Alina_alin
|
Suzanamai -Zoja je tak pridna pri gh... gh: JOj, ko vas berem, mi je še huje, pa kdaj bo naša pupa skapirala, da bi bil cajt, da začne malo bolj jest. SEm vse vzela tak zlahka, ker nama je pri prvorojenki to steklo 123, da sva bile na celem obroku in hop že naslednjega. Sedaj pa kvačkamo s to gh, da je kaj. Lane31, upam, da boste kmalu bolje. Za žajbelj bom preverila zaloge, sicer pa ti ga posušim, ga imam na vrtu. z a Aneto. Pridna, glavno da pije. Margareta, izjava tvojega malčka glede rute me je pa zdaj nasmejala. Kot je napisala Sanwebdra,sem bila v HM. In jaz lepo s sprintanimi boni (črno belimi, pa malo večji format - ne vem, zakaj mi je tak natisnilo) na blagajno s 5 artikli in blagajničarko prosim, da mi kasira posebej in ji dam bone. Ona valjda, da to ne gre tak. Samo en bon lahko. In nadaljuje: ti boni niso ok, so kopirani, to ne velja. Jaz: kak da ne, če sem pa prej videla, da je nekdo take vnovčeval. Jaz sem take dobila. (sem blefirala) Pa ona potem po pregovarjanju blagovoli sprejet bon - črnobeli v večjem formatu - ampak "samo en na osebo". Jaz pa: ok, pol pa vzamem to dvoje, dva bona. (v roki držim Tjašo, ki se mi je v vozeku že razkurila, ko je mogla to babnco poslušat in čakat). Pa ona ponovi: na osebo en bon. Jaz pa: ja, saj sva dve, a ne? In sem opravila dva nakupa. Gospa za mano, se je tak smejala, jaz pa tudi. Kupila. Ene kratke hlače za Tjašo, ene kavbojke za Špelo. Potem sem se sprehodila še po Eurpoarku, Tjaša zaajala, šla v Hm in še sebi kupila ene hlače lanene. Eh, ti trgovci. Mislim, pol pa naj vsakih 5 min hodim nazaj v trgovino in vnovčujem nov bon. Žal sem sama in nisem imela nobene številke zraven sebe, no razen Tjaše. Sva pa bile dopoldne v lab - dale spet urin. Zadnji urin (pregled 6 m) je pokazal malo več levkocitov. Jutri zjutrja pokličem za izvid, upam da bo ok. Sicer sem pa začela študirat, ali bi se mi ponoči tak pogosto zbujala, ker bi jo mogoče peklo ko lula (vnetje?) - ker se ene parkrat samo v spanju ful zdrla, pa sem jo obrnila - (sem hotela dojit na drugi strani) pa je dalje spala, brez da bi se priklopila... kinnie, glavno da se je dobro izšlo. Kazen tudi jaz v takem primeru podpiram. Naša ima kazen od mene, da mora na stolu sedet v svoji sobi. (malčica, da ne bo pomote) . Sicer pa najbolj pali, da ji rečeš,če ne boš to pa to, boš pa zvečer brez pravljice. Pa leti in naredi, kar hočeš.