|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
11.5.2008 8:30:04   
spps
morgen majčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako kaže tistim,ki je v tem času ne pričakujete?dajmo bit rozauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
11.5.2008 8:53:19   
TIAPIA
Dobro jutro,
dajmo punce saj ve ki ste ostale bodite rozauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Me ki smo pa že modre pa naslednji mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image , komaj čakamuser posted image .
Vse ki pa ste zagledaleuser posted image pa vam čestitam in lepo nosečnost user posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
11.5.2008 9:40:46   
Anonimen
HOJ!

Jaz še vedno ostajam zelena user posted image user posted image . ne vem al bi ploskala al bla žalostna. No nisem ne eno ne drugo. V bistvu grem na wc vsakič s strahom al bo kaj ali ne. In zaenkrat ni še nič. Mi je pa ful čudno, da se mi cikli podajšujejo. Prej nikoli nisem imela M na 34 dni, sem že prejšnji mesec misila da se kaj dogaja, pa je očitno se samo cikel podajšal, pa ta mesec spet. Mah kar bo pa bo. Kot pravim, nisem preveč razočarana, ampak itak da vse upamo da bo ratalo čimprej.

drzim pesti, da se bodo rozike čimprej javile.

Lp

anonimna user posted image

(odgovor članu TIAPIA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
11.5.2008 9:47:14   
nejkag
punce, mene neki zanima.
user posted image ni se prisla, nosecniski znaki so se vedno tukaj,vceri sem sla na ginekologijo in so mi naredili ultrazvok in videli da imam en velik folikel, ki ocitno ni pocil med ovulacijo. Zanima me ali je mozno da sem kljub temu user posted image ?Čudno mi je ker sem prepricana da ovulacijo sem imela (spikanje in sluznica).Tam so mi rekli da je prezgodaj da bi ugotavljali ali gre za nosecnost. Vendar kaj pomenijo vsi ti znaki (slabost, bel tok,...)Kaj pomeni ce ti folikel ne poci?ali je imela kako tako izkusnjo ali pa kaj ve o tem?Ali je mogoce tej situaciji krivo to ker sem pila čaj krvomočnice?

Nehala te bom ljubiti in želeti ko bo slep slikar narisal zvok padajoče vrtnice na prag dvorca ki ne obstaja!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
11.5.2008 10:54:23   
miklarom
ojla, evo mene ki imam slabo novico. mojauser posted image je danes prišla po 13. dnevih zamudeuser posted image user posted image user posted image ,tak, da me za ta mesec lahko date pod navijačice, da bom navijala za vse ki boste barvale seznamuser posted image .
jaz pa grem žal v nove boje. M spet ne pričakujem xx.6.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
11.5.2008 11:13:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ojla, evo mene ki imam slabo novico. mojauser posted image je danes prišla po 13. dnevih zamudeuser posted image user posted image user posted image ,tak, da me za ta mesec lahko date pod navijačice, da bom navijala za vse ki boste barvale seznamuser posted image .
jaz pa grem žal v nove boje. M spet ne pričakujem xx.6.

user posted image user posted image user posted image jaz sem že pa bila prepričana,da ti je tokrat uspelouser posted image
kako se držiš?upam,da imaš dovolj optimizma za v naprej.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
11.5.2008 11:13:48   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

dobro jutro punce!

jaz sem sicer na seznamu na M ne ričakujem 25., ma so me včeraj tako začela boleti prsa, da ne vem kaj si mislit. Sicer je od O šele en teden, tako da se mi zdi veliko prezgodaj za prve znake, ma v prvi nosečnosti, ki se je žal končala s ss, so me tudi začela boleti pred izostanom in to full, tako da nisem morala spati na trebuhu. Pa tudi full polne in težke so.

Ej res čudno, saj ponavadi me pred M začnejo boleti par dni prej, ne pa 12 dni prej.

A tudi katero od vas, ki M ne pričakuje konec meseca tako bolijo, oz. tiste ki ste že user posted image , kako je bilo pri vas?

