|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
13.5.2008 9:09:48   
tweetek
hvalauser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
13.5.2008 9:10:19   
tweetek
sice rto pomeni da na RR visim namesto da bi delala diplomo ozr se učila za izpite, ampak kaj potemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
13.5.2008 9:10:54   
tweetek
o nova stran! 

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
13.5.2008 9:11:16   
tweetek
še 49user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
13.5.2008 9:12:30   
alea01
jem activia jogurt z suhimi slivami. Me bo to pognalo srat?user posted image  Ja, pol me bo pa krč spet v rit, pa smo na istemuser posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
13.5.2008 9:12:57   
Anonimen
vidim, da si resno vzela to nalogo, da pridemo še ta teden na nov deluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3756
13.5.2008 9:13:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

jem activia jogurt z suhimi slivami. Me bo to pognalo srat?user posted image  Ja, pol me bo pa krč spet v rit, pa smo na istemuser posted image

user posted image user posted image user posted image še dobro, da nimam takih problemov.
Nič, grem jaz tud jestuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3757
13.5.2008 9:14:06   
D.anna 76
Dobro jutro oz. dober dan vsem skupaj.

Tudi jaz se včeraj slučajno šla malce majčice prebirat da vidim kako kaj rojevajo potem pa tale dogodek z Tamaro. No upam da bo kljub vsemu vse o.k. Danes jih raje sploh ne bom brala.

Včeraj sva končno dobila previjalno poličko, ki sva j dala naresti po meri za na že obstoječo omaro. Je ful lepa živo zelena in bela. Sedaj sva pa po meri dala narediti še podlogo za na poličko tako iz belega skaja. Sem ful zadovoljna.

Moj pritisk je 95/60 in to že od vsega začetka približno tako nizek tako da ga malce dvignem z miganjem in kavico. Hvalim boga za tak nizek pritisk.

Danes grem malce v službo sodelavce pozdravit, da ne bodo rekli da sem jih čisto pozabila, kar je delno tudi res, no ja ne pozabila prej ''dala v posebni predal''. Ker sem jim pa obljubila, da jih pridem pogledat še pred porodom je bolje da to naredim čim prej da me kaj ne preseneti ob polni luni naslednji teden.

Uživajte na sončku in božajte svoje bušije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
13.5.2008 9:14:57   
tweetek
jap. Smetim na velikouser posted image . Ne, saj sem se samo hecala, se mi zdi v resnici še prezgodaj smetit. Sem pa ugotovila da mi pošiljanje odgovorov nekaj šteka, pa pol napišem eno dolgo klobaso pa mi je noče postat... Alea, activia malo pomaga ampak ful pa ne - po mojih izkušnjah je boljš topel donat..... Je pa activia zato dobra donat pa bljaaakuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
13.5.2008 9:15:47   
Anonimen
Moj pritisk je 95/60 in to že od vsega začetka približno tako nizek tako da ga malce dvignem z miganjem in kavico. Hvalim boga za tak nizek pritisk.

jst mam tud drgač tko nizkega, ampak ne boš verjela - tudi visokega si nižam s kavo.

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3760
13.5.2008 9:17:02   
tweetek
d'anna živjo pa braavo za previjalno... Jaz sem pa košek v nedeljo dobila, samo moramše posteljnino za notri zrihtat.... Rjuhce, kovterček mam.

Punce jaz grem tud jest pa na sončka. Lepo se imejte....

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
13.5.2008 9:25:12   
polly80
glede pregleda-mene pa gin.vedno vaginalno pregleda,s tisto npravico,ko jo tudi za bris uporabi,pa pove a sem odprta ali ne..user posted image pa seveda trebuh tudi vedno prešlata..očitno je vsepovsod malo drugače..
ok,lep dan vsem

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
13.5.2008 9:34:33   
cv3rklic4
Dober dan, punce!

Ravnokar sem gledala stanje na bančnem računu in jupi! Danes sem dobila nakazilo - denarna pomoč ob rojstvu otroka! Super, pa še plača je bila včeraj, tako da se mi je račun kar malo "obogatil", hehe.

Danes razmišljam kdaj naj se naročim k frizerju za barvanje, da ne bom prezgodnja - ne bi rada imela narastka že takoj po porodu. A ima katera izkušnje z barvanjem trepalnic? Jaz se rada namreč vsaj malo namažem, ampak za v porodnišnico mi je pa babica rekla, da bolje, da se ne, ker če bom ful švicala in se matrala ob rojevanju, se mi bo itak vse razmazalo. Pa sem mislila, če bi si trepalnice na črno pobarvala. Kaj pravite, a malo norim?

