|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
12.5.2008 14:40:53   
oktoberka
Sam na hitr se javim.

Včaraj smo dobili še drugi zobek.
Jutri imam pa js zobarja- pregled, Zarja pa je povabljena k zobarju v sredo. Pa še razvojno imava takrat, tko da bo cel dan pestro.
Ful nimam več tok časa za branje in pisanje, ker morm met Zarjo skoz na očeh, ker šiba po celem stanovanju, ob vse se dviguje na noge... Tko da je res pestro. Zdej sem pa še do srede sama, ker je mož na službeni poti.

Šibam, Zarja pleza....user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
12.5.2008 14:55:35   
2ursae
janja, kolk bonov ti pa sprintam user posted image ? Res, ti kar povej, mi ni problem. Je pa tko, da upam, da bom v čet. lahko, ker mi je Anže mal zbolel ... najbrž bo do takrat že zdrav, sam nič ne garantiram.

lidero krema za sončenje se dobi v lekarni, je pa protialergijska.

lupinca: ja, še vedno imamo lupinco in sploh še ne razmišljamo o menjavi. Je še prezgodaj.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 12.5.2008 14:56:36 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
12.5.2008 14:59:48   
Margareta

orhideje
- jaz imam tako srečo, da ko jo kupim in prinesem domov, odcvetijo in potem ni nič iz njih. Samo tiste palčke sončim na policah.

Dodajanje tekočine - jaz Evi dajem za pit, kar tisto vodo v kateri malo pokuham sadje za dopoldansko malico. Sem bolj gorenjske sorte. Šparovna.

*kinnie* jaz sem tudi Vala enkrat izgubila,. Pozimi sva šla malo na sprehod, jaz z vozičkom, on kar s poganjalcem, temnilo se je že, ravno je začelo svinjsko pihati, ko mi je dobesedno naekrat izginil izpred oči. Iskala sem ga pol ure, padla je noč, pihalo je pa tako, da se je moj glas dobesedno izgubljal. Jaz sem bila že čist obupana. Na koncu sem poklicala še taščo in je bil pri njej. user posted image babji me pa ni mogel poklicati.

moški kotiček - saj ne boste verjele, kaj mi je dec prinesel iz Bosne. Feređžo, a kako se napiše? Tista naglavna ruta. Pa sem jo imela včeraj 5 minut gor (malo pred hišo), pa se je tašča skoraj polulala od smeha. Tamali me je pa vprašal: "Mami, a maš to za tečt?" Mislim, od kje mu to?

Janja, ja Eva ima še dolge laske, ampak niso tako gosti, ker jih je pol izpadlo. Ima, pa čisto temno polt. Midva in vsi ostali pa bolj svetlo.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
12.5.2008 15:27:29   
Jenny Anny
Zdravo bejbe, kako ste kaj? Jaz ne dohajam več, sva sam še zunaj, notri pa vpije ko zverinauser posted image
Komaj čakam da bo en dan dež, mam že celo goro perila za zlikat.

Tekočina pri obrokih GH, ji dajem fruteke, al pa kompot, drugač pa sam vodo (prekuhano),

Lupinica, je že zelo majhna, ampak bomo počakal do junija, potem jo damo pa v sedež, ma revca že kar pokrčene noge

Orhideje  mam 2, eno mi je lani tašča, ko sem bila na morju temeljito zalila, da je kar na pol zgnila, eno mam pa zdaj novo, pa full lepo cvete.

No vsem slavljencem in novim zobkom pa čestitke, moram it, že vpije.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
12.5.2008 16:50:35   
sanwebdra
No, pa sva danes spet nakupovali, v H&M seveda, pa še Alino_alin srečali s Tjašo ter s Pandico in njeno Zalo kavico spili.

Zdaj pa spimo tretjo rundo!

Orhideje: meni je bilo povedano, da zalivam enkrat na tede. oz. bolje povedano, da jih namočim v lončku za pol ure in potem vso odvečno vodo odlijem. Imajo pa rade svetle prostore, vendar ne direktnega sonca. Pa veliko pogovora.user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
12.5.2008 19:20:04   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

Jaz sem bila že čist obupana. Na koncu sem poklicala še taščo in je bil pri njej. user posted image babji me pa ni mogel poklicati.

Ja, jaz sem bila tudi malo jezna na sosedo, ker bi mi lahko sporočila.....potem me je pa še v pričo otroka prepričevala, naj jo ne kaznujem...user posted image
No vsaj to sem dosegla, da je mala doumela, da tega ne sme nikoli več storiti...upam, da se bo tega držala.

