|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
9.5.2008 11:06:46   
arabela*
Kahlo,jaz sem mojmu rekla,da je na začetku tako,kot bi te črvičlo po trebuščku,kasneje pa okt da imaš tisti masažni aparat.Meni je skoraj enak občutek.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
9.5.2008 11:14:02   
Lea2007
Ojla....Joj kok ste že naklepetle....pridne...

Meta21 hvala za info...ja pol se orodne vrstice ne vidi...sam nism vedla, da je to normalno...

Kahlo joj ja šolnčki...tole s skritimi škatlami mi je znano ja....joj...pol pa reče, čak a te so set nove...jst pa neeeeee, te mam že celo večnost....ja no in večr je reku, a tko mičkeni že rabjo čevle...jst pa ja seveda, drgač jih v nogice zebe...pa je bil kr zadovoln z odgovorom...no pa da ne povem, da sm še ene tko fletne vidla...pa sm rekla, da ne da so ene za prvič dost...no in dans sm celo noč sanjala o njih...tko, da jih bom mogla jit očitn iskat :-)...bom mojmu rekla, da je nujno, ker ne morm spat...Joj ti link pošljem...pa povej, če niso kjut...http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/18/7
Ja včer sm bla v devetih nebesih...sm vse poslikala in sekici v Slo postlala slikce...sva se skoz menle, kako bo zaletk maja pršla k men v Uk...zdej ma pa revčka ful izpitov...

Zoe u fino za ugoden nakup...ja cotke so kr drage...tle v Angliji so mal cnej...recimo jst sm za une kavbojkce dala 4 funte...se mi spet ni zdel tko zlo...sam k sm pa kej v Slo kupvala...za darila pa tko...se mi zdi, da so ble cene kr višje...no sedaj pa nisem v Slo še nič gledala...aja edin jezi me, k tle v Uk ne najdem bodyjev na prekolp in bodyjev z dolgimi rokavi...teli angleži imajo otroke januarja brez štunfkov-pa še to sm vidla v štacuni, med policami z jogurti-torej med hladilniki...kr na pol nage...

Tejchy hmmm, zdej si me pa našla...tole sm tko gruntala...tle v Uk majo cotke označene z Newborn in 0-3, 0-3 je mal večje, tko da sm kupla neki enih neki drugih...se mi pa zdi da je 0-3 62 po naše...Bo naš piki verjetno med večjimi, k sve oba kr velka...pa tut gin zmer reče, vaš bo pa kr velik...
Mah sej je tko smotan, men se zdi vse tko mejhn...sam pol je pa vrjetn kr mejhno...nimam filinga...pr drugem bo lažje :-)

Drgač pa dans nimamo sončkauser posted image . Pa tko sm bla vesela, k je blo zdej par dni sonce...prej pa od novembra tako mrtvilo, prav za depresijo...

aja. še tole sm misnla napisat....zakaj majo za fantke tok manj izbire kot za punčke...res majo fuuuuul manj....sm bla včer prou jezna...za punčke po 20 vrst šolnou, za pobčke pa ene pet....pa da ne govorim o oblekcah, kavbojkcah zrošcami....za fantke pa pač lavbojke, pa par hlač z žepki...smotkoti...
user posted image
user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
9.5.2008 11:20:09   
Tejchy
zakaj majo za fantke tok manj izbire kot za punčke...

To sem tud js opazla... user posted image  mah bomo že.. če ne bom pa začela v ITA hodit kupovat fansi cotke za našega user posted image  ... Italijani so bolj tko, ko ene babe, pa imajo posledično tud moško modo bolj na nivoju user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
9.5.2008 11:31:30   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

zdaj še mora goldi poročat kako je bilo!

evo goldi poroča...user posted image

...zadeva poštimana.... sem ena od 8o žrtev vloma tega vlomilca v letu 06.... tip v zaporu, pa mu nimajo kaj vzeti...tako da stroškov ne dobim povrnjenih...jih nisem niti priglasila.... sem rekla naj me več ne vabijo, ker ne bom hodila.... bila tam cca 20-30 min....., potem nadaljevala v baby centru..... user posted image

Je pa včeraj prišel domov moj pikec iz šole v naravi...... pa sva se tak cartalauser posted image .....

Sedaj mi je ravnokar poštar prinesel odločbo...imam podaljšano do 6.6., potem pa grem na dopust in bo konec bolniške.....pa seveda na morje, če bo vse OK..... Joj, sem kot kaki otrok.....

Punce do kod - kako daleč boste šle letos poleti na dopust?

Sedaj sem ful vesela in šibam...na sončeka.... 

