|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
13.5.2008 18:57:08   
VANILI
in uou! ratalo mi je dat citiraj,čeprav sem dala copyuser posted image user posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
13.5.2008 18:59:20   
nova10ka
A katera slučajno ve firmo takih testenin in kje se jih da kupiti? In kaj mi še ve svetujete da mu lahko še dam jest?

pot-mogoče bi bilo kul poklicati v trgovine z bio hrano, tam se take stvari kaj najdejo
http://www.lunin.net/forum/lofiversion/index.php/t8963.html

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
13.5.2008 20:17:17   
Alina_alin
 Vanili -user posted image Teo že sam stoji! Sem mojemu že zadnjič 10tič povedala, naj spusti posteljo in potem jo je in ker me ni bilo zraven, jo je spustil za 1 stopnjo, kar pomeni, da če se vstane itak se lahko prekucne čez. Ko sem to vidla mu zatežim in valjda da je rekel, da bo -drugič. Ja ,seveda še do danes ni, bo, ko se bom razkurila spet. user posted image

Izvidi od  urina Tjaše so bp. Vse ok, torej so bili zadnjič levkociti res povečani samo zato, ker je bla tam nagica 1,5 ure, da sva malo nafilali vrečko.

Prejle je naša malčica ugriznila Tjašo. Sem jo skregala v nulo in sledil je polurni razgovor. Ji je bilo taaak žal, res se ji je vidlo, kak ji je žal, da ji je kar na jok šlo. In potem je cel čas hodila okrog Tjaše, jo prigovarjala. "pridi se vsest, tu imaš stol", ji ponudila svoj stol ipd ipd, kar sicer sploh ne počne - kvečjemu: to je moje, to bi jaz sedaj imela in ji vzame itd. Ko sem jo vpr. zakaj - ona: "Maruša je danes Ano..." Mah, sem bila jezna, spet razlaga, da to nima veze,  da če jo je ati kdaj vgriznil (ona: ne), če sem jo jaz (ona:ne) in da če jo je Tjaša (ne...) Torej mi se ne grizemo, in tudi če Maruša grize Ano ("sošolke" iz varstva) to ne pomeni, da lahko ona grize Tjašo.
Kak sem bila jezna, pa hudo mi je bilo. Bogi revšiki so se  sestrini"zobi" vidli na roki na palcu in kazalcu še 5 min. Je pa bila fora, da sem bila zraven: priletela je do nje - jo prijela za roko (sem mislila, da jo lupčka, kot 100krat na dan), sledil je krik Tjaše, da niti do zraka ni mogla. Sploh nisem vedla kaj je- sem najprej pomislila, da ji je roko zvila. Potem obtoženko vpr, kaj je naredila - pa ni upala takoj povedat, no potem je komaj spravila z jezika, da je ugriznila. Šele takrat sem videla, kaj se je zgodilo.
No, sledila je še kazen: brez pravljice. In je bilo joka in tuljenja  in se je vse do zadnjega prikupovala Tjaši, meni, atiju, samo da bi bila pravljica. Pa je res ni bilo, in je 5 min tulila, sedaj je že tišina. Itak pa vem, da je glavni vzrok v tem, da je bila že čist koma- danes v varstvu ni spala, ona pa obvezno rabi spanec, sicer po 17 uri še komaj funkcionira...

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
13.5.2008 20:21:43   
lane31
Madona me zafrkava še računlnik zraven....neki user posted image  virus....in mi kar blokira vse

Mišk....ti dam prav....boš že naredla te izpite....zdaj pač ni pravi čas, ti se kar posveti poroki ,zdaj bo pa res kmalu user posted image

Metkica....ojej zdaj pa še ti...boga...samo da ti hitro prime ab in da se že enkrat neha to pri vas

Zakaj se moji mali sploh ne čuti tt user posted image  Se mi je prej zdelo da je sploh nima , še mož je rekel no fajn zdaj je ni....pa zmerim in 39 v ritki user posted image  živahna in normalno topla koža....edini pazitelj so mi hladne rokice ko raste tt in morda malo toplejši vrh glave user posted image  in zdaj mi nenehno hodi po glavi da sem revico v soboto in nedeljo šetala okoli z tt user posted image  ,ker tt sem ji kotrolirala od pon. do petka pa nič pol pa nisem več merila....V soboto pa sem opazila rahlo razpokano spodnjo ustnico ,kot da bi se pokrampala ....in čist možno je da je ela cel vikend tt user posted image  pa nisem vedla ,ker se tudi zdaj obnaša čisto normalno, morda le malo več spi ,drugače pa skrajdas ista
Evo kaka mama sem user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
13.5.2008 20:25:26   
Alina_alin
Pandica, maš zs.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
13.5.2008 20:26:19   
Pandica
Evo me...