Danes imam tako dirko, da je kaj. Najraje bi spila eno pivičko, pa čao miško....
Ne sej bo.....samo lena semuser posted image pa RR pogrešam, imam že mini abstinenčno krizouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1031
12.5.2008 19:27:20   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

Jaz imam tudi takoooo goro perila, da človek kr višinsko bolezen dobi ....
sam user posted image ne dežja klicat  plis plis v sredo sonce...

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
12.5.2008 20:04:29   
*pikijakob*
Pozdravljene!

Orhideje listi rumenijo ker so na direkrnem soncu, ni nič takega, Jaz jih imam na strani, kjer je jutranjo sonce, pa tudi rumenijo, te ponavadi odrežem in tak zrastejo novi. To se dogaja zdaj ko je močnejše sonce, pozimi so pa samo lepi zeleni. cvetijo mi nonstop. Jih imam vač kot 10 že. Zalivam enkrat na teden obilno.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
12.5.2008 20:42:10   
suzanamai
moški kotiček - saj ne boste verjele, kaj mi je dec prinesel iz Bosne. Feređžo, a kako se napiše? Tista naglavna ruta. Pa sem jo imela včeraj 5 minut gor (malo pred hišo), pa se je tašča skoraj polulala od smeha. Tamali me je pa vprašal: "Mami, a maš to za tečt?" Mislim, od kje mu to?

Margareta ta je pa hudauser posted image

Kinnie si ne predstavljam, kako si se počutilauser posted image . Kazen je pa na mestu.user posted image

Orhideje mi delajo, jih imam na oknu, kjer imajo le pozno popoldansko sonce. Zalijem pa ko se spomnim, včasih tudi po 3 tedne neuser posted image .

Zoja mi trenutno sedi v naročju in trga blokec. Je čist naspedirana, prej pa tolk zaspanauser posted image .
Drugače pa končno jemo kot je treba, današnji jedilnik:

Flaša gresa ob 5h 130 ml
Zajtrk ob 08h 80 g skute s sadjem - borovnice
Malica ob 10.30 ml. kašica 100 ml
Kosilo 14.30 juhica z zelenjavo in piščancem 120ml
Malica 18h nektarina+jabolko pustila le 3 žličke zame + 150 ml ml. kašice alette čisto redke na flašo (saj ne vem kam je dala)
Večerja jo še čaka ml. gres hipp

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 12.5.2008 20:45:04 >

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

Neposredna povezava do sporočila: 1034
12.5.2008 21:15:43   
mehurčica
Punce, kaj je zdaj to? Nikjer nobene. No ja, sej tudi mene ni bilo cel dan.user posted image Se je Eni zbudila že ob 5:45, potem sva pa skupaj zaspali ob 9h za 3 ure!user posted image Uh, je pasalo. Pol sem ji hotela dat včerajšnjo juhico in je ni mogla niti pogoltnit - nagravžno. Tako da je pač dobila še eno porcijo sadja. Pol sva šli še na banko dvignit dinarčke, ki sem jih imela gor po moje kakih 10 let.user posted image No, se je vsaj malo nabralo in bo lažje dopust na morju plačat.

Včeraj in danes sem jo namazala s testerčkom od Mustele, ki je prav za problematično kožo ala atopični dermatitis in ima še slabše.user posted image Ma jaz ne vem no. Tudi Linola Fett ni dovolj, tako da jo morem pač mazat z Melem. Bom pa čez en teden še probala z Avene - na kateri tudi piše da je za tako kožo. Melem je tak draga in tak malo je notri, jaz bi jo pa morala nonstop mazat po obrazu in rokicah. Še en mesec do pregleda pri dermatologinji.....uh.

Današnji jedilnik:
Z1: dojenje
Z2: sadni kompot 90ml (jabolko, hruška, suhe slive, suha marelica)
M: dojenje
K: sadni kompot 60ml (ostanek od zjutraj) in polovica velike banane + dojenje
V1: Hipp mlečna kašica 60ml (banana breskev)
V2: dojenje

Danes se je igrala pri mojih na travici, na deki. Je ves čas plazila k travi in pol z rokicami mučkala.user posted image

Kaj zdaj štajerke?
Kje? Naj ena reče no. Drugače je pa Moja pizzerija tudi fajn za taka srečanja, ampak ker ima to picerijo ena forumovka, bo po moje kmalu kar gužva tam z RRjevkami.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
12.5.2008 21:21:07   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

Jaz imam tudi takoooo goro perila, da človek kr višinsko bolezen dobi ....
sam user posted image ne dežja klicat  plis plis v sredo sonce...

