|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
9.5.2008 16:17:09   
skuštrana
Aja, sem prej pozabila napisat, da sem se tak vrgla v kuhanje da sem skoraj pozabila na zmenek na plažiuser posted image user posted image me je kolegica klicala kaj delam in kje sem in jo je skor kap, ko sem rekla da kuhamuser posted image A je v Slo tudi tako svinjsko vroče danesuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 826
9.5.2008 16:43:35   
jasna
Skuštrana, jaz še čakam, da se me prime kuhamanijauser posted image . Pošlji mi malo vibracijuser posted image

Zdej me pa že skrbi, kje so moji fantjeuser posted image . Moj dela od 4ih, tasta z deco pa še niuser posted image

Takole pa naša meni pomaga:
http://www.youtube.com/watch?v=M8z4vtRE3p8

Neposredna povezava do sporočila: 827
9.5.2008 17:07:48   
skuštrana
Jasna, kuharske vibre prihajajo ~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 828
9.5.2008 17:15:36   
VANILI
skuštrana, prijateljica nima še s.p., nič registrirano, zato ne upa cen dat, če se ji  pa piše na mejl, pa vse lepo razloži. Me2 sv včasih, ko sva še obe živeli dol, na plaži barvali gipsaste izdelke...ah... kje je že to...

gh - Teo je delal take grimase, ko sem mu dala psasirano: na opari kuhan korenček in jabolko surovo. Pa tok je dobro, on pauser posted image user posted image

jasna - naslednjič, če ne moreš na srečanje, naj pride Neli pa samauser posted image user posted image  (ful ful je lepo gledat njene posnetkeuser posted image )

zdaj pa grem obiski prihajajo

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 829
9.5.2008 17:22:03   
tave
HELOUUUU!

Končno se tud jest mal javim. Prvomajski prazniki so bili odlični.
Klaudija prvi zobek smo dobili  8.5.2008.

Drugač pa je vse ok.

Kasija bravo zate in za voziček. No pa smo dosegle svoje. pa nej še kdo reče da ženske ne znamo prepričat moškeuser posted image . A si zdej kej važna?user posted image

Ma zdej sem bolj mal na rač, ker je tok lepo vreme da sem raj uzuni z našim Tejčijem.

lp, tave

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 830
9.5.2008 19:28:57   
janja
Jasna - pa kaj daješ ti jest Neli, da dela take stvari. Bo še starejša bratca spravila v red. Po moje bo pri vas on tista ta gajsna. Kaj pa očka pravi na to?

Jasna, Živa, Kasija, nova10ka - hvala za današnjo družbo. Jaz bi tud sam sedela pa čvekala (kot je rekla Živa).

Mi smo danes malo bolje. Zgleda, da je tisto najhujše zaenkrat minilo. Zobka še ni, je pa dlesen že preklana, tako da ga čakamo vsak čas.
Današnji jedilnik:
Z: Milupa 7 žit s Pregominom (čisto mučenje) 100 ml + melona in banana 160 ml
M: sadna kašica (kuhano jabolko, suhe marelice, banana, ovseni kosmiči)120 ml
dojenje
K: krompir s špinačo 180 ml
ponoči dojenje.

Kasija - mleka ob krajšem dojenju ne zmanjka, le ponudba se prilagodi povpraševanju. Zato imaš občutek, da je mleka manj. Res je, vendar ga ne bo zmanjkalo.

**orka - se opravičujem, da sem tvojo pupo krstila za Živo. Bom popravla pri slikcah.  Pa brez zamere!

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 831
9.5.2008 19:45:50   
metkica1
Vanili, Ulaa pa še katera, ki je že to dala skoziuser posted image
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2750275&mpage=1

a je normalno, da mora tak boletuser posted image

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 9.5.2008 19:47:04 >

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 832
9.5.2008 19:48:25   
*pikijakob*
2ursae Zanima me kakšno ajdovo kašo kuhaš?

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 833
9.5.2008 20:06:18   
Kasija
hvala, ker ste me pomirile za mleko

vanili gh mešam različne zelenjave tako, da je vedno samo ena prvič npr. danes koromač (gomolj) je dobil prvič z že preizkušenim brokolijem in polento. ponavadi se hrane, ki je ne mara, kar malo izogibam ali pa dodam res malo - recimo danes osovražene polente malo čajno žličko za zgostitev.

jasna lahko pa začneš kar neli učit še kuhat user posted image

Jasna, Živa, Janja, nova10ka fajn je bilo klepetat, res!

Fotke od srečanja so na desetke007 - google groups pod srečanje ljubljana 8. 5. 2008. A sem katerega otroka spustila? Res sem šla petkrat pogledat, pa še nisem 100%. Povejte, če sem.