Joj, Aneta pozdravi se že... boga pikica.

Mene je tut zagrablo. Kiham ko zmešana pa grlo me boli. Upam, da me ne zakuha čez noč, ker si res želim priti ju3 na srečanje.

VANILI  v bajti je svetovno, full je fajn. Veš, da sploh nič ne pogrešam bloka oz. mesta. Ker, ko se mi "zalušta" mesta, se vsedem v avtu in peljem tja, tu pa je itak drugače boljše.

Alina_alin   ojoj, a Špela je kar ugriznila Tjaško?
Ker mi danes ne paše pir, vam pa ponudim čaj, kavico ali kakav, po želji user posted image

Ko mi Zala zaspi še hitro peljem psa na sprehod, pol pa pod tuš in še seveda na RR pogledat.

user posted image   Kašen zvarek si naj pipravim, če me grlo boli?

Neposredna povezava do sporočila: 1106
13.5.2008 20:26:26   
NRMM
Da vam mal posmetim in pozdravim sosedo user posted image .

Alina_Alin jesi stroga mama user posted image .Slučajno sem vidla,da ti otroci spijo in da imaš cajt user posted image .Ah pripravi se počasi na tole med Š in T,sploh,ko bo T začela pobirat igračke sestrci.

Tist Maruša in Ana pa malo obrni,maš narobe info user posted image .Maruša ima taaaki plavi ugriz na hrbtu,da glava peče user posted image ,jo je pa Ana ja.Ah otroci se bodo že zmenli.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1107
13.5.2008 20:34:35   
zala07
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Srečanje Maribor: 14.5.2008
DRAŠ ob 11.00
- Noa1
- sanwebdra
- mehurčica

- Lane31?
- Pikijakob
- Pandica
- Teka

ojla, še mene pišite. user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam.

H&M. super, vsak dan sem tamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
13.5.2008 20:34:59   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pandica, maš zs.

Ti tut  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1109
13.5.2008 20:37:51   
Pandica
Ja, Zala je tut danes spet dobila cel kup stvari iz H&M, itak user posted image  user posted image
2 oblekci, 2 majčki, in 3 bodije.
Ju3 pa jovo na novo na shoping user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
13.5.2008 20:47:46   
Pandica
Tak, mojo miško sem ravno odložla v kinderpet, zdaj pa letim še z user posted image na sprehod.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
13.5.2008 20:48:14   
zala07
oj,

danes ko sem bila v hm je 5 ljudi pred mano im ele te bone. ha, ha

sam, lahko pa ful zapraviš, tak da morem ful pazit

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
13.5.2008 21:19:54   
zala07
POVEJTE MI, ČE SI ŽE PREBOLEL VODENE KOZE, JIH LAHKO PONOVNO DOBIŠ??????

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
13.5.2008 21:27:09   
mehurčica
Poročanje za danes...
Sva odrinile od doma ob 9:30, direkt v H&M. Najprej na zg. blagajno, potem v klet na blagajno in na koncu še v pritličje. Sem imela samo 5 bonov. Potem sva šli z Noo1, na dooolg sprehod do Mariborskega otoka, pa zgoraj do parka(Eni se je kake pol ure seveda nosila v MT) in spet v H&M.user posted image Tam še porabila 2 bona od nje. Zapravljenih 40€, prišparanih 35€!user posted image user posted image user posted image 3 kr.majčke za Eni, 3 kr.majice zame, 1 hlače zame in 1 kr. hlače za Davida. Zdaj pa morem začet nujno hujšat, ker sem si majčke kupila vse S in so mi še malo ozke. Eno bom šla menjat, ker je preozka, druge pa so tak fajn, da si bom še šla po kaki 2 podobni. Najbolj se seveda splača kupit kake majčke, ki stanejo malenkost več, kot 5€.user posted image Sem dobila eno majco zase za 1,90€ in eno za Eni za 90centov.