Saj vem da je pri vsaki drugače, ma jaz se res ne spomnem, koliko pred user posted image so me takrat začele boleti.

Pozdravljena.

M se pojavi 12-14 dni po ovulaciji. Lahko, da imaš zdaj O, če je ne pričakuješ 25. Če pa si O že imela pred enim tednom, potem pa jo ne pričakuješ teden prej, tako da so to lahko znaki zauser posted image ali pa za user posted image , kar pa upam, da ne in da si user posted image .

Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
11.5.2008 11:14:43   
*Junona*
Drugače pa... punce, kaj štrajkate? Gremo rozikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maj je tako lep mesec in me, navijačice zelo navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
11.5.2008 11:30:48   
miklarom
ma ni mi vseeno, da je user posted image prišla, pa kaj si morem. imam dovolj optimizma, ja in grem z vso močjo naprej v nove boje.
enkrat jo bom že zavezala dol , da ne bo prišla, sem bolj močna kot onauser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
11.5.2008 13:25:04   
Arual
Ojla.

Kaj se pa tukaj dogaja, se nismo zmenle da bo mesec maj ROZA ???
No, jaz sem kakšnih 5 dni pred menstro, matra me nič prsi malo bolijo, mislim da ta mesec zopet ne bo nič, ampak dokler ne pride je upanje.
Držim pesti za vse nas, naj nam končno uspe.user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
11.5.2008 13:59:25   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ma ni mi vseeno, da je user posted image prišla, pa kaj si morem. imam dovolj optimizma, ja in grem z vso močjo naprej v nove boje.
enkrat jo bom že zavezala dol , da ne bo prišla, sem bolj močna kot onauser posted image user posted image

user posted image Tako se govoriuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
11.5.2008 15:17:17   
aqua77
Pozdravljene čvekice,

sem bila na dopustu en teden, pa komaj dohajam, kej vse ste napisale... user posted image user posted image user posted image  
Moja user posted image  je prišla točno kot vsak mesec do slej, tako da mene žal tudi pobarvat v modro. user posted image  Zdaj greva v enajsti krog.  Upam da bo junij za vse nas bolj srečen mesec... Ne pričakujem je po novem xx.06.

Veliko sreče pa vsem ostalim zvezdicam, ki je še ne pričakujete in upam da se vam vsem pokaže en debel plusek... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
11.5.2008 17:55:46   
pin
Tudi moja user posted image  je prišla. Hudiča, pa smo se tako veselili, da je le ne bo. Še dobro, da mi iz hotela niso poslali računa za rjuheuser posted image  Gremo dalje....

Punce!! Razveselite nas z user posted image user posted image user posted image  Ostale se vam pridružimo junija....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
11.5.2008 19:53:26   
Anonimen
user posted image

user posted image  MAJSKE BORKE ZA user posted image    user posted image        

xx.05. - sasa78 (1.krog) - srečka nosečka user posted image  user posted image
xx.05. - janin -user posted image user posted image v nove boje
xx.05. - db  -user posted image user posted image v nove boje
xx.05. - Orhideje

xx.05. - Arual (8.krog)
xx.05. - Petri_
xx.05. - barbyka (4.krog)
xx.05. - BEBII user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - tinč407
xx.05. - Anya22
xx.05. - KatkaT
xx.05. - liam
xx.05. - imam
xx.05. - alexpetra
xx.05. - Majch (5.krog)
xx.05. - ninchi9
xx.05. - Monček (10.krog)
xx.05. - dreja81 - user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - TIAPIA (5.krog) - user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - Rosi*(5.krog)
xx.05. - Lapona
xx.05.- andy4- srečka nosečkauser posted image user posted image
01.05. - African queen - srečka nosečkauser posted image user posted image
01.05. - lani06
02.05. - witto  - user posted image user posted image  v nove boje
02.05. - kalaxy (7.krog)
-user posted image user posted image  v nove boje
03.05. - pikica36 - user posted image user posted image  v nove boje
03.05. - Darja30 (8.krog)
user posted image user posted image  v nove boje
04.05. - Bivy
- user posted image   user posted image  v nove boje
04.05. - vesnica206

