|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
10.5.2008 18:59:17   
Anonimen
Boga revca, zdaj ima popadke na 2 min in jo fuuul boli, pa ne upa nazajuser posted image user posted image
Sem ji kar napisala, da naj Jure zateži temu kretenu, haloooooo pa kaj se gre ta Tašev, mislim za v rit brcant.

Jaz res upam, da sta se odpravila, da ne bo kaj narobe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4501
10.5.2008 19:04:57   
Katina
Samo na hitro sem se prijavla, ker smo ravno prišli domov. Bom pol komentirala ostalo.

NATY* DIREKT V PORODNIŠNICO POJDI IN SE NE DAT ODGNAT. čE TE V POSTOJNI NISO MARALI POJDI V LJUBLJANO.DRŽIM PESTI IN VELIKO SREČE PRI NORMALNEM ZDRAVNIKU user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
10.5.2008 19:05:45   
Anonimen
kasso: a ni LIKAR dežuren???

Ne pa ta gnoj Tašev tako sekira našo Natyuser posted image user posted image , jooj moj Primož bi v takem primeru popizdiluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4503
10.5.2008 19:10:28   
tally
En lep sončen pozdrav

Mi trije smo pa danes izkoristili sončka in se potepali okoli, tle se pa berem veliko dogaja,
najprej pa čestitke KATY za malo Laro

Naty* jst bi na tvojem mestu šla v Ljubljano, kaj se pa gre ta bedak, da te domov pošljeuser posted image user posted image user posted image .
Upam da si že šla in da se bo vse dobro izteklo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
10.5.2008 19:21:24   
Anonimen
NATY JE ŠLA V P! Ne vem pa a v Ljubljano ali v Postojno.
Joj punce dajmo držat pesti... men se to zdi GROZNO!!!

NATY:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 4505
10.5.2008 19:35:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

NATY JE ŠLA V P! Ne vem pa a v Ljubljano ali v Postojno.
Joj punce dajmo držat pesti... men se to zdi GROZNO!!!

NATY:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ž

hvala bogu zdaj pa držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4506
10.5.2008 19:37:12   
TamaraJ
Sam na hitr vas pozdravim..

Sem prej govorila z Naty in sem bila tooolk jezna, da bi šla sama do tega kretena in mu zavila vrat. Joj, sploh ne morem verjet, da ga kdo še gleda (jaz npr., ker je moj Guser posted image ). Sem ji rekla, da naj gre lepo nazaj in naj se ne pusti. Vem pa, da je to pri vseh bolečinah težko. Upam, da Juretu film poči. Naj raje šeta gor in dol po porodnišnici, kot da se psihira doma.
Joooj, kar z njo bi šla in galamo naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bomo ful mislile nanjo zdaj.

Sem pa tudi malo slabe volje,m ker moj Jakec nekaj štrajka z brcami in sem čist živčna od skrbi. Bi šla najraje do Postojne... pa se bojim, da umorim Taševa, če bo še tamuser posted image user posted image user posted image

Sicer pa HB za vsaj nekaj lepih novic: Iskrene čestitke hijenca, buccka in Suzyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob najlepšem dogodku v življenju

Res si želim, da sledimo vašim stopinjam

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
10.5.2008 19:38:15   
Katina
****, hvala za sporočilo.

Držim pesti za Naty*, da bi končno dočakala svojega user posted image . Naj bo vsaj porodna izkušnja pozitivna user posted image user posted image user posted image .

Estrella* ima pa neredne popadke. Lahko se zgodi, da nas vse prešiša po desni user posted image , čeprav pravi, da mi gentelmansko prepušča prednost user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
10.5.2008 19:38:41   
Anonimen
**** in ostale notranjke, Katina ti si tudi našauser posted image user posted image user posted image , z Estrello se menive, da bi (vse tiste, ki še ne mislimo rodituser posted image )
jutri malo kofetkale,in sicer ob 11h v MANTOVI?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4509
10.5.2008 19:41:43   
Katina
pika18, čestitke ob Matjaževem rojstvu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa tudi novopečenemu očku

katy82, čestitke za soimenjakinjo moje hčere
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
seveda tudi frišnemu očku.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
10.5.2008 19:42:08   
TamaraJ
edina...mi gremo do Tolmina do moje none (zdaj spet živi gor čez leto..ahh, dooolga zgodba) ..moj lubi pa pelje. Rabim izlet in upam, da ne rodim vmesuser posted image . Gre še moja mami z nami in upam, da bo lep dan. Lepo kofetkajte in upam, da boste nazdravljale rojstvu malega sončka od Natyuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
10.5.2008 19:42:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