Potem sva šli z Eni po Davida in malo k mojim. Požrla 3 palačinke z jagodno marmelado in šla z Davidom v gozd delat hiško, morje, Europark,....in vse kar spada zraven. Medtem se je Eni na sprehodu z mojo mamo razjokala, ker so sosedi preveč buljili v vozek, pa še lačna je bila, ker sva izpustili kosilo - se je samo dojila.
Potem pa smo še šli malo na skejt plac, da sva z Davidom še malo probala. Se je ful režal, ko sem se šla malo vozit.user posted image Sem mu zadnjič malo kazala in je rekel: "Zdaj si bila kot fant!user posted image " . user posted image

Ko smo prišli domov, je pa Eni končno dobila še kaj druga kot zizo in dobesedno zmazala v kakih 10min 140ml mlečne kašice.

Torej današnji jedilnik moje ribice:
Z: dojenje
Z2: Hipp sliva 125ml
M: dojenje
M: dojenje
K ali M: dojenje
V: Hipp mlečna banana breskev
V": dojenje

Aneta, pa daj se pozdravi, babika mala!user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
13.5.2008 21:34:25   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
Evo kaka mama sem user posted image

Pa dobro, kaj zdaj boste pa že vse oktoberke dvomile v svoje materinske sposobnostiuser posted image ???? Dajte no nehat, smo že zadnjič jasni pojasnili, da če ne bi bila dobra mama, lane, ne bi tukaj izmenjavala mnenj in se ne bi srečevala z nami in nikakor ne bi b imeli takega čustvenega stika kot ga imata! Saj se ja vidi, da ti Aneti pomeniš vse. In ni nikogar, ki bi znal bolje poskrbeti zanjo in jo pocartati. No, ati še malo!

IZVIRNO SPOROČILO: zala07
POVEJTE MI, ČE SI ŽE PREBOLEL VODENE KOZE, JIH LAHKO PONOVNO DOBIŠ??????

Mislim, da ne!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
13.5.2008 21:35:47   
VANILI
alina_alin, kot bi sebe poslušala:
"Prejle je naša malčica ugriznila Tjašo..." - tud Živa je že Teota, žeko je bil mlajši, zdaj ga pa skos lupčka, pa rine mu svoj obraz v njegov, sploh mu pravi, da je njegova poslastica. No, danes, ko m uje tako nastavljala nosek, pa jo je ugriznil, da sta se ji zobka vidlauser posted image . Prav ji je.

joj zdaj je pa House...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
13.5.2008 21:44:47   
sanwebdra
Pa še to - včeraj zvečer smo imeli take komedije za spat kot še nikoli. Da o hrani sploh ne govorim - Julija ni jedla popolnoma ničesar 13 ur, torej od 16.00 popoldne do 05.00 zjutraj, kar glavo je stran obračala, pa tako KRIČALA, da se sploh ni pomirila in je še dve uri v spanju hlipala in lovila zrak. Sploh ne vem, kaj ji je blo - ker ni nič novega jedla. Edina razlaga torej je nov zobek, čeprav ga danes ni bilo na vidiku.user posted image  Pa saj ne vem... Danes pa vse normalno: Razen dopoldne, ko sem jo morala non-stop imeti na rokah, ker če ne, je zopet tako kričala - kot da je pozabila jokat! In jaz naj skuham kosilo in obesim perilo pri otroku, ki kriči, če ni na rokah - tokrat ni niti mei tai pomagal!

Srečanje Maribor: 14.5.2008
DRAŠ ob 11.00
- Noa1
- sanwebdra
- mehurčica

- Lane31?
- Pikijakob
- Pandica
- Teka
- zala07

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 13.5.2008 21:47:43 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
13.5.2008 22:02:01   
VANILI
joj, kok je bil house luštkanuser posted image

