cv3rklic4
|
Dober dan, punce! Ravnokar sem gledala stanje na bančnem računu in jupi! Danes sem dobila nakazilo - denarna pomoč ob rojstvu otroka! Super, pa še plača je bila včeraj, tako da se mi je račun kar malo "obogatil", hehe. Danes razmišljam kdaj naj se naročim k frizerju za barvanje, da ne bom prezgodnja - ne bi rada imela narastka že takoj po porodu. A ima katera izkušnje z barvanjem trepalnic? Jaz se rada namreč vsaj malo namažem, ampak za v porodnišnico mi je pa babica rekla, da bolje, da se ne, ker če bom ful švicala in se matrala ob rojevanju, se mi bo itak vse razmazalo. Pa sem mislila, če bi si trepalnice na črno pobarvala. Kaj pravite, a malo norim? Jaz sem imela pritisk pred nosečnostjo prej nizek kot normalen. Zdaj, ko sem noseča, je pa idealen, vedno 120/60. Fino, a ne? Mali očitno dobro vpliva name, hehe! Tudi sama sem šla prebrat majčice, ki jih itak kar precej spremljam, ker sem bolj na začetku junija, pa me zanima, kako jim gre, in me je zgodba Tamare kar precej prizadela. Samo danes je pa punca že poslala en ful optimističen mail. Bravo Tamara, za ves optimizem, ki ga premoreš v teh težkih časih! Je pa res grozno priti domov iz porodnišnice, pa imaš res vse naštimano za dojenčka, ti pa brez njega ... žalost ... Perilo sem za danes že obesila, tako da upam, da se hitro posuši. Problem je v tem, da imam samo 2 stvari, ki ju še lahko oblečem, pa nista trenirka. Kolegica mi je naredila eno obleko in eno kiklco, zdaj ju pa neumorno nosim, tako da se mora ljudem že trapasto zdet, da sem ves čas isto oblečena. Samo kaj hočemo, če ne spravim nase nič več - za nosečniške hlače je itak ful prevroče, tako da sta oblekica in krilce res edini možnosti. Kako je pa z vami, a se vam je trebuh še kaj povečal? Jaz se raje ne grem merit ... Jutri imam CTG, pa ne vem ali bo G tudi kaj preverila, če se kaj odpiram. Danes zjutraj me je kar malo tiščalo v križu, pa včeraj sem se tudi kar malo čudno počutila - otrdevanje trebuha, pa to. Očitno se res počasi pripravljamo na akcijo, hehe! Samo bebe malo naj še počaka, danes greva zbrat ploščice in ostalo kopalniško opremo, potem pa lahko počasi štartamo. Bo moral pa možek za vse ostalo sam poskrbeti - za mojstre in dogovore z lastnikom stanovanja, kamor se bova preselila. Mi je kar malo hudo, samo stvari se odvijajo precej počasi, tako da ne vem, verjetno bova okoli stanovanja hodila že z malim v vozičku ... No, zdaj pa vas lepo pozdravim, ker šibam pogledat, če je obleka že suha, ker moram v laboratorij zaradi jutrišnjega pregleda. Upam, da je voda še vedno ok - glede na to, da ene pravite, da se na koncu lahko spet malo poslabša. Papa, pa veliko za karkoli se že trudite! p.s. : zakaj mi ticker ne dela prav - že dva dni imam 37. tednov???
< Sporočilo je popravil cv3rklic4 -- 13.5.2008 9:35:40 >
|