Jaz sem imela pritisk pred nosečnostjo prej nizek kot normalen. Zdaj, ko sem noseča, je pa idealen, vedno 120/60. Fino, a ne? Mali očitno dobro vpliva name, hehe!

Tudi sama sem šla prebrat majčice, ki jih itak kar precej spremljam, ker sem bolj na začetku junija, pa me zanima, kako jim gre, in me je zgodba Tamare kar precej prizadela. Samo danes je pa punca že poslala en ful optimističen mail. Bravo Tamara, za ves optimizem, ki ga premoreš v teh težkih časih! Je pa res grozno priti domov iz porodnišnice, pa imaš res vse naštimano za dojenčka, ti pa brez njega ... žalost ...

Perilo sem za danes že obesila, tako da upam, da se hitro posuši. Problem je v tem, da imam samo 2 stvari, ki ju še lahko oblečem, pa nista trenirka. Kolegica mi je naredila eno obleko in eno kiklco, zdaj ju pa neumorno nosim, tako da se mora ljudem že trapasto zdet, da sem ves čas isto oblečena. Samo kaj hočemo, če ne spravim nase nič več - za nosečniške hlače je itak ful prevroče, tako da sta oblekica in krilce res edini možnosti. Kako je pa z vami, a se vam je trebuh še kaj povečal? Jaz se raje ne grem merit ...

Jutri imam CTG, pa ne vem ali bo G tudi kaj preverila, če se kaj odpiram. Danes zjutraj me je kar malo tiščalo v križu, pa včeraj sem se tudi kar malo čudno počutila - otrdevanje trebuha, pa to. Očitno se res počasi pripravljamo na akcijo, hehe! Samo bebe malo naj še počaka, danes greva zbrat ploščice in ostalo kopalniško opremo, potem pa lahko počasi štartamo. Bo moral pa možek za vse ostalo sam poskrbeti - za mojstre in dogovore z lastnikom stanovanja, kamor se bova preselila. Mi je kar malo hudo, samo stvari se odvijajo precej počasi, tako da ne vem, verjetno bova okoli stanovanja hodila že z malim v vozičku ...

No, zdaj pa vas lepo pozdravim, ker šibam pogledat, če je obleka že suha, ker moram v laboratorij zaradi jutrišnjega pregleda. Upam, da je voda še vedno ok - glede na to, da ene pravite, da se na koncu lahko spet malo poslabša.

Papa, pa veliko user posted image user posted image user posted image za karkoli se že trudite!

p.s. : zakaj mi ticker ne dela prav - že dva dni imam 37. tednov???

< Sporočilo je popravil cv3rklic4 -- 13.5.2008 9:35:40 >

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
13.5.2008 9:34:59   
D.anna 76
Jaz imam pa naslednji pregled ta četrtek in me je G v naprej obvestila, da bova pa tokrat imele še vaginalni pregled, ki sem ga imela nazadnje na prvem pregledu, ko sva ugotavljale nosečnost in na Nuhalni sem imela tudi vaginalnega, ker se čez trebuh ni dovolj dobro videlo.

Za četrtek si moram tako malce frizurco tam dol poštimat, kar zna bit precej težavno ker vse po občutku delam.

< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 13.5.2008 9:37:48 >

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
13.5.2008 9:35:46   
Kaja08
Dobro jutro punce! Tole s Tamaro je pa res grozno.user posted image user posted image Sem že včeraj pri majčicah brala in mi kar ni in ni šlo iz glave. user posted image user posted image  za Tamaro in njeno družinico!!

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Pa pozabila sem napisat: danes je moj prvi dan porodniške.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  čestitke za porodniško!!!

katere tetra plenice ste nabavle? Jaz sem vzela paket od aljaža(10) in 3 paketke v mullerju(v vsakem 3). No, sem jih danes oprala in nisem mogla verjet. Une od aljaža so čist scufane in obupneuser posted image user posted image . Ful je razlika med obema vrstoma plenic. Pa sem si mislila, plenice so plenice....user posted image .

Jaz sem kupila 10 komadov od Tosame in 10 komadov od Muelerja - in so od Muelerja veliiiiiik boljše, pa še cenejše so - 10 komadov 10 evrov, od Tosame pa 10 komadov 15 evrov.

*Mojca*- upam, da se v četrtek pa le lahko dobiva. Imam pregled, razen če bom spet čakala ko budala

Jst bi se vama pa pridružila, če se bosta kej dobile user posted image  Če me seveda vzameta v svojo družbo user posted image

Jst pa itak spet ne vem, kaj bi delala dons. user posted image  dela do 5, tako da sem večino dneva sama doma...lonely, I am so lonely user posted image  No ja, sej ne, da me čaka ogromen kup perila za zlikat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
13.5.2008 9:41:03   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4

Dober dan, punce!

