|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
12.5.2008 7:30:44   
VANILI
orhideje - je ena spraševala.meni jeblo rečeno in tako deam, da ko zalijem vodoodlijem po 10minutah. je pa pri oknu ane direkt na svetlobi.je mela 15cvetov, potem čez zimo nič, zdaj pa že 5popkovuser posted image in sem zelo vesela ker sem mislila da so orhideje prezahtevne zame.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
12.5.2008 7:34:30   
VANILI
a lohk še mal pohvalim teotka al sem že nečimrnauser posted image ?
sva prebrala "Minka vozi avtobus", mu je bla zelo všeč, da je kar"ho-jal in ha-jal" zraven, in topardni zapšoredoma, ker samo da vidi knjgico je ves navdušen. in včeraj smo na obiskupri mojih bli in to razlagam, pa začneteo spet "ho!" govort in ko sem ga spraševala,kje je minka in črna mucka in slon edi, je tako se smejal, da si visdel, da je vedel, o čem govori.ful lepo za videt.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
12.5.2008 8:04:26   
suzanamai
Sem pa jezna, ko hudič na H&M. Sem v petek kupla Zali ene take full lepe hlače, olivno zelene barve, ki se lahko nosijo kot dolge ali pa tri četrt, jih operem, prej pa jih hočem speglat in ugotovim, da so na riti raztrgane. Imajo luknjo

Jaz sem Maiu tudi zadnjič kupila ene tričetrt zelene hlače in ko sem jih oprala, so se pojavile luknjice na eni hlačnici. Danes jih bom nesla nazaj, saj jih morajo reklamirati, rabiš pa samo račun.

Vanili ja so res pametni ti naši user posted image . Meni se tudi zdi, da me že vse razume. Ko ji rečem, kje maš nogico, mi jo takoj pomoli pred usta, da ji pritisnem gor enega cmokca, pol pa še drugouser posted image . Res so cortik teli naši cmokci.

No pa se je zbudila...

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
12.5.2008 8:35:03   
VANILI
user posted image voda za pit: a jo prekuhate ali date kar iz plastenke??

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
12.5.2008 8:57:22   
majoli
Jutro,

vodo dam včasih kar iz pipe, včasih iz brite - Maks nima nič težav. Včeraj je prvič papcal breskev, danes pa uvedem še ovsene kosmiče. Upam, da bo vse ok.

Midva greva danes končno spet plavat, potem pa še malo na sončka. Popoldan me čaka likanje, se je možek že pritožil.

Janja, v četrtek prideva!

Lep dan.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
12.5.2008 8:57:44   
VANILI
oblačenje: čebulno, s seboj pa mam vedno iz flisa jopčko in anorakec

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
12.5.2008 9:01:12   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

user posted image voda za pit: a jo prekuhate ali date kar iz plastenke??

Jaz mu dajem kar iz pipe, pa je ok.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
12.5.2008 9:06:04   
*kinnie*
Vanili: jaz bi  ful rada prišla, pa sem mislila, da bom to rundo...pa spet ne bo nič-so se napovedali iz službe, da pridejo mulčka pogledatuser posted image .....saj tisto, da prideš pomagat pospravljat, še velja a ne? Bo generalka padlauser posted image user posted image Še dobro, da ni napovedan dež za sredo....upam, da se tokrat tile vremenarji niso zmotili, da bomo lahko zunaj....
Res upam, da se dobim z vami na kavici pred poletjem....user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
12.5.2008 9:13:01   
nova10ka
dobro  jutro vsem skupaj!!!

vanili - mi je všeč tvoja zgodbica o Teotu in Minki. So ful pametni. Tjaša tud že ful šteka - pa ko ji rečem, naj pokaže kako je visoka, se ful dvigne na rokcah user posted image

Voda
- včasih iz brite, včasih iz plastenke.

Pitje
- moja noče nič pit, pa ji bom danes metin čaj skuhala (ker itak pol na koncu jaz njen čaj spijem). Saj meta ni bed za user posted image ?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
12.5.2008 9:21:12   
VANILI
evo, je zaspal kar pred rr, sicer priklopljen, a mi ga je ratalo dat ležat, tako da vas malo pokomentram (ampak vsega mi ne bo zneslo prebrat).

user posted image kako daš fotko direkt sem, ne v album 8je preveč dela z zmanjevanjem...) in
ali v "shrani.si lahko v isti velikosti shraniš?

če se kateri ljubi, me lahko kaj obišče na domuuser posted image , se hecno sliši, ampak čist resno mislim. Mamo travico za sedet. Pa postrežem s pijačo tudi kaj za grickat.

nič ne bo s komentiranjem, točno 3 minute je spaluser posted image

gremo v Bc po poskovnik.

lp in lepo izkoristite sonček!!!

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
12.5.2008 9:37:52   
nova10ka
Mravlje - Jasna, se mi zdi da so res faraonke!!! Jaz se že dva tedna ubadam s vrtnimi mravljami in zdaj se pojavijo še te mali vragci. Bom res preverila, če jih nisem preselila sabo iz stolpniceuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
12.5.2008 9:39:16   
Kasija
Dobro jutro!

