caligula
|
Jaz imam že zdaj v nosečnosti takšne probleme in sem si sama pri sebi obljubila, če se ne spremeni v enem mesecu, ga zapustim in se nikakor ne vračam. Traja pa že 4 mesece. Prej je bilo vse v najlepšem redu odkar pa sem zanosila, mi skoz nekaj najeda, d ne počistim dobro, zakaj ga ne čaka večerja, kje sem tako dolgo, ko pelem psa na sprehod, zakaj se njemu ne posvečam mal več....!!!!!!!!!!!!! Men je tega dost Vsak dan 3 ure pucat, 2 ure za sprehod, 3 ure kuhanja, 1 ura likanja, 4 ure faxa, Že zdaj mi gre pol dneva, in v nosečnosti ni ravno kaj preveč energije. Po tehtnem premisleku sem ugotovila, če bom mati samohranilka, bom prihranila čas za "večjega otroka", prihranila bom živce,... Poleg takšnih provokacij mi pa še verbalno nabija, da sem bedna, da če sem noseča še ne pomeni da ne morem nič delat... En teden sem imela zelo hude slabosti in mi je rekel da se sama sebi smilim!!!!!!!!!! Halo, objemaj ti cel dan in noč školjko! Bilo je več pogovorov, ki pa so se vsi končali: Mislim da si dovolj stara da si lahko malo bolj odgovorna!!!! Jaz? In kaj on dela? Vsak dan spi do 11 ko sem jaz že najmanj 4 ure budna, se obleče in gre v službo, kjer nič ne dela (lastnik lokala), in ko pride zvečer domov je revček tako zmučen, da bi se mu lahko mal posvetla pa ga praskala in ne vem kaj še! Jaz kot redna študentka tega enostavno ne zmorem več. Otroka sva si oba želela. Ker mi čas ne dopušča, delam ponavad kakšno anketiranje ali kakšno drugo dobro plačano delo, ker mi je začel očitati da premalo prispevam?????????? Ej punce res, v kolikor se problemi vlečejo, kakor pri meni, ...jaz pokam, vi se pa same odločte. Moje bodoče življenje: Ko se otrok rodi, bom najela varuško za tisti dve tri uri ko bom na faxu, seveda bo morala biti nekje v bližini zaradi dojenja, pop bova preživljala skupaj, eno leto bo hudo poteem pa gre v vrtec jaz pa diplomiram ,če bo vse kot treba. Mislim, da bo življenje definitivno manj stresno.
|