|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
10.5.2008 8:27:52   
Naty*
Jutro!

Joj punce tole zatekanje in mravljinčenje je pa že prav zoprno. Komi še prste pokrčim user posted image ... pa včasih je blo sam ponoč, zdej pa čez cel dan. Ko tak buhtelj zgledam! Včeri nisem bla nič pridna na RR čez dan, ker sva šla z lubijem v nabavo, pol na sprehod, pol sva si na terasi privoščila pravo pojedino user posted image ... in pol sm bla taka, da sm bla sigurna, da bom šla sam še rodit user posted image user posted image . Grem gledat od tam kjer sm ostala, kaj je novega... upam, da me čaka kaka lepa novička čist na koncu user posted image .

kasso mojpes.net je plačljiv samo, če maš večji paket ane user posted image ? Al sm js kej spregledala?

**** user posted image  za pregled, pa kaka fajna novica glede zatekanja .... tud če je zoprno, sam da smo zdrave user posted image !

katy82 lepo, da si se še malo pridružila, preden zrihtate do konca user posted image . Zdej pa pridno počivaj, da ne bi blo treba že čez vikend nazaj. Pa ful lepo, da sta se s kodrano srečale, da ji je blo vsaj mal lažje tam user posted image ....bogica. Upam, da bo kmalu vse za njo user posted image .

MARTINA25 user posted image user posted image  za 37 tednov! Glede narkičev maš pa prav, res so nepredvidljivi in je ful težko precenit, kolk daleč greš lahko. Najboljš pustit pri miru, dokler se da.

špelin@ a tvoje zdravje je zdej vredu? 

mixi in sesil tud za vajina pregleda user posted image user posted image user posted image

bobika sm glih včeri gledala na seznamčku, da maš PDP, zdej pa pregled šele  v torek?? Joj si mi kr veselje pobrala. Js bom umrla, če bom mogla še dolg po roku tole zdržatuser posted image ... Mi je pa ful čudno, da niso pogledal, če si kaj odprta... fuuuul čudno user posted image .

edina a veš, da se je mimo Nine včeri parkrat samo Anjo - Tio vidlo user posted image . Ti si bla skrita, buši se je pa videl user posted image . Sicer sm ti pa že včeri napisala user posted image . A je blo fajn? Madonca pogumna si, da si šla. Js sm mela filing, da bi ful težko sedela tolk časa tam. Sm se pa spomnila, ko smo se na začetku pogovarjale, da bomo verjetno zadnji mesec kr doma, pa nikamor upale... poglej nas zdej... ti še na BB, js dva dni pred rokom hodim na Vrhniko v šoping user posted image . Kolk se vse spremeni ane...

Bonnie_RR hvala za novičke o suzy85. Upam, da ji čas v P hitro mine, preden se začne akcija user posted image user posted image user posted image .

Tamara hvala, z mano še vse po starem.... otekanje, prehlad me kr noče čist spustit user posted image , včeri sm mela par popadkov, ampak spet nič kritičnega... pa jamram skoz user posted image . A ti si že kej boljše volje al tud še tko ko zadnjič?

Sončnica Sandra user posted image , lepo praznujte danes user posted image !

Katina js še zmer držim pesti, da se bo situacija spremenila in ti bodo odobrili CR. Za obseg glavice sm pa tud js razmišljala, da je 36 kr precej ja. A veš ti mravljinčasti prsti so pa groza, ampak sm se skoz tolažila, da me itak še čist malo loči od poroda. In pol mi sodelavka pove, da njej po porodu sploh ni minilouser posted image ! Da je G rekel, da lahko to ostane še pribl. pol leta po porodu, če pa dlje, je treba pa preverit zakaj. OMG!!!! Tisto vodo od zatekanja bomo pa definitivno pustile v P, pa prišle čist dehidrirane nazaj user posted image ! Upam, da je je za ene 5 kg user posted image ...
Aja glede lulanja je pri men situacija podobna. Mislim, da je konec, potem pa še kr teče... za vsak ko se malo napnem steče še par kapljic user posted image . Ampak zakaj se to dogaja pa ne vem.

mya26 mene je v roku enega meseca že bolelo vse, kar sploh lahko boli user posted image , od raznih krčev vsepovsod v spodnjem delu, pekoča bolečina... you name it, i got it. Drugače pa baje bolečine v stoječem stanju, ki minejo, ko sediš ali ležiš, pomenijo, da otrok ful dol pritiska.

