ANA_P
|
ja, te računalniške igrice. Tudi moj ima obdobja, ko jih neprestano igra. Trenutno je v tem obdobju . Sicer ne tako intenzivno kot tvoj ampka se mi včasih zdi, da le preveč časa preživi za računalnikom. Tudi midva pričakujeva avgusta , sicer prvega otroka tako da sem jaz zdaj še zaenkrat brez obveznosti ( sem v bolniški ). Je pa res, da mi gre najbolj na živce, ko jaz ne vem kaj bi delala, pa on igra igrice, pa rečem greva na sprehod, pa reče čez eno uro. Mislim, eno uro HALO No, ampak tokrat moj ne pretirava preveč, ti svetujem, da mu poveš, lepo iz mirnega, da bi raje videla, da več časa preživite skupaj. To mu moraš tak povedati, da se mu malo zasmiliš in da ga bo vest pekla . Sem lukava, ne. Če pa ti to ne rata, pa ti predlagam naslednje: ne vm koliko si kaj računalniški tip ampak jaz imam srečo, da računalnik bolj obvladam kot moj ( delam v računalništvu ) in tako sem mu enkrat lani, ko se mi je zdelo, da pretirava in mu ni zalegla niti ena beseda, spremenila nastavitve tako da nismo imeli 10 dni interneta . Ko je prvič sedel za računalnik in ga vklopil ter že klical mojega brata ( igrata namreč skupaj preko interneta ), sem šla hitro v kopalnico pa se tak smejala, da sem se jokala, ko me je spraševal, če internet ne dela in če bi poklicala operaterja. Seveda je on nekaj probaval , da bi popravil svojega prijatelja. Jaz pa . Naslednji dan sem mu povedala, da sem klicala operaterja in da bodo mogli priti serviserji. Sem se celi dan pripravljala, ker drugače bi crknila od smeha, ko bi mu to lagala. No, in ker serviserjev kar ni in ni bilo, sem mu po 10 dneh sama priklopila internet in glej ga zlomka igrica ga več ni zanimala, še posebej, ker sem mu povedala, kaj sem naštimala in kako sem ga napizd... Še danes se smejiva temu, ko norca. No, pa je čez kakšna dva meseca on meni vrnil in mi izbrisal iz TV en program, na katerem sem vsak večer gledala eno oddajo. Ampak sem po 5 dneh ugotovila, ker se mi je zdel nekam navihano nasmejan, ko me je spraševal, če smo že dobili nazaj ta program. Tako da ti predlagam, probaj mu lepo razložit kako se počutiš, če ne rata, pa kar nad računalnik
|