Pozdravček,

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
9.5.2008 11:33:05   
KAHLO
Me to you...........ti siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kdaj jih greva vnovčituser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
9.5.2008 11:34:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Tejchy - res zabavno tole o obnašanju in otrocih user posted image  pa še res je user posted image

...se tudi jaz strinjam ....user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
9.5.2008 11:37:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

ja goldi ti nisi povedala kako je šlo......a sem kje tvoj post spustilauser posted image

....zdaj je že gor...sem ga napisala, pa nekam odfrčala...zdaj pa sem nazaj prišla pa vidm, da nisem potrdilauser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
9.5.2008 11:42:08   
KAHLO
Lea..........to maš pa čist prav....za fantke je res manjša izbira sma midve s setro zmeraj k nore iskale za tamalega kaj oblečt, na začetku je še nekak šlo zdaj pa se mi zdi da je zmeraj manj, zdaj je star 2 leti....in morva prav ornk zbrskat, da ga oblečema po najnem žmahu (sma obe z sestro nore na cote.....je bil revček že kot dojenček fashion victiom....tak sma midve rekleuser posted image user posted image user posted image ), zdaj sma pa full vesele da jaz dobim punčko, k bova lahko vse te šolence, pa oblekce, pa kiklce, pa špangice nabavlaleuser posted image user posted image user posted image user posted image
ti čevlci k pa si jih zdaj pokazala pa so zakon!!!!!!!!user posted image user posted image  jaz sem tud mojmu rekla da mora met revica šolence k jo bo v nogice zeblo, pa mi je hitro nazaj zabrusil, da bo mela zoknčke!!! pa sem mu rekla no pol pa ti idi na sprehod al pa kam na obisk v zoknihuser posted image user posted image user posted image user posted image  in je bla debata zaključenauser posted image user posted image user posted image

no goldi....pol si se jih verjetno zdaj rešila!!!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
9.5.2008 11:42:42   
ključek
Me to you...........ti si kdaj jih greva vnovčit

kr dons, ne??user posted image
ti pošljem pol mail z napotki. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
9.5.2008 11:44:59   
ključek
pa sem mu rekla no pol pa ti idi na sprehod al pa kam na obisk v zoknih in je bla debata zaključena

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  babnce, kaj ste dobre!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
9.5.2008 11:52:34   
Tejchy
Js bom tud kupla svojmu ene take fensi šolenčke.. za obiske pa to..
Kolk hiter pa otroci čeveljčke prerastejo user posted image  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
9.5.2008 11:59:54   
ključek
Kolk hiter pa otroci čeveljčke prerastejo

po moje kr hitr, že cotke se tok hit menajo. kaj pa če vzameš malo večje, sej še ne bo hodil, pa jih bo imel za dalj, na začetku mal prevelike, pol pa prou??

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
9.5.2008 12:00:58   
*zoe*
Lea2007 a boš skoz v UK, ali prideš pol enkrat v Slo nazaj?

Je pa kupovanje cotk prav fajn opravilo user posted image  user posted image  user posted image  se strinjam.

Gold fish, jaz bom imela kar doma dopust, imam toliko dela, da je noro. Bomo šli potem drugo leto s user posted image  kam.

O čeveljcih pa sploh nimam pojma user posted image , niti ne vem kdaj se jim jih kupi?

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
9.5.2008 12:04:14   
KAHLO
po moje kr hitro prerase...sam kaj češ....če so pa takooooooooooooooo cortkaniiiiiiiiii!!!!user posted image user posted image user posted image

Me to you.....čakam na mejl........pa glej da me boš nazaj držala pr nabaviuser posted image user posted image user posted image  sta me lea pa zoe čist zakurleuser posted image  mogoče pa je vseeno bojše da ostaneva samo na kofetuuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
9.5.2008 12:07:45   
arabela*
glede čeveljcev moram pripomnit,da ne prerasejo tako hitro kot nekatere cotke.Odvisno kako nogica raste.Jaz sem prvič rodila maja,tako da je večino časa bila v zokenjčkih,kasneje pa bosa,ker je bilo toplo.Pol na jesen pa smo kupila kake lahke čeveljčke.Pa saj pri dojenčku so še itak bolj za okras.Je kar škoda,ko čez par mesecev spakiraš za celo škatlo na podstrešje.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
9.5.2008 12:15:46   
ključek
pa glej da me boš nazaj držala pr nabavi

glih tapravi si to rekla............user posted image  jz sm frik na cotke, v vsaki trgovini letim najprej k cotkam, pa gledam, pa sanjam...........pa bi kr vse kupila...........user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
9.5.2008 12:26:38   
KAHLO
Me to you.....pol pa najbolše da tošl, kr v službi pustimuser posted image user posted image user posted image user posted image  bo še najbl varno.........user posted image user posted image