Ravnokar sem gledala stanje na bančnem računu in jupi! Danes sem dobila nakazilo - denarna pomoč ob rojstvu otroka! Super, pa še plača je bila včeraj, tako da se mi je račun kar malo "obogatil", hehe.

O poglej, poglej....jst sm tud šuške dubla user posted image user posted image  Zdej pa lohka dohodnino plačam user posted image

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
13.5.2008 9:41:57   
Kaja08
user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image    90 user posted image user posted image user posted image user posted image

28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   P 16.5. / spol:user posted image  / +13,5 kg / O: 114 cm

30. maj 

user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image   spol : user posted image  (Tara)  / +16 kg

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image   UZ 16.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / +15 kg / O: 110 cm

1. junij  

user posted image  
TamaraJ ('79) 2.user posted image  spol: user posted image  (Jaka) / Postojna / +5-6 kg 

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image   spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +12 kg / O: 105 cm

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image   CTG 19.5.  / spol: user posted image  / +9 kg / O: 97 cm

user posted image   Rosali ('84) 1.user posted image   spol: user posted image  (Liam) / +12 kg / O: 93 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image    cv3rklic4 ('79) 1.user posted image spol :user posted image   / Ljubljana / +7,5 kg / O: 108 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image  P 15.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / + 13 kg / O: 94 cm

user posted image   kleopatra28
 3.user posted image  spol:user posted image  / Nemčija / +15 kg / O: 114,5 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image  /  spol: user posted image  (Matija) / Izola / +2kg

3. junij  

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +14 kg / O: 114 cm

4. junij  

user posted image   špelin@
('76) 4.user posted image / spol:user posted image  / Ljubljana / -2 kg 

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  / +6 kg 

user posted image   Katrin08

user posted image   tweetek 1.user posted image   spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +13 kg / O: 90cm

5. junij  

user posted image   Cofijana
  1.user posted image  

user posted image   annnna
1.user posted image  spol:user posted image (Mai)  / +13 kg / O: 97 cm

user posted image   pikica_30 ('77) 1.user posted image   spol :user posted image  / Kranj / +8 kg

6. junij  

user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image   / +13 kg

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +11 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta) / O: 108 cm 

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image   spol: user posted image / +17 kg

9. junij 

user posted image  l.daisy  ('80)1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 13.5. / spol:user posted image user posted image  / +14 kg / O: 119 cm

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image    P 27.5. / spol:user posted image / + 19 kg / O: 110 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image   spol:  / Ljubljana / +10 kg / O: 90 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image   UZ 14.5. / spol:user posted image  / Ljubljana / +10 kg / O: 101 cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image  P 19.5.  / spol: user posted image  / +14,5kg

user posted image     nat78  3.user posted image  spol: user posted image  / +11 kg 

14. junij   

user posted image   lory2004
 spol: user posted image  / Jesenice

user posted image   tul 5.user posted image  (user posted image user posted image user posted image ) / spol: user posted image  (Ožbej) / +6 kg

15. junij  

user posted image   rozica984 1.user posted image   spol:user posted image   / +7 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image   spol:user posted image   / +8 kg / O: 92 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image ) P 15.5. / Novo mesto / +10 kg 

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image    
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani  ('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +7 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22   / spol: user posted image  / +14,5 kg / O: 102 cm

user posted image    TonjaB  spol:user posted image  / Ljubljana

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image  P 15.5. /  spol:user posted image  / Kranj / +3,5 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image P 27.5. / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +8,27 kg 

user posted image  NajaG   1.user posted image   / spol:user posted image

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image ) P 22.5. /  spol:user posted image   / Novo mesto / +10,5 kg / O: 108 cm

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +14 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  P in UZ 23.5. / spol:user posted image  / +13 kg / O: 96 cm

user posted image   simdar 1.user posted image   spol: user posted image  / +8 kg

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image  Postojna / +5 kg

user posted image manko 1.user posted image  spol: user posted image  / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image   spol:user posted image / Ptuj / +8 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image    spol: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:  user posted image  / Jesenice / +3 kg / O: 97cm

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny   P 22.5. / Jesenice / +5,5 kg / O: 112 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

user posted image    papaia 1.user posted image  spol: user posted image  / Ljubljana/ +8 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v tem tednu:
l.daisy             P 13.5.
lonapo             UZ 14.5.
D.anna 76       P 15.5.
nya                  P 15.5.
beyba              P 15.5.
tancho             P 16.5.
Kaja08            UZ 16.5.

