|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
13.5.2008 15:21:59   
polma
Okej, moja prejšnja izjava zgleda kot reklama, ampak-lunca14, saj veš kaj sem mislila!

Jaz imam zelo slabe živce za odnose. In me trenutno kar kuha od togote, ker vidim kaj preživljaš. Pazi nase, punca in šibaj k zdravniku!!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
13.5.2008 15:32:33   
lonapo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lunca user posted image user posted image user posted image

Aleauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na Bledu je bilo super krasno, zdej pa kosilo (piščanec z zelenjavo in rižem v voku).

Čavči!user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
13.5.2008 15:45:07   
tajči27
ojla junijčice! a je katera iz celja oz.okolice? jst imam rok sicer 17.6. pa me že ful matra..kr neki...in me je že pošteno strah,moram priznat....kako se ve spopadate s tem?! je pa moja prva user posted image  imeli bomo pa fantka. Srečno tistim ki ste tik pred rokom...seveda pa tud nam ostalim...nevem al se mi zdi al je sam mene panika pa mam še cel mesec čas...ojejuser posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
13.5.2008 16:06:13   
lunca14
tajči27.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla med nasuser posted image ,nikoli ni prepozno,pa saj vidiš kaj se nam dogaja,vsaka ima svoje probleme in strahove,tako,da ............
polma........ja saj vem,misli nase,sem klicala ginko ji povedala situacijo,in sedaj imam 147/83,ob prisotnosti svojega moža,ki se tud tolk ne potrudi,da bi me vprašal ali imam povečanega ai neuser posted image

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
13.5.2008 16:20:05   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

No, vam bom še nekaj povedala, čeprav me je sramuser posted image user posted image . Danes sem likala, najprej plenice. Valda sem še zraven mogla rezat vse tiste niti, ki so se izvlekle- iz unih od aljaža- ne moreš verjet kakšna razlika... No, ko končam s plenicami, naredim odmor s kuhanjem kosila in pol nadaljujem z likanjem še cunjic. Likam cirka uro ali še več, se jezim, čudim, kake slabe kvalitete so vse te cunjice, da tak težko likam. Vse sproti zlagam in končno tudi končam- happy meuser posted image user posted image . Nagradim se s sladoledom in že šibam s pospravljanjem likalne deske in likalnika. Ja, likalnika. Ta mi je pol dal vetrauser posted image user posted image . Sploh ni bil vklopljen- v vtičnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Torej moje likanje- oz, karkoli sem že počela z likalnikom- se bolj igralauser posted image  je bila za en drekuser posted image user posted image . In gremo jovo na novouser posted image user posted image

No, nitke si pa vseeno postrigla!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
13.5.2008 16:22:50   
lunca14
No tako ,odgovor ginkota je da sem lahko še doma ob pritisku 147/90,če se bo povečal pa v porodnišnico.Upam,da se ne bouser posted image .Mejte se,zdej pa grem ven.

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
13.5.2008 16:30:51   
anaj22
Lunca14 user posted image user posted image user posted image  drži seuser posted image user posted image user posted image
Alea01 user posted image user posted image user posted image  faca si
Tejči27 dobrodošla, midve mava pa na isti dan PD

Glede hišnih opravil me moj skoz krega če prevč v enmu dnevu nardim, je pa priden in mi ful pomaga. Sam mu gre ful naživce k ga skoz kontroliram če je dobr nareduuser posted image  pol pa prav da sem preveč pedantna. Jest pa hočem sam da mamo lepo.

No dons sva skupi oprala in spucala en avto, pa sem čist fertik že ene 4ure sm počivam.
Grem še mal na sončka

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
13.5.2008 16:32:56   
Kaja08
user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image    91 user posted image user posted image user posted image user posted image

28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   P 16.5. / spol:user posted image  / +13,5 kg / O: 114 cm

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image   UZ 16.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / +15 kg / O: 110 cm

1. junij  

user posted image  
TamaraJ ('79) 2.user posted image  spol: user posted image  (Jaka) / Postojna / +5-6 kg 

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image   spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +12 kg / O: 105 cm

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image   CTG 19.5.  / spol: user posted image  / +9 kg / O: 97 cm

user posted image   Rosali ('84) 1.user posted image   spol: user posted image  (Liam) / +12 kg / O: 93 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image    cv3rklic4 ('79) 1.user posted image spol :user posted image   / Ljubljana / +7,5 kg / O: 108 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image  P 15.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / + 13 kg / O: 94 cm

user posted image   kleopatra28
 3.user posted image  spol:user posted image  / Nemčija / +15 kg / O: 114,5 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image  /  spol: user posted image  (Matija) / Izola / +2kg