Hvala za čestitke elianu!

Pandica delo na hiši napreduje - trenutno je notri že skoraj dokončan vodovod in je na vrsti centralna.  Pa veš, ko sem te spraševala, kaj naj z elianom - to je bil čisti račun brez krčmarja. Moj user posted image  je zadovoljen samo, če ga nosiš okrog, da gleda ali voziš v vozičku in potem morda zaspi. Tiho igranje v vozičku je bolj občasne narave. Tako sem včeraj premerila celo kopalnico z njim v slingu - je užival in imel prav velike oči. Pa seveda mi pripadejo dela najnižjega pomočnika - kar mi kdo naloži, ko me vidi user posted image

Jasna najina moža se bosta pa izmenjala. Moj je danes šel in se vrne v sredo.

Srečanje - po vsej verjetnosti pridem in bi bilo fino, da se dobimo zunaj, kjer pa se da tudi vedrit, če nas slučajno ujame dež
predlogi: kodeljevo, tivoli (čolnarna) - oboje ima previjalno in igrišče ali igračke,
2ursae je enkrat omenjala neko igrišče na bizoviku, lahko tudi nek bar, ki ima kaj več prostora - je bolj malo možnosti v bistvu user posted image

kinnie na katero srečanje prideš? ljubljančanke se dobimo v četrtek.

voda - prekuhana ali iz plastenke

nova10ka za metin ne vem, mogoče je malo premočen. raje komarčkov ali kamilice.

spanje nova filozofija brez joka se nadaljuje, zvečer ni hotel spat in sem ga dojila, nosila...user posted image  potem sem razmislila, kaj ga umiri in sem ga dala na najino posteljo in sem se vlegla zraven - torej ni jokal - se obrnila stran in čakala. je trajalo enih 20 minut, ampak je začel tonit v sanje. jaz pa hop in v posteljo z njim, ko je bil ravno preveč zaspan za protest, a vseeno zbujen, da je vedel, da gre v posteljico. se je zbudil, ko je bilo že malo svetlo, dojila in spala naprej. tale uspavalna teorija je user posted image .

jedilnik:

Z: dojenje
M : naribano jabolko in banana
dojenje
K: korenček, krompir, bučka
M: hipp kašica hruška vilijamovka + dojenje
dojenje
V: riževa kašica z vanilijo
V2: dojenje
ponoči  - dojenje

Glede dojenja niti ne vem, kdaj ga dojim točno. Pa malo se hrani, deloma pa pije in išče bližino.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
12.5.2008 11:39:47   
Alina_alin
Naša pupa se mi je ponoči spet zbujala na pol ure. Pa jaz sem čist fertik danes. In sedaj spi 2. rundo: je zaspala, za 5 min jok, spet jo povozakam malo zaspi, spet za 5 min jok... Jaz sem že čist fertik.
Lane31,
pozdravite se, user posted image za Aneto. Ste prvič bubani? Bogica mala.
Pandica, bom vprašala.
Moj MT bi ti ziher bil všeč - so delfinčki gor. user posted image MEni je ful lep, samo Tjaši še vedno ni všeč - protestira, ko jo dam not. bila max 10 min not.

A je katera imela MT in je svojega otroka privadila , da je bil zadovoljen not (na začetku pa jokal)?
Grem pojest kosilo, potem pa  najverjetneje s Tjašo v lab - spet dat urin - upam, da ne bova tam spet 1, 5 ure, kot zadnjič in  nama v 1. poskusu uspe. Je imela levkocite povišane, sicer P rekla, da ni nujno da je kaj narobe, glede na to, da sva bile tam 1,5 ure razviti in menjavili vrečke - lahko to razlog da je tak izvid.

Na srečanje me ne bo - imam zobarja...user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
12.5.2008 11:50:11   
skuštrana
Alinaalin,nekateri otroci enostavno ne marajo imet nogic narazen in nikoli ne marajo MT... Sem brala o tem na enem forumu.Probaj zožat med nogami in jo daj potem noter. Zožaj tako, da napelji trakec(imaš na nekaterih krojih mt), ali pa daj gumico gor... Recimo ko sedi, da ima to elastiko pred  seboj, to bo malo zožalo blago med nogami...Joj, ko jaz ne znam opisat kakouser posted image user posted image

Delfini, v petek, ko smo prišli na plažo sta nas pričakala 2 delfinauser posted image user posted image Jaz pa brez fotoaparata...user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
12.5.2008 11:57:01   
VANILI
skuštrana, kake lušte nam ti tu gor delaš!!!!!user posted image

delfiniuser posted image

uživaj na plaži šeza vse nas, se mi zdi, da je morski zrak za naše user posted image  nekaj najboljšega, kar jim lahko ponudiš, no pa za vse ostale. Jaz npr. isem mela nikoli senenega nahoda, ko sem tam živela, pa ne zato, ker ne bi bilo rastlin dol, na katere sem alergična. Pač, zrak.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
12.5.2008 12:02:27   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

kinnie na katero srečanje prideš? ljubljančanke se dobimo v četrtek.

evo še če bi prišla, bi narobe....ne vem, če nisem hotla k štajerkamuser posted image user posted image

bom probala drug teden, če ne bo spet tako poln kot ta...v četrtek moram k babic....jooj jaz res ne vem kdaj bom lahko imela 1 dan zase....me bodo čist raztrgaluser posted image .....

