|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
13.5.2008 7:54:01   
helenav
za spat, pa mu od včeraj oblačim samo pajacek z kratkimi rokavi in tanke nogavičke, pokrit pa je še vedno z kovterčkom (moramo kupit nekaj poletnega)

če kje najdeškaj tankega..svaka čast....jaz imam, kao poletno prešito odejo..pa se Klara vseeno poti....in ne najdem nič bolj tanjšegauser posted image user posted image

lemavrica kje si dobila tanko spalko..povej mi..kaj je iz ene plasti....vse ki sem do sedaj pogledala, so imele dvojno...

pa še to.....meni so hrenovke fulll fine..in me Klara vedno gleda ko jih jem..kdaj se to začne dajat?

< Sporočilo je popravil helenav -- 13.5.2008 7:58:15 >

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
13.5.2008 8:06:29   
LINA31
Jutrouser posted image ,

pijemuser posted image . Kolk stopinj imate kej v stanovanju? Pri nas je kar hladno, saj je hiša zelo stara. Ponoči je tamal oblečen v body in pižamico in ponavadi še s tankim kovtrčkom pokrit.

december06..super za krst.user posted image

Danes sva potegnila kar do pol osmih. Super. Zdaj se igra na tleh, pol pa greva na banko in h kolegici na obisk, ki ima 10 mesečne dvojčke.

Uživajte

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
13.5.2008 8:10:37   
zvezda71
Posamezni znesek otroškega dodatka se lahko poveča za 20% - če predšolski otrok ni vključen v predšolsko vzgojo v skladu s predpisi, ki urejajo vrtce; ta pravica začne veljati 1.1.2003.

Evo ena tolažba za tiste, ki niste dobile vrtca.

Lep dan!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
13.5.2008 8:24:04   
ana b
Jutro!
Naš user posted image  je že pri prvi rundici, jaz pa malo rr čekiram in user posted image .

Oblačenje: tanke dolge hlače, nogavičke, body s kratkimi rokavi in tanka majica z dolgimi rokami, pa jopico imam s seboj

Spanje: oblečen v tanko pižamico in kovtrček.

Lina pri nas je tenutno 22 stopinj (v stanovanju).

Lep dan

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
13.5.2008 8:33:20   
aljab
Jutro ta zgodnjimuser posted image še od mene!
Moj mali sitko že spet spi. Neverjetna je postala. Pohajanje čez vikend in nošenje po rokah so naredili svoje. Stalno gode in z rokami utripa...

Helena jaz sem tudi gledala za tanko vrečo, pa je nisem našla. Zdaj mi je sestra sešila iz enojne plasti, pa je super...ravno toliko, da ne more akrobacij delat.
Guppy tud jaz sem do nedavnega v Corsici okrog šibala. Pa sem Jane voziček not tlačila. In je šlo. Pa jo prav pogrešam, ker te velike avte je tko težko parkirat!

No včeraj sem pa skoraj vse Celjanke srečala...Zojo in 123a, pa Sonce in njenega lepotca, pa Usko in njenega Jureta... kaj se bomo spet kaj dobile na kofetu?

No lep dan želim, medve gremo danes spet mal po Ljubljani pohajat.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
13.5.2008 9:10:51   
lemavrica
Jutro,

pijem kavico, Jaka se mi pa kotali za hrbtom.

Helena kupila sem jo v H/M, ni sicer iz ene plasti ampak je kar tenka, tanjša je od obeh ki jih im sedaj. Sem jo včeraj dala prat in jo bo danes zvečer imel.

Midva greva pa jutri na morje, sem se zmenila z mojim da ga potem jaz peljem domov in NT konference. Komaj čakam da greva.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
13.5.2008 9:24:28   
Naty 76
Jutroooo.

No, mi smo danes vstali že ob 6ih, zato maladva zdaj že spita. Z Žanom imava še UZ kolkov, jaz pa potem še zobozdravnika. Komaj čakam. Sploh ne vem kako mi bo uspelo, ker imava prvo ob 11.20, potem malega v varstvo in jaz naprej ob 13ih. Samo dirkanje sem in tja.

Jan je doma. Prvi znaki laringitisa. Saj bi šel lahko v vrtec, ker se potem umiri, ampak grejo jutri z vrtcem v živalski vrt, zato pa sva rekla, da bo doma počival. Bi bilo prav škoda, da bi zamudil kakšno delavnico. Ga kar vidim kako bo, mami, jaz sem pa kačo božal.