3. junij  

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +14 kg / O: 114 cm

4. junij  

user posted image   špelin@
('76) 4.user posted image / spol:user posted image  / Ljubljana / -2 kg 

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  / +6 kg 

user posted image   Katrin08

user posted image   tweetek 1.user posted image   spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +13 kg / O: 90cm

5. junij  

user posted image   Cofijana
  1.user posted image  

user posted image   annnna
1.user posted image  spol:user posted image (Mai)  / +13 kg / O: 97 cm

user posted image   pikica_30 ('77) 1.user posted image   spol :user posted image  / Kranj / +8 kg

6. junij  

user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image   / +13 kg

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +11 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta) / O: 108 cm 

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image   spol: user posted image / +17 kg

9. junij 

user posted image  l.daisy  ('80)1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 27.5. / spol:user posted image user posted image  / +14 kg / O: 119 cm

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image    P 27.5. / spol:user posted image / + 19 kg / O: 110 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image   spol:  / Ljubljana / +10 kg / O: 90 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image   UZ 14.5. / spol:user posted image  / Ljubljana / +10 kg / O: 101 cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image  P 19.5.  / spol: user posted image  / +14,5kg

user posted image     nat78  3.user posted image  spol: user posted image  / +11 kg 

14. junij   

user posted image   lory2004
 spol: user posted image  / Jesenice

user posted image   tul 5.user posted image  (user posted image user posted image user posted image ) / spol: user posted image  (Ožbej) / +6 kg

15. junij  

user posted image   rozica984 1.user posted image   spol:user posted image   / +7 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image   spol:user posted image   / +8 kg / O: 92 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image ) P 15.5. / Novo mesto / +10 kg 

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image    
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani  ('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +7 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22   / spol: user posted image  / +14,5 kg / O: 102 cm

user posted image    TonjaB  spol:user posted image  / Ljubljana

user posted image   Tajči27  1.user posted image  / spol: user posted image

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image  P 15.5. /  spol:user posted image  / Kranj / +3,5 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image P 27.5. / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +8,27 kg 

user posted image  NajaG   1.user posted image   / spol:user posted image

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image ) P 22.5. /  spol:user posted image   / Novo mesto / +10,5 kg / O: 108 cm

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +14 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  P in UZ 23.5. / spol:user posted image  / +13 kg / O: 96 cm

user posted image   simdar 1.user posted image   spol: user posted image  / +8 kg

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image  Postojna / +5 kg

user posted image manko 1.user posted image  spol: user posted image  / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image   spol:user posted image / Ptuj / +8 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image    spol: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:  user posted image  / Jesenice / +3 kg / O: 97cm

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny   P 22.5. / Jesenice / +5,5 kg / O: 112 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

user posted image    papaia 1.user posted image  spol: user posted image  / Ljubljana/ +8 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v tem tednu:
lonapo             UZ 14.5.
D.anna 76       P 15.5.
nya                  P 15.5.
beyba              P 15.5.
tancho             P 16.5.
Kaja08            UZ 16.5.

user posted image      

1. Eva2008, PDP 14.6.2008

Tia user posted image , 2100g, 45cm, 29.4.2008 ob 5.40

Hana user posted image , 2000g, 44cm, 29.4. 2008 ob 5.55

user posted image
2. kodrana, PDP 30.5.2008

Tara user posted image , 3120 g, 52 cm, 13.5.2008

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
13.5.2008 16:37:37   
aleksandra silvija

No, vam bom še nekaj povedala, čeprav me je sram . Danes sem likala, najprej plenice. Valda sem še zraven mogla rezat vse tiste niti, ki so se izvlekle- iz unih od aljaža- ne moreš verjet kakšna razlika... No, ko končam s plenicami, naredim odmor s kuhanjem kosila in pol nadaljujem z likanjem še cunjic. Likam cirka uro ali še več, se jezim, čudim, kake slabe kvalitete so vse te cunjice, da tak težko likam. Vse sproti zlagam in končno tudi končam- happy me . Nagradim se s sladoledom in že šibam s pospravljanjem likalne deske in likalnika. Ja, likalnika. Ta mi je pol dal vetra . Sploh ni bil vklopljen- v vtičnico . Torej moje likanje- oz, karkoli sem že počela z likalnikom- se bolj igrala je bila za en drek . In gremo jovo na novo
RODILA BOM!!!!!!

Jaz pa ko sem odprla stran, sem najprej začela brati poročanje od L.Daisy-da bo pač kmalu in nato tole::RODILA BOM!!!
Sem v prvem trenutku mislila, da res,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In potem hitela z branjem,....user posted image

Alea-ti ga pa RES pihneš.....in ja, vsaj nitke si postriglauser posted image user posted image .