Zdaj sem še vsa jezna, se vidi a ne?
Smo šli na sprehod in peljem grede ta malo, ki je nora na ata, ga mal pogledat nazaj grede v službo ....in mala mi uide, nisem vedela kam....a je šla domov.....letim za njo , nje nikjer ...se ne oglasi, nisem niti vedela a se je skrila al ušla....kar na jok mi je šlo...sem jo našla pri eni od sosed 500 m stranuser posted image user posted image user posted image .Zdaj mora pa klečat!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
12.5.2008 12:05:58   
VANILI
joj kinnie, upam, da ne kleči na sirkovi krtačiuser posted image  (tko je kaznovana ena učenka iz šole)

naša tavečja pa ne sme gledat tv, dokler ne pospravi sobe.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
12.5.2008 12:09:19   
lane31
Moja pikica je tak boga user posted image  samo spi user posted image  vročina kar vstraja, sem že klicala zjutraj pediatrinjo,pol pa še enkrat ,ker so se ji na obeh ustnicah na notranji strani pojavile bele pikice......mislim da ima slinavko user posted image  Sem še enkrat klicala p ....pa je tako da če pije ni skrbi ,če pa bo nehala pa k njej po tinkturo ....zdaj sem mojga poslala po žajblov čaj -mimogrede ,če ima kera štajerka -Alinna_alin ,ti to sigurno imaš ....bi jaz imela eno vrečkico ,ker je veliko bolj učinkovit kot ta v filter vrečkah
Pojedla je 2 flaši mleka ,popila kar precej čaja že......sadno kašico sem ji probala dati in je celo tri žlice pojedla a je jedla tako (težko opišem ) ustnic ni zaprla po sprejetju žličke ampak je z odprtimi usti in jezikom pomagala hrani navzdol po grlu ,kot mlackanje z odprtimi usti
Upam da bo hitro mimo.......kako je grozno če je dete bolano user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
12.5.2008 12:12:08   
VANILI
lane31... user posted image za anetko, pa ona je borka,se bo hitro zmazala iz te bolezni!! Ful dobro da veliko pije in vseeno papca.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
12.5.2008 12:14:20   
lane31
Aja Alinna_alin oziroma kera druga - saj ne rabim zdaj žajblja kar na vrat na nos.......pač sem se spomnila kolk fajn je da ga imaš pri roki ob kašlju ,prehladih ,vneti sluznici ust ......naravni antibiotik

Kinnie........joj si se mogla prestrašit .......jaz bi se tudi ....in vsekakor bi ji dala kazen tako da si bi zapomnila , no tepla je nebi da ne bo pomote

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
12.5.2008 12:16:12   
ninka80
Pozdravljene!

Me čez vikend ni blo in ste tolk naklofale, da ne utegnem prebrat.

Aneta, bogicauser posted image user posted image zate, ad se čimprej pozdraviš. user posted image

Čestitke vsem za obmesečnice in zobke.user posted image

VANILI, mi mu dajemo vodo iz plastenke, ampak sem razmišljala, ad bi mu jo začela dajati kar iz pipe.

Zanima me, če imate še vse svoje otročke v lupincah in če ste jih prestavle v sedeže, kdaj ste jih?????

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
12.5.2008 12:27:46   
*kinnie*
sem bila tolk huda, da je dobila 2 po riti in klečanje......zdaj me pa takoooo milo prosi, če oprostim....če gre lahko ven iz kota...ampak vztrajam.....ker to pa niso več igrice....šla je po cesti, med hišami v breg, sploh ne vem kako ji je uspelo....se je potrudila ni kaj....klicala sem jo kot zmešana....

zdaj pa ni hujšega, ker je nočem pomojčkatuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
12.5.2008 12:28:47   
*kinnie*
Anetauser posted image , da se čimprej pozdraviš!!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
12.5.2008 12:40:00   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

joj kinnie, upam, da ne kleči na sirkovi krtačiuser posted image  (tko je kaznovana ena učenka iz šole)

naša tavečja pa ne sme gledat tv, dokler ne pospravi sobe.

Ne ne, saj tako stroga pa nisem...na kolenih pa ja....user posted image   še par minutk...
saj pri nas nima ne vem kakšnih kazni...zadostuje že pogojevanje....
ampak pri teh stvareh se pa ne mislim hecat...sem jo en čas klicala...je še bolj letela, ker je vedela, da jo z vozom po stopnicah ne morem ujet in tam z grmovja direkt na cesto...po cesti...saj sem nase tudi jezna veš....user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
12.5.2008 12:42:24   
VANILI
kinnie, vem, kako ti more bit hudo - meni bi se strgalo, da jo tko "zgubim" in bi verjetno kazen bla tud huda. Mi je pa hudo kaznovat, čeprav vem, da je kazen vzgojna (kot pravi boter mesec zvezdici Zaspanki)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?