sanwebdra: ma mormo se navadit na te odklope našihuser posted image , pa še to, da imajo faze, ko že mislimo, da nekaj počnejo (in bodo še vnaprej, kot mi, tastari, navade pač), moramo vedet, da to počnejo trenutno in je lahko kmalu čit drugače. Zakaj Bogsigavedi Ker so pač bebice, se razvijajo, razvija se njihova osebnost, ritem spreminja... tako da če kera reče "moj pa spi že celo noč,", si mislim, ja, v tem obdobju. Vsaj pri nas je tako...
za vaju pa upam, da so res le zobki. Teo ma tud žečist belo v dlesnekih, pa skos bi grizel nekaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1118
13.5.2008 22:06:24   
VANILI
no, mamie, kje ste vse??
jazmoram še: posodo pomit, nest plastenke, papir v kontejnerje, mizo v kuhni posortirat (je cel kup reči gor), pol vas pa še pozdravim za lahko noč.
ženski kotiček:
aja, mojo kilo, ki sem jo izgubila,sem si danes verjetno pridelala nazaj; jedla sem ful zdravo: umetno juho (vso vrečko) s kruhom, pa pila sem - o groa- kokto, ki je sicer ne maram, a drugga ni bilo gor. Zdaj sem pa pospravla še cel stolpič riževih bala čokoladic, pa še od balsena une piškote s čokolado. No grem hitrodelat, da pokurim. Ja, sem prej probala ene lanene hlače, ki jih sicer sem imela za ohlapne in skor prevelike. Sicer sem jih lahko zapela, ampaksem morala ornk not potegnit trebuh in nič dihat. Ker, če bi, bi pokalo po šivih in gumbi leteliuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
13.5.2008 22:06:57   
Alina_alin
NRMM -se javno opravičujem Maruši in mamici, ampak očitno je Špela v tisti paniki povedala narobe - torej Ana ugriznila Marušo, ne obratno! Soseda oprosti mi, in mala soseda oprosti tudi ti, prosiiiim. user posted image

Sem pa bila čist šokirana, da je ugriznila, ker naša naj ne bi grizla. Jaz še je nisem videla, da bi koga, tudi varuška mi je rekla, da ne grize... Upam, da je današnja kazen bila vzgojna.

vodene koze-jaz sem primerek, ko sem jih imela 3x - nazadnje v srednji šoli,poleti... Pa zdravnica tudi ni verjela, dokler ni pogledala kartoteke.... Sicer pa po teoriji samo 1x.

Lane31, ne sračkaj ga s takimi... veš da si dobra mami...

Mehurčica, pa kak si ti Eni prepričala, da je kar naenkrat začela tak lepo jest?

user posted image naša poje zvečer mlečne kašice 50-90 mml, dopoldanska malica - sadni ali zelenjavni obrok pa 2-5 žličk. Ali naj vztrajam in čakam pri tem, da zapolni ta obrok na večjo količino, ali naj ji še za zajtrk dam mlečno kašico? Sicer je ostalo dojenje...

Pandica, grlo:  grgraj kis in obvezno izpljuni in/ali pojej žličko sesekljane čebule - dobro prežveči z žličko meda. Dober tek! user posted image Ampak, pomaga, veš.
Noa1, šivaš?

HM, tudi jaz bila danes spet. (ker jutri nem)user posted image In to v mestu, ko sem mogla kupit še darilo, ker imajo naš ati jutri RD. Pa vas mestne oktoberke, nobene nisem srečala.... Potem pa še spotoma skočila v hm v EP, in tam naletela na blagajni na ono mojo novo "frendico", mah, si mislite, se me je zapomnila od včeraj: ko me je zagledala je prišepnila sosednji blagajničarki neki, pol pa na glas še: no, se spomniš? pa ona druga, me pogleda: ja se spomnim, ja. O tem, kako "prijazno" me je pa gledala, pa raje nebi.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
13.5.2008 22:10:34   
VANILI
alina_alin, one so samo prodajalke, saj ni h/m njihov. So samo fouš, ko same ne smejo vnovčit ta ček (al lahko?)

Neposredna povezava do sporočila: 1121
13.5.2008 22:14:13   
živa
Hoj!

Jaz, vsaj tako se mi zdi, pridem v četrtek na srečanje.

Bolanim user posted image  za čimprejšnjo ozdravitev, v H&M še nisem šla, drugače nič novega razen nekaj res izjemnega: moj dvo-in-četrt-letnik je danes, ko sem ga hecala, če zna izgovoriti, prvič rekel mami user posted image user posted image user posted image .