Lunca-ja, kakšna pa naj bi bila 1 mesec pred PDP? 90-60-90????? Mislim,......user posted image user posted image user posted image
Ali pa mesec po 3. porodu,....grrrrrrrrrrrrrr
ti le ven na zrak!user posted image

Pa misli na user posted image  -zaradi pritiska. Prav?

POMIVANJE ITD....
Ja, še vedno, ampak bolj počasi, pa manj naenkrat kot včasih.
Pa zvečer pustim tisto, kar nastane pozno popoldan-zvečer na tleh in to drugi pospravijo. Mislim predvsem na drobtine okoli jedilne mizeuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
13.5.2008 16:38:16   
alea01
tajči27- dobrodošlauser posted image user posted image . Jaz sem iz okolice Celja. Naj te ne bo preveč panika, ker boš zadevo sam še poslabšala. Lepo se umiri, poslušaj kakšno glasbo pa ne razmišljaj o porodu- je sam še slabše. Ti sam misli na otročka, ki ga nosiš in kaj bosta vse počela, ko bo prikukal venuser posted image

drgač pa user posted image user posted image user posted image  ve packe. Zdej se boste pa narežale na moj račun. Kaj čmo, noseča semuser posted image user posted image user posted image user posted image .

no, jaz še likamuser posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
13.5.2008 16:39:12   
aleksandra silvija
Seveda!
Tejči-dobrodošla! Ti kar z nami deli vse tegobe, tegobice in vesele trenutke!user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
13.5.2008 16:40:33   
Anonimen

No, vam bom še nekaj povedala, čeprav me je sramuser posted image user posted image . Danes sem likala, najprej plenice. Valda sem še zraven mogla rezat vse tiste niti, ki so se izvlekle- iz unih od aljaža- ne moreš verjet kakšna razlika... No, ko končam s plenicami, naredim odmor s kuhanjem kosila in pol nadaljujem z likanjem še cunjic. Likam cirka uro ali še več, se jezim, čudim, kake slabe kvalitete so vse te cunjice, da tak težko likam. Vse sproti zlagam in končno tudi končam- happy meuser posted image user posted image . Nagradim se s sladoledom in že šibam s pospravljanjem likalne deske in likalnika. Ja, likalnika. Ta mi je pol dal vetrauser posted image user posted image . Sploh ni bil vklopljen- v vtičnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Torej moje likanje- oz, karkoli sem že počela z likalnikom- se bolj igralauser posted image  je bila za en drekuser posted image user posted image . In gremo jovo na novouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3837
13.5.2008 16:42:02   
Anonimen
Tajči27 dobrodošlauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3838
13.5.2008 16:49:27   
tajči27
punce ful ste face...sem mal brala za nazaj..pa hvala lepa za dobrodošlico in tolažbo...alea me veseli da imava na isti dan rok....ktera bo prej??'hehe...in kako se počutite en mesec pred rokom? men tko vse pritiska že dol,pa kosti me bolijo...groza...bebica je pa še kr živahna,kr mal preveč me včasih brcne tja med rebra...user posted image ...in kaj kej počnete ko ste doma??..razen seveda gospodinjenja,te vsakodnevne rutine...mi smo že preprali,prelikali-ja tudi plenice z vžganim likalnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image ,sem pa skoraj po cel dan sama in je krrrr doolgčas,sploh če morem počivat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
13.5.2008 16:52:04   
tajči27
anaj..se oproščam...midve imava na isti dan rok...jojojoj ga že biksamuser posted image

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
13.5.2008 17:27:46   
babysolza
anaj..se oproščam...midve imava na isti dan rok...jojojoj ga že biksam

Ja tajči, to so lepote user posted image . user posted image  Dobrodošla med junijčicami!!!

Jaz sem danes tudi dobila denar od CSD. Bo zagotovo prav prišel. user posted image  

Jaz sem pa danes še kar sama. user posted image  Moj user posted image  je moral neki podaljšat u službi in nimam pojma, kdaj pride. Pa tolk bi se crkljala... user posted image  user posted image  user posted image

Lunca user posted image user posted image  Pa misli predvsem nase!!!