Moj otrok je pa kar zaspal user posted image  A to je tudi možno? Kaj naj zdaj delam s tem prostim časom user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 834
9.5.2008 20:27:59   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: *pikijakob*

2ursae Zanima me kakšno ajdovo kašo kuhaš?

nič posebnega. Kupila sem ajdovo kašo (od Mlina Rangusa - od njih kupujem tud polnozrnato pirino moko, je d'best), skuhala kompot in pol kašo skuhala v vodi od kompota (dobre pol ure, da se fajn zmehča in nabrekne). Na koncu sem skuhano kašo in hruške iz kompota pretlačila z vilico. Njami, pride lepo sladko user posted image  ... in zdravo user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 835
9.5.2008 20:33:43   
*pikijakob*
 Se to dobi v vsaki trgovini ali kaki specialni?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 836
9.5.2008 20:47:05   
*pikijakob*
Neo je po srečanjih še cel dan dobre volje, verjetno od vseh teh lepih pupik in jeans kiklic. Pomoje je čisto zaljubljen. Pandica se opravičujem, da ti je Zaliko razjezil, nismo imeli še lekcije, da mora bit bolj vljuden.

Neposredna povezava do sporočila: 837
9.5.2008 20:49:47   
majoli
Čer,

naš pikec je veliko bolje. Nosek je že skoraj ok, vročine nima. Je spet super razpoložen in začel je govoriti ba-ba, bo, ma-ma. Plazimo se naspidirano samo zadenjsko, ampak zadnja dva dneva tako vneto jemlje zalet, ko je na kolenčkih, da bo po moje kmalu skapiral, da gre lahko tudi naprej.

Prosim povejte mi kako pripravite ovsene kosmiče, ki jih dodate sadju?

Lep vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 838
9.5.2008 20:55:10   
majoli
Še to sem hotela povedati. Bili smo na pregledu pri dermatologinji in je rekla, da ona ne priporoča nobene sončne kreme do enega leta user posted image  

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 839
9.5.2008 20:55:58   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: majoli
začel je govoriti ba-ba, bo, ma-ma. Plazimo se naspidiran samo zadenjsko

user posted image  Naša bo pa spregovorila pri petih letihuser posted image

Pikijakob, Neo bo pa družaben fantičuser posted image

Kasija, Živa, Janja, nova10ka, super, se še priporočamuser posted image

ups, jok... pridem nazaj...

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 840
9.5.2008 20:56:40   
lane31
Metkica1....prvo user posted image user posted image  za pikico da čimprej porihtata uhice
zob.....ne vem kerega ti je pulil.....če je v spodnji čeljusti 7 ali 8 te zna še nekaj
časa bolet ,tudi odpiranje same čeljusti gre težko še do 1 meseca (pri meni ) ,komaj sem jih lahko odprla da sem žlico notri spravlla....preglej pa si rano ,če se je zagnojilo ali pa morda še kje sili kaj ven ,ker lahko da je še košček ostal noter ....ali pa če je vnetje da greš nazaj po antibiotik....šivano nabrž nimaš ( meni so ga na čeljustni kirurgiji pipali -rezali ven ) zato najbrž tudi kontrole ne user posted image  Pojdi se pokazat ker je možno da boš rabila ant .

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

Neposredna povezava do sporočila: 841
9.5.2008 21:06:31   
majoli
Maks je odkril svojega lulčka in zdaj vsakič, ko je nagec, preverja, če je še tam user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 842
9.5.2008 21:09:37   
lane31
Jasna...........moja družina je brez besed user posted image user posted image  mala je fenomen
Mi smo danes ok....pridno pučemo noska....je pa kot uš
7h flaša
-10h banana+jabolko -par žličk
-12h-ostanek sadne kašice
14h-ohrot z krompirjem -govnač user posted image
16- ohrot z krompirjem
19-skuta z sadjem
20h flaša

Madona ima več obrokov kot dojeni user posted image user posted image

Zdaj pa že pančka

Majoli ........a opekline pa priporoča user posted image .......madoniš no........saj res ne izpostaviš otroka na plaži za par ur na sonce ,a če jaz dobim rdečine po 5-ih minutah če nisem namazana ,koliko prej jih pol dobi user posted image ...evo danes sem čist rdeča v dekolte

Vanili.......komarček-gomolj........novo hrano k stari utrjeni -tako delam jaz
hvaljenje.......joj kako težko jo zase sprejemam,še daril ne znam sprejet vredu,user posted image  pa pomagam  hvalit zraven user posted image

Oblačenje ponoči.......pomoje je kratek rokav čisto zadosti za pod pižamico ....kaj pa tiste brez stopalc -ali pustite bose noge user posted image  jaz ji dam zokenčke.........kdaj pa so lahko brez bodija pod pižamo -tako kot mi
Namreč imam par debelejših pižamic in tistih sploh ne oblačim ,ker bi bile tudi z bodijem brez rokavov user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 843
9.5.2008 21:16:52   
skuštrana
Jao, če ne bo Arsen danes eksplodiral sem pa tudi papež..Včera je jedla malo banane pa ga je izgleda zaprla in se sedaj že pol ure (ali več) muči s kakanjemuser posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 844
9.5.2008 21:22:14   
zala07
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Ima katera izkušnje z Mireno??user posted image Jutri bo en teden, kar mi zamuja M in ne vem če je zaradi Mirene al kaj. Ma imam že celo življenje redne M, zdaj pa nekaj štala čudna.user posted image

ja, M je zelo, zelo blag al pa ga sploh ni. Baje, da samo malo pikic in to je to. Največ traja 3 dni.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 845
9.5.2008 21:25:01   
zala07
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
.

