|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
12.5.2008 21:56:29   
sandra85
no, za spat ima nekaj takega (take pižamice bo imel tudi za poleti)
http://shop.hm.com/dk/?action=viewshoppingwindow&dept=BARN_BAB_OVE
ta na 2. slikici

lemavrica user posted image user posted image user posted image in upam da bo še naprej tako in bodo vsi testi negativni (da ni alergik)!!! ej, a je tvoj na bernardinu (MS?)

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 12.5.2008 21:57:43 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
12.5.2008 22:10:22   
lemavrica
Ja je v Bernardinu. Midva pa samevava doma user posted image TAke pižamice mu moram tudi jaz kupit. Danes sem nabavla tanko spalko pa še eno kratko majčko, pižamice pa še ne. Zaenkrat spi v hlačkah in bodyju.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 12.5.2008 22:11:59 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
12.5.2008 22:15:12   
Anonimen
Sandra, kakšen gres mu daješ?

Ja, nakup pižamce tudi mene še čaka.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
12.5.2008 22:15:28   
sandra85
pa ga do srede ne bouser posted image ,boga. saj bo hitro mimo, ti ni dolgcajtuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 2404
12.5.2008 22:17:47   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Sandra, kakšen gres mu daješ?

glih to sem ti zdaj hotela tam odpisat (uvajanje GH) pa nisem mogla slike prlimat

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
12.5.2008 22:18:51   
lemavrica
Ja do srede sva sama s miškom. Ma mi ni tolk dolgčas, kakor ga pogrešam, pa navajena nisem bit sama.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
12.5.2008 22:20:26   
Anonimen
Hvala. user posted image

Kaj pa kus-kus? Tudi daješ od te firme?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2407
12.5.2008 22:26:49   
guppy
Ojla!
Jaz sem zadnjič nam kuhala (Leclercov) kus-kus in ga dala njima skupaj z jogurtom... Kjer je jogurt.... tam je pot LOLLL
Marko je pojedel cel krožnik tega, Maji ni bilo všeč, ker so zrnca :))))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
12.5.2008 22:28:53   
Anonimen
Na linku od Sandre sem videla tudi polnozrnat kus-kus. Tega lahko damo?

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2409
12.5.2008 22:30:24   
lemavrica
Se bom jaz počasi pridružila mišku pri pančkanju. Lahko noč, pačim manj zbujanja.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
12.5.2008 22:35:13   
december06
Čer. Da se na hitro javim, po napronih in prijetnih dneh. V glavnem krst je lepo uspel in prav tako tudi piknik. Vsi smo bili zadovoljni, Maks priden in tudi  vreme je zdržalo. Ko bom mela malo več časa pripopam kakšno slikico našega lepotca.

srečanje midva prideva, možek pa bo še videl, če ne bo mel kaj bolj pametnega za delat. Ja, tale Volčji potok tudi mene vedno znova impresionira, pa kar nekaj novih igral je. Glede piknika, se strinjam, sicer ne vem kako bomo izvedle. Jaz lahko kaj peciva prinesem. Mi je smešno, ko zdaj kamorkoli grem poskrbim le za user posted image da bo imel kaj za jest in za pit, pol pa na sebe kar pozabim in sem zadovoljna kar s kakšnim sendvičom.

duda tudi naš jo ima obvezno za spanje. Zvečer mu jo dam v usta bolj zato, da si ne tišči drugih stvari v usta (roka, noga, deka, medvedek) in ponoči, ko se kdaj zbudi v joku, tudi duda pomaga. In ima jo tudi v vozičku preden zaspi, ker postane sitkan.

Aja, sem nekaj vidla, da ste se menle o triciklih. Kdaj so otroci dovolj veliki, da lahko uporabljajo navedn tricikel, brez kakršne koli opore pri pasu, torej da sedijo samostojno. Smo ga dobili zdaj za krst, pa mi trenutno sploh ni praktičen, tako, da bom verjetno vseeno onega nabavila.