**** in ostale notranjke, Katina ti si tudi našauser posted image user posted image user posted image , z Estrello se menive, da bi (vse tiste, ki še ne mislimo rodituser posted image )
jutri malo kofetkale,in sicer ob 11h v MANTOVI?

A ti to mene sprašuješ....user posted image user posted image user posted image  saj veš da jaz sem vedno ZA pa če grem po vseh štirih do tjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4512
10.5.2008 19:42:56   
TamaraJ
Aja...pa piko18 sem spregledala. Seveda čestitke tudi tebi pika18user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
10.5.2008 19:44:11   
Katina
Katina ti si tudi naša
user posted image user posted image user posted image

Edinaos
, uf škoda user posted image ,  ob 9 imam napovedane obiske in dvomim, da bi do 11. lahko prišla na Vrhniko, drugač bi pa z veseljem pribrzela na Vrhniko.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
10.5.2008 19:45:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

edina...mi gremo do Tolmina do moje none (zdaj spet živi gor čez leto..ahh, dooolga zgodba) ..moj lubi pa pelje. Rabim izlet in upam, da ne rodim vmesuser posted image . Gre še moja mami z nami in upam, da bo lep dan. Lepo kofetkajte in upam, da boste nazdravljale rojstvu malega sončka od Natyuser posted image

OK, Jaki že kaj javiluser posted image

Ja bi bilo lepo, da bi se Naty končno rešile teh bolečinuser posted image user posted image user posted image

Punce, če imaš popadke na 2 min, to pomeni da boš vsak čas rodila, ali lahko to traje????? Saj popadkov ne moreš imeti v nedogled na 2 min???

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4515
10.5.2008 19:47:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Katina ti si tudi naša
user posted image user posted image user posted image

Edinaos
, uf škoda user posted image ,  ob 9 imam napovedane obiske in dvomim, da bi do 11. lahko prišla na Vrhniko, drugač bi pa z veseljem pribrzela na Vrhniko.
[/quote]

Katina: kaj pa če se kasneje zmenimo???

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4516
10.5.2008 19:50:30   
Anonimen

Ja bi bilo lepo, da bi se Naty končno rešile teh bolečinuser posted image user posted image user posted image

Punce, če imaš popadke na 2 min, to pomeni da boš vsak čas rodila, ali lahko to traje????? Saj popadkov ne moreš imeti v nedogled na 2 min???

Edina vse je odvisno od tega kako se odpiraš. Popadki niso dovolj, če se ne odpiraš.
Naj bi pa popadki povzročali prav to da se odpiraš...

TamaraJ: moj tud danes spi... se kar preveč dobro počutim ko me nič ne brca pa ne šraufa...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4517
10.5.2008 19:57:51   
Anonimen

Edina vse je odvisno od tega kako se odpiraš. Popadki niso dovolj, če se ne odpiraš.

pa hudiča če vidijo, da imaš redne popadke na 2 min, ti pa ja dajo kaj da se začneš odpirati??? Ali ne???

Veš, kaj pa jaz zdaj razmišljam, a je možno da se odpiraš brez popadkov?? Ker jaz imam tak občutek, ker mi full dol pritiska, špika v nožnici, boli pa nič konkretno??

Ufff sem zakompliciralauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4518
10.5.2008 20:00:59   
Anonimen

pa hudiča če vidijo, da imaš redne popadke na 2 min, ti pa ja dajo kaj da se začneš odpirati??? Ali ne???

Veš, kaj pa jaz zdaj razmišljam, a je možno da se odpiraš brez popadkov?? Ker jaz imam tak občutek, ker mi full dol pritiska, špika v nožnici, boli pa nič konkretno??