No ker včeri res niste ble dost zgovorne, je moje delo pri koncu user posted image . Danes nameravam bit še zeloooo aktivna, da bi se moj mali jutr le odloču pridet na svet (lahko seveda že tud danes!!!), če so mu že tko preračunali user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
10.5.2008 8:33:17   
Anonimen
Dobro jutro:

Grem po opravkih pa se potem kaj slišimo. na tekočem sem pa vse v zahvalo Katini (obnova... pa tudi Naty je že v tem stilu.user posted image

Upam da boste danes kaj več čvekale, ker tole pa ni za nikamor..1 stran na danuser posted image user posted image  ( odštejem tiste sezname, pa še tok ne...)

ajdi pazte nase, se kasneje pišemo

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4452
10.5.2008 8:48:54   
Anonimen
samo še eno vprašanje;

Med to nosečnostjo sem opazila, da imam dlake tudi tam kjer jih prej nikoli ni bilo. Skratka po celem telesu imam puh in po nogah pa kar konkretno rastejo...

A je to normalno? Pa a bodo odpadle al kako?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4453
10.5.2008 8:52:44   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

samo še eno vprašanje;

Med to nosečnostjo sem opazila, da imam dlake tudi tam kjer jih prej nikoli ni bilo. Skratka po celem telesu imam puh in po nogah pa kar konkretno rastejo...

Če bodo odpadle me sicer zanima tolk ko tebe user posted image , sm pa nekje prebrala, da se ta puh pojavi tistim, ki nosimo fantke. Js mam recimo ful takega puha po trebuhu user posted image . Pa dlake tud nasplošno bolj rastejo, baje zaradi moškega hormona. Si pa mislim, da bojo odpadle, ko bomo spet čist "ženske" user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
10.5.2008 9:03:44   
špelin@
Dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
samo še eno vprašanje;

Joj, ****, jaz imam tudi v tokratni nosečnosti po trebuhu toliko puha, da izgledam kot en raček user posted image  Menda bo šlo to stran?? Na srečo je čisto svetel user posted image  Mi pa presenetljivo dlake na nogah izredno počasi rastejo - veliko počasneje kot prej user posted image

Ja, Katina in Naty* sta naredili fantastični obnovi user posted image user posted image

Naty*, jaz sem veliko bolje, kar se zdravja tiče. Nisem sicer še čisto v formi, ampak počutje je mnogo, mnogo boljše user posted image  

Kar se zatekanja tiče, nobeni ne privoščim tega user posted image  Jaz sem v prejšnji nosečnosti tako otekala, da je bilo res hudo, zdaj pa na srečo (ŠE!) ne user posted image

Soncnica Sandra ***, VSE NAJBOLJŠE user posted image

kasso, drugič se pusti streči - vsaj v tem stanju si to lahko izboriš user posted image

Katina, ne mi zdaj še ti zbolet user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
****,Edinaos, špelin@,  baje se prvič nisem dost namatrala - glede na zapisnik. Ker jim nisem npr. skoraj izkrvavela ali kaj podobnega je bil porod za prvič baje lep user posted image . Saj pravim, da mi nič več ni jasno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za novičke o Estrelli* - se dogaja user posted image  Lepo jo pozdravi user posted image

mya26, uživaj v prostem dnevu user posted image

Tudi mi gremo zdaj od doma. Moram po Donat, ker sem ponoči vsega stankala - zgagaaaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
10.5.2008 9:15:38   
Anonimen
Dobro jutro Slovenijauser posted image user posted image user posted image , ja ja moram se malo hecat na račun Osenarceuser posted image

Naty, Estrella, Martina: hvala za SMSuser posted image

Vse ostale, ki ste nas videle, na ekrančku hvala za komplimenteuser posted image

No vam povem, da smo se imeli kaj fajn, sem mislila da bom težje zdržala pač zaradi 2-urnega sedenja, ampak sploh ni bilo panike, verjetno zaradi tega ker mi je bilo finouser posted image . Smotano je bilo samo to, da se nisi imel kam naslonit, pa tudi to da nas niti med reklamam niso pustili na wcuser posted image , ampak luže pa tudu nisve pustile, sve bile toliko kulturne, pa vroče za znoretttt.

