem današnjim slavljencem: JULIJI za 8.mesecev, ZARJI in NELI pa za 7.mesecev! user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
13.5.2008 23:13:19   
Alina_alin
Klaudia,hvala za odgovor. Julija tebi pa še 1x čestitke!
Nočka

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
13.5.2008 23:14:30   
VANILI
sem pogledala mere, ma kaj moj mali žabo je king-konguser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
13.5.2008 23:16:07   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

user posted image  čeprav TEVŽ od *Lane* ne zaostaja prav veliko...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
13.5.2008 23:17:38   
Pandica

user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
13.5.2008 23:18:52   
VANILI
zdrgnila posodo, ki se je osmodila od soparjenja korenčka - sem pozabla da to delam, in sem nekaj zavohala matr sem mislila da kuhna gori. Tako da je jedel Teo zažgan osmojen korenček, a ga očitno ni motlo.

Hm boni - joj bova šla z mojim v etrtek, ko ga poznam, bo začel jeuser posted image at trgovke v glavo, e bodo kaj kompiliciraleuser posted image . Rabila bi p poletno garderobo, kratke hlače pa bodije s kratkimi pa kratke rokave.

pa po peskovnik greva v BC. Majo lepega kužka.

čestitam malim user posted image , ki praznujejo nov mesec življenja, da bi lepo napredovali še naprej!user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
13.5.2008 23:20:20   
Pandica
Klaudia   kako je lepa Lia na slikicah, prava mala pozerka je, kako se smejčka user posted image
Kaj pa ti danes tako pozno gor? Te nisem navajena med nočnimi pticami user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
13.5.2008 23:22:15   
Pandica

pa po peskovnik greva v BC. Majo lepega kužka.

Po koliko? Pa je takšen, da je lahko na eni strani pesek, na drugi pa voda not?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
13.5.2008 23:24:01   
janja
Alina_alin - o ti, ti lumpa! Jaz tudi ne pustim, da se grizejo. Me je Andraž že davno nazaj hotel ugriznit, pa sem ga nazaj, da je videl, da to boli. Od takrat nikoli več. Mam pa nečaka starega 3 leta in je zadnjič mojo sestro (ko ga je hotela obleči) tako ugriznil, da ga je morala prijeti za čeljust, da jo je razklenil. Jo je pa še nekaj dni kar pošteno bolelo. Ma to niso heci.

pot - jaz lahko vprašam glede testenin brez jajc in glutena - mamo v bližini eno trgovino z zdravo prehrano, pa se dobi svašta. Drugače pa je brez jajc že kar nekaj znamk testenin, npr. Barila, zdaj ima tudi Ceres neke nove (v svetlo zeleni vrečki)... Zdele sem se spomnila, veš katere testenine so lahko brez jajc in glutena - riževe. Bom preverila.

Vodene koze - kot take načeloma ne dobiš, če si jih že prebolel, lahko pa jih dobiš v drugi obliki npr. herpes zoster. Mislim, da ve suzanamai malo več.

pandica - skuhaj si karamelno mleko. Je še za pit fajn. Samo ogabno sladko (vsaj meni). Sladkor pražiš v posodi, da postane rjav. Preliješ z mlekom in toliko časa mešaš, da se stopi sladkor (ob stiku z mlekom namreč postane trd, kot bombon... njami)
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Mi temu pravimo prežgan cukr. Če te matra grlo, pa lahko daš noter še mal žajblja. Men je boljši okus.

Srečanje ljubljanskih desetk007 - 15.5.2008 ob 11h - kraj?
  • janja
  • majoli
  • kasija?
  • suzanamai
  • tave
  • vanili
  • nova10ka
  • živa
  • jasna?
HM - jaz sem tud bla - spet. zapravila še 5 bonov. Kot sem že rekla, rekordne nakupe imate tiste,ki kupujete za punčke. Itak da imajo za njih veliko več. Za fante sploh ni ne vem kake izbire, pa skoz se neki ponavljajo. Sicer pa imam jaz za oba ful cunj, tako da novih niti ne rabita. Sem si pa jaz kupila par majčk. Ko sem v Supernovi kupila ene supergice za Urbana in tiste gumijaste za v vodo za Andraža, sem dala tud oboje na pult, pa dva bona, pa ni prodajalka nič komplicirala. No, kake pretirane gužve pri nas ni - saj tudi izbire ni ne vem kakšne. Sva bile pa s tave v HM v centru, pa not sploh ni za dihat, pa ful gužva.