05.05. - *Mišika* (3.krog)
06.05. - katalina (10. krog)  -  user posted image user posted image  v nove boje
06.05. - oktavija (31. krog)
07.05. - jazzz27 - user posted image  user posted image  v nove boje
07.05. -  boma2 - user posted image user posted image  v nove boje
09.05. - cina
09.05. - Dee
09.05. - jernejav  - user posted image  user posted image  v nove boje
10.05. - uršika***
10.05. - trinity22 - user posted image user posted image  v nove boje
10.05. - pikicaa25 (5.krog)

11.05.- Tiki55

11.05. - pin   - user posted image user posted image  v nove boje
12.05. - anonimna  user posted image (1.krog)

12.05. - ninčy (8.krog)
12.05. - mišk 
13.05. - lily32 user posted image user posted image  v nove boje
13.05. - lovefever (5.krog)

13.05. - andre3a
14.05. - Barbk (7.krog) - user posted image  user posted image  v nove boje
14.05. - tinkatinka
14.05. - vita80
14.05. - neela
14.05. - nejkag(15.krog)
14.05. - kokica32
14.05. - anonimen  user posted image  (13. krog) 
15.05. - glen
16.05. - nmag
17.05. - tropical
18.05. - prizma
18.05. - becky
18.05. - METULJ1 (15.krog)
19.05. - m*t*
19.05. - zvezdica
20.05. - sanna
22.05. - waiting
25.05. - crvicek 
26.05. - sunny24
26.05. - limonita (2.krog)
26.05. - pearl_shell (3.krog)
27.05. - tinči25 
27.05.  - ursa30 
27.05. - D.mateja (7.krog)
28.05. - anonimna user posted image
29.05. - TEDIGO (2.krog)
29.05. - diamantina (7.krog)
30.05. - Joob
30.05. - pikipu (6.krog)
31.05. - EnaNobena (8. krog)
31.05. - spps (8.krog) 

user posted image

user posted image   Navijačice: user posted image

• katalina
  • Tiki55
  • TODY78
  • urskaj
  • sasa78 user posted image
  • micamuca 
  • sončnica24user posted image
  • oktavija
  • tany83user posted image
  • _ancica_user posted image
  • anci banci
  • zaljubljena23
  • becky
  • liam
  • tejci01user posted image
  • _sanja_*user posted image
  • lunica24user posted image
  • fragola
  • Pikica5
  • baci
  • sonček 85
  • nia*user posted image
  • nanika*
  • prizma
  • BEBIII
user posted image        

user posted image  

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA ) 
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image user posted image user posted image   

-------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... 20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... 24,5% srečk nosečk user posted image
MAJ........................ xx% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------  

user posted image

user posted image   MAJSKA STAVNICA:user posted image  

20% - lunica 85
24% - cina
25% - Pikica5,EnaNobena
27% - oktavija
28% - Darja30, Orhideje
33% - frufru
37% - katalina
user posted image  
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1139
11.5.2008 20:38:56   
neela
Ojla punce! Tud mene je v petek obiskala user posted image . Ker me čaka v tem mesecu laparoskopija se za junij ne bom vpisala med ne-čakajoče, ampak julij pa bo definitivno roza!!! Vsem, ki boste v maju ugledale user posted image pa že vnaprej user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
11.5.2008 21:06:29   
Rakica_80
Jaz imam tudi ta mesec Laparoskopijo, ma kaj zaradi tega bomo rabile preskočit en mesecuser posted image
No pa če je treba tako, upam da bom za svoj rojstni dan videla velik +
Punce za vas še močno navijam in res upam da bom videla še dosti rozikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ciaooo!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
11.5.2008 21:20:01   
sonček85
Miklarom.drži se i ne obupaj ,saj bo tudi za nas vse prišel ta čas.

Mesec Maj:kaj je sedaj to -v jemodro in mi noi nič všeč,saj kaže zelo na slabo.mogoče bo pa druga polovica super in bolj roza obarvano.

no držte se in veselo v roza barvo.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
11.5.2008 22:21:29   
Anonimen
Hoj!