Sva se z mojim user posted image najprej napotila, čisto vzadaj da se usedeva, ker sem razmišljala, kaj pa če mi voda odtečeuser posted image , potem pa tist ta glavni organizator showa valda ko je videl, da sem user posted image me je itak zagrabil, in rekel oooooo kakšen velik trebušček, tole pa itak moramo Slo pokazati, dvignil tiste iz prve vrste jih vrgel na zadnje zice  in valda naju posedu čisto spredajuser posted image .

Naj še to povem, da je Osenarca fuuuul ampak res fuuul lušna v živo (bolj kot na tv-ju) kot nekakšna porcelanasta lutka, ampak suhaaaaaaaaaauser posted image , punce jaz ne verjamem da ima ona več kot 40 kguser posted image , pa tudi fuul majhna je, ker meni na tv-ju ni zgledala tako majhna. Ni pa niti malo osorna, je bila fuul prijazna,tak fajn celotna ekipa. Samo tista TINA, mi je v živo še bolj glupauser posted image in odvratna, pa SEBA je fuul suhec, Tamara pa je fful luštna, Tjaša pa je debelaaaaaaaaaauser posted image

Toliko za enkrat se vidimo in slišimo kasnejeuser posted image user posted image ,
zdaj pa so na vrsti kratki nasveti za shoppinguser posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4456
10.5.2008 9:47:23   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

ma jaz te imam od vedno za Antikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa zdaj bulim v tvoj nick in vidim Anitka user posted image user posted image madonca sem zmedena user posted image sorči!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni blemauser posted image

Sicer pa dobro jutro oz. že kar dober dan, ki bo spet s soncem obsijan.

A veste koga pogrešam - naravo - le kje tiči?user posted image

Sončnica Sandra vse najboljše še z moje strani in naj bo današnji dan, poln obiskov zate in za Manco čim manj naporen. Lepo praznujte.

Katina hvala za raznovrstno ponudbo jutranjih napitkov.user posted image user posted image

Mya bolečino gre verjetno pripisati pritisku oz. širjenju sramne kosti. Tudi sama imam podobne bolečine in sem jih zadnjič omenila G. Vse to je normalno.

**** zanimivo, jaz pa opažam, da so v nosečnosti moje noge postale dosti manj dlakave. Pa se sploh nič ne jezim.

Zdaj pa šibam zajtrkovat in opravkom naproti.

Se beremo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
10.5.2008 9:58:58   
sylvy
Dobro jutro vsem majčicam!

Mi je glih na misel prišlo, da MAJČICE pomeni MAMICE v srbo-hrvaščini. A ne? Kot nalašč za nas.
Tudi jaz otekam in zjutraj komaj zobno ščetko v roko primem, potem se pa čez dan malo ''ulaufam''. Sicer se pa ni za pritoževat.
Jaz grem zdele v šoping za sadikami paradajza, pa grem kar sama, ker če gre moj user posted image  zraven, ne greva zlepa ven iz vrnarije. Je čist nor na rože!!!

Mya26 midve se bova pa sigurno kdaj srečali v mestu ali pa v Arboretumu, ko bova vozičke porivale. Se bova mogle zmenit! Danes pa uživajta v gledališču!!!

Vsem ostalim pa lep dan.

PS: Kar se pa Osenarce tiče: ja bi ji rekla, da naj rajši malo denarja (če ga sploh ima, če ni vse od sponzorjev) vtakne v domačo hišo, ki ni prav nič lepa za pogledat in tudi okolica je zanemarjena. Sicer pa, vsak po svoje!!!
Če nimaš doma (hiša, stanovanje) zrihtanga, da bi v njem užival, te tudi doma nič ne zadržuje in veseli!!! Moje mnenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
10.5.2008 10:50:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

edina a veš, da se je mimo Nine včeri parkrat samo Anjo - Tio vidlo user posted image . Ti si bla skrita, buši se je pa videl user posted image . Sicer sm ti pa že včeri napisala user posted image . A je blo fajn?