Saraya.............vidiš take smo me prvorojevnice........se nam ne da dopovedat....da bomo pol mele veliko za na podstrešje zlagatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
9.5.2008 12:54:45   
Špelca25
Zdravo,
se strinjam, da je izbira za fantke bistveno slabsa - ena stena za fantke in tri stene za puncke. Nas skoraj dvo letnik je izjemno dolg in suh, pa se mi zdi, da mu se najbolj ustreza benetton. V drugo pa pricakujemo puncko in se prav veselim nakupovanja in izbiranja (sicer imam precej obljubljenega, ampak vseeno). Prve ceveljcke - copatke smo mu kupili robeez (so tako srckani), zdaj pa jih uporabljamo kot copatke. Nasi pupi prav tako namrevama nabaviti robeezke (vendar najbrz za sele od tretjega meseca naprej... ).
Fajn se imejte cez vikend...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
9.5.2008 13:08:49   
ključek
punce, jaz imam pa že ene 2 dni izcedek - tak rumenkast. a je to kej nevarno?? user posted image  spet sem imela probleme s taščo, mogoče živci???user posted image

(odgovor članu Špelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
9.5.2008 13:11:54   
Špelca25
Me to you: mogoce imas glivice; sploh ce je izcedek bolj sirast, ponavadi je prisotno tudi srbenje... Najboljs, da poklices ginekologa...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
9.5.2008 13:16:33   
ključek
srbi me nič, se pa na dnevnem vložku pozna. pa k sm se včeri obrisala, k sm šla lulat, pa je blo na papirju micena kepica, siraste oblike, maš prou.

(odgovor članu Špelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
9.5.2008 13:19:27   
Špelca25
Me to you: ce imas torej doma kremo Canesten, se kar namazi. Ce pa se ti do ponedeljka poslabsa, pa h ginekologu, da ti da vaginalne tablete Canesten.
Jest sem to ze dala cez... smeh...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
9.5.2008 13:29:01   
KAHLO
Me to you.....jaz sem tud mela bl močen bel tok pa mi je g dala ene svečke......pol je bil mir, zdaj pa mam spet malo rumenga izcedka, ampak se preveč ne sekiram, k sem brala v eni brušurci, da se v drugem tromesečju rado pojavi mal več izcedka, pa tud ene punce na forumu so pisale...da so mele pol full več izcedka in so z dnevnimi vložki okrog šibaleuser posted image  pol pa nevem, jaz bom mojo g na naslednjem pregledu spet pobarala okrog tega!?!

(odgovor članu Špelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
9.5.2008 13:58:27   
pf
Zoe čestitke za nov avto, tebi Tia pa za dobro opravljen pregled.
Tejchy midva sva oba motorista po duši, pa je moj ravno štirinajst dni nazaj prodal motor. Ampak, to ne pomeni, da se ne bo več vozil, mi je dal kar vedeti, ker bo drugo leto kupil novo Hondo, letos pa se pač ne bo vozil, ker bomo delavnico širili, pa otročka dobimo in itak ni časa.
Jaz pa sem ravno danes rezervirala dopust in sicer greva v Poreč od 31.5. do 7.6. Gold fish ko si ravno vprašala kako daleč gremo kaj na dopust. Jaz sem izbirala med Umagom, Novigradom in Porečem, v ožjem izboru pa je bil tudi otok Krk (povezava z mostom, ne samo trajektna linija), dalj pa niti nisem gledala. Tako sva se dogovorila, ker po umetni oploditvi in bolniškem staležu bi si verjetno mogla dat medaljo, če bi se spustila npr. na Hvar. No hvala bogu bom vmes, ko gremo na morje na dopustu. Saj si ne mislim, da bi kaj bilo narobe, ampak previdnost je mati modrosti.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
9.5.2008 14:22:08   
*zoe*
Pf, tudi moj je motorist, pa je tud prodal en motor (potovalnega BMW), ker je tudi rekel, da se nima časa vozit. Ima pa še motor za dirkat - prikoličarja in prav jutri gre na prvo dirko, še dobro da je to dirka starodobnikov, če ne ga tudi pod razno ne spustim nikamor.

Jaz sem bolj anti za motorje, me je strah, ker se mi je že ene par kolegov ubilo,... ne bi sedaj morila s tem.

Drugače smo pa zadnjič sami naredili tortilje in so bile res dobre - boljše kot tiste iz trgovine user posted image

Kaj bomo pa danes za kosilo jedli? Hmmm, po moje bomo marelične cmoke ali pa kaj v tem smislu (sirove štruklje).

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?