Zala07, kak je tvoja Zala - se je še kaj postavljala na vse 4? Včeraj je bila tak dobra, ko se je na komolcih skrčila in bila naenkrat na 4. Tak je Eni dostikrat, ko se ji ne ljubi na roke stegnit.

oj, ne nič se še ne postavlja. čakam in čakam. jo lahko kaj spodbujam? 

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 846
9.5.2008 21:36:12   
2ursae
pikijakob, dobi se v vsaki trgovini.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 847
9.5.2008 21:41:53   
zala07
ojla desetke!!!

KJE STE????? Jaz sem danes tako utrujena, da sem se enostavno odločila, da vas pozdravim in letrm spat. Z Zalo sva cel dan "vandrali" po mestuuser posted image user posted image user posted image

Najprej smo bili na kavi s prijateljico, nato na kosilu, potem pa še v Europarkuuser posted image user posted image . res je bilo fajn hodit po trgovinah. edini problem je, da evri kr hitro letijouser posted image user posted image user posted image .

lepo  bodite, nočko

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 848
9.5.2008 21:46:45   
jasna
Janja, očka je kr mal strah letošnjega morjauser posted image

Klaudia, mene ne spusti na google skupineuser posted image

Metkica, mene je tudi čeljust po odstranitvi osmice bolela par tednovuser posted image

kasija, a maš vsaj user posted image  doma? Pol prostega časa ni nikol prevečuser posted image user posted image

majoli, user posted image  men so fantki ful smešni ko kar naprej vlečejo lulčkauser posted image . dsrgač pa tudi jaz ne maram zaščitnoh krem pri dojenčkih. Edino poleti sem mala dva mazala, drugače pa senca, dalša oblačila in klobučki.

Hvaljenje, men tudi kr nerodno postane.Sem tudi že imela občutek, da mal preveč težim s filmčki, pa ste me pomirileuser posted image . Aja, pa hvala za pohvale, valdauser posted image .

Pižamice oblačim kar bombaž (v frotirastih zakuha) s stopalci, brez bodija, majčke, nogavic...

skuštrana, je Arsenu že uspelo? Ubošček...user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 849
9.5.2008 21:52:06   
Jenny Anny
Večer.

Vidim, da je kar zatišje tu gori danes. A še ni prišla vaša ura??
No jaz sem bila ta teden cele dneve sama, je bil moj po cele dneve na šihtu, danes je pa prišel (že) ob petih domov in sem mislila, da bomo vsaj malo skupaj. Pa se je najedel in rekel, imam odbojko s kolegi in odšeluser posted image To je za v moški kotiček  verjetno?, Čeprav bi jaz prej rekla, da za v otroški, nobene odgovornosti nič, žena bodi za vse samauser posted image . Upam, da ga kdaj ne zagrabi, da bi imela še enega user posted image , mu zavijem vrat. Jaz imam zase čist dovolj mojo malo pikico. No in kaj sem hotela, potem ko je šla naša punčka spat, sem šla iz obupa pospravljat (vsaj ena dobra stvar obupa je, da mamo sedaj pospravljenouser posted image ). No in sem vse posesala, pomila pečico, šporget in spucala balkon v piko, zdaj bom pa odprla enga bandidosa in mal tukaj podežuralauser posted image .

Pa saj če po drugi strani študiram, mam vsaj mir, ga bom še kam poslala, mam še šipe za pomit na zunanji strani okenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa naj kam gre.

Vidim, da vaši že večinoma puzajo, naša se šele dobr obrača, da bi puzala, pa še nič ne študira o tem, no bo že (morva še očija enkrat kam poslat, da bova še parket spucale u nulo, preden začne puzat)user posted image user posted image user posted image
No bom zdaj nehala take ven metat, ampak sem si mogla mal duška datuser posted image .

Metkica1 ne omenjaj mi zobozdravnika. Sem bila enkrat pri oralnem kirurgu, da mi je odstranil eno zobno korenino in ni dobr naredu, se mi je vse zagnojilo ko 100user posted image , pa grem nazaj, me spet našopajo z injekcijami in mi medicinska sestra pravi - saj se ne rabte nič bat, saj bo tako kot prejšnjič in jaz - od strahu skup padlauser posted image user posted image . Pa sem mogla naslednji dan še 1x it. Bi šla mogoče tud rodit rajši še 1x, ko pa kaj hudga k zdr delat.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?