Ufff sem zakompliciralauser posted image user posted image

Ja naj bi ti dali ja... ampak saj si videla na kakega bedaka je naletela Naty...

In JA, LAHKO SE ODPIRAŠ pa nimaš popadkov. In nič nisi zakoplicirana, vprašaš pač...saj jaz tud če me kaj zanima.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4519
10.5.2008 20:15:23   
kasso
Ojla, jaz sem bila cel dan na Kaliču (zaključku smučarske sezone za Notranjski in Primorski pokal) in ravno, ko sem prišla domov smo dobili obiske (tako da smo šli še na pijačo) in me je poklicala Naty vsa obupana. Vem, da je bilo včasih tako, da je en vikend dežural isti G , očitno so menjali taktiko in bo šele jutri Likar.
Jaz sem ji rekla, da naj takoj pokliče nazaj v P in pove, da ima popadke na 2 minuti (Tašev ji je rekel, da naj pride nazaj, ko bodo popadki na 2-3 minute in naj gre vmes na sprehod)...saj v bistvu ni slabo, da se sprehajaš, Naty pa je zaradi njegovega obupnega odnosa izgubila živce in šla nazaj domov.
Najbrž je poklicala nazaj v P in povedala svoje... po eni strani ni slabo, če je šla nazaj v Postojno, ker bo imela odlično babico, ki jo bo prav usmerjala in pomagala, Taševa pa itak ne bo zraven. Kljub njegovemu arogantnemu odnosu, pa bi jaz raje videla, da je on zraven kot Kristan!

Držimo pesti za Naty, ki bo po mojem sigurno v kratkem pestvala....bom pa še malo povprašala jutri zjutraj mojega G, če je že rodila.
Lahko pa da tudi mene danes kaj prime glede na to, da sem cel dan na nogah.

Grem ležečki, ker če ne bo ful kriza ponoči....

user posted image user posted image user posted image vsem novopečenim mamicam in lepo se cartajte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
10.5.2008 20:20:53   
TamaraJ

Še čakam tega mulca, da me neha živciratuser posted image . Jaz sem presrečna, kadar čutim njegove brceeeuser posted image . ker pol sem tečna, ker me skrbi. Ma, sestra od sodelavke ima zgodbo o kateri niti razmišljati nočem. Pa se vsake toliko prikrade v moje misli in me dela živčno..

Upam, da me Jaki zbrca ko vola...pa bom srečnaaauser posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
10.5.2008 20:26:11   
sesil
danes je pa pestro tu gor. pa držim pesti za Naty, da hitro odpravi in bo že pestvala svojega user posted image . Pa saj to ne moreš verjet kaj se dogaja. ta tašev je pa res en user posted image . no comment.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
10.5.2008 20:28:20   
sesil
Tamara, tudi jaz mojega danes  user posted image  bolj slabo čutim, ne vem al je tak zaspan dan al kaj. upam da bo kej bolj konkretno brcal .

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
10.5.2008 20:57:45   
Naty*
Oj bejbike moje! Hvala da mislite na mene user posted image . Popadki še zmer ful pogosti, pa fuuuul močni, odpiram se pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image . In ta bedak me je hotu spet poslat domov, pa sm se razpizdla, da mi je prej reku, da naj pridem ko bodo na 2 minuti.... Pol mi je pa reku, da nimajo kej če sm odprta samo 1 prst, sm pa rekla, da če bom doma lahko celo noč hodim, pa ne bom vedela da sm odprta user posted image .

U glavnem ob desetih mam CTG, če ne bom nič bolj odprta mi bojo dal nekaj za spat, pa zjutri naprej. Zjutri je pa itak baje Likar.

Joj mene tolk boli, da je za znoret user posted image user posted image user posted image . Grem zdej nazaj šetat po sobi, ker ful težko sedim. Rada vas mam!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
10.5.2008 21:02:54   
aurora28
Naty mislim nate in držim pesti, da te obdržijo v P in ti dajo svečko za mehčanje in odpiranje MV.

Drži se user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?