Veš sva dala za vsak slučaj snemat BB, če slučajno jaz ne bi zdržala, in sem vidla da se naju je kar fajn videlo, oz. se je našo miško kar fajn videlouser posted image user posted image user posted image , meni sploh ni bilo jasno zakaj naju je tist folk ki se je zaradi naju moral prestavit, tako grdo gledal, ja itak ker se niso vidl na tv-juuser posted image user posted image Fuul pomembnouser posted image

Madonca pogumna si, da si šla. Js sm mela filing, da bi ful težko sedela tolk časa tam. Sm se pa spomnila, ko smo se na začetku pogovarjale, da bomo verjetno zadnji mesec kr doma, pa nikamor upale... poglej nas zdej... ti še na BB, js dva dni pred rokom hodim na Vrhniko v šoping user posted image . Kolk se vse spremeni ane...

ja a se spomneš?? sej ne moreš verjeti, pa jaz sem sploh čisto hiperaktivna zadnje dni. Sva bila včeraj v katajski restavrciji (lj) in pride neka  ciganka do mene in mi reče da bova imela zelo lepo deklico user posted image user posted image , sem jo sam čuden pogledala kako ve da bo user posted image , se je sam nasmejala in rekla, da nam želi vse dobro in šlauser posted image . Mislim hallloooo

Bejba pa  vidva imata jutri rokuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa smo prišli skoraj že čisto do koncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4459
10.5.2008 10:51:14   
Anonimen
kva je pa zdaj ta šmorn nastaluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4460
10.5.2008 11:04:32   
Anonimen
Edinaos:
Hvala za poročilo...user posted image user posted image

Meni je Osenarca full luštna. In čisto vse kar ta ženska obleče ji sede.No, meni je simpatična.

Za vse ostalo pa, nič me nisi presenetila...za opise ostalih. Edino da je Seba suh, se mi je zdel tak nabildan..

Kaj pa un Milan komentator, kak je v živo...Ker men je on tok smešen, samo pogledam ga pa se lahko smejim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4461
10.5.2008 11:16:27   
Anonimen
SONČICA SANDRA vse najboljše za rojstni dan, najlepše darilo pa že itak imaš v naročju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo praznujte in veliko prijetnih obiskov vam želim.

Katy: dobrodošla doma, vem kako ti je odleglo ko si smela še malo domov, ti  bodo vsaj dnevi do torka hitreje minili. Kako je zdaj s tvojim pritiskom? Mislim, ti je pa skakal 185-110user posted image user posted image user posted image

****, Naty: glede dlakic, jaz pri sebi nisem opazila nič konkretnega. Se vidi da imam punčkouser posted image user posted image , se hecam. Naj vam povem, da moja mami pravi, da sem se jaz tako kosmata-ČUPAVA rodila da me je skoz skrivala od folka, seveda zato ker sem se z 8-mi meseci rodila, ampak ona boga je mislila da bom taka ostalauser posted image user posted image

špelin@: ej meni se je ta nadležna zgaga spet pojavila, pa sem mislila da je že mimouser posted image

kasso: srečno jutri na CTG-juuser posted image

****: ja Seba je tak suhec, pa sploh ni tolk velik, je manjši od meneuser posted image , meni je tudi na TV-ju izgledal bolj nabildan. Drugače pa so vsi face, se skoz režijo, zezajo vse se dogaja spontano....

sylvy: ufff je tvoj nick name težko napisatuser posted image pomoje ima Osenarca večje ambicije kot vlaganje v domačo hišouser posted image , ona bolj vlaga vase oz. naseuser posted image samo baje da ima ona itak stanovanje v LJ-Center.