Zdaj pa grem spančkat, da nadoknadim nočne ure preteklega dne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
12.5.2008 22:37:09   
sandra85
tianna, js mislim, da  mu lahko daš unega. js sem kupila v DM-u od alnature kus kus. ma ti povem, js sploh ne kompliciram in mu dam že naše kosilo kr včasih (seveda, če ni preveč začinjeno pa kaka svinjina not)

guppy kus kus in jogurt-zanimiva kombinacija user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2412
12.5.2008 22:38:11   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: december06

Čer. Da se na hitro javim, po napronih in prijetnih dneh. V glavnem krst je lepo uspel in prav tako tudi piknik.

user posted image user posted image user posted image user posted image super!!!!!!!!!!!!! pa čimprej kako slikico, prosimuser posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
12.5.2008 22:44:27   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: annie

Sem našla nek fajn link, kjer so gor recepti za gh idr. Da ga pripopam:

http://www.brixie.com/page3a.html

No, in pogledam in ugotovim, da poznam to družinico, čeprav se že res dolgo nismo vidli. Z mamico sva se še skupaj v srednjo šolo vozli. Joj, kok  je mali svet. Fajn, da si našla to zadevo, bom lahko vsaj kontaktrirala z njo.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
12.5.2008 22:45:01   
Anonimen
user posted image  za krst.

Mah, sej imaš prav Sandra. Polnozrnat kruh sem mu že dala, tako da... Pomoje lahko tudi polnozrnat kus-kus. user posted image

Grem tudi jaz. user posted image
Tudi jaz sem jutri sama. user posted image  

Lahko noč.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2415
12.5.2008 22:48:07   
sandra85
tianna, preden zbežiš: kda boš privlekla to svojo rit v portorož user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
12.5.2008 22:49:01   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: december06

Čer. Da se na hitro javim, po napronih in prijetnih dneh. V glavnem krst je lepo uspel in prav tako tudi piknik.

user posted image user posted image user posted image user posted image super!!!!!!!!!!!!! pa čimprej kako slikico, prosimuser posted image

Nisem še uspela povlečt slik dol iz fotoaparat, sem pa dala v album eno slikico, ki sem jo potem tudi dala gostom. Tako, je bil oblečen za krst. Ostale jutri. Zdaj pa grem res spat.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
12.5.2008 22:50:12   
Anonimen

tianna, preden zbežiš: kda boš privlekla to svojo rit v portorož user posted image

Kmalu upam. user posted image  Bi bil že čas a.

Odvisno od avta. user posted image  Jutri gre dragi gledat za enega. user posted image

BTW: Ti imaš Audi 3, kajne? Si zadovoljna?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2418
12.5.2008 22:59:17   
sandra85

škatla user posted image
je premajhen user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
12.5.2008 22:59:45   
Anonimen
December06, lepo si ga zrihtala! Lep je. user posted image

Zdaj pa res grem.

Mirno noč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2420
12.5.2008 23:01:15   
Anonimen

škatla user posted image

Škatla? Meni je full všeč. Saj bi bil/bo samo zame. user posted image  
Premajhen za kaj? Pliko p3 gre ja noter a. Za vse ostalo bo drugi avto.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
12.5.2008 23:02:27   
sandra85
december user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kje ste dobili tak kompletek????????????????????????????????????????????

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
12.5.2008 23:03:46   
sandra85

škatla user posted image

Škatla? Meni je full všeč. Saj bi bil/bo samo zame. user posted image  
Premajhen za kaj? Pliko p3 gre ja noter a. Za vse ostalo bo drugi avto.

ja gre voziček not, sam vse ful na tesno. v tem avtu je kot v vrtcu-vsepovsod igrače in oblekice od enejauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
12.5.2008 23:07:59   
sandra85
dragi mi je že zbežal pod tuš...grem tut js, da ne zaspi, me mora cartat prej, da js lažje zaspimuser posted image
lahko noč mamice

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
12.5.2008 23:08:33   
guppy
Veste kaj punce... Mi mamo dvojčke in se vozimo v Opel Corsi...
Pa sploh ni majhen avto
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.