Tko da danes sem kar zmatrana. Prvo sva šle s tave peš v mesto in nazaj. Pol sem šla pa na ižanko še gume menjat, pa v Supernovo, Andraža peljala še v McDonald's in prišla domov ob 20h. Z Urbanom sva bla čist crknjena. Tko da zdej grem kr spat.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
13.5.2008 23:24:10   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Kaj pa ti danes tako pozno gor? Te nisem navajena med nočnimi pticami user posted image user posted image

Pa tebe zala07 tut ne user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
13.5.2008 23:25:31   
VANILI
klaudija, res lepe slikce, pa lepo gugalnico maste!!!

janja, kje si?? a pospravljaš??

kinnie, kdaj mava žedelovno akcijo?? 

grem še kup na mizi posortirat, pol pa sem pospravila 1/4 stanovanja.

Pandica, tud jaz sem živela v bloku v Lj, pa sem uživala na počitnicah pri starih starših na vasi in si želela živet v hiši. Zdaj živim v hiši, pa vidim,da ni vse črno_belo, npr. v hiši je SKOS kaj za delat. Ali pa okoli hiše. S tem se kar težko sprijaznim. Hiše ne obvladujem in sem včasih kar zafrustriana zaradi tega. Je pa res, da ga ni dnarja, da ne bi otrokoma privoščila točno to, kar dela Lia na fotkah od Klaudije - na travi tekajo bosi, brez skrbi da bi na kaj čudnega stopli, jaz pa grem tud lahko v piđami ven... pa iz kopalničnega okna si trgam češnje z veje...
ampak tud jaz enostavno MORAM v ljubljanskivrvež občasno, čeprav mam do Lj pol ure (zdaj, k ovozim po predpisih, tudi 45min...)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
13.5.2008 23:27:28   
VANILI
pandica, ne, je samo pokrov, sicer pa si poglej na spletno stran od bc podpeskovniki. Na eni strani voda je metuljček, ki je meni čist premajhen. Sem pa vidla na spletni strani nmislim da igrarije.com (???) ene hude plastične peskovnike, samo je tud cena huda (1oo evrov ali več...)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
13.5.2008 23:30:44   
Pandica
Ja, VANILI  saj jaz sem tut najbolj vesela zarad Zale, da bo lahko laufala okrog hiše kot praviš po travi, pa na koncu naše parcele je potok čez na drugi strani potoka pa že gozd, full lepo no user posted image
Ja, itak, to se zavedam. Mi še zdaj nimamo vse pošlihtano v nulo tako kot bi radi imeli, ampak se nea sekiram, bo že. Glavno, da smo preseljeni, zdaj pa imamo čas še delati naprej. Pa saj je logično, da ne moremo imeti zdaj vse v enem mesecu tipi top, ne?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
13.5.2008 23:31:35   
jasna
Se mi je zdelo, da sem hotels še nekaj pokomentirat...

živa, uau je to moglo bit lepouser posted image . A si se stopila?user posted image

Klaudia, kje so tvoje slikce? Sem zgrešilauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
13.5.2008 23:33:57   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Klaudia, kje so tvoje slikce? Sem zgrešilauser posted image

Ima jih v podpisu, album Lia 7- 9 mesecev user posted image , pa le pojdi hitro gledat user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
13.5.2008 23:42:29   
jasna
Klaudia, ful lepe fotke! Mala je pa tak cukrčekuser posted image

Pandica, valda sem mogla takoj videtuser posted image .