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
13.5.2008 17:29:37   
*Mojca*
Oj čveke, da se vam na hitro javim ker čakam obiske user posted image

alea01: ja kaj naj rečem, ti si itak legenda. Sem zdaj povedala mojemu to tvojo prigodo in sva se fajn nasmejala user posted image
Za četrtek je pa tako da imam imam vaje do 14.15 pa še pacienta naročenega, tako da ne morem prej. Pa tudi bolj dopoldne ne bi šlo, razen od 9h-11h. A misliš da vzameva Kajo s sabo? Hmmmmm......valdaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Kaja a veš da se spomnim nate vsakič ko grem v Supernovo ker si rekla da si po novem tam blizu. No, če bom drug teden, ko bom na porodniški, kaj blizu te pokličem ok?

lunca14 user posted image user posted image sej so ti punce že vse povedale, bodi močna in ne daj se. Moški so itak iz marsa...

l.daisy: ti boš itak prva user posted image user posted image
tajči27 dobrodošla user posted image user posted image

kodrana: čestitke user posted image user posted image

Nič, šibammm, pridem pol zvečer čvekat.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
13.5.2008 17:39:36   
tajči27
pikice za enkrat vas zapuščam,je moj prišel domov...imejte se lepo,izkoristite sonček pa se tipkamo,če ne prej jutri zjutraj...tud jst grem mal ven,še prej pa obvezno na wc.teh 5 kapljic odtočituser posted image ..se tipkamo jutri ...papa

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
13.5.2008 19:41:16   
beyba
Lunca sem preletela za nazaj sam tebe ker so te tolk ugovarjale....Ne vem kaj naj rečem, poznam pare,ki so mel full krizo pred porodom pa se je potem vse poštimal. Jst ti sam želim da naj bo vse tako kot si ti sama želiš in naj se stvari obrnejo čimbolje.

Kodrana user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

I.Daysi a si že kaj naročena?

Vsem ostalim vas zdele tko mal berem, ker nisem pridna in Ne počivam kot bi mogla ampak finiširam priprave.Moj tko misli da je časa še čist preveč in da se bo vse samo naredilo. Ne sam da  nič ne pomaga, še za sabo ne pospravlja kaj šele kaj drugega. Pol pa jst delam pa mi reče da se mu tut smilila ne bom če me še enkrat išias kokne. Al pa dans je dam pršu pa  je reku bejbi nehi delat, sej boš jutri naprej...A pove to vse o moških?

Drugače moja noga zateka full če sem mal več pokoncu, beby skače k o norc, vćeri sem full cviknila, ker sem po mali potrebi na papirju opazla kri. Blo je vsega skupi ene pet kapl pa nisem mogla ugotovit od dakle. Pa potem se ni več ponovilo, tako da zdej ne vem...bomo vidli sem pa pozorna vsakič sproti ko grem na wc. 29.5. Mam namen it v lj. za kako uro v službo, mam skupaj še s tremi žurko za RD in poslovilno predno grem na porodniško. Sej vse one pripravijo jst dam sam denar...Sem jih zaposlila ni kaj!V četrtek mam pa pregled in če se jutri ne javim se vam v Četrtek.

Vsem user posted image user posted image user posted image Mi je kar žav da me ni več tuki ka ste tko fajn babe. Sej ko bom pa lahko končno počivala se me pa zneble naute boste vidleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja dobrodošlica novimnkam

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
13.5.2008 19:44:34   
*Mojca*
punce alarm!

Upam da je katera tukaj...

Zdaj sem mela na obisku 2 kolega, blablabla...uglanem kako urco sem pač sedela in čvekala. Ko ustanem je bil na kavču flekec (velikost 2x2cm). Grem na wc in vidim da mi je prišlo preko dnevnega vložka. Vložek pa svetlo rumeno obarvan. Kaj naj naredim??? Je to voda???

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
13.5.2008 19:48:40   
Anonimen
Uffff Mojca! Pojma nimam kaj bi to bilo -  a te kaj boli? 

Kaj pa gostota in vonj tekočine??

Ma v vsakem primeru bi se šla pokazat v porodnišnico na tvojem mestu al pa vsaj pokliči tja!

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3846
13.5.2008 19:50:59   
*Mojca*
Nič me ne boli, mali brca kot ponavadi. Je pa bilo na temno rdečem kavču tako da je bil samo temen flek. Na dnevnem vložku pa svetlo svetlo rumeno user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
13.5.2008 19:52:12   
Anonimen
Ja, lahko bi bla voda - dej poklič v porodnišnco, pa vprašaj. Al pa se pejt kr pokazat. Mogoče si pa sam zašvicala - nkol ne veš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3848
13.5.2008 19:53:04   
Anonimen
Al pa ti je mal ušlo - če si se kej smejala - to se baje lahko zgodiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3849
13.5.2008 19:55:49   
Anonimen
Svetlo rumen je lahko tud beli tok, proti koncu nosečnosti se bojda količina spet poveča, ampak daj za ziher raje pokliči v porodnišnico no - boš vsaj mirna!

Jaz pojma nimam kako izgleda odtekanje vode niti kako se čuti otrdevanje trebuha kaj šele popadki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?