Tako drage dame moje, želim vam prijetno soboto, midva pa se odpravljava greva  se šetkat po TRSTUuser posted image user posted image , samo tokrat gre z nama torba za v porodnišnica, itak greva mimo Postojne.

papauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4462
10.5.2008 11:25:23   
sesil
jutro

si vzamem to pravico in vam sporočam da je buccka rodila punčko Lin včeraj 9.5.08. več bo pa že ona povedala.
Čestitke!!!!!!!!!!!!!!!1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
10.5.2008 11:27:55   
sesil
dlake pa tudi meni zelo počasi rastejo in so zelo redke. skoraj ne rabim britja po nogah, na trebuhu pa nobenih sprememb - razen strijuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
10.5.2008 11:54:01   
Katina
čestitke buccki za njeno sončico LIN
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke tudi novopečenemu očku!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
10.5.2008 12:05:56   
Naty*
edina fajn, da sta uživala včeri, ja js sm te takoj opazla user posted image , sm rekla Juretu...lej kolk sta se fajn usedla user posted image .

Glede osenarce pa kar se videza tiče nimam kej rečt... tud priznam, da oddajo dobro vodi pa všeč mi je, ker ma rada živali... ampak men je taka afnaaaaa user posted image . Js jo ful težko gledam, ker ma skoz tist smeh zoprn, pa tiste zafnane gibe... Suha je pa ful, odkar je vegetarijanka. Men je mela prej dobro postavo, zdej je pa komi še kej babe. No zdej bom pa nehala šinfat user posted image .
Ja midva mava jutr rok user posted image ...madonca kam smo že pršli user posted image . Me pa danes že od jutra skoz neki špika, pa popadki so se vrnili, s tem, da so pribl. na pol ure, 20 min. No ja... sicer smo pa že navajeni, da to zna pri men tud minit ane user posted image . Najbolj zanimivo je, da ma nesojena babica od mojega malega (moja mami) danes abrahama. Ta bi bla dobra, če bi se danes rodil...

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Naj vam povem, da moja mami pravi, da sem se jaz tako kosmata-ČUPAVA rodila da me je skoz skrivala od folka, seveda zato ker sem se z 8-mi meseci rodila, ampak ona boga je mislila da bom taka ostalauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Tale je dobra!user posted image user posted image
Uživajta v Trstuuser posted image .

Čestitke buccki in Lin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
10.5.2008 12:25:44   
Anonimen
Čestitke bucciki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty: kaj pa tvoje zdravje? Prehlad? Se mi zdiš zelo dobre volje že par dni, predvidevam, da se sedaj dobro počutiš...

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4467
10.5.2008 13:19:00   
Naty*
**** hvala, sicer je fuuul bolše, kot je blo. Vročine ni, kašljam ne, grlo je vredu, sam nos mi ne neha nagajat user posted image . Čist skoz mam zamašen nos, pa sploh noče it na bolš. Sicer ni hudo, sam zoprno je... Uporabljam Operil, da mi mal odmaši vse skupi, pa ne vem, mogoče pa glih zarad tega noče minit.

Me pa zdele že tolk matrajo krči, da komi okrog hodim... Otroka sm čutla sam dvakrat do zdele, pa še od tega enkrat, ko sm mogla trebuh trest, da sm ga zjutri zbudilauser posted image . Boleče krče z otrdevanjem mam že na 10 minut, pa sploh ne vem, kaj naj storim, če bo spet prišlo do 5. Ne bi šla spet zastonj v Postojno user posted image ... Joj kolk me heca tole...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
10.5.2008 13:28:31   
Anitka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Buccka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ati in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mala Lin!!

Vse lepo vam želim tudi jaz.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
10.5.2008 13:43:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

**** hvala, sicer je fuuul bolše, kot je blo. Vročine ni, kašljam ne, grlo je vredu, sam nos mi ne neha nagajat user posted image . Čist skoz mam zamašen nos, pa sploh noče it na bolš. Sicer ni hudo, sam zoprno je... Uporabljam Operil, da mi mal odmaši vse skupi, pa ne vem, mogoče pa glih zarad tega noče minit.

Me pa zdele že tolk matrajo krči, da komi okrog hodim... Otroka sm čutla sam dvakrat do zdele, pa še od tega enkrat, ko sm mogla trebuh trest, da sm ga zjutri zbudilauser posted image . Boleče krče z otrdevanjem mam že na 10 minut, pa sploh ne vem, kaj naj storim, če bo spet prišlo do 5. Ne bi šla spet zastonj v Postojno user posted image ... Joj kolk me heca tole...

Me veseli da ti je bolje.user posted image user posted image  Ker me je res skrbelo zate, če bi imela v takem stanju CR bi bila zelo boga potem...