Prav NAM je, kaj pa na RR non-stop čepimouser posted image ... jaz tud ne vem, kdaj bom vse to zlikala ... pa še kar perem in perem, pa sušim in pobiram ...

Kar se štajerskega srečanja tiče - sva se danes s Pandico dosti pogovarjale o Drašu???

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
12.5.2008 21:21:52   
jasna
Lane, joj uboga Anetauser posted image . Upam, da bo kmalu boljšauser posted image

Kinnie, ma jst bi tudi popenlauser posted image . Kolk si se postarala v času ko si jo iskala?user posted image

Ninka80, mi bomo še dooolgo uporabljali lupinico. Ima še veliko prostora nad glavo.

Vodo, dajem iz pipe.

oktoberka, lepo, da si se javilauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Margareta
saj ne boste verjele, kaj mi je dec prinesel iz Bosne. Feređžo...

user posted image user posted image user posted image

Mehurčica, Neli je bila tudi v nedeljo na travi. Je rekla moja sestrična, da imamo novo kosilnicouser posted image  tako zavzeto je trgalauser posted image .

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
12.5.2008 21:23:55   
vedra
Lane31 - mi je kar hudo samo ko prebiram tvoje sporočilo. Želim vama da bo kmalu bolje. Žajblja imam žal le še za vzorec -
(nabran v Malem Lošinju), ...hočem povedat da takšen v celem res dosti bolj pomaga, sama imam velikokrat vneto grlo in če pijem čaj iz takšnega žajblja, mi hitro ustavi vnetje. Želim vama čim bolj mirno noč in da bo jutri nov = zdrav dan.

skuštana - ko prebiram maile o plažah, morju, soncu.....začnem razmišljati kateri vikend bo tisti srečen, da se čimprej odpravimo k vodi...sploh sedaj ko sedim za računalikom s polnim nosom in z robčkom pred usti ....upam da se user posted image ne bo nalezel.... pa ker se dojiva se menda ne bo?...

Ha... sem ji je pa le uspelo vključiti, danes ko je moj user posted image  zaspal že ob 8. uri, drugače pa sem med tistimi, ki je dohajala tempo le med prvomajskimi prazniki...

In hvala za info o bonih H&M - izgleda da bo ta teden ko se zaključuje akcija - kraj srečanja oktoberk v trgovinah H&M!?

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
12.5.2008 21:24:38   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: jasna
Lane, joj uboga Anetauser posted image . Upam, da bo kmalu boljšauser posted image

Kinnie, ma jst bi tudi popenlauser posted image . Kolk si se postarala v času ko si jo iskala?user posted image

Ninka80, mi bomo še dooolgo uporabljali lupinico. Ima še veliko prostora nad glavo.

Vodo, dajem iz pipe.

Se podpišem ...

NEO ima pa danes 7 mesecev!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse najlepše, osvajalec štajerskih oktoberk!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
12.5.2008 21:26:55   
skuštrana
Melem je tak draga in tak malo je notri,

Mehurčica, v Slo je draga, pri nas je pa malo cenejša..Koliko pride v Slo. Na Hr je tisti najmanjši paketek 19 kun. Jo pa imajo v vsaki trgovini, zato je cenejša..Če hočeš ti grem pogledat za velik paket cenouser posted image

Ninika, mi bomo tudi v lupinici, upam da do 1 letauser posted image

Zdej grem pa spat, sem full utrujena..Sem bila cel dan sama s tamalima, pa sem se spravla z njima v šoping..Pa Lizo k frizerju, ampak se ni hotela postričt..

Lahko nočuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1040
12.5.2008 21:30:11   
vedra
Mehurčica - jaz pa sem prav danes dobila nasvet naj ga kopam v Linola Fett, pri dermatologu pa še nisva bila. Sem pa proti mazanju s kremami ki vsebujejo kortikosteroide....A kremo Melem je predpisala dermatologinja ali se dobi brez recepta?

