Naty*
|
Jutro! Joj punce tole zatekanje in mravljinčenje je pa že prav zoprno. Komi še prste pokrčim ... pa včasih je blo sam ponoč, zdej pa čez cel dan. Ko tak buhtelj zgledam! Včeri nisem bla nič pridna na RR čez dan, ker sva šla z lubijem v nabavo, pol na sprehod, pol sva si na terasi privoščila pravo pojedino ... in pol sm bla taka, da sm bla sigurna, da bom šla sam še rodit . Grem gledat od tam kjer sm ostala, kaj je novega... upam, da me čaka kaka lepa novička čist na koncu . kasso mojpes.net je plačljiv samo, če maš večji paket ane ? Al sm js kej spregledala? **** za pregled, pa kaka fajna novica glede zatekanja .... tud če je zoprno, sam da smo zdrave ! katy82 lepo, da si se še malo pridružila, preden zrihtate do konca . Zdej pa pridno počivaj, da ne bi blo treba že čez vikend nazaj. Pa ful lepo, da sta se s kodrano srečale, da ji je blo vsaj mal lažje tam ....bogica. Upam, da bo kmalu vse za njo . MARTINA25 za 37 tednov! Glede narkičev maš pa prav, res so nepredvidljivi in je ful težko precenit, kolk daleč greš lahko. Najboljš pustit pri miru, dokler se da. špelin@ a tvoje zdravje je zdej vredu? mixi in sesil tud za vajina pregleda . bobika sm glih včeri gledala na seznamčku, da maš PDP, zdej pa pregled šele v torek?? Joj si mi kr veselje pobrala. Js bom umrla, če bom mogla še dolg po roku tole zdržat ... Mi je pa ful čudno, da niso pogledal, če si kaj odprta... fuuuul čudno . edina a veš, da se je mimo Nine včeri parkrat samo Anjo - Tio vidlo . Ti si bla skrita, buši se je pa videl . Sicer sm ti pa že včeri napisala . A je blo fajn? Madonca pogumna si, da si šla. Js sm mela filing, da bi ful težko sedela tolk časa tam. Sm se pa spomnila, ko smo se na začetku pogovarjale, da bomo verjetno zadnji mesec kr doma, pa nikamor upale... poglej nas zdej... ti še na BB, js dva dni pred rokom hodim na Vrhniko v šoping . Kolk se vse spremeni ane... Bonnie_RR hvala za novičke o suzy85. Upam, da ji čas v P hitro mine, preden se začne akcija . Tamara hvala, z mano še vse po starem.... otekanje, prehlad me kr noče čist spustit , včeri sm mela par popadkov, ampak spet nič kritičnega... pa jamram skoz . A ti si že kej boljše volje al tud še tko ko zadnjič? Sončnica Sandra , lepo praznujte danes ! Katina js še zmer držim pesti, da se bo situacija spremenila in ti bodo odobrili CR. Za obseg glavice sm pa tud js razmišljala, da je 36 kr precej ja. A veš ti mravljinčasti prsti so pa groza, ampak sm se skoz tolažila, da me itak še čist malo loči od poroda. In pol mi sodelavka pove, da njej po porodu sploh ni minilo ! Da je G rekel, da lahko to ostane še pribl. pol leta po porodu, če pa dlje, je treba pa preverit zakaj. OMG!!!! Tisto vodo od zatekanja bomo pa definitivno pustile v P, pa prišle čist dehidrirane nazaj ! Upam, da je je za ene 5 kg ... Aja glede lulanja je pri men situacija podobna. Mislim, da je konec, potem pa še kr teče... za vsak ko se malo napnem steče še par kapljic . Ampak zakaj se to dogaja pa ne vem. mya26 mene je v roku enega meseca že bolelo vse, kar sploh lahko boli , od raznih krčev vsepovsod v spodnjem delu, pekoča bolečina... you name it, i got it. Drugače pa baje bolečine v stoječem stanju, ki minejo, ko sediš ali ležiš, pomenijo, da otrok ful dol pritiska. No ker včeri res niste ble dost zgovorne, je moje delo pri koncu . Danes nameravam bit še zeloooo aktivna, da bi se moj mali jutr le odloču pridet na svet (lahko seveda že tud danes!!!), če so mu že tko preračunali .