Drugače pa jaz bi na tvojem mestu kar šla v P. Bolje 5 x preveč kot pa enkrat premalo...Pojdi se pokazat, pa če ne drugega boš pomirjena, ko te bodo pogledali in naredili CTG. Ali pa boš mogoče že za rodit.
Pojdi se raje pokazat...Imaš možeka doma, da te pelje??

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4470
10.5.2008 13:58:02   
aurora28
Pozdravljene! user posted image

Mi je kar malce nerodno, ker bi vas z velikim veseljem prebirala in komentirala, ampak mi časovno ne znese. user posted image

Naš Gal je enkrat zelo priden in pridno panča, spet drugič pa kar joče in bi želel biti na ziziki user posted image , se še privajamo, ampak važno, da nam uspeva.
Včeraj smo šli na sprehod in sva ga dala v voziček in mu sploh ni pasalo, kakorkoli sva ga naštimala mu ni pasalo, mogoče pa mu je celo bilo prevroče, ker sem mu dala gor dve kapici user posted image .

Eno vprašanje:

Ali so ležalniki primerni za novorojenčke? Ker namreč ko kaj delam, ga ne morem pustiti na sedežni, ker ga iz kuhinje tja ne vidim in sva s Petrom razmišljala, da bi kupila ležalnik in bi ga postavila kar na kuhinjsko mizo. Sej če spi ni problema ga odnesem v posteljico, ko pa gleda pa noče biti v posteljici.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
10.5.2008 14:06:47   
Pika18
Tako, midva z Matjažem sva doma iz porodnišnice. Rodil se je 3. 5. ob 22:10 in se ni zmenil za PDP, ki je bil predviden za 17. maja. Ob rojstvu je tehtal 3390 g, meril 51 cm, obseg glavice pa je imel kar 37 cm. Porod je potekal po naravni poti, trajal 6 ur, v porodničarstvu bi dejali, da brez posebnosti, vendar sva oba vesela, da je to za nama, ker je sedaj nastopilo res čudovito obdobje.
Vsem bodočim mamicam majčicam želim čim hitrejši in lažji porod ter zdrave dojenčke. Mogoče samo še nasvet: pojdite v porodnišnico četudi niste čisto prepričane, da gre zares. Jaz sem namreč šla 33 ur prepozno. Voda mi je  po kapljicah odtekala ves ta čas, popadkov pa nisem imela, vsaj zdelo se mi je tako (kriv je precej visok prag za bolečino), glavni razlog pa je bil ta, da moža ni bilo doma, jaz pa brez njega nisem hotela roditi. V porodnišnici sem bila milo rečeno kregana in sem po porodu dobila velike količine antibiotikov. Sicer otročiček ni bil v nevarnosti, saj je bilo plodovnice še dovolj, vseeno pa bi lahko prišlo do kakšne infekcije, so mi razložili.
Vseh 5 dni ko sva bila v porodnišnici Trbovlje je bilo osebje čudovito in jih lahko samo pohvalim.
Majčice,  veliko sreče ter pozdravček od naju z Matjažkom.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
10.5.2008 14:20:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ali so ležalniki primerni za novorojenčke? Ker namreč ko kaj delam, ga ne morem pustiti na sedežni, ker ga iz kuhinje tja ne vidim in sva s Petrom razmišljala, da bi kupila ležalnik in bi ga postavila kar na kuhinjsko mizo. Sej če spi ni problema ga odnesem v posteljico, ko pa gleda pa noče biti v posteljici.

Jaz sem imela tak ležalnik ki je bil čist dol, bolj udoben od lupinice in sem jo imela kar v kuhinji na mizi ali pa v dnevni na tleh...Včasih je tud kar zaspala notri.
Jaz mislim da je ležalnik dobra stvar, boljša od rok.user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4473
10.5.2008 14:21:44   
Anonimen
Pika18. Lepo da si se javila. Iskrene čestitke in vse naj vam želim.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pika18)
  Neposredna povezava do sporočila: 4474
10.5.2008 14:23:14   
Anonimen
Naty: sporoča, da se gre pokazat v P. Upam da bo to to... Naty zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?