Jenny Anny
|
Večer. Vidim, da je kar zatišje tu gori danes. A še ni prišla vaša ura?? No jaz sem bila ta teden cele dneve sama, je bil moj po cele dneve na šihtu, danes je pa prišel (že) ob petih domov in sem mislila, da bomo vsaj malo skupaj. Pa se je najedel in rekel, imam odbojko s kolegi in odšel To je za v moški kotiček verjetno?, Čeprav bi jaz prej rekla, da za v otroški, nobene odgovornosti nič, žena bodi za vse sama . Upam, da ga kdaj ne zagrabi, da bi imela še enega , mu zavijem vrat. Jaz imam zase čist dovolj mojo malo pikico. No in kaj sem hotela, potem ko je šla naša punčka spat, sem šla iz obupa pospravljat (vsaj ena dobra stvar obupa je, da mamo sedaj pospravljeno ). No in sem vse posesala, pomila pečico, šporget in spucala balkon v piko, zdaj bom pa odprla enga bandidosa in mal tukaj podežurala . Pa saj če po drugi strani študiram, mam vsaj mir, ga bom še kam poslala, mam še šipe za pomit na zunanji strani oken , pa naj kam gre. Vidim, da vaši že večinoma puzajo, naša se šele dobr obrača, da bi puzala, pa še nič ne študira o tem, no bo že (morva še očija enkrat kam poslat, da bova še parket spucale u nulo, preden začne puzat) No bom zdaj nehala take ven metat, ampak sem si mogla mal duška dat . Metkica1 ne omenjaj mi zobozdravnika. Sem bila enkrat pri oralnem kirurgu, da mi je odstranil eno zobno korenino in ni dobr naredu, se mi je vse zagnojilo ko 100 , pa grem nazaj, me spet našopajo z injekcijami in mi medicinska sestra pravi - saj se ne rabte nič bat, saj bo tako kot prejšnjič in jaz - od strahu skup padla . Pa sem mogla naslednji dan še 1x it. Bi šla mogoče tud rodit rajši še 1x, ko pa kaj hudga k zdr delat.
|