Julija in Zarja čestitke od Neliuser posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
13.5.2008 23:42:57   
sanwebdra
Hvala za čestitke, Zarja in Neli, Julija pa čestita vama!!user posted image

Tak, Julijine cunjice zlikane (čeprav je to samo vrh ledene gore) ... zdaj pa pod tuš in spat!

Pandica, ti pa tudi, da boš spočita za jutrišnje srečanjeuser posted image ! Mama06, a ti tud prideš???

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
13.5.2008 23:45:43   
jasna
sanwebdra, a se lahko pridem stuširat k tebi?user posted image  Smo že tri dni brez tople vode in sem danes deco umivala z vodo iz štedilnika in lončkomuser posted image . Smo bolj po partizanskouser posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
13.5.2008 23:45:56   
pot
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
Pot.....a ni tvoj že vse jedel a zdaj ima pa take reakcije .....bošček no.....aja barve blata - po špinači imamo vsi zelenega .....

Do sedaj je jedel kar sem napisala. Je z veseljem, samo kaj, ko se veselje hitro konča tako, kot sem napisala. Potem sem pa gledala slike (zaradi pikic po obrazu) in svoje zapiske od uvajanja GH, da je po skoraj vsaki novi stvari imel opisane težave, po nekaterih pa je dobil še pikice po obrazu, temno zeleno ali črno obarvano blato, drisko obvezno par ur po vsakem novem uvajanju, kupčki 1000x..... Zato nevem več kaj mu sploh še dat.user posted image
Jutri bo imel mlečni dan, brez GH, tudi riževe kašice mu ne bom dala, ki jo imava drugače za pavzo med uvajanjem.

Sem našla pa še ene testenine, ki se jih dobi tudi pri nasuser posted image . Sva jih že nekajkrat kupila, kadar niso imeli spraznjene zaloge in so dobri, upam, da bodo tudi Oskarju:
riževi rezanci

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
13.5.2008 23:47:36   
pot
Hvala janja,user posted image kolikor sem gledala, so tudi brez jajc. Samo riž in voda.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
13.5.2008 23:52:51   
skuštrana
Riž- jaz mu riža ne smm dajat, ker zapira..ima Arsen probleme s temuser posted image

En link za nošnjo v mt, če otrok ne mara nogic imet narazen http://www.all-natural-mommies.com/mei-tai-out.html
Probajte, ni kaj izgubit..Naš Arsen se tako (sicer v sligu) zelo rad nosi...Nogico si da v usta in jo grickauser posted image in uživa zraven...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
13.5.2008 23:55:44   
pot
Liine slikce so: user posted image .

Slavljenci:
user posted image

Upam, da je ta slika manjša.

A riža ne sme? user posted image Na ostala žita se pa jaz ne spoznam. Sem pa na teh linkih, na luninem netu vidla še kakšne druge izdelke iz meni prvič slišanih stvari. Se mi bodo še prsti zafecljali, če samo skušam ponovit. user posted image Mogoče bo še katera durga vedla ti kaj svetovat, mogoče janja, ona kar precej stvari obvlada.

Lahko noč.

< Sporočilo je popravil pot -- 13.5.2008 23:59:42 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
13.5.2008 23:58:31   
jasna
Skuštrana, meni pa spodnji opisan način nošenja ni nič všeč. Dete kar visi not, ne sediuser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
14.5.2008 0:00:52   
VANILI
skuštrana - atorej lahko nosiš tud tako, da gleda naprej, ful dobro! Ker Teo se skos nagiba nazaj, tako da glavo čist obrne, da ma brado navrh, in v bistvu gleda takorekoč narobe (z glavo narobeuser posted image ). Bova mi2 tud tko pobala. hvala za link.

zdaj pa pogledat še seks v mestu in spat.

user posted image a če ni bilo reakcije na cepljenje do zdaj (cepljen je bil danes okoli treh popoldne), je tud ne bo ali je možno, da se še jutri pojavi??

železo: mi j rekla zdravnica, da se dojenček rodi z zalogo železa, ki začne po 6.m upadati, zato potebno ačeti z gh.

lahko noč in lepo spite!!!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?