Zdaj pa se je začel zares. Naši prvi sončici sta:

user posted image

1. Mamica Eva2008, PDP 14.6.2008

Tia user posted image , 2100g, 45cm, 29.4.2008 ob 5.40

Hana user posted image , 2000g, 44cm, 29.4. 2008 ob 5.55

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
13.5.2008 9:43:05   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

147/86 pulz 90

Lunca, vsaj pokliči. Vem, rečejo: Pridite se pokazat.
Pa nič zato.
Le daj.user posted image user posted image user posted image

Tud če bi se hotla pokazat,ne morem it,ker nimam avta,mamin je na popravilu,moj dragi pa furnira,seveda imava še naprej tiho mašo,tako,da itak je pritisk višji zaradi njega.Ma ga sploh ne razumem večuser posted image .....tud nimam več besed zanj......in čedalje bolj in bolj resno razmišljam o ločitvi,ker tako naprej ne zmorem več........pa naj si najde eno deklico,ki ima plačo 2000 evrov,da mu bo enakopravna,ker itak,tako kot,ti je tvoj enkrat rekel,da stvojo plačo,ne bosta do hiše prišla,sem isto jaz sišala,tud ,če se zaposlim,z mojo plačo ne bova naredila veliko.Skratka sem le en hlapec pri hiši z minimalno plačo.Opažam,da je ta zadnji mesec precej depresiven,oprosti aleksandra,vem,da imaš dovolj svojih skrbi,sedaj pa ti jih trosim še jaz svoje.Pa saj bo hitro vsega konec,tako ali drugače........

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
13.5.2008 9:55:00   
aleksandra silvija
Lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
13.5.2008 9:58:49   
polly80
didlinaa,kodrana iz začetka seznama je že rodila,sem videla pri majčicah..malo tarouser posted image

sicer pa grem gledat,če sem tudi jaz že dobila dinarčke iz CSD!user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
13.5.2008 10:02:26   
aleksandra silvija
........pa naj si najde eno deklico,ki ima plačo 2000 evrov,da mu bo enakopravna,ker itak,tako kot,ti je tvoj enkrat rekel,da stvojo plačo,ne bosta do hiše prišla,sem isto jaz sišala,tud ,če se zaposlim,z mojo plačo ne bova naredila veliko.Skratka sem le en hlapec pri hiši z minimalno plačo.

Kar se zadnjega stavka tiče--NE pusti se prepričati v to!!!!!!
Najprej moraš sama vedeti in verjeti, da si pomembna, da je pomebno tvoje delo!
Pa saj to veš, ampak vseeno! Veš, če imaš tudi sama o sebi malo slabše mnenje-pa čeprav samo na trenutke, pa čeprav te je v to prepričal kdo krug-mož(grrrrr), okolica to čuti in tvojim občutkom še bolj verjame,.....
Pa čisto tako.
A veš, da je uradno vse pridobljeno v zakonu cenjeno na pol-pol. Pa čeprav npr. samo 1 "služi denar", drugi pa je doma in skrbi za gospodinjstvo, otroke,....Uradno je pol-pol in konec! to pa tudi nekaj pove. Ti delaš, da lahko on opravlja svoje delo in posledično konkretno služi denar.
Ampak če bi bila ti odsotna vsak dan recimo 9 ur,....hmmmm. Pa še razne obveznosti, ki pridejo s službo?
Bi on vozil otroke v vrtec? Bi jih hodil iskat? Pa kuhanje, pranje?
Mislim, da se v tem primeru ne bi mogel tako posvetiti svojemu delu!
In potem bi tudi manj zaslužil. On???????

Neposredna povezava do sporočila: 3771
13.5.2008 10:03:08   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4

Dober dan, punce!

O poglej, poglej....jst sm tud šuške dubla user posted image user posted image  Zdej pa lohka dohodnino plačam user posted image

No, pol grem pa še jaz do bankomata pogledat če je meni tudi kaj šuškov padlo gor, glede na to da je bila včeraj plača pa da bi blo danes še to od CSD-ja bi bilo kr fino.

A ste tiste, ki delate že dobile regres oz. kako je sploh s tem. Predvidevam, da nam regres pripada saj je vezan na pravico do dopusta a ni tako?! Moram to parašat v službi, ko bom že tam z računovodkinjami čvekala.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
13.5.2008 10:14:21   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

........pa naj si najde eno deklico,ki ima plačo 2000 evrov,da mu bo enakopravna,ker itak,tako kot,ti je tvoj enkrat rekel,da stvojo plačo,ne bosta do hiše prišla,sem isto jaz sišala,tud ,če se zaposlim,z mojo plačo ne bova naredila veliko.Skratka sem le en hlapec pri hiši z minimalno plačo.