Jaz bi tudi bila za Draš center, saj je tam menda zelo lepo, pa izgleda da zaradi mojega prehlada to sredo ne bo nič.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1041
12.5.2008 21:31:36   
Alina_alin
Suzanamai -Zoja je tak pridna pri gh...

gh: JOj, ko vas berem, mi je še huje, pa kdaj bo naša pupa skapirala, da bi bil cajt, da začne malo bolj jest. SEm vse vzela tak zlahka, ker nama je pri prvorojenki to steklo 123, da sva bile na celem obroku in hop že naslednjega. Sedaj pa kvačkamo s to gh, da je kaj.
Lane31, upam, da boste kmalu bolje. Za žajbelj bom preverila zaloge, sicer pa ti ga posušim, ga imam na vrtu. user posted image z a  Aneto. Pridna, glavno da pije.
Margareta, izjava tvojega malčka glede rute me je pa zdaj nasmejala.user posted image

Kot je napisala Sanwebdra,sem bila v HM. In jaz lepo s sprintanimi boni (črno belimi, pa malo večji format - ne vem, zakaj mi  je tak natisnilo) na blagajno s 5 artikli in blagajničarko prosim, da mi kasira posebej in ji dam bone. Ona valjda, da to ne gre tak. Samo en bon  lahko. In nadaljuje: ti boni niso ok, so kopirani, to ne velja. Jaz: kak da ne, če sem pa prej videla, da je nekdo take vnovčeval. Jaz sem take dobila. (sem blefirala) Pa ona potem po pregovarjanju blagovoli sprejet bon - črnobeli v večjem formatu - ampak "samo en na osebo". Jaz pa: ok, pol pa vzamem to dvoje, dva bona. (v roki držim Tjašo, ki se mi je v vozeku že razkurila, ko je mogla to babnco poslušat in čakat). Pa ona ponovi: na osebo en bon. Jaz pa: ja, saj sva dve, a ne?
In sem opravila dva nakupa.  Gospa za mano, se je tak smejala, jaz pa tudi. Kupila. Ene kratke hlače za Tjašo, ene kavbojke za Špelo.  Potem sem se sprehodila še po Eurpoarku, Tjaša zaajala, šla v Hm in še sebi kupila ene hlače lanene. Eh, ti trgovci. Mislim, pol pa naj vsakih 5 min hodim nazaj v trgovino in vnovčujem nov bon. Žal sem sama in nisem imela nobene številke zraven sebe, no razen Tjaše. user posted image

Sva pa bile dopoldne v lab - dale spet urin. Zadnji urin (pregled 6 m) je pokazal malo več levkocitov. Jutri zjutrja pokličem za izvid, upam da bo ok. Sicer sem pa začela študirat, ali bi se mi ponoči tak pogosto zbujala, ker bi jo mogoče peklo ko lula (vnetje?) - ker se ene parkrat samo v spanju ful zdrla, pa sem jo obrnila - (sem hotela dojit na drugi strani) pa je dalje spala, brez da bi se priklopila...

kinnie, glavno da se je dobro  izšlo. Kazen tudi jaz v takem primeru podpiram. Naša ima kazen od mene, da mora na stolu sedet v svoji sobi. (malčica, da ne bo pomote) . Sicer pa najbolj pali, da ji rečeš,če ne boš to pa to, boš pa zvečer brez pravljice. Pa leti in naredi, kar hočeš.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
12.5.2008 21:31:49   
mehurčica
Kinnie, joj, jaz ne vem kaj bi se z mano dogajalo, da izgubim Davida. Že na igralih postanem čisto panična, če ga takoj ne najdem z očmi ali pa če se vozi naprej nekam s kolesom po parku. Ali pa ko gre okoli grička sem že panična.user posted image Ne vem, če pretiravam? Ampak ne morem iz svoje kože.
Tako, da si kar predstavljam, kako te je moralo biti strah.

No, suzanamai, pa je spet začela papcat punca.user posted image No, Eni je do zdaj uspelo samo enkrat pojest 120ml GH. Ponavadi ne spravi niti 100ml. Pa saj zdaj še menda ni panike...se pa na srečo še doji.

Dodajanje tekočine: dobi 1x ali 2x na teden kaj druga kot zizo. Ji pa dam vodo iz pipe ali pa kompot od jutranjega kompota. Danes ga je kar nekaj spila, tako da ji bom verjetno večkrat začela dajat. Malo me je strah, da se bo potem manj dojila in se tako postopoma začela odstavljat, tako da ji namerno še ne dajem kaj več. Poleti, ko bo vroče, pa ji bom kar vsak dan začela dajati.

Lupinica: do 9.meseca oz. dokler ne bo imela vsaj 9kg, je ne bom dajala v avtosedež. Tako da, če do 9.meseca še ne bo nabrala 9kg, bo pač še naprej v lupinici.

Boni za H&M: če grem z Eni nekaj kupit, lahko dam 2 bona? Ali kao ne more, ker ne more sama izpolnit ankete?user posted image Sej sem jo jaz namesto nje, ona pa je samo kimala zraven.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1043
12.5.2008 21:33:34   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: vedra
In hvala za info o bonih H&M - izgleda da bo ta teden ko se zaključuje akcija - kraj srečanja oktoberk v trgovinah H&M!?