Torej jutri je moj dan D. 34 dan od zadnje M. Joškice me nič ne bolijo, samo v trebuh sem napeta, prebava je nekam čudna user posted image , ampak drugače kot da mi nič ni. user posted image  Torej še vedno sem zelena. Test bom naredila v sredo, če bom do takrat zdržala user posted image . Upam da bom lahko obarvala ta seznam bolj na rozo.

Mož pravi, da sem zihr noseča, ker ima dobre in hitre "plavalce" user posted image . Iz njegovih ust v.......ja da bi bilo res, a ne. user posted image
Držim pesti, da se nam čimprej javijo/javite rozike user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1143
11.5.2008 22:46:01   
boma2
anonimen držim pesti zate... ;)

žlim ti user posted image .. .in čez 9 mesecev user posted image user posted image ... :)

držim pesti za vse punce in navijam ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
11.5.2008 22:58:16   
crvicek
Junona,

hvala za vzpodbudne besede, ko bi se vsaj uresničile.user posted image user posted image user posted image

Ovulacijo pa imam jaz ponavadi že 11., 12. dan ciklusa, tako da tudi tokrat sem imale špikanje ob ovulaciji in je bila verjetno pred enim tednom. Samo zdaj me tudi nonstop nekaj špika, ponavadi me po ovulacije ne špika več in samo na dan ko pride user posted image imam močne krče, tako da nevem kaj se dogaja. Se bojim, če ni mogoče kaj narobe z mojimi jajčniki, ali pa ????? user posted image . Ali pa je to samo posledica prevelike želje po user posted image ?

Moram odklopit pa bo kar bo.

Čez 12 dni bo vse jasno, medtem pa navijam za čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
12.5.2008 6:57:33   
Anonimen
Jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image čaj, kava, kakav, kapučino...kar hočete. Imejte lep dan.

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1146
12.5.2008 7:51:39   
sasa78
dobro jutro - kaj je zdaj to? nič roza za zjokat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo  prišli včeraj z morja - pošteno opečeni user posted image user posted image user posted image , naspani in spočiti, danes pa je nov delovni dan - kdo bi si mislil. A ne bi blo boljš da bi bič še ponedeljek prost user posted image user posted image user posted image .

Vse ki ste user posted image  dobile en povn kamion user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ostalim pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da ne pride!!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
12.5.2008 7:52:41   
Anonimen
Kje ste rozike?user posted image user posted image user posted image   Katere ste danes delale teste? nejkag????

Upam da bo ta teden kaj bolj optimističen in bo posledično naš seznam postal bolj roza. Prav žalostno je gledat to "modrino".

Dajmo punce user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1148
12.5.2008 8:11:21   
becky
mene že štiri dni v jajčnikih špika, tak da user posted image  pričakujem vsak dan znova, čeprav naj ne bi prišla 17.5. pa danes ravno ugotavljam kakšen okus mam v ustih, ker je zelo čuden user posted image . bomo vidli. mislim pa, da me lahk kar pobarvate modro, ker mam občuitek, da se ta mesec ni primlo-mam prehitro znake M, izcedka pa kolk hočeš.  samo bi blo fajn, da je ne bi bilo, čeprav močno dvomim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
12.5.2008 8:11:44   
nejkag
Pozdravljena anonimni.
Jaz user posted image  nisem se dobila, pa tudi da bi se kaj nakazovala ne, sem pa bila v soboto na ultrazvoku in je videl velik folikel, tako da ne vem kaj bo iz tega, ce jo bom sploh dobila, za nosecnost pa je rekel da ne more vedet ker je se prezgodaj. Ju3 bom delala ponovno test, ce se slucajno user posted image  ne pojavi.A mislis da mi zato zamuja?Ali je mozno da sem vseeno user posted image ?Cudno mi je ker ovulacijo sem cutila, slabosti so vedno hujse,...

Dajmo obarvajte ta seznamček v ROZA!

Nehala te bom ljubiti in želeti ko bo slep slikar narisal zvok padajoče vrtnice na prag dvorca ki ne obstaja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.