Kar se zadnjega stavka tiče--NE pusti se prepričati v to!!!!!!
Najprej moraš sama vedeti in verjeti, da si pomembna, da je pomebno tvoje delo!
Pa saj to veš, ampak vseeno! Veš, če imaš tudi sama o sebi malo slabše mnenje-pa čeprav samo na trenutke, pa čeprav te je v to prepričal kdo krug-mož(grrrrr), okolica to čuti in tvojim občutkom še bolj verjame,.....
Pa čisto tako.
A veš, da je uradno vse pridobljeno v zakonu cenjeno na pol-pol. Pa čeprav npr. samo 1 "služi denar", drugi pa je doma in skrbi za gospodinjstvo, otroke,....Uradno je pol-pol in konec! to pa tudi nekaj pove. Ti delaš, da lahko on opravlja svoje delo in posledično konkretno služi denar.
Ampak če bi bila ti odsotna vsak dan recimo 9 ur,....hmmmm. Pa še razne obveznosti, ki pridejo s službo?
Bi on vozil otroke v vrtec? Bi jih hodil iskat? Pa kuhanje, pranje?
Mislim, da se v tem primeru ne bi mogel tako posvetiti svojemu delu!
In potem bi tudi manj zaslužil. On???????

Vem,vse to je res,ampak,ko grem jaz v službo,se pri njem ne bo nič kaj bistveno spremenilo,otroke bom vozila jaz-se bom pač prej vstala,no na sedaj ko se dvignem ob 5.30,ne bo spremembe.Kuhala bom zvečer,tako,da ko pridem iz službe samo pogrejem,otroci bodo jedli v vrtcu ali šoli.Za njihove dejavnosti bom skrbela jaz in njihov napredek v šoli.....likala in pospravjala bom zvečer in takrat,ko bodo otroci zaposlleni......skratka zanj ne bo spremembe.Pa tudi deitev premoženja pol na pol,mi je že tast dovolj povedal,da hiša ne bo nikoli moja,je tudi nočem,čeprav je veliko mojih žuljev v njej,jaz hočem samo otroke,ostalo lahko ima on.A veš njegovo mnenje je tako,kako pa lahko ostale mamice zmorejo,pa isto hodijo v službo,ti pa ne morešuser posted image .........Ma glej ne bom več utrujala s tem,si bom zmerila pritisk,ko gre mali spat,potem bom pa precenla situacijo.Hvala za razumevanje.

Neposredna povezava do sporočila: 3773
13.5.2008 10:15:31   
tweetek
lunca ne se dat! user posted image Ti opravljaš še veliko bolj pomembno delo kot on  - ves denar na svetu ne more vzgojit dobrih in poštenih ljudi, tvoja skrb in trud pa bo!
Jaz predlagam tole - malo je drastično, ampak te pol vsaj znajo cenit - ko bo otroček rojen in je malo večji ali pa zdaj ta trenutek se spakiraj za najmanj en dan od hiše. Naj ostane npr čez vikend sam z otroki in vsem gospodinjstvom. To je poskusila moja prjateljica, pa je kar pomagalo - njen mož jo zdaj veliko bolj ceni, prej se je pa čudil zakaj je utrujena, saj je cel dan doma in se "samo igra zotroci in jih mirka"user posted image In je res, kar pravi as - tudi po zakonu sta si enakovredna in če bi se slučajno ločila (pa upam da bosta uspeal poštimat) bi šlo vse premoženje pridobljeno v zakonu na pol - ne glede na to koliko je on zaslužil, ker sta vse ustvarila skupaj. Zdaj bom pa nehala bit pametna, ko sem že tok dolg poročenauser posted image user posted image Ampak me kar razjezi ko možje/okolica  NE CENIJO SVOJIH MAMIC DOVOLJ! Saj bi brez njih šlo vse v maloro.

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
13.5.2008 10:20:10   
tweetek
ja CSDuser posted image user posted image user posted image ... Sem šla tja sredi aprila. Mi je ženska pozabila vzet tisto potrdilo o pdp. Meje klicala par dni kasneje ena druga naj ga prinesem. Ga prinesem koj naslednji dan, to je blo 25.4. in reče, no super zdaj bom pa lahko uredila. Do danes nisem dobila niti odločbe kaj šele denar. Da bi jih koklja brcnila, pa zanalašč sem šla to prej urejat, da bi bil denar pred bebico.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?