GH: nekaj žličk, ta teden še slabše kot prejšnji, ko smo celo dvakrat dosegli ok. 40 ml. Danes sem poskusila s surovim jabolkom, ni šlo noč bolje kot s kuhanimi stvarmi. Mogoče mu delam pregoste stvari user posted image .

Sedenje: še ne sedi sam, se nagiba vstran ali pade naprej, v ležečih položajih nenehno vzdiguje glavo in zgornji del trupa od podlage in vztraja v takem zategnjenem položaju. Zato ga npr. v vozičku posedem, kadar ga ne vozim. Je to zelo narobe? Ker jaz sem že res obupana nad gibalnim razvojem. Roke ima trde v komolcih, tolče samo s stegnjenimi rokami, nenehno mi jih daje nazaj in potiska ramena nazaj. Zna pa se zmehčati in prekiniti take položaje, ampak vseeno, no user posted image .

pot, kaj pa če vztrajaš nekaj dni z enim živilom, da se prebava navadi nanj? Z enim nevtralnim? Če nima suma na alergije, poskusi. Ali pa zateži za napotnico za alergologa.

Jasna in tave, dostavim cunje na srečanje.

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 1122
13.5.2008 22:16:02   
lane31
Joj Sanwebdra da ne bo še Julija zbolela....se spomniš ko sem razlagala kake je mela od ponedeljka do petka - no moja v drugo smer ,kar ni in ni bilo dovolj hrane ,enkrat celo po popiti flaši še cel hipp ,pa ponoči hrana ...pol se je v četrtek pokazal prehlad  z vnetimi ušesi -brez tt -zakuhala šele v nedeljo zvečer s tem da je še celo nedeljo jedla kot termitek ,res prav nič ni kazalo na to kaj bo in da vam povem da sem ji v nedeljo ob 18h zmerila tt zgolj zato ker je 2h spala doma v kinderpetu ,kar mi je bilo zelo nenavadno za njo ....zakaj to pišem user posted image  Ne zanašajte se samo na roko ,ke res ni nujno da je otrok vroč ,prisežem da moja razen ponoči ima normalno toploto kože ....zato zmerite vročino ko se vamzdi da nekaj ne štima .......pa kaj če zastonj

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
13.5.2008 22:22:15   
Alina_alin
Vanili, eh, se ne sekiram te prodajalke. Saj bi se ji izognila, sam kaj, ko mi v prtljičju ni hotla pokasirat 2 artikla - 2 bona, pa sem mogla it z liftom še gor in se prikazat spet pri tej frajli... NO, jutri si bo lahko oddahnila od mene. Pojutrišnjem pa, hja, mogoče spet prišibam.user posted image   Sploh če bi bil slučajno dež, bi imela cajt.user posted image
Ti si dobra, da so ti stvari že ohlapne, meni še nobene. In danes sem si kupila ene 3/4 hlače za številko premajhne, ker bom še shujšala, da mi ne bodo pol prehitro prevelike... Joj, jaz sem taak lačna, kaj če bi par onih keksov, s katerimi me je okužila Teka, samo do špajze moram...user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
13.5.2008 22:24:32   
Klaudia
Lia je zdaj že 2 uri spala in začne jokat. Grem pogledat kaj počne... in ona sedi v postli in joka z dudo v ustih user posted image . Kaj se ona kar v spanju usede!? No zdaj spi naprej. Upajmo da ne bo spet ponovila vaje.

Popoldne ko je jedla kosilo... kar naenkrat jok, da ni za povedat. Jo vzamem ven iz stolčka in stisnem k seb... pa se kar naenkrat vse strese in ropota. Ampak še kar ne vem a je bil potres, al so v sosednji ulici ko kopljejo jamo za hišo, miniral user posted image . NO ja... pol se je pomirila in pojedla do konca user posted image

Sem dala nove slikce v ALBUM .JE Lia spet pozirala, tokrat v travi z marjeticami user posted image

pandica - skuhaj si karamelno mleko. Je še za pit fajn. Samo ogabno sladko (vsaj meni). Sladkor pražiš v posodi, da postane rjav. Preliješ z mlekom in toliko časa mešaš, da se stopi sladkor (ob stiku z mlekom namreč postane trd, kot bombon... njami) user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?