Ja, naj nekaj povem na to temo ... Sva šli danes s svakinjo, ki živi na obali in drugače kot danes res ni mogla v H&M, nakupovat - seveda oborožene z boni in pazi zdaj: so baje blagajničarji dobili navodilo, da lahko ena oseba samo en bon dnevno ponuca. JAPAJADE user posted image (Sva itak uspele jih 10 vnovčit, čeprav so naju že postrani gledali). Pa se mi butasto zdi, da se moram skrivat, kot da sem kriminalec - sem samo izkoristila, kar je na bonu napisano - torej 1 oseba lahko vnovči samo 1 bon pri 1 NAKUPU! Marketinški oddelek, ki je pripravil to akcijo je itak pogrnil na celi črti, ker ni računal na hitrost potovanja informacije o bonih in slovenski iznajdljivosti ... Sem tako besna, ker je še trgovka rekla drugi, si morš mislit, 5 bonov je imel! Ko da bo ona imela zaradi manj vnovčenih bonov večjo plačo?user posted image  Ja pa valjda, kaj so pa pričakovali!?!?!? A da bo res vsak samo 1 bon ponucal, al kaj???

Vidim, da so vse imele več težav, ker se akcija bliža koncu - tako da, za bodoče nakupe ... pripeljite zraven pač armado ljudi - pa naj imajo dolge vrste, če mislijo, da je tako OK. Trgovska hiša je zajuser posted image a, zdaj se pač morajo soočiti s posledicami!

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 12.5.2008 21:39:32 >

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
12.5.2008 21:35:15   
Alina_alin
Mehurčica,  vztrajaj, tak ko jaz - Eni je tudi oseba. user posted image Sem se naredila mal noro,mah. Mi je pač vseeno, kaj si je mislila o meni potem...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 1045
12.5.2008 21:39:28   
Alina_alin
Sanwebdra,ja,  sem se prestavila iz "tvoje" vrste, v drugo, ko se je odprla. In že takoj mi je bila "teta" antipatična, kot da bi ji na čelu pisalo "Ne hodi k meni na blagajno. "
Tak da mi ni zatežila tista, ko je tebi kasirala, ona ta druga. Je pa res, da potem, ko sva se tam dilali, je ona "tvoja" rekla: ja, saj jaz sem res imela že take črno bele in take v večji dimenziji. Mislim, bi se lahk zgodilo, da če ona ne bi tega rekla, bi še meni oni user posted image babji odslovil. Samo , kaj če sem jaz tudi user posted image babji, kaj?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
12.5.2008 21:40:58   
zala07
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Srečanje Maribor: 14.5.2008
Kraj?... dajte predloge (Mlada Lipa, park, Draš,.....)

- Noa1
- sanwebdra
- mehurčica

- Lane31?
- Pikijakob

ZALA07-  sem za Draš

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
12.5.2008 21:42:08   
sanwebdra
Alina_alin, me veseli, da se nisi kar pustila ...

Zdaj pa naj pojejo, kar so si skuhali!

Joj, sorry za offtopicuser posted image ! Samo so me res razpuser posted image !

Grem gledat Nune pojejo, da se malo razvedrim!

Neposredna povezava do sporočila: 1048
12.5.2008 21:42:30   
Alina_alin
Sanwebdra, kaj ti si vnovčila takrat 1 bon ali več?
Pandica, tudi jaz zbiram kaktuse, sicer zadnji čas bolj ohranjam obstoječe, ker mi primanjkuje časa. Imam jih tudi kar precej.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 1049
12.5.2008 21:43:27   
mehurčica
Aha, Alina, sva istočasno pisali post.user posted image Hvala! Bi se verjetno morala že zjutraj spravit v H&M, ampak se mi tak ne daaa... In polno stvari imamo od Davida in sploh ne vem, če bo kaj potrebovala. Malo bo sicer po fantovsko oblečena čez poletje, ampak tak pač je. Sem tudi jaz bila vedno "lep fantek", ko sem bila mala.user posted image Oba bi edino nujno rabla tanke trenerke. Sem pa mai danes rekla, da rabita in bo po moje (u, mravljo sem ubila....kaj pa delajo v mojem stanovanju?????) kar ona kupila.
No, jaz bi pa rabla POLNO stvari za oblečt, ampak za sebe pa res nimam časa it kupit - bi mogla it popoldan, takrat je pa verjetno še večja gužva. Ma z vozekom se mi ne ljubi letat gor in do, s tistim počasnim dvigalom.

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?