Tia bo pa dobila prvi zobek. Se že vidi črtica, pa otečeno ima, pa fulll dobro prebavo ima, pa malo je stokala ponoči, ... pri Žanu je šlo vse brez težav in sem imela vedno občutek, da bova s Tio vse notri prinesli. Upam, da bo kmalu mimo. Ja, pri nas je pestro.

Jst86 sosedov fant dela maturo in sem se večkrat spomnila nate. Je pa zanimivo tudi on rekel, da je zdaj ko je esej za njim, najhujše mimo. Zdrži.

Prvi kliče. Še popapcamo, potem pav akcijo.

Uživajte v sončku.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
13.5.2008 9:45:34   
babyrok
helenav - tanke vreče ima trgovina katja&alen v domžalah, ki sami šivajo. njihove izdelke pa prodajata tudi ariel in pikapolonica

y   jkhuzii7zh....pozdrav od roka, ki hiti udarjat po tipkovniciuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
13.5.2008 10:04:51   
babyrok
sandra - mere za 8 m: 8.450 kg in 73 cm

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
13.5.2008 10:05:48   
lemavrica
Oprostite ker se derem:

VRTEC SMO DOBILI!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
13.5.2008 10:17:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Oprostite ker se derem:

VRTEC SMO DOBILI!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si si oddahnila, kajne? Sem vesela zate! user posted image

Pa dobro jutro!
Moj čmrlj se je danes zbudil že ob pol osmih, zdaj pa že spi prvo rundo. Pa tudi na sprehodu sva že bla. Zdaj pa si kuham kavico, ker danes jo nisem še popila.

Sandra, sej mi mislimo kupiti model sportback, ta je malo večji od navadnega. Pa mislim, da bo šlo vse noter. Če Guppy vse spravi v Corso, pa ima dva user posted image user posted image , bo ja tudi meni uspelo. user posted image  Ah, kar neki sanjarim, a avta še ni. user posted image  JOJ, ma tako si ga želim. Komaj čakam. Potem pa izlet na Obalo. user posted image

Pa zobek je predrl dlesen! user posted image user posted image user posted image  Sandra, napiši današnji datum. user posted image

Naty, če sem prav razumela, komaj čakaš zobozdravnika? Brrrrrr, jaz se jih tako bojim.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
13.5.2008 10:22:33   
lemavrica
Tianna sploh ne veš kako sem vesela in kako sem si oddahnila. Zdaj res lahko začnem s aktivnim iskanjem službe.

Midva sva si pa danes delila posteljo, je začel ponoči nekaj jamrati in stokati pa sem ga kar k sebi vzela in sva super spala do zjutraj. Zdele pa spi, jaz si grem pa še eno kavico skuhat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
13.5.2008 10:29:28   
Anonimen
Verjamem. Zdaj pa srečno pri iskanju službe! user posted image  Smem vprašati na kakšnem področju pa jo boš iskala?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2438
13.5.2008 10:32:23   
lemavrica
KAdrovska, komerciala, administracija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
13.5.2008 10:34:43   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Veste kaj punce... Mi mamo dvojčke in se vozimo v Opel Corsi...
Pa sploh ni majhen avto
user posted image user posted image user posted image

vidva sta majhna-napram naju user posted image user posted image user posted image
ma meni se gre bolj zarad naše psice, ker je zdaj za marsikaj prikrajšana (ne morem več z nami na štajersko, redkokdaj jo vzamemo na sprehod, ker se pol ful tlačimo) in bomo kupili večji avto bolj zarad nje

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
13.5.2008 10:38:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Veste kaj punce... Mi mamo dvojčke in se vozimo v Opel Corsi...
Pa sploh ni majhen avto
user posted image user posted image user posted image

vidva sta majhna-napram naju user posted image user posted image user posted image
ma meni se gre bolj zarad naše psice, ker je zdaj za marsikaj prikrajšana (ne morem več z nami na štajersko, redkokdaj jo vzamemo na sprehod, ker se pol ful tlačimo) in bomo kupili večji avto bolj zarad nje

Mi pa psa nimamo. user posted image  Pa daj Sandra, zdaj si me čisto prestrašila, da je majhen avto. user posted image  Veš kakšen je sportback?? Pa saj ni tako majhen. Vsaj mislim. Ma voziček, avtosedež in par igrač gre sigurno noter. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2441
13.5.2008 10:46:27   
sandra85
helena ma poleti ga bom verjetno pokrivala samo z rjuhico
naty user posted image user posted image user posted image za Jana
lemavrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA VRTEC (zdaj pa se še js derem)user posted image
a se bomo dobili na eni kavici?
tianna user posted image user posted image user posted image za zobka!!!!!!!komaj čakam, da te spoznam!

no, naša noč je bila vredu (zbudl se je mal pred polnočjo-ampak meni ni bilo preoblema, ker grem js ob tej uri šele spat, pol pa smo spali do 5h in ob 7h30 sta z dragim ustala, js pa sem spala do malo prej. moram izkoristit, dokler je dragi doma, da se mal naspimuser posted image
no, včeraj sem pisala, kako sem mojmu zvečer gnjavila, da skozi pucam in ko sem prej ustala, sem bila presenečena-ON JE SPUCAL STANOVANJE ko sem js spala (pa še posodo je pomil od večerje, ki jo js ne pomivam zvečer, da ne zbudim Eneja)user posted image user posted image user posted image
vreme je spet božansko (lemavrica od jutri naprej je baje napovedan dež user posted image upam, da bo še vsaj jutri lepo, da se boste lahko sprehajali ob obali)
pri nas o zobku ne duha ne sluha-je pa manj tečen, tako da je imel sam eno 1 tedensko fazo tečnobe in nič drugega

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
13.5.2008 10:47:47   
sandra85
ma tianna, sej ni tako mali. midva sva mal vlka user posted image ma če bo avto samo zate, pol ni panike-je super avto! pa še če ima 150 KM user posted image pol je kr težka noga, a veš

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
13.5.2008 10:50:06   
sandra85
ja sportback je večji-ima daljšo rit
sem pozabila napisat, da je naš 3 vratni in je res user posted image to, ker je težko pol otroka not dajatuser posted image
kupi si 5 vratnega

NaILa vidim, da si online. kako ste? kako gre učenje?

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 13.5.2008 10:51:06 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
13.5.2008 10:57:05   
Anonimen

ma tianna, sej ni tako mali. midva sva mal vlka user posted image

user posted image  Potem pa si morata omisliti kakšen karavan. user posted image  user posted image  Al pa enoprostorec. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2445
13.5.2008 10:59:05   
Anonimen

sem pozabila napisat, da je naš 3 vratni in je res user posted image to, ker je težko pol otroka not dajatuser posted image
kupi si 5 vratnega

Najpomembnejši podatek si izpustila. user posted image
Ja ja, 5 vrat imamo namen. Ah, gledam avto.net pa študiram, če bo ta, ki ga gre danes pogledat ok. Upam.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
13.5.2008 11:01:12   
lemavrica
Sandra za jutri je baje še lepo napovdano, vsaj na 24ur je tako. Te pokličem ko bom doli za kavico. Moj bo itak šele popoldne frej. Ma mi je čisto vseeno kako bo, sta zadnje dva dni dve super novici prišli tako da sem res dobre volje.

Tianna upam da dobiš avto, jaz vem kako sva midva zame avto kupovala, sem bila ves čas ko je Jaka spal na netu, Tadej je pa s svakom okol hodil i gledal kar sem našla. No in pol sem imela res ful srečo da sem našla tega mojega peugeot -a. A boš diesla vzela?

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 13.5.2008 11:04:28 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
13.5.2008 11:03:27   
NalLa

kupi si 5 vratnega

NaILa vidim, da si online. kako ste? kako gre učenje?

Ja učim se skoz po malem. Pa uzuni smo ful veliko. Tko, da mal pogledam RR, za pisat pa ni več časa.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
13.5.2008 11:05:19   
Rožica*
Sandra user posted image  za tvojega. te je pa res presenetil.
Grem zadj jaz tudi malo poležavat, da vidim, če me bo čakalo presenečenje ko vstanem.user posted image user posted image user posted image

Bom morala kar sama metlo pa cunjo zagrabit.
Res je da samo pucamo. Sem včeraj vse zlikala, pa že perem nov stroj,.... Pismo pa generalke smo res potrebni, ker me kar mine to čiščenje po delih, pa nikoli nimaš tistega fajn občutka da je res vse spucano. user posted image

mejte se.
pri nas je mrzlo ko pes, primorke vam zavidam, zdaj ko je poletje pred vrati pa res vedno bolj. 

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
13.5.2008 11:08:17   
Rožica*
Mi smo tudi vsi višje kategorniki.
tako da dragi pravi, da potrebujemo najmanj manjšega enoprostorca.
Pa nimamo psa user posted image user posted image
Imamo